Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Nemultumiri,sugestii,promovare

In jos 
+18
Candice Night`
Velkan
ae
GentleG
andu
Ricochet
P.Matei
Kreator
Aldi
Zarec
amadeus
prowler
RoMarillos
wednesday
Count Raven
CrzdmnD
stilldeath
Piotr Buendia
22 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

Nemultumiri,sugestii,promovare Empty
MesajSubiect: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyJoi Sept 14, 2006 11:56 am

Orice nemultumire sau sugestie va fii postat in topicul acesta.
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
stilldeath
nota

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 25/09/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 7:38 pm

e incredibil de obositor verdele asta Shocked
Sus In jos
CrzdmnD
nota
CrzdmnD

Numarul mesajelor : 2

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 7:50 pm

Ii dau dreptate drei Stilldeath.
Sus In jos
Count Raven
nota
Count Raven

Numarul mesajelor : 3

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 8:30 pm

Salut aparitia unui forum specializat pe progressive, in sfarsit... E o initiativa laudabila si sper sa o sprijinim si noi, userii, ca atare.
Cool

Apropo de format, poate pe parcurs vor aparea mai multe themes-uri, asa ca o idee. Wink
Sus In jos
Count Raven
nota
Count Raven

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 8:33 pm

Nu stiu cat de interes sau ce noutate ar aduce, dar merg bagate niste site-uri tematice strict. Unde as putea sa o fac? La diverse?
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 8:34 pm

da. asa zic si eu.
Sus In jos
wednesday
nota

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 8:48 pm

aaaa! asta-i si mai sci-fi decat ala verde. do something!
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 25, 2006 8:50 pm

sunt stupide toate.sa mai caut,cine stie? daca nu,ma duc la varianta clasica si cea mai simpla.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyMier Sept 27, 2006 2:09 pm

Salutam !!

As fi foarte multumit daca acest forum ar fi in totalitate in Lb.Romana.Mie unul imi apar butoane si in romana si in franceza si in engleza,de nu mai stiu care si cum e valabil...hmmm.....

S-ar putea rezolva cumva acest aspect?

PS - sectiunea cu alegerea semnaturii nu functioneaza.

Ultima editare efectuata de catre in Joi Sept 28, 2006 1:23 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyMier Sept 27, 2006 8:35 pm

problema cu semnaturile s-a rezolvat.trebuie sa te
duci la profil,preferinte si sa dai ''adaugă întotdeauna semnătura mea
la mesaje'' - da.

cat despre butoane...cam asa se prezinta situatia.se va rezolva.cat de curand,sper.
Sus In jos
prowler
nota

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 26/09/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Feb 05, 2007 3:00 pm

pe paginile threadurilor nu apare jos dropdown listu cu alegerea unui forum. sau nu-l vad io
Sus In jos
http://pandrea.rgc.ro
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyVin Feb 09, 2007 5:02 pm

salut!!credeam ca aveti si o rubrica de prezentari!!!eu sunt amadeus, si ma bucur ca exista un forum directionat pe muzici complexe, ca acesta!!!cred ca o sa petrec ceva timp de acum incolo pe aici, de aceea va spun bine v-am gasit!!
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyVin Feb 09, 2007 9:17 pm

Salut !!

Observ inmultirea pe acest forum a biografiilor de trupe in Lb.Engleza .Inafara faptului ca pe Lb.Engleza exista deja nenumarate siteuri care pot fi vizitate direct, nu vad rostul acestui tip de postare.Nu contribuie deloc la pastrarea sau la dezvoltarea originalitatii acestui forum.

Eu unul m-as bucura daca fiecare ar putea posta material in Lb.Romana despre trupa preferata,nu de alta dar in engleza exista deja Žjdemii.

Ce ziceti ? S-ar putea depune un efort in acest sens?
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptySam Feb 10, 2007 2:45 pm

RoMarillos a scris:
Salut !!

Observ inmultirea pe acest forum a biografiilor de trupe in Lb.Engleza .Inafara faptului ca pe Lb.Engleza exista deja nenumarate siteuri care pot fi vizitate direct, nu vad rostul acestui tip de postare.Nu contribuie deloc la pastrarea sau la dezvoltarea originalitatii acestui forum.

Eu unul m-as bucura daca fiecare ar putea posta material in Lb.Romana despre trupa preferata,nu de alta dar in engleza exista deja Žjdemii.

Ce ziceti ? S-ar putea depune un efort in acest sens?

ideea este a redirectionarii userului catre alte situri, deci de o deschidere a apetitului catre o trupa necunoscuta!!!..tocmai de aia a posta un text past-uit nu e o crima!!..e un punct de plecare!!
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Feb 12, 2007 12:54 am

se pare ca nimeni nu se ocupa de forumul asta si e pacat!!buendia, stiu ca-ti petreci timpul mai mult pe celalalt, unde cred ca nu am primit accept din cauza lui caelea oana(ne cunostem dupa alt forum)..dar totusi era un proiect interesant, care meriata atentia din cauza calitatii userilor potentiali!!!pacat
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Feb 12, 2007 9:50 am

eu tot fac reclama, dar se pare ca degeaba. poate pe viitor il voi atasa si la un site, lucru ce ar putea aduce mai multi useri.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyMier Feb 28, 2007 10:02 pm

ba, hai toti sa facem reclama la ist forum ce dracu
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyMier Iun 06, 2007 9:07 pm

Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyMier Iun 06, 2007 9:12 pm

multamim pt sfat!
va fi urmat Very Happy
Sus In jos
Kreator
nota
Kreator

Numarul mesajelor : 19
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyJoi Iul 05, 2007 11:10 am

salutare. am o nemultumire sau e nelamurire.

eu am setat limba ca fiind engleza. Si la new topic/reply am traducerea in franceza. Eu n-am treaba cu limba asta domnilor. ich spreche Deutsch aber nicht Frantzosisch.

Multumesc.

sfat. duceti-va pe forumul cu comunitatea chitaristilor si faceti acolo reclama. Iar regulamentul trebuie scris in engleza daca vreti sa aveti forum mare Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyJoi Sept 06, 2007 1:50 am

ati fi de acord sa avem un logo al forumlui?
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 10, 2007 12:17 am

Kreator a scris:

eu am setat limba ca fiind engleza. Si la new topic/reply am traducerea in franceza. Eu n-am treaba cu limba asta domnilor. ich spreche Deutsch aber nicht Frantzosisch.

Multumesc.

sfat. duceti-va pe forumul cu comunitatea chitaristilor si faceti acolo reclama. Iar regulamentul trebuie scris in engleza daca vreti sa aveti forum mare Smile

trebuie sa-ti dau dreptate in ceea ce priveste ideea ,...nu si tonul!!!!
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 10, 2007 12:18 am

Zarec a scris:

ce propui ,,...zarec????...ca logo/..
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 10, 2007 12:35 am

amadeus a scris:
Kreator a scris:

Multumesc.

trebuie sa-ti dau dreptate in ceea ce priveste ideea ,...nu si tonul!!!!
e o problema veche. raspuns: nu se poate rezolva.
amadeus a scris:
Zarec a scris:

ce propui ,,...zarec????...ca logo/..
eu zic ca domnul Crimson King ajunge
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare EmptyLun Sept 10, 2007 1:00 am

amadeus: in lco de progressive forum scris cu majuscule normal, eu si piotr avem o prietena care este foarte talentat ala rte plastice si ne poate lucra mai multe variante. ideea era daca ati fi de acord. prin faptul ca ai intrebat despre ce logo e vorba atunci voi vorbi sa se realizeze niste variante
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare Empty

Sus In jos

Nemultumiri,sugestii,promovare
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Cu privire la forum-
Mergi direct la: