Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+13
muzicadevest
pagan's mind
romanbun
GentleG
radu
H to He
Ricochet
Cristi
Aldi
andu
idle_ro
Uroboros
bibi
17 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyVin Feb 18, 2011 9:48 pm

andu a scris:

Jason Moran - 2010 - Ten

al doilea album furat din topul de jazz pe 2010 al celor de la AllMusic, ce pot sa zic e ca is cam cuminti gusturile lor.

De acord in privinta cuminteniei , in plus chiar din cele cuminti mi-au placut altele mult mai mult
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyVin Feb 18, 2011 9:53 pm

idle_ro a scris:
andu a scris:

Jason Moran - 2010 - Ten

al doilea album furat din topul de jazz pe 2010 al celor de la AllMusic, ce pot sa zic e ca is cam cuminti gusturile lor.

De acord in privinta cuminteniei , in plus chiar din cele cuminti mi-au placut altele mult mai mult

De bun e bun, iar daca eu n-o sa-i dau mai mult de 3 stele din 5 (echivalentul lui "bun"), asta nu inseamna ca pentru altcineva cu interese exact in zona asta n-o sa fie albumul perfect.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyVin Feb 18, 2011 10:16 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 0019f5b5_medium

Neutral
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 12:28 am

Va vine sau nu sa credeti, noul Radiohead mai poate astepta.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 37fe00e118bb881de2d0a940782f41cd

Foarte frumos.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 1:21 am

dupa prima piesa ascultata (aia cu lotusul), am impresia ca o sa fie mai degraba un album Thom Yorke. pe de alta parte e mai bine ca Jonny Greenwod mai scoate un soundtrack la un film si are timp sa compuna muzica mai serioasa.
dupa cum n-am ascultat ultimul Muse pt ca era tare naspa prima piesa pe care am ascultat-o de pe album probabil nu o sa ascult nici ultimul Radiohead.

eu ascult Emeralds - Does It Look Like I'm Here (2010), si ma gandesc cat de mult seama muzica asta cu krautrock-ul electronic. probabil daca Tangerine Dream, Shultze sau Neu! ar activa astazi ar fi si ei indie.
urmeaza pentru a 3 sau a 4-a oara pe astai (nu mai stiu), The Future Sound of London - Environments 3.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 1:57 am

H to He a scris:

eu ascult Emeralds - Does It Look Like I'm Here (2010), si ma gandesc cat de mult seama muzica asta cu krautrock-ul electronic. probabil daca Tangerine Dream, Schulze sau Neu! ar activa astazi ar fi si ei indie.

Bine punctat, un fel de "progressive electronic".
(Mi-am permis sa-ti corectez in citat scrierea catastrofala a numelui lui Schulze. Laughing )
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 11:40 am

Ricochet a scris:
H to He a scris:

eu ascult Emeralds - Does It Look Like I'm Here (2010), si ma gandesc cat de mult seama muzica asta cu krautrock-ul electronic. probabil daca Tangerine Dream, Schulze sau Neu! ar activa astazi ar fi si ei indie.

(Mi-am permis sa-ti corectez in citat scrierea catastrofala a numelui lui Schulze. Laughing )

merci ca m-ai corectat. era o ora cam tarzie cand am scris postul.
(am impresia ca fenomenul cu muzica "indie" se datoreaza impotentei criticilor de a cataloga pe stiluri muzica actuala, la fel cum s-a intamplat in 70 cand au bagat multe trupe in categoria "progressive/art rock". sunt destule trupe si acum, si atunci care suna asemanator, insa sunt la fel de multe care suna foarte diferit fata de reper)
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 3:02 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 821753739_ML
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 3:33 pm

H to He a scris:
Ricochet a scris:
H to He a scris:

merci ca m-ai corectat. era o ora cam tarzie cand am scris postul.
(am impresia ca fenomenul cu muzica "indie" se datoreaza impotentei criticilor de a cataloga pe stiluri muzica actuala, la fel cum s-a intamplat in 70 cand au bagat multe trupe in categoria "progressive/art rock". sunt destule trupe si acum, si atunci care suna asemanator, insa sunt la fel de multe care suna foarte diferit fata de reper)

Cred ca a existat o cauza "indie" reala, dar de atunci s-au schimbat multe si nu neaparat prin muzica.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 3:47 pm

H to He a scris:

criticii de acum nu au nici o legatura cu cei din anii '70 , asa cum muzica "indie "(subgen al rockului alternativ) are mai multe legaturi cu MTV decat cu rockul progresiv din '70.(nu zic zero legaturi ca sa fiu politicos)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 6:17 pm

nu mai există MTV Twisted Evil
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 6:34 pm

eu ma refeream la 1981-2010
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 7:22 pm

Ricochet a scris:

Foarte frumos.

bun ca somnifer
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 10:03 pm

idle_ro a scris:
Ricochet a scris:

Foarte frumos.

bun ca somnifer

Ma rog.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptySam Feb 19, 2011 11:21 pm

Ricochet a scris:
idle_ro a scris:
Ricochet a scris:

Foarte frumos.

bun ca somnifer

Ma rog.

desi sunt fan ECM si in general apreciez muzica linistita mai mult decat cea agitata, sunt chestii care nu ma prind(asa cum nu mi-a placut in mod deosebit nici Jasmine )
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 1:01 am

idle_ro a scris:
Ricochet a scris:
idle_ro a scris:
Ricochet a scris:

Foarte frumos.

bun ca somnifer

Ma rog.

desi sunt fan ECM si in general apreciez muzica linistita mai mult decat cea agitata, sunt chestii care nu ma prind(asa cum nu mi-a placut in mod deosebit nici Jasmine )

Inteleg asta, dar eu cu siguranta n-as fi spus in mod gratuit cum mi s-a parut. Chiar nu mi s-a parut rau, un ambient creat natural (adica doar cu pianul si violoncelul). Starea indusa e evidenta sau nu poate fi descrisa in prea multe feluri - poate s-ar putea discuta motivele pentru care ECM, in particular, nu incurajeaza mai multe traiectorii in interiorul unei singure creatii, a unui album in sine, dar tocmai asta am evitat, in timp ce am ascultat acest album.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 4:00 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 51wTEzPGQAL

2010
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 2:28 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 0019ff0e_medium
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 3:06 pm

idle_ro a scris:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 Raisins_Face

Eu nu stiam de acest album!
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 4:56 pm

Ricochet a scris:
idle_ro a scris:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 Raisins_Face

Eu nu stiam de acest album!

release neoficial, inregistrare din 1999, festivalul de jazz de la Willisau
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyDum Feb 20, 2011 8:26 pm

îl am și eu, rusesc Very Happy E chiar mișto Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyLun Feb 21, 2011 3:32 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 51WA4NQJR7L._SL500_AA300_

Alt Coleman diferit de ce stim noi de anul trecut. Smile

Mi se pare foarte tare.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyLun Feb 21, 2011 5:21 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 517g8yCLN1L._SL500_AA300_

bun, pentru cine apreciaza jazz vocal "clasic"
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyLun Feb 21, 2011 6:26 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 Lanturile

un album reusit si din nefericire cam uitat
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 EmptyLun Feb 21, 2011 6:35 pm

Ricochet a scris:
idle_ro a scris:
Ricochet a scris:
idle_ro a scris:
Ricochet a scris:

Foarte frumos.

bun ca somnifer

Ma rog.

Inteleg asta, dar eu cu siguranta n-as fi spus in mod gratuit cum mi s-a parut. Chiar nu mi s-a parut rau, un ambient creat natural (adica doar cu pianul si violoncelul). Starea indusa e evidenta sau nu poate fi descrisa in prea multe feluri - poate s-ar putea discuta motivele pentru care ECM, in particular, nu incurajeaza mai multe traiectorii in interiorul unei singure creatii, a unui album in sine, dar tocmai asta am evitat, in timp ce am ascultat acest album.

ai incercat albumul (tot ECM) lui KB din 2010-Remembrance? iata cateva din calificative:
* “A cultural prodigy” - John Fordham - The Guardian
* “Beauty of sound and form, this jazz chamber music"- Jazzpodium
* “Exquisite, intriguing and, in its quiet way, life-affirming.” - UK’s Daily Express

spre deosebire de Night Song, Remembrance e jazz, un fel de chamber jazz frumos, contemplativ si un pic prea lent (si asta ma adoarme) Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 12 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 12 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: