Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Impresii BAC

In jos 
+5
andu
Negru Voda
Aldi
GentleG
Ricochet
9 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Impresii BAC - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 EmptyDum Iul 05, 2009 1:15 am

N-am dat nici eu bacul. Eu am luat 9.00 pentru ca n-am copiat, n-am avut pile si nu mi-am batut capul cu chimia, unde am luat doar 8 pe baza repetarii materiei o data in ziua de ajun. Altfel, poate luam si eu undeva intre 9,80 si 9,90 ca majoritatea colegilor mei. Cu 9,00 eu am avut a doua media de la coada, dintr-o clasa de aproape 30. Desi toata lumea stia ca ierarhia e fix inversa.

Bac a dat taica-meu, care cu 9.18 a fost al doilea pe liceu.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 EmptyLun Iul 06, 2009 10:05 pm

Rata de promovare înregistrată la examenul de bacalaureat din acest an, înainte de soluționarea contestațiilor, este de 79,95% (cu 2,71 puncte procentuale peste media de anul trecut - 77,24%). Și în acest an au fost județe în care rata de promovabilitate la bacalaureat a fost de aproape 100%. De fapt, sunt aceleași județe ca și anul trecut: Mehedinți (98,2%), Botoșani (97,10%), Suceava (93,64%). Mai mult, și mediile elevilor sunt mari. Peste 64,2% au luat note între 8 și 10 și doar 9% au fost notați între 6 și 7. „Nu este un procent care să reflecte realitatea. Științific vorbind, notele între 8 și 10 trebuie să fie în procent de aproximativ 15%, iar între 9 și 10, doar 6,67%. Acest lucru înseamnă că ori subiectele au fost foarte ușoare, ori corectarea și evaluarea au fost foarte relaxate“, explică Mircea Miclea, președintele Comisiei prezidențiale pentru Educație.

http://www.cotidianul.ro/miclea_notele_de_la_bac_nu_reflecta_realitatea-90989.html
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 EmptyLun Iul 06, 2009 10:37 pm

Eu raman multumit ca media mea de anul trecut a ramas cea mai mare obtinuta la Colegiul meu din 2005 incoace (si fara acel an, in care una a luat 10 curat - cred ca stia raspunsurile la toate intrebarile Universului - poate si mai mult). Smile

(Da, stiu, sunt de-o modestie exemplara)
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 EmptyLun Iul 06, 2009 11:15 pm

se copiază andule la bac pe ruptelea.. eu am dat altora să copieze pe bani. am făcut cel puțin 100 de ron
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 EmptyLun Iul 06, 2009 11:17 pm

Nu stiu cum e acum, la vremea mea se folosea spaga...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Impresii BAC   Impresii BAC - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Impresii BAC
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Festival Enescu - impresii, experienta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum