Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Overkill - 2007 - Immortalis

In jos 
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Overkill - 2007 - Immortalis Empty
MesajSubiect: Overkill - 2007 - Immortalis   Overkill - 2007 - Immortalis EmptyMier Sept 05, 2007 12:07 pm

Overkill - 2007 - Immortalis 166580

1. Devils in the Mist 04:34
2. What It Takes 04:28
3. Skull and Bones 05:54
4. Shadow of a Doubt 04:51
5. Hellish Pride 05:16
6. Walk Through Fire 04:08
7. Head On 05:21
8. Charlie Get Your Gun 04:28
9. Hell Is 04:40
10. Overkill V 05:36
Total playing time 49:16

Nu stiu ce au vrut sa demonstreze cu albumul acesta... ca si-au revenit dupa ReliXIV? Uite isna ca au revenit al aceleasi idei uzate de multi ani. Overkill este una din trupele care cred ca cantitatea conteaza. Le dau un sictir cat mine de mare ca daca se opreau dupa Horrorscope ar fi beneficiat de un mare respect din partea mea. Intrand acu in miezul problemei, albumul e o ascultare nu prea deranjata dar care cu siguranta nu o voi repeta. Prima piesa re niste riffuri mai rasarite la fel si Skull and Bones doar ca mai nou Overkill trateaza teme "oculte" si deci piesele sunt prevazute cu tot soiu de voci profetice inteligiblie .. cat de neoriginal. De multe ori am impresia ca lui Bobby ii vin momentele de inspiratie sezand pe buda ... si ca orice om in meditatie uita sa traga apa. Evident mirosul ii afecteaza creativitatea. lol!
Sus In jos

Overkill - 2007 - Immortalis
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: