| Nemultumiri,sugestii,promovare | |
|
+18Candice Night` Velkan ae GentleG andu Ricochet P.Matei Kreator Aldi Zarec amadeus prowler RoMarillos wednesday Count Raven CrzdmnD stilldeath Piotr Buendia 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Lun Sept 10, 2007 1:21 am | |
| zarec,...cred ca in graba am fost putin atemporal!@!!!...daca despre asta este vorba ,...!!!daca este vorba despre ironii,.....atunci astept lamuriri...!!!sunt mai nou pe aici!!! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Lun Sept 10, 2007 1:34 am | |
| scuze, am interpretat gresit ce ai vrut sa spui. raspunsul este da, ca logo. in capu meu era ceva de genu "despre ce logo e vorba?". my mistake | |
|
| |
P.Matei Devin Townsend
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mier Sept 12, 2007 10:54 pm | |
| Banati-l, dom'le, pe P.Matei ! Ala-i o panarama de om, voi n-ati vazut ce post-uri baga ?!?! Intr-un topic ne intreaba daca citim reviste de-alea cu prostii, si pentru edificare ne pune o poza cu o domnisoara foarte... In altul face reclama ascunsa la asa-zisa lui formatie de grincor, si pe langa asta mai jigneste si utilizatorii acestui forum (citat : "Un imbecil notoriu"). Acum imi dati dreptate ? Pentru inceput, hai sa-i dam o luna de banare | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mier Sept 12, 2007 10:56 pm | |
| e veche faza conasule.... du-te pe psychometal | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Lun Sept 17, 2007 9:27 pm | |
| wow, s-a plictisit lumea aci | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Lun Sept 17, 2007 10:16 pm | |
| eu nu, scriu de zor. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mar Sept 18, 2007 7:21 pm | |
| se acumuleaza impresii noi | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Dum Sept 23, 2007 10:07 am | |
| Piotr, cum fac sa mi sa imi apara semnatura automat la fiecare post? | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Joi Sept 27, 2007 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:19 pm | |
| Un mic "gag" facut la adresa lui Zarec m-a facut, pana la urma, sa ma gandesc serios la o sugestie: sistemul de "member" (nota, acord, ritm, melodie, simfonie) are putea fi imbunatatit sau inlocuit cu ceva mai bun. Poate ceva mai progresiv-related, in loc de ceva music-related. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:22 pm | |
| Fa o propunere. Dintre noi, tu esti muzicianul. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:27 pm | |
| - Aldi a scris:
- Fa o propunere. Dintre noi, tu esti muzicianul.
subscriu... sau spuneti muzicianul preferat si acela va v-a fi rangul | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:30 pm | |
| Nu muzicianul preferat, ca cel al meu e deja ocupat | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:31 pm | |
| Dan Andrei Aldea e liber? nu-s sigur, totusi, ca ideea cu numele e asa buna. ori robert fripp, ori nimic | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:38 pm | |
| Nume nu inseamna ranguri, m-am gandit si eu inainte de voi toti. E un lucru interesant, o prietena m-a rugat de trei ori, mai de mult, sa-i dau sugestii de "rank-uri" la trei forumuri diferite (unul de femei!!) care le administra. As zice, deci, ca ma pricepe, dar iata ca tocmai la progresiv ma-ncurc. Pentru moment, revenind la nume, ma gandesc ca "rangul suprem" sa fie "personalizat", incat sa fie un "artist favorit". Pana la "rangul suprem" insa, sunt inca in brainstorming. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:41 pm | |
| Cate trepte are rank-ul? Acum ca m-am prins despre ce e vorba in rank-uri, imi place cel actual. Dar mi-a luat ceva pana sa ma prind... La site-ul de femei, as fi facut o serie rank-uri dupa numarul de la marimea cupei | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 8:44 pm | |
| - andu a scris:
- Cate trepte are rank-ul?
Acum ca m-am prins despre ce e vorba in rank-uri, imi place cel actual. Dar mi-a luat ceva pana sa ma prind...
La site-ul de femei, as fi facut o serie rank-uri dupa numarul de la marimea cupei 7 rank-uri - 7 cupe?! Pai sa spuna Piotr cate rank-uri sunt, din moment ce Zarec, la 300 de posturi, pare la un pas de a fi "maestro". De regula, rangul maxim era ceva mai sus, 1000 de posturi pe putin. (10000, daca vorbim de prog Archives ) Imi place si mie conceptul muzical, cand am fost o "nota" pispirica m-am simtit si astfel, pe cand acuma sunt mai increzut. Dar am putea improviza mai sus, mai bine... | |
|
| |
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 9:03 pm | |
| pai de la 500 am vazut ca am pus "capodopera". mai incolo nu am mai umblat... vad ca artisti, la rankuri, sunt Devin Townsend si Ron Jarzombek. voi doar nominalizati. eu renunt la Robert Fripp,nu-i bai primul venit, primul servit! de fapt... voi face un topic. aici | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Oct 19, 2007 9:08 pm | |
| cum era piesa aia de la Kumm asa sunt eu acum:"ce si cum?" | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Vin Noi 09, 2007 11:52 pm | |
| Prietenul Bogdan ( http://www.progarchives.com/forum/member_profile.asp?PF=12334) incearca sa se inregistreze la noi, si iata ce-mi zice: Am incercat sa ma loghez da nu ma lasa. Zice ca parola e prea simpla, am schibat parola, atunci mi-a zis ca nu e buna ca e prea scurta, si m-am lasat pagubas. Mai incerc , pai daca aia e parola mea cum dracu la alte sit-uri merge numai aici nu.Se poate face ceva pentru el? Mersi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Sam Noi 10, 2007 12:17 am | |
| nu tine de administratie regulile inregistrarii, ci de phpbb. sugestia e chiar simpla: sa fie parola de 6 litere, eventual sa adauge o cifra (in cazul in care ii zice de simplitate). dar nu prea imi vine sa cred in varianta simplitatii. eu la inceput o aveam 123456 de exemplu. dar intre timp phpbbul s-a schimbat destul de mult, cine stie, s-o fi adaugat varianta asta?! dar, repet, nu e o problema majora. drept exemplu sunt cei care s-au inscris recent. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mar Noi 13, 2007 11:17 pm | |
| Mama mea e inspaimantata de coperta de pe In The Court Of The Crimson King, ce apare tot timpul pe upper left. I-am spus ca nu se poate ca se schimba, ca e emblema rock-ului progresiv, s.a, dar, na, m-am gandit ca ar fi amuzant sa va anunt ca maica-mea e nemultumita de folosirea coverului, de fiecare data cand vede ca postez pe site-ul asta. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mar Noi 13, 2007 11:24 pm | |
| in cazul meu, tata e cam deranjat de coperta discului.... cum de fapt de 80% din muzica pe care o ascult. mama, spre surpinderea mea, e terorizata de piese precum A Saucerful of Secrets si "Welcome to the Machine", par example | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare Mar Noi 13, 2007 11:46 pm | |
| Saucerful Of Secrets?! Welcome To The Machine?!!! wwwwwwwwwwwwwow!! (tata nu m-ar condamna daca as asculta metal...dar, probabil, nici nu s-ar astepta) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nemultumiri,sugestii,promovare | |
| |
|
| |
| Nemultumiri,sugestii,promovare | |
|