| ce ascultati chiar acum? | |
|
+12oaspetele bibi H to He romanbun Uroboros spitf1r3 idle_ro Ricochet andu radu Cristi GentleG 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Noi 06, 2011 8:27 pm | |
| Art Tatum -"Piano Starts Here" (1968) Aparuta in 1968, compilatia contine 4 inregistrari din 1933 si 9 piese dintr-un concert din 1949. Jazz traditional sclipitor. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Lun Noi 07, 2011 7:34 pm | |
| Osanna - "Palepoli" (1973) momentul lor de varf | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Noi 08, 2011 7:30 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 09, 2011 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 10, 2011 8:57 pm | |
| natura psihedelica The Smell of Incense - "All Mimsy Were The Borogoves" (1994) | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 11, 2011 11:41 pm | |
| un album exceptional - gothic/doom metal cu influente heavy/power (din ala fara branza ). | |
|
| |
radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 12, 2011 11:40 am | |
| aminteste pe alocuri de orientexpressul lui tavitian | |
|
| |
radu ritm
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 12, 2011 12:25 pm | |
| foarte misto. 1973. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 12, 2011 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 12, 2011 10:50 pm | |
| Québécois' Progressive Music Sloche - "J'un oeil" (1975) | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 17, 2011 5:35 pm | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 19, 2011 1:40 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Noi 22, 2011 12:14 am | |
| - GentleG a scris:
faina coperta la Lord Cromwell. chiar sa canta la 7 voci? fara instrumente? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Noi 22, 2011 8:45 am | |
| ^ alea sunt vicii nu voci (Lord Cromwell plays suite for seven vices)
| |
|
| |
Kraut ritm
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 43 Data de inscriere : 10/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 25, 2011 9:16 am | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Noi 26, 2011 6:14 am | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Dec 03, 2011 10:33 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Dec 06, 2011 1:52 pm | |
| | |
|
| |
radu ritm
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Dec 06, 2011 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Dec 23, 2011 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Dec 28, 2011 7:16 pm | |
| Alternativ Quartet - Aripi muzica superba, facuta cu mult cap. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Ian 05, 2012 1:41 am | |
| mdaa, n-am postat de mult cu vreun folos pe aici (de altfel, precum nimeni altcineva), dar nu pot rezista sa-mi trec playlistul de vacans. Anekdoten - Gravity Aram Shelton's Arrive - 'There Was...' Aranis - I & II Bill Dixon - Odyssey Bob Dylan - Blood on the Tracks DAAU - The Shepherd's Dream David Sylvian - Died in the Wool: Manafon Variations Deerhunter - Halcyon Digest (✈) Eleh - Floating Frequencies - Intuitive Synthesis I-III Elvis Costello - This Year's Model (wut!) Freddie Hubbard - Hub-Tones Hooverphonic - No More Sweet Music (wut!) Irish Coffee - Irish Coffee Keith Jarrett - Mysteries & Shades (remaster 2011) (✈ - la scurt timp dupa, am surzit! ) Julverne - Coulonneux Kate Bush - 50 Words for Snow M83 - Hurry Up, We're Dreaming Madvillain - Madvillainy (wut!) Magma - Akt VIIII - Bruxelles - Theatre 140 1971 (strategic, pacat de calitate) Mal Waldron - The Quest Marc Moulin - Sam Suffy Charles Mingus - Let My Children Hear Music Monk / Coltrane - Carnegie Hall Moondog Jr. - Everyday I Wear A Greasy Black Feather on My Head Nick Cave & The Bad Seeds - No More Shall We Pass Ockeghem - Missa Prolationum / Marian Motets Panda Bear - Tomboy Radu Malfatti - Ohrkiste Rome - Die Aesthetik der Herrschaftsfreiheit Santana - Caravanserai (wut!) Schulze - Was war vor der Zeit Stars of the Lid - Per Aspera Ad Astra Szilard Mezei - Nad/Reed Tangerine Dream - Finnegans Wake The Clash - London Calling (wut!) The Magic I.D. - Till My Breath Gives Out The Magnetic Fields - 69 Love Songs The Quintet - Jazz At Massey Hall Univers Zero - Heresie Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers) (wut!) Xenakis - Percussion Works CD 3 n-am apuca Smashing Pumpkins - Siamese Dream (wut!) Sigur Ros - Agaetis Byrjun Shostakovich - Simfonia a VIII-a Messiaen - Vingt regards ... (Loriod) Kreng - Grimoire Giya Kancheli / A. Schnittke - Vom Winde beweint/Viola Concerto Joe Pass - Virtuoso Atllas Sound - Parallax (nici nu stiu de ce mi l-am pus) | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Ian 06, 2012 2:08 am | |
| Impresii despre:
- Kate Bush - Nicu Pestera - Radu Raufacatoru - Rome - Szilard Mezeriasu - Wut-Tang
? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Ian 06, 2012 2:27 pm | |
| - Minunata. - Nu cum ma asteptam (adica mai hardcore, prinzandu-l pe la TV in concert sau gigs aratand ca boschetarul si cantand mai infierbantat). Fain. Aprofundez. - Vroiam sa sune / cante mai ca-n "Phi". Nu m-a prins, dar nici dezamagit. - Aici sa-mi zici tu. E cu nazisti? E cu opresiune? E cu anarhie? Herrschaftsfreiheit cum vine: libertatea dominarii; eliberarea de sub dominatie? Cine-i germanul (sa nu zici ca e vocea lui Reuter, ca-mi pica fata), ce povesteste el, sunt citate din ceva? Unele piese/parti sunt foarte bune, superbe chiar, in special pe partea de sampling. Folkul ceva mai putin si cu o constanta impresie ca-l ascult mai mult pe Barringer de la The National. - Nu merge. - Eehh, nush ce sa zic inca. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Lun Ian 09, 2012 11:50 pm | |
| - Ricochet a scris:
- - Aici sa-mi zici tu. E cu nazisti? E cu opresiune? E cu anarhie? Herrschaftsfreiheit cum vine: libertatea dominarii; eliberarea de sub dominatie? Cine-i germanul (sa nu zici ca e vocea lui Reuter, ca-mi pica fata), ce povesteste el, sunt citate din ceva? Unele piese/parti sunt foarte bune, superbe chiar, in special pe partea de sampling. Folkul ceva mai putin si cu o constanta impresie ca-l ascult mai mult pe Barringer de la The National.
Pai cum sa-ti zic eu, crezi ca eu pricep ceva din ce zice ala acolo? Asteptam sa-mi explici tu monologurile, heh. Banuiesc ca-s de undeva, dar s-ar putea sa fie creatia lui Reuter, ca albumul e aparut impreuna cu o carte de eseuri plus o groaza de poze cu diversi indivizi pe timp de razboi, stand la taifas, cantand, impartind bucurii si tristeti (n-am vazut cartea, asa am citit undeva). Din cate inteleg, se vrea o analiza a diferitelor stadii ale "eliberarii de sub dominatie", de la samanta revoltei (A cross of wheat) la revolta in sine, oprimarea si rezistenta (A cross of fire) la aftermath-ul si viata de dupa infrangere sau victorie? (A cross of flowers). Toata treaba e prezentata cumva narativ, si banuiesc ca interludiile in germana au rol in curgerea povestii, dar pe de alta parte fiecare piesa mi se pare ca priveste problemele din perspectiva cate unui individ. Se pun la indoiala ideologii, credinte, alegiante, se gloseaza despre regret, suferinta, dragoste, se incearca sa se explice niste gesturi si sa se inteleaga rostul lor dupa ce au fost facute. O recenzie bine scrisa am vazut aici: http://www.idieyoudie.com/2011/11/rome-die-aesthetik-der-herrschaftsfreiheit/ Mi se pare fascinant, genul de album conceptual care nu exista decat ca intreg (nu pot sa scot piese de pe el si sa zic ca sunt senzationale singure). Initial mi s-a parut mult, redundant, obositor, mi-a luat vreo trei auditii atente sa incep sa ma topesc. Acuma sunt topit complet. Mi se pare o intregire a ideilor de pe albumele precedente, si mult peste creatiile altor neo-(martial)-folkisti de cand exista genul. Nu e vocea lui, adica vocea lui recitativa e aia de pe "they have come to burn the orchards" si "to be governed" - germanul suna a altcineva. O fi ala de la Einsturzende Neubauten | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|