Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
Aldi
oaspetele
Uroboros
pagan's mind
GentleG
radu
Ricochet
andu
idle_ro
romanbun
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 6:03 am

Noul (si pentru mine primul) Deerhunter e tare interesant. Un fel de Embryonic light al lui 2010. Oarecum.
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 9:29 am

Uroboros a scris:
Nunu, altii si-au luat, eu am fost finutz. Intre timp s-a schimbat echipa de moderatori, aia vechi se oftica si ii sapa pe cei noi - un circ penibil. Very Happy

vezi ca te spun !!
Razz

on topic

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Cover_5732182462007
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 3:55 pm

^ Si eu te spun ca asculti trupe japoneze de prog roc. Vedem atunci pe unde scoti camasa. Smile
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 3:58 pm

da, dar macar astia zdranganesc tare din chitari. (in plus, sunt mega fan Slayer Razz)

on topic

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 GenesisSellingEngland
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 6:18 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 333

merci Uroboros
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 9:13 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 1175505081_tricky_maxinquaye

Tricky - 1995 - Maxinquaye

incepe bine
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 9:41 pm

andu a scris:
Noul (si pentru mine primul) Deerhunter e tare interesant. Un fel de Embryonic light al lui 2010. Oarecum.

Wyrd connection, eu n-o pot face.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 9:46 pm

Ricochet a scris:
andu a scris:

M-am grabit eu ca de obicei. Is vreo doua-trei locuri unde seamana, si cum la inceput de tot e cel unde seamana tare de tot, m-am si aruncat pe impresia asta. Apoi am mai remarcat o piesa cu saxofon (n-am retinut titlul) care seamana cu Kumm. Smile Apropo, si la voi se termina albumul brusc, fara sa se termine efectiv ultima piesa?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 10:08 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:
andu a scris:

M-am grabit eu ca de obicei. Is vreo doua-trei locuri unde seamana, si cum la inceput de tot e cel unde seamana tare de tot, m-am si aruncat pe impresia asta. Apoi am mai remarcat o piesa cu saxofon (n-am retinut titlul) care seamana cu Kumm. Smile Apropo, si la voi se termina albumul brusc, fara sa se termine efectiv ultima piesa?

Tin minte ca da!
Mi-a venit cheful sa reascult. Ultima oara a mers cel mai bine si mi s-a parut retro, ii tot asteptam pe Animals sau refrene cu șubadibidu.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 10:22 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Cover_31531719112010ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Dirtybabyhires400x36375
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyDum Dec 05, 2010 11:33 pm

Rico, esti foarte jazzistic in ultimul timp. De cand cu albumele alea postate pe Glowing Raw parca nu te-ai oprit.

Am reluat simfonia a noua de Schnittke, un pic mai atent de data asta - cu totul altceva, very rewarding. Acuma mi-am dat seama ca de fapt partea a patra nu face parte din simfonie, ci e compusa "in memoriam" de aranjorul ei, unu' Raskatov. Aia mi se paruse cea mai iritanta parte la prima auditie, desi acum descopar niste momente de mare emotie/tensiune. Restul e fain de tot - introspectiv, sobru, aerisit. Revenim.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 12:11 am

Am fost aproximativ la fel de jazzistic in 2010, doar ca experimentalul (electronic) s-a dovedit fructul oprit si s-a dezvoltat mai mult intr-o directie majora.

La Cline am revenit pentru noul sau album (Dirty Baby de sus). Nu-i gasesc memorabile albumele solo in comparatie cu NC Singers, dar in recentul primul disc e chiar interesant: laid-back, dar totodata atacand chestii psihedelice si de compozitie libera. Al doilea album contine vreo 40 de sketchuri.

Earlier: Zeitkratzer feat. Whitehouse e beton, cu accent de instalatii sonore. Cred ca Tenney ramane favoritul meu din seria anului acesta, dar asta e pe aproape.
Never: Eu cu proiectul simfoniilor moderne am esuat, dar pe Schnittke tot o sa-l parcurg cumva.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 1:11 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 114540-300x269
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 10:34 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Halcyondigest

Na fain, acum si mie-mi suna a parte lenta de Embryonic la inceput.

(Dar numai prima piesa. Dupa care incepe rock 'n' roll.) Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 5:24 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 1289775182_1289774821_f6b222b33402

Hmm, compilcat album. Lung, dens, aproape fara varfuri sau "catchphrases", cu suflatori care oscileaza intre cameral si big band (un gen care nu m-a atras pana la Horace Silver si de-astia). Cred ca partea de "rantings" descrie bine muzica.

Ultima editare efectuata de catre Ricochet in Lun Dec 06, 2010 5:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 5:24 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Jacaszek

oOoo
Sus In jos
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 6:47 pm

sympatica sequenta aia cu canterbury etc
ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 TangentCoverSmall

si 1 classic:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 61QupMlWAFL._SL500_AA300_
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyLun Dec 06, 2010 8:02 pm

andu a scris:
^ cam da, dar Cristi l-ar fi insfacat oricum vazandu-ne vorbind de el (doar ca n-a mai intrat de ceva vreme). Ramane sa aflam daca i-a si placut. Smile

Eu imi tratez insomnia cu noul Agalloch.

n-am insfacat nika si nu shtiu daca o sa-l incerc, ce am auzit pe myspace-ul lor nu m-a dat pe spate.

n-am mai intrat ca am ascultat f putina muzica in ultima vreme, am ramas in urma Smile ...

am o gramada de muzica de ascultat in computer, timp imi trebuie.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 12:07 am

Epic Moș Nicolae!

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 1b02bi1
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 11:53 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 0001008447_350

Wow. Just... wow.

Ce nu inteleg:

Citat :
Avec MARIA RADUCANU, MARC RIBOT et NICOLAI ADI CHIRU

Partenaire de SORIN ROMANESCU, NICOLAS SIMION, MIRCEA TIBERIAN, FLORIN OCHESCU ou HANNO HOFFER, cette chanteuse roumaine, surnommée “la petite fille de Hu_i”, avec laquelle le guitariste MARC RIBOT converse sur un titre, possède une voix bouleversante, explorant un nombre invraisemblable de traditions, du fado au rembetika, en passant par le blues, le tango et l'improvisation. Marque d'une profondeur poétique signant la souveraine liberté de l'âme, son chant agile, aux allures de sortilège, ira droit au cœur des amateurs de jazz et des musiques du monde.

(de aici)

WTF? toate piesele is traditionale de-ale noastre.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 12:02 pm

Andu, descrierile promotionale de la Tzadik sunt un lucru cu totul special pe lumea asta. Aia pe care o citezi tu e identica in mare cu multe altele, pentru albume cu totul diferite de ce canta Maria Raducanu. Doar ca nu crezi ca responsabilul cu textele astea chiar asculta muzica inainte sa o descrie. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 12:13 pm

Ai dreptate, e traducerea prezentarii de la Tzadik. Nu stiu de ce eram convins ca la Tzadik am citit total altceva, ceva bun. Si nu cred neaparat ca omul n-a ascultat albumul. Nu e vina lui ca nu ne pricepem sa facem export cultural, si ca n-a avut niciodata ocazia sa asculte muzica romaneasca. Si eu in locul lui as fi "auzit" rebetika si fado acolo...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 1:14 pm

Gentlemen, I humbly request this "Ziori" from you.

NAO!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 1:23 pm

Done (go to I listen to music you never heard of now)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 EmptyMar Dec 07, 2010 1:28 pm

Interesant, am pus acum Hosianna Mantra lui Popol Vuh si cum am Ziori proaspat in urechi, tot il aud pe Marc Ribot si pe albumul asta (care zici ca e un Dreamers scos recent la Tzadik Smile )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 30 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 30 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: