Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Air - Pocket Symphony (2007) Mar Feb 06, 2007 1:31 am | |
| 1. Space Maker 2. Once Upon A Time 3. Hell Of A Party 4. Napalm Love 5. Mayfair Song 6. Left Bank 7. Photograph 8. Mer du Japon 9. Lost Message 10. Somewhere Between Waking And Sleeping 11. Redhead Girl 12. Night Sight Componenta: Nicolas Godin Jean-Benoît Dunckel Pocket Symphony e un album ce imi aminteste de Vangelis si Tangerine Dream, pastrand distanta cum este si normal. Atmosfera este una calda, uneori de visare. Sunt si usoare influente jazz. Vocea isi face si ea placuta prezenta, in special pe Napalm Love si pe Photograph. Cu toate acestea, el nu contine foarte mult prog, inclind spre trip-hop. Se aud instrumente traditionale japoneze care prind si ma atrag de fiecare data. Primul single al albumului este Once Upon a Time. O alta atractie ar mai fi Mer du Japon. O parere de final ar fi ca Pocket Symphony e un material calm... | |
|
livanu nota
Numarul mesajelor : 8 Data de inscriere : 16/04/2007
| Subiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007) Joi Apr 19, 2007 3:32 pm | |
| foarte buni Air, este vorba de formatia franceza de muzica electronica, right. pe mine m-au convins cand am vazut filmul The Virgin Suicides(filmul meu favorit), unde Air sunt responsabili pentru majoritatea coloanei sonore. au socos si album cu muzica din film, piesa mea preferata e empty house dupa acel album. | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007) Joi Sept 06, 2007 12:57 am | |
| - Piotr Buendia a scris:
1. Space Maker 2. Once Upon A Time 3. Hell Of A Party 4. Napalm Love 5. Mayfair Song 6. Left Bank 7. Photograph 8. Mer du Japon 9. Lost Message 10. Somewhere Between Waking And Sleeping 11. Redhead Girl 12. Night Sight
Componenta:
Nicolas Godin Jean-Benoît Dunckel
Pocket Symphony e un album ce imi aminteste de Vangelis si Tangerine Dream, pastrand distanta cum este si normal. Atmosfera este una calda, uneori de visare. Sunt si usoare influente jazz. Vocea isi face si ea placuta prezenta, in special pe Napalm Love si pe Photograph. Cu toate acestea, el nu contine foarte mult prog, inclind spre trip-hop. Se aud instrumente traditionale japoneze care prind si ma atrag de fiecare data. Primul single al albumului este Once Upon a Time. O alta atractie ar mai fi Mer du Japon. O parere de final ar fi ca Pocket Symphony e un material calm... este vb chiar de un alternative-electronic,..cu influente new wave!!!...oricum albumul este bun, si calm., cum a spus buendia, ..insa ramane in zona alternativului!!! | |
|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007) Joi Sept 06, 2007 1:17 am | |
| eu il vad mult prea calm pana si pentru electronica | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007) Joi Sept 06, 2007 4:56 pm | |
| AIR e una din muzicile mele preferate de non-prog, iar noul album face cinste traditiei AIR. O auditie excelenta, desi nu e peste Talkie-Walkie de ex. Multumesc, AIR. repet: non-prog | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007) | |
| |
|