Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Nemultumiri,sugestii,promovare

In jos 
+18
Candice Night`
Velkan
ae
GentleG
andu
Ricochet
P.Matei
Kreator
Aldi
Zarec
amadeus
prowler
RoMarillos
wednesday
Count Raven
CrzdmnD
stilldeath
Piotr Buendia
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyLun Sept 10, 2007 1:21 am

zarec,...cred ca in graba am fost putin atemporal!@!!!...daca despre asta este vorba ,...!!!daca este vorba despre ironii,.....atunci astept lamuriri...!!!sunt mai nou pe aici!!!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyLun Sept 10, 2007 1:34 am

scuze, am interpretat gresit ce ai vrut sa spui. raspunsul este da, ca logo. in capu meu era ceva de genu "despre ce logo e vorba?". my mistake
Sus In jos
P.Matei
Devin Townsend
P.Matei

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 32
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 10:54 pm

Banati-l, dom'le, pe P.Matei ! Ala-i o panarama de om, voi n-ati vazut ce post-uri baga ?!?! Intr-un topic ne intreaba daca citim reviste de-alea cu prostii, si pentru edificare ne pune o poza cu o domnisoara foarte... affraid In altul face reclama ascunsa la asa-zisa lui formatie de grincor, si pe langa asta mai jigneste si utilizatorii acestui forum (citat : "Un imbecil notoriu"). Acum imi dati dreptate ? Pentru inceput, hai sa-i dam o luna de banare
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 10:56 pm

e veche faza conasule.... du-te pe psychometal
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyLun Sept 17, 2007 9:27 pm

wow, s-a plictisit lumea aci affraid
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyLun Sept 17, 2007 10:16 pm

eu nu, scriu de zor. Wink
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMar Sept 18, 2007 7:21 pm

se acumuleaza impresii noi Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyDum Sept 23, 2007 10:07 am

Piotr, cum fac sa mi sa imi apara semnatura automat la fiecare post?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyJoi Sept 27, 2007 3:57 pm

post de proba
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:19 pm

Un mic "gag" facut la adresa lui Zarec m-a facut, pana la urma, sa ma gandesc serios la o sugestie: sistemul de "member" (nota, acord, ritm, melodie, simfonie) are putea fi imbunatatit sau inlocuit cu ceva mai bun.

Poate ceva mai progresiv-related, in loc de ceva music-related. Wink
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:22 pm

Fa o propunere. Dintre noi, tu esti muzicianul.
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:27 pm

Aldi a scris:
Fa o propunere. Dintre noi, tu esti muzicianul.
subscriu... sau spuneti muzicianul preferat si acela va v-a fi rangul Very Happy
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:30 pm

Nu muzicianul preferat, ca cel al meu e deja ocupat Wink
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:31 pm

Dan Andrei Aldea e liber? Wink

nu-s sigur, totusi, ca ideea cu numele e asa buna. ori robert fripp, ori nimic Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:38 pm

Nume nu inseamna ranguri, m-am gandit si eu inainte de voi toti. Wink

E un lucru interesant, o prietena m-a rugat de trei ori, mai de mult, sa-i dau sugestii de "rank-uri" la trei forumuri diferite (unul de femei!!) care le administra. As zice, deci, ca ma pricepe, dar iata ca tocmai la progresiv ma-ncurc.

Pentru moment, revenind la nume, ma gandesc ca "rangul suprem" sa fie "personalizat", incat sa fie un "artist favorit". Pana la "rangul suprem" insa, sunt inca in brainstorming.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:41 pm

Cate trepte are rank-ul?

Acum ca m-am prins despre ce e vorba in rank-uri, imi place cel actual. Dar mi-a luat ceva pana sa ma prind...

La site-ul de femei, as fi facut o serie rank-uri dupa numarul de la marimea cupei LaughingcyclopsEmbarassed
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:43 pm

lol!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 8:44 pm

andu a scris:
Cate trepte are rank-ul?

Acum ca m-am prins despre ce e vorba in rank-uri, imi place cel actual. Dar mi-a luat ceva pana sa ma prind...

La site-ul de femei, as fi facut o serie rank-uri dupa numarul de la marimea cupei LaughingcyclopsEmbarassed

7 rank-uri - 7 cupe?! Shocked Shocked Shocked

Pai sa spuna Piotr cate rank-uri sunt, din moment ce Zarec, la 300 de posturi, pare la un pas de a fi "maestro". De regula, rangul maxim era ceva mai sus, 1000 de posturi pe putin. (10000, daca vorbim de prog Archives Laughing )

Imi place si mie conceptul muzical, cand am fost o "nota" pispirica m-am simtit si astfel, pe cand acuma sunt mai increzut. Wink

Dar am putea improviza mai sus, mai bine...
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 9:03 pm

pai de la 500 am vazut ca am pus "capodopera". mai incolo nu am mai umblat...
vad ca artisti, la rankuri, sunt Devin Townsend si Ron Jarzombek. voi doar nominalizati. eu renunt la Robert Fripp,nu-i bai Very Happy primul venit, primul servit! de fapt... voi face un topic.
aici
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Oct 19, 2007 9:08 pm

cum era piesa aia de la Kumm
asa sunt eu acum:"ce si cum?"
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyVin Noi 09, 2007 11:52 pm

Prietenul Bogdan (http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=12334) incearca sa se inregistreze la noi, si iata ce-mi zice:

Am incercat sa ma loghez da nu ma lasa. Zice ca parola e prea simpla,
am schibat parola, atunci mi-a zis ca nu e buna ca e prea scurta, si
m-am lasat pagubas. Mai incerc , pai daca aia e parola mea cum dracu la
alte sit-uri merge numai aici nu.

Se poate face ceva pentru el? Mersi. Smile
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptySam Noi 10, 2007 12:17 am

nu tine de administratie regulile inregistrarii, ci de phpbb. sugestia e chiar simpla: sa fie parola de 6 litere, eventual sa adauge o cifra (in cazul in care ii zice de simplitate).
dar nu prea imi vine sa cred in varianta simplitatii. eu la inceput o aveam 123456 de exemplu. dar intre timp phpbbul s-a schimbat destul de mult, cine stie, s-o fi adaugat varianta asta?! dar, repet, nu e o problema majora. drept exemplu sunt cei care s-au inscris recent.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMar Noi 13, 2007 11:17 pm

Mama mea e inspaimantata de coperta de pe In The Court Of The Crimson King, ce apare tot timpul pe upper left. I-am spus ca nu se poate ca se schimba, ca e emblema rock-ului progresiv, s.a, dar, na, m-am gandit ca ar fi amuzant sa va anunt ca maica-mea e nemultumita de folosirea coverului, de fiecare data cand vede ca postez pe site-ul asta. Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMar Noi 13, 2007 11:24 pm

in cazul meu, tata e cam deranjat de coperta discului.... cum de fapt de 80% din muzica pe care o ascult.
mama, spre surpinderea mea, e terorizata de piese precum A Saucerful of Secrets si "Welcome to the Machine", par example
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 EmptyMar Noi 13, 2007 11:46 pm

Saucerful Of Secrets?!
Welcome To The Machine?!!!

wwwwwwwwwwwwwow!! Laughing

(tata nu m-ar condamna daca as asculta metal...dar, probabil, nici nu s-ar astepta)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare   Nemultumiri,sugestii,promovare - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Nemultumiri,sugestii,promovare
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Cu privire la forum-
Mergi direct la: