| scena progresiva Timisoreana | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: scena progresiva Timisoreana Joi Apr 07, 2011 11:14 pm | |
| da, exista asa ceva.nu cred ca e cazul sa insir fostele si actualele trupe cu tendinte progresive.
la subiect, in 19.04, ora 21.30 Repetiție cu Kasan, Nomega si Livia Sura \m/ @ Atelier D.i.Y
(Kasan e trupa din Germania, canta un post-rock/space rock mai melodic si usurel. celelalte trupe sunt locale si sunt copiii de-ai Egocentristilor, cu mentiunea ca aLivia Sura e un copil negru si in cerul gurii iar Nomega are doar viteza a 5-a)
(ma bucur ca in Timisoara apar si au succes trupe de rock/metal experimental/psihedelic, spre deosebire de Bucuresti unde doar indie copy-paste poate sa rasara) | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Dum Apr 10, 2011 10:10 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Lun Apr 11, 2011 11:12 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Mier Apr 13, 2011 10:41 pm | |
| sambata la filarmonica din Timisoara, EXPENDING TIME COLOURS. joi la Green Hours, Bucuresti. Componenta:Sebastian Spanache (piano) Stefan Olariu (trumpet) Lucian Naste (guitar) Csaba Santa (doublebass) Radu Pieloiu (drums) Sergiu Catana (percussion) http://about.me/expnd | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Joi Apr 14, 2011 8:21 pm | |
| Lol, acum trecem aici tot ce are loc in Timisoara?
Mai am 20% chef sa ma duc maine la Byron. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Joi Apr 14, 2011 11:31 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Lol, acum trecem aici tot ce are loc in Timisoara?
Mai am 20% chef sa ma duc maine la Byron. daca vrei sa treci evenimente. eu trec doar ca sa fie o lista cu trupele interesante active din Timisoara si imprejurimi si cum merge treaba cu muzica creativa prin oras (publicul e cam acelasi, cam la 50 persoane). legat de byron (cu b, nu B), aseara am intrebat o tipa care mai vine la concerte rock si jazz (a fost si in Manufactura si apoi la atelier marti si miercuri in Bruiaj la Liviu Butoi - de unde eu am plecat foarte dezamagit de muzica si film) si spunea ca nu merge la byron pt ca ei sunt prea cool si toate groupies vin la concert si n-o sa poti asculta muzica. si ca merge in alta parte la nu stiu ce muzica experimentala (canta un tip la hang in Bruiaj). eu cred totusi ca e doar clasica ura intre femei. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Vin Apr 15, 2011 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Vin Apr 15, 2011 6:49 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Sam Apr 16, 2011 5:25 am | |
| intr-un cuvant, a fost Perfect. (locatia groaznica, mici probleme cu sunetul, aer irespirabil si imposibilitatea sa vezi scena) muzica (pentru ca asta conteaza) a fost superba, byron sunt clar din alta categoria fata de celelalte trupe rock romanesti. ce bine e sa poti asculta intr-un concert cam toate genurile de muzica rock si pop, de la folk la hard rock si progresiv foarte old school. (ma asteptam sa arunce cineva din trupa cu o boxa dupa tipul de la pian electric la care ii placea sa exagereze cu solo-urile, ca in perioada buna a muzicii rock) finalul concertului a fost un orgasm muzical, ceva de nedescris amalganul de sunete cand toti muzicienii au izbucnit pe losing control (la 15 min cred ca s-a lungit piesa) si apoi inca o piesa pe care nu mi-o amintesc acum (una in care Dan obisnuieste sa improvizeze cu vocea) care a incheiat in forta concertul. concertul a inceput la 21.95 si s-a terminat cam pe la 23.50 (cu o pauza pentru o gura de aer de 10 minute pe la mijloc). s-au cantat cam 10 piese in engleza si vre-o 10 in romana (nu le-am numarat, de pe Perfect au cam cantat tot inafara de piesele Phoenix, Baniciu si Andries din ce-mi amintesc eu) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Sam Apr 16, 2011 4:50 pm | |
| Fain, chiar ma gandeam ca "perfectele" suna mai bine live decat pe album. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Sam Apr 16, 2011 11:07 pm | |
| tocmai m-am intors de la concertul Expanding Time Colors de la filarmonica. a fost superb, jazz modern foarte ritmat si cu influente din muzica clasica contemporana (sau chamber jazz), funk, latino-jazz si rock. nu stiu cand or sa mai cante si pe unde, insa le recomand celor interesati sa nu rateze evenimentul daca au ocazia. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Dum Apr 17, 2011 12:15 am | |
| ^ Cam o data pe saptamana. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Lun Apr 18, 2011 3:17 am | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Sam Mai 07, 2011 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Dum Mai 08, 2011 12:07 am | |
| - Citat :
- Fred Frith, Tristan Tzara, William Burroughs invite you personally also to the 14th edition.
wat Si ultimul lucru pe care-l voi face va fi sa bag in seama o trupa care se numeste Velvet Condom. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Sam Mai 21, 2011 11:36 am | |
| diseara nu mai merg pe la Underground Festival, mi-a cam ajuns o seara de muzica experimentala. parerea mea este ca inafara de No Nebraska si The Egocentrics, restul pacalesc muzica, de dragul de a fi altfel ofera publicului rahat pe bat. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Dum Dec 18, 2011 12:52 pm | |
| acum cateva zile (joi) a cantat in Timisoara Karma to Burn iar in deschidere The Egocentrics. foarte pe scurt pot sa spun ca a fost cel mai fain concert rock la care am fost in ultimii 2 ani, de la Secret Chiefs 3 incoace. aseara de asemenea am fost in Daos la Taine, care au tinut un concert cum nu credeam ca o sa aud vreodata in Timisoara, un death metal foarte tehnic si progresiv, cu multe efecte pe sunete (partial play back cum spuneau ei ca nu-si permit extra muzicieni) si din pacate mult peste ce poate asculta ascultatorul tipic de metale grele de la noi. din 60 de oameni, poate am fost 6-7 care am fost entuziasmati de muzica. (la Karma to Burn era plin la refuz clubul, peste 300 de oameni, insa cu alt public) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana Lun Dec 19, 2011 10:18 pm | |
| Ma bucur sa aud ca Taine se ocupa iar de muzica. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: scena progresiva Timisoreana | |
| |
|