Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
Aldi
oaspetele
Uroboros
pagan's mind
GentleG
radu
Ricochet
andu
idle_ro
romanbun
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 2:52 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Saturn_sings
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 2:09 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:
^ mie mi s-a parut cel mai slab Zorn '10.

N-am reusit sa-l termin, a trebuit sa plec sa iau bradul Smile Revin cu impresii.

A doua oara mi s-a parut mult mai bun. It's the miracle of Christmas Zorn.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 4:19 pm

^ Prea tarziu, l-am ascultat azi si eram deja influentat, nu mi-a retinut atentia. Laughing Ofcors, o sa revin.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Zs
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 4:23 pm

^ Blech. (Aici invariabil, de fiecare data. De fapt ma mir ca l-am ascultat de trei ori.)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 4:24 pm

^ Imi place cum incepe, dar sunt abia pe la piesa a doua. E ceva putin diferit fata de prea multul avant-prog foarte generic care imi tot iese in cale, asa ca am sperante.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 5:08 pm

E avant si prog si avant-prog?! Interesant, eu nu pot sa disting nimic dincolo de pacla infernala de zgomot, psihedelic atos si masinalul convulsiv.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 5:10 pm

Eu am o dupa-amiaza proasta, cu Beautiful Was The Time de Preslav Literary School si Class Insecta de Ikue Mori. Din fericire, Toshimaru Nakamura (colaboratorul lui Yoshihide si Sachiko M. in infamele albume din genul "Onkyo") cu Egrets a rupt sirul.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 5:32 pm

Ricochet a scris:
E avant si prog si avant-prog?! Interesant, eu nu pot sa disting nimic dincolo de pacla infernala de zgomot, psihedelic atos si masinalul convulsiv.

Intrebarea n-o inteleg; cat priveste ce zici mai departe, nu m-ar deranja zgomotul, dar intr-adevar e mult zgomot pentru nimic. Ramane "diferit" de ce-am mai ascultat din zona asta, dar it doesn't deliver (sau cum se zice asta mai nou in romana de blog, "nu livreaza"). Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 5:42 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:

Intrebarea n-o inteleg; cat priveste ce zici mai departe, nu m-ar deranja zgomotul, dar intr-adevar e mult zgomot pentru nimic. Ramane "diferit" de ce-am mai ascultat din zona asta, dar it doesn't deliver (sau cum se zice asta mai nou in romana de blog, "nu livreaza"). Laughing

Contestam tag-ul si pe bucati si compus. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 5:47 pm

Ricochet a scris:
andu a scris:
Ricochet a scris:

Contestam tag-ul si pe bucati si compus. Smile

Aha. N-am citit nimic despre tipii astia, dar momentele de chitari electrice m-au facut sa cred ca vin dinspre rock spre avangarda mai degraba decat invers, deci ii pot considera ca fiind undeva pe la periferia stilistica a avant-prog-ului.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 6:03 pm

Sa ma mai destind.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 51PitbkUReL
(Simfonia a VII-a)

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 61-4cYIGGfL

In simfonia asta, Bruckner a facut ceva genial. Cunoasteti voi riffurile slagaroase din muzica populara, care tocmai fiindca suna fain sunt repetate ad nauseam (in general, in muzica usoara o melodie / acord / motiv se repeta de patru-opt ori pana a trece mai departe)?

In simfonia asta, Bruckner pune un tutti de opt masuri undeva in primele cinci minute ale primei parti. Suna culminant, inaltator, mirific. Iti doresti sa se repete, s-o mai auzi macar o data, intr-o alta culoare sau la fel.

Urmatoarele 50 de minute ale simfoniei sunt despre cu totul altceva.

Genial. Ce "na na na nananana na na na nananana na na na na hey Jude" de 150 de ori?
O data. O singura data. Savureaz-o!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 6:21 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Agitation_Free_-_Malesch-cd
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 7:02 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 L38259

John Fahey & Cul de Sac - 1997 - The Epiphany of Glenn Jones
Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 7:20 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 51A-JVUqn5L._SL500_AA300_
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 8:08 pm

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 L38259

John Fahey & Cul de Sac - 1997 - The Epiphany of Glenn Jones

now that was... uh... interesting

urmeaza:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Cover_73433152010

post-rock din 2010
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 8:33 pm

Cum e John Fahey? si cine e Cul de sac? Daca-ti place de el, baga si alea clasice, Transfiguration of Blind Joe Death gen. apoi baga Bad Timing de la Jim O'Rourke, care e cam in acelasi stil.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Cover_254411882008

Conception - In Your Multitude (naouaspatru)

Metal de cea mai buna calitate. Sau cel putin de una dintre cele mai bune calitati.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 9:15 pm

Am ascultat pentru Cul de Sac, o trupa din scena experimentala late 80s / early 90s (un fel de post-punk / kraut / psihedelic), interesanta si pe care o ascult din motive de documentare (muzica nu-mi place in mod deosebit). Albumul asta cu Fahey e special pentru ei, pur experimental, fara structura, si probabil e la fel de atipic si pentru Fahey. Ti-l recomand ca album interesant, nu neaparat bun. Fahey solo nu cred ca are de ce sa ma intereseze.

Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyJoi Dec 23, 2010 9:53 pm

andu a scris:
Am ascultat pentru Cul de Sac, o trupa din scena experimentala late 80s / early 90s (un fel de post-punk / kraut / psihedelic), interesanta si pe care o ascult din motive de documentare (muzica nu-mi place in mod deosebit). Albumul asta cu Fahey e special pentru ei, pur experimental, fara structura, si probabil e la fel de atipic si pentru Fahey. Ti-l recomand ca album interesant, nu neaparat bun. Fahey solo nu cred ca are de ce sa ma intereseze.

incercati si "Ecim" 1991
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyVin Dec 24, 2010 12:05 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Frontwbm
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyVin Dec 24, 2010 4:00 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 514ykL8VbZL

Zorn, Brotzmann si Zu intra intr-un bar...
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyVin Dec 24, 2010 12:24 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 0018e5ef_medium
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptyVin Dec 24, 2010 1:56 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 51cP9ffC8kL._SL500_AA280_
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptySam Dec 25, 2010 4:06 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 99131_362

Kayo Dot - Stained Glass (2010)

Ascultat dupa miezul noptii, in cautarea stelei mereu calatoare, printr-un oras-patinoar linistit ca intr-o iarna din alta vreme.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptySam Dec 25, 2010 5:40 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 I148764_9

Muzica de cea mai mare calitate si simtire romaneasca.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 EmptySam Dec 25, 2010 8:06 pm

Uroboros a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 99131_362

Kayo Dot - Stained Glass (2010)

Ascultat dupa miezul noptii, in cautarea stelei mereu calatoare, printr-un oras-patinoar linistit ca intr-o iarna din alta vreme.

Adica ti-a placut? Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 38 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 38 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: