| Marillion | |
|
+13Ricochet GentleG auslander blackest_eyes Velkan Zarec Aldi livanu ROro Z P.Matei RoMarillos Piotr Buendia 17 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Marillion Joi Feb 14, 2008 1:44 pm | |
| pai si catalogarea asta cu progul e destul de subiectiva | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Marillion Joi Feb 14, 2008 1:50 pm | |
| - Velkan a scris:
- Și eu ar trebui să cred că Mr. Mosley nu știe ce-i aia prog? Mda, sigur.
stie sigur ce e aia "prog",face pe prostu' asta dupa ce a cantat din '73 cu Darryl Way(Curved Air) in Wolf ,apoi mai tarziu in '75 cu Trace(related Focus) | |
|
| |
Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Marillion Joi Feb 14, 2008 1:54 pm | |
| Yup. Sunt sigur că, dacă i-ar fi luat interviu prin '84, ar fi ştiut ce e aia prog. | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: Marillion Joi Feb 14, 2008 2:17 pm | |
| Cred ca fraza cu pricina este : " Personally, I still don’t really know what progressive means." La prima vedere am fost si eu cam nedumerit,ulterior am dedus ca nu este vorba despre ce este progresivul ci ce vor progresistii (eventual de la el respectiv trupa)... in fine,subiect de polemica | |
|
| |
auslander Fish
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 40 Data de inscriere : 17/01/2008
| Subiect: Re: Marillion Joi Feb 14, 2008 3:09 pm | |
| Ha! Uite de asta imi place Mick Pointer! In some people’s minds if a piece of music is over 10 minutes long, it automatically gets the label of being progressive. - Michael Jackson - Thriller are vreo 14 minute [cel putin videoclipul are atat]. Way to go, Mosley! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Marillion Joi Mar 13, 2008 4:06 pm | |
| Marillion - Happiness is the Road ,al 15 lea album in curand | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Marillion Joi Mar 13, 2008 5:55 pm | |
| ^sper ca nu vom aprecia calitatea titlului, ca numai asta se zice pe PA, de parca e crucial. il astept si eu, desi, la cat de repede se coace, probabil e in acelasi stil cu "Somewhere Else". | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Marillion Joi Mar 13, 2008 6:33 pm | |
| - GentleG a scris:
- Marillion - Happiness is the Road ,al 15 lea album in curand
Yep. Dublu CD ,unu " Essence" si unu " The Hard Shoulder". Sa vedem (h zicea ca primul ar fi ceva concept,daca nu cumva s-o fi razgandit intre timp) | |
|
| |
tzepica1964 nota
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 60 Localisation : Rm Valcea Data de inscriere : 07/03/2008
| Subiect: Marillion Dum Apr 06, 2008 11:35 am | |
| Sunt tari.am vreo 3 concerte mai reprezentative.suna bine ce sa mai ... | |
|
| |
auslander Fish
| Subiect: Re: Marillion Dum Apr 06, 2008 11:55 pm | |
| Daca e.... in concerte sa ne masuram, eu am vreo 6. Na! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Marillion Lun Apr 07, 2008 8:09 am | |
| | |
|
| |
auslander Fish
| Subiect: Re: Marillion Lun Apr 07, 2008 10:44 am | |
| Rico, ia baga o lista, ca m-ai facut curios. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Marillion Lun Apr 07, 2008 5:46 pm | |
| Recital of the Script 1982-86 The Videos From Stoke Row To Ipanema Brave Live 2002 Live At Loreley Marbles On The Road Somewhere In London | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Marillion Lun Mai 12, 2008 8:08 pm | |
| | |
|
| |
wulfthor nota
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 37 Data de inscriere : 16/05/2008
| Subiect: Re: Marillion Sam Mai 17, 2008 10:08 pm | |
| nu mai ascultati satanistii astia | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Marillion Dum Mai 18, 2008 12:56 am | |
| - wulfthor a scris:
- nu mai ascultati satanistii astia
avem un glumetz printre noi. | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Marillion Mier Oct 01, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 8:36 am | |
| Happiness Is the Road are deja cronici negative de 1 stea sau 2 stele pe PA - eu banuiesc ca aceste cronici sunt scrise de proggeri care au ramas setati pe perioada Fish si totusi se incapataneaza sa-si dea cu parerea despre ceva ce nu le place (ca si cum m-as apuca eu sa scriu cronici la trupe industriale/black sau death metal). Parca exista principiul ala simplu, nu-ti place nu asculta,stop complaining! Ca le-o fi placand era 80ista Fish, foarte bine, sa nu mai faca pe experti la muzici care i-o fi lasand rece (aka era Hogarth); eu unul ma bucur ca Marillion au lasat neo-progul, si experimenteaza cat decat cu fiecare album care-l scot. Poate exagerez cu reactia asta, dar in privinta ultimului album, eu unul il gasesc reusit, bine facut; poate sunt eu mai putin pretentios, posibil. oricum pe mine unul Marillion nu m-a dezamagit niciodata si tot ascult trupa asta de prin 1992. | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 9:32 am | |
| mmdea…stii cum e;chestia cu Fish vs Hogarth va exista la infinit si nu sunt singurii ( vezi gabriel/phill,waters/gilmour….etc etc).In cazul Marillos totul e sa fii in stare sa accepti ca Fish e Fish si Hogarth e Hogarth.Asta e tot. Daca nu e lumea destul de pregatita incat sa poata faca spagata intre cei doi atunci sa se apuce de Robbie Wiliams . Si fie vorba intre noi,nu poate sustine nimeni ca muzicienii din trupa nu ar fi in stare ca la momentul actual sa mai compuna o lucrare ca Script;doar ca stiu si ei ca suntem in anul 2008 si nu mai exista auditoriu propice pentru astfel de lucrari.In fond si la urma urmei sunt tot aceeasi oameni care au cantat si in anii 80 nu? Toata lumea da vina pe h desi (am mai spus-o parca odata) NU el este cel ce conduce trupa. In fine..noul album este o chestie de experiment ,e drept.Acum depinde de cit de pregatit este publicul sa guste acest lucru.Sa vedem, ce-o sa fie ce-o sa fie ….
Ultima editare efectuata de catre RoMarillos in Joi Oct 02, 2008 9:44 am, editata de 1 ori | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 9:42 am | |
| Pe de altă parte ar fi absurd să încerce un nou Script. Trupele vechi care mai au ceva de zis sînt cele care au încercat să se reinventeze. Nu poți urma aceeași idee muzicală timp de 20 de ani fără să plictisești. Știți și voi ce-a fost a fost .. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 3:50 pm | |
| eu-s fan H Marillion, as vrea doar ceva mai deasupra simplului Somewhere Else...nu cred ca mai vine un al doilea Marbles, dar macar ceva la mijloc...voi asculta noul album soon | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 6:19 pm | |
| - Ricochet a scris:
- eu-s fan H Marillion, as vrea doar ceva mai deasupra simplului Somewhere Else...nu cred ca mai vine un al doilea Marbles, dar macar ceva la mijloc...voi asculta noul album soon
pai chiar e mai inspirat ca Somewhere Else (desi Mark Kelly a recunoscut intr-un interviu ca multe din cantece/idei pt cantece sunt din perioada cand compuneau SE), nu e la fel de bun ca Marbles (dar nici sa spui ca e sub Marbles, nu shtiu) - n-are un Ocean Cloud de exemplu. Albumul merge oarecum pe linia SE/Marbles, unele melodii au reminiscente Anoraknophobia. Oricum albumul n-o sa socheze printr-o schimbare 100% a soundului, e Hogarth era Marillion, ii recunosti si in cazul meu de exemplu, te bucuri de ceea ce auzi. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 10:13 pm | |
| Alte 2 review-uri negative pt Marillion pe PA - 1stea pt Happiness is the Road si 2 stele pt Afraid of Sunlight; sa traiasca libertatea de exprimare, da' eu tot ma enervez cand vad asa ceva, sincer - inteleg un criteriu good but not essential pt albumele astea, dar slabe , neinspirate si mediocre, ele nu sunt nicidecum. De ce clasifica lumea albumele astea ca fiind pop, sau avand influente pop? Pop inseamna parca popular music, muzica accesibila, care e pe gustul tuturor, nu? radio-friendly. De ce compara lumea ultimile creatii Marillion cu Coldplay? N-au nika in comun! Poate sunt eu subiectiv fiindca Marillion e trupa mea de suflet. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Marillion Joi Oct 02, 2008 10:56 pm | |
| curios sa ascult ultimul album ,eu m-am oprit la "seasond end" sau "brave" ? o sa revin cu o parere cu siguranta indiferenta ,nepartinitoare | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Marillion Sam Noi 29, 2008 12:11 pm | |
| Am ascultat noul Marillion, de doua ori pana acum. Nu prea stiu ce sa zic - daca cu simplul, dar si simpaticul Somewhere Else ma imprietenesc din ce in ce mai mult, aici cred ca ar putea "creste"(grow on me), intr-un final, doar a doua parte. Prima parte, Essence, mi se pare slaba, laxa, salvata de cateva piese si un pic din epic, dar parca nici ele nu au savoarea unor albume anterioare (din epoca H Marillion, vreau sa zic!). Disc Two e mult mai inspirat, cu un plus de mister sau de dinamica.
Un lucru e sigur pt. mine: e cea mai slaba performanta vocala a lui Hogarth de mult timp. Pur si simplu, nu-l recunosc de pe "vechi" succese precum Brave, .com, Anoraknophobia, Marbles. Se implica emotional, dar totul e straveziu spre plictisitor. Sorry.
Ca sa ma fac bine inteles, nu am pretentia unor "extra Marbles", e clar ca Marillion au apucat-o pe o noua directie. Somewhere Else justifica ceva mai consistentul Happiness Is The Road, dar lipsa de culoare (vitalitate) in acesta din urma e deja un faux pas nelegat de nimic altceva. Deci, chiar daca un pic surprinzator, deocamdata ma multumeste mai mult Somewhere Else, din noua gama muzicala Marillion, decat recentul HITR.
Nu vreau sa intristez fanii de-aici, dar, la momentul recenziei, daca, dupa si mai multe ascultari, nu mi se imbunatateste impresia, as avea mari dificultati in a da macar 3 stele albumului. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Marillion | |
| |
|
| |
| Marillion | |
|