Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Air - Pocket Symphony (2007)

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

Air - Pocket Symphony (2007) Empty
MesajSubiect: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) EmptyMar Feb 06, 2007 1:31 am

Air - Pocket Symphony (2007) Airpocketsymphonyug5

1. Space Maker
2. Once Upon A Time
3. Hell Of A Party
4. Napalm Love
5. Mayfair Song
6. Left Bank
7. Photograph
8. Mer du Japon
9. Lost Message
10. Somewhere Between Waking And Sleeping
11. Redhead Girl
12. Night Sight

Componenta:

Nicolas Godin
Jean-Benoît Dunckel

Pocket Symphony e un album ce imi aminteste de Vangelis si Tangerine Dream, pastrand distanta cum este si normal. Atmosfera este una calda, uneori de visare. Sunt si usoare influente jazz. Vocea isi face si ea placuta prezenta, in special pe Napalm Love si pe Photograph. Cu toate acestea, el nu contine foarte mult prog, inclind spre trip-hop. Se aud instrumente traditionale japoneze care prind si ma atrag de fiecare data. Primul single al albumului este Once Upon a Time. O alta atractie ar mai fi Mer du Japon. O parere de final ar fi ca Pocket Symphony e un material calm...
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
livanu
nota

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 16/04/2007

MesajSubiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) EmptyJoi Apr 19, 2007 3:32 pm

foarte buni Air, este vorba de formatia franceza de muzica electronica, right.
pe mine m-au convins cand am vazut filmul The Virgin Suicides(filmul meu favorit), unde Air sunt responsabili pentru majoritatea coloanei sonore. au socos si album cu muzica din film, piesa mea preferata e empty house dupa acel album.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) EmptyJoi Sept 06, 2007 12:57 am

Piotr Buendia a scris:
Air - Pocket Symphony (2007) Airpocketsymphonyug5

1. Space Maker
2. Once Upon A Time
3. Hell Of A Party
4. Napalm Love
5. Mayfair Song
6. Left Bank
7. Photograph
8. Mer du Japon
9. Lost Message
10. Somewhere Between Waking And Sleeping
11. Redhead Girl
12. Night Sight

Componenta:

Nicolas Godin
Jean-Benoît Dunckel

Pocket Symphony e un album ce imi aminteste de Vangelis si Tangerine Dream, pastrand distanta cum este si normal. Atmosfera este una calda, uneori de visare. Sunt si usoare influente jazz. Vocea isi face si ea placuta prezenta, in special pe Napalm Love si pe Photograph. Cu toate acestea, el nu contine foarte mult prog, inclind spre trip-hop. Se aud instrumente traditionale japoneze care prind si ma atrag de fiecare data. Primul single al albumului este Once Upon a Time. O alta atractie ar mai fi Mer du Japon. O parere de final ar fi ca Pocket Symphony e un material calm...

este vb chiar de un alternative-electronic,..cu influente new wave!!!...oricum albumul este bun, si calm., cum a spus buendia, ..insa ramane in zona alternativului!!!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) EmptyJoi Sept 06, 2007 1:17 am

eu il vad mult prea calm pana si pentru electronica
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) EmptyJoi Sept 06, 2007 4:56 pm

AIR e una din muzicile mele preferate de non-prog, iar noul album face cinste traditiei AIR. O auditie excelenta, desi nu e peste Talkie-Walkie de ex. Multumesc, AIR.

repet: non-prog Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Air - Pocket Symphony (2007)   Air - Pocket Symphony (2007) Empty

Sus In jos

Air - Pocket Symphony (2007)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Interviu - Psycho Symphony
» Marillion - Somewhere Else (2007)
» Albume 2007
» Evergrey - 21 apr 2007 - Bucuresti
» MINISTRY - 2007 - The Last Sucker

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum