Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert

In jos 
+8
Machauer
bibi
Ivich
radu
cozmik_bluez
Zarec
andu
Ricochet
12 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert Empty
MesajSubiect: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Aug 08, 2008 12:48 pm

Dupa un interesant topic deschis nu demult in PA, m-am gandit, chiar daca suntem putini si toti de-o natie, sa depanam si noi astfel de amintiri.

Care a fost, in ordine:

primul
cel mai bun
cel mai prost
si recentul

concert la care ati fost?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Aug 08, 2008 12:54 pm

1. robert plant, august 2007, romexpo (primul concert serios, de proportii, cu artist international, la care am asistat)
kumm, candva in 2003, teresa green hours (primul concert cu trupa romaneasca la care am asistat, ajuns acolo absolut din intamplare. atunci kumm canta inca foarte prog si nu prea reuseam sa inteleg mare lucru, doar "slagarele". o experienta marcanta, oricum)

2. desi robert plant a cantat cel mai pe inima mea, concertul cel mai bun/impresionant/profi la care am asistat este cel al muse, stadionul de rugby, septembrie (?) 2007

3. un concert cu luna amara, kumm si blazzaj prin iulie 2007, la motoare. nu s-a auzit nimic.

4. byron, papa la soni, vama veche, 1 august Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Aug 08, 2008 1:22 pm

Okay, hai si eu

Concerte de muzica clasica nu le pun la socoteala, desi cele de la Festivalul Enescu ar putea fi puse pana la urma.

Primul Al Di Meola & Gumbi Ortiz @ Play Festival, Timisoara, 16 septembrie 2006

Cel mai bun Esbjörn Svensson Trio @ Timisoara Jazz Festival, 3 decembrie 2006 - Love you forever, ES!

Cel mai prost sunt inca initiat in concerte, si-n plus am mers doar la nume mari decat sa trec prin orice concert intalneam in cale, asa ca, deocamdata, n-as putea zice un concert demn de aceasta sectiune

poate doar, ca "mai putin reusit/placut", sa mentionez recitalul lui Liviu Butoi cu Mircea Tiberian de la Timisoara Jazz Festival din 2 decembrie 2006; o ora jumate in care s-au cantat 5 piese depasind 15 minute, improvizatiile fiind academice, avangardiste, de un patos strict compozitional; sincer, a fost un moment extrem de greoi si greu binevenit. Induram cu o colega de-a mea, care dupa a zis "fuck this I'm going home", greu am convins-o sa ramana la Eberhard Weber care a facut furori.

Recentul John McLaughlin & The Fourth Dimension, Bucuresti, 16 mai 2008

Bonus

Ineditul Radiohead @ Parcul Rozelor Festival, Timisoara, martie 2008 (mai tii minte, andu?) Laughing Laughing

si urmatorul e deja anuntat: John McLaughlin & Chick Corea, Bucuresti, cand o fi in octombrie Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptySam Aug 09, 2008 8:04 pm

primul concert a fost Iris Ploiești - 2005.

Cel mai bun, Anathema live la ARTmania 2007

Cel mai prost - Abigail în deschidere la Katatonia 2007

Cel mai recent - Luna Amară la Bookfest 2008

urmează Ziua III de la Stufstock Very Happy numa să ajungă naibii biletu ăla
Sus In jos
cozmik_bluez
ritm
cozmik_bluez

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 36
Data de inscriere : 20/02/2008

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMar Aug 26, 2008 1:47 am

Primul: Moonspell la Timisoara in 2005.

Cel mai bun: CocoRosie la Gagarin 205 in Atena, anul asta. Una dintre cele mai ciudate si mai interesante experiente pe care am avut-o la un concert.

Cel mai prost: Care-mi vine acum in minte e concertul The Pixels de la Balul Arhitecturii de anul trecut. Au fost foarte stersi in comparatie cu trupa din deschidere, Mauser, o trupa din Cluj care desi nu are atat de multa experienta chiar a facut atmosfera.

Recentul: Nightlosers la Anonimul in Sfantu Gheorghe. Foarte misto (danced the whole show Very Happy).

Urmatorul ar fi nenea Cohen la Bucuresti, de ziua lui. Is foarte curioasa if he still has that charm Smile
Sus In jos
http://www.last.fm/user/cozmik_bluez
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMar Aug 26, 2008 7:09 pm

primul cred ca a fost cocioc '91. powered by pittis. cand am ajuns acolo cantau cargo.
ultimul a fost deep purple, la noi in cotroceni. cam demult, da
cel mai bun- jethro tull bucuresti 200....4? si yes, bucuresti, 2000
cel mai rau? nu stiu, nu mai tin minte
Sus In jos
Ivich
nota
Ivich

Numarul mesajelor : 25
Data de inscriere : 18/12/2006

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Sept 10, 2008 11:29 am

Primul: Lake of Tears - Agronomia, 11 martie 2006

Cel mai bun: Anathema - Artmania 2007 (pentru ca mi-am dorit mult sa vad formatia live).

Cel mai prost: as zice Within Temptation, tot la Artmania 2007, dar numai pentru ca imi displace formatia.

Recentul: Jean-Luc Ponty - Stufstock 6.
Sus In jos
http://www.last.fm/user/mizerie
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Sept 10, 2008 1:29 pm

si urmatorul? Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Sept 10, 2008 3:47 pm

cozmik_bluez a scris:

Urmatorul ar fi nenea Cohen la Bucuresti, de ziua lui. Is foarte curioasa if he still has that charm Smile

Am citit in ultimele luni, in Orizont, recenzii ale Adrianei Carcu, care a cam mers prin strainatate sa vada concerte importante. A fost is la Cohen, in Germania cred, si a raportat ca "charm-ul" e inca incredibil.
Sus In jos
Ivich
nota
Ivich

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 11, 2008 2:50 pm

andu a scris:
si urmatorul? Very Happy

Hm.. Urmatorul e, cel mai probabil, Klimt 1918, in Cluj.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 11, 2008 8:16 pm

oy, eu ar trebui sa-mi schimb raspunsul la sectiunea "urmatorul", caci tocmai maine si poimaine imi petrec serile la Plai Festival. deci Chick Corfa si Mec nu-s chiar urmatorii pe lista.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 11, 2008 8:39 pm

keep us posted!

ce bun era acum un blog de muzici Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 11, 2008 8:44 pm

andu a scris:
keep us posted!

ce bun era acum un blog de muzici Wink

pai poate, odata revenit de-acolo, stiind ca blog-ul s-ar face pana la finalul lunii

a) as avea suficienta memorie si impresia sa scriu apoi ceva pseudo-fresh
b) mi-as nota impresii fara sa ma gandesc la alt scop decat exact acela de-a nota impresii ... chiar in real time, daca ma duc cu un blocnotes acolo... Surprised

deci, oricum, cred ca bloguiesc eu oricum acele doua seri Wink
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 11, 2008 8:55 pm

cool, you do that Smile
Sus In jos
Ivich
nota
Ivich

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 25, 2008 3:08 pm

M-am razgandit. Concertul preferat: Iron Maiden - stadionul Cotroceni.

Recent, am fost la Chaos Fest. Am mers pentru Graveworm, a caror prestatie m-a cam lasat rece. In schimb, am avut o surpriza placuta din partea celor de la Lord Belial. Chiar au cantat misto. Very Happy
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 25, 2008 3:43 pm

primul - festival rock prin 91

cel mai bun - James Blood Ulmer în 92 (subiectiv)

cel mai nepotrivit - Alvin Lee la Mamaia, tot '92 (nu neapărat prost dar a încheiat cel mai nasol o seară cu Larry Coryell)

ultimul - AlDiMeola, se pregateste Truffaz
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 39
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyJoi Sept 25, 2008 9:58 pm

Cred ca primul a fost Cargo. Nu sunt sigur in ce an, dar cred ca-n '98.
Primul pentru care deja eram initiat a fost Sepultura in 2003.
Cele mai bune recitaluri (cantitate + calitate) le-am vazut anul asta la Graspop.
Ultimul este, de asemenea, Chaos Fest.
Urmeaza mai multe: Chick Corea, John McLaughlin etc; Benediction, Mekong Delta, Celelalte Cuvinte etc.
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Sept 26, 2008 6:46 pm

primul - tin minte ca am fost la un concert zeuhl cand aveam 6 ani (lol, deci 1996)
cel mai bun - Jethro Tull (2007) sau John McLaughlin
cel mai prost - Cargo (2006), datorita faptului ca am ratat multe concerte Fuego in Valeni
recente - in Vama. in ordinea preferintelor: Ponty, Tavitian, The Others, Nguyen Le, Farfarello
urmeaza - Tavitian (a patra oara) pe 9 oct si Chick Corea & John McLaughlin
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Sept 26, 2008 7:16 pm

Zeuhl?! Wow.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyVin Sept 26, 2008 7:30 pm

da, si eu sunt foarte curios Smile
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Oct 01, 2008 10:02 am

primul - Rosu si Negru (tudan)

cel mai bun - tot primul Very Happy - (re) ascultati "Iubirea cere pace planetara" si imaginati-va cum pe riff-uri tzopaie la unison 5000 de oameni facand sa sara ferestre ,rame metalice,scaune,usi inclusiv caschetele militienilor ce ne pazeau bounce

cel mai prost - m-am ferit de ele

ultimul - Fish

Ultima editare efectuata de catre RoMarillos in Mier Oct 01, 2008 12:17 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Oct 01, 2008 10:22 am

^ fain

si urmatorul?
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMier Dec 31, 2008 3:09 am

Primul de amploare considerabila: Dream Theater in Bucuresti, 2002 (foarte intens la vremea aia, trupa venind dupa o perioada interesanta, creativa).

Cel mai bun: King Crimson in Chicago, pe 6 si pe 8 august anul asta (doua seri intr-o sala superba, cu public asezat la mese, urmarind pe scena un monstru cu cinci capete, dintre care un cap era Tony Levin, iar alte doua capete erau doi bateristi eleganti, sincronizati perfect, care au reinventat piese mai vechi si mai noi - pe scurt, o formula interesanta si bine pusa in practica si o muzica excelenta).

Cel mai nasol: nu stiu, poate Threshold anul trecut, intr-un club dintr-un orasel german, cu un setlist terminat mai devreme si un fost vocalist reintors in trupa dar lipsindu-i forta necesara ca sa sustina piesele scrise pentru celalalt.

Cel mai recent: Jorn Lande in Hamburg la sfarsit de noiembrie (un setlist cel mult modest, dar o voce impresionanta si un vis de a-l vedea avut de ceva vreme si implinit cu prilejul asta).

Nu stiu ce urmeaza - am pierdut un Opeth/Cynic de curand pentru ca nu m-am trezit sa iau bilete la timp, iar acum ramane de vazut.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMar Ian 20, 2009 6:07 pm

n-am inteles faza cu Radiohead @ Parcul Rozelor. Din concertele la care am fost eu prin parcul rozelor nu tin minte sa fi sunat ceva a Radiohead.

Primul a fost Cargo prin 2002 cred, intr-un club in Arad. suna bine la 16 ani

Cel mai bun... e greu sa-mi dau cu parerea. As opta totusi intre Psycho Symphony (defunctul Metalbox) si Negura Bunget (Jazz Club Pod 16), ambele in 2008.

Dezamagit am fost de Iris in 2 randuri si de atunci n-am mai mers.

Cel mai recent, un concert de jazz fusion in Jazz Club Pod 16 (o trupa din Timisoara tanara) si un concert de post-metal cu doua trupe din Cehia la Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, care sunau foarte bine

Ricochet a scris:
Okay, hai si eu

Concerte de muzica clasica nu le pun la socoteala, desi cele de la Festivalul Enescu ar putea fi puse pana la urma.

Primul Al Di Meola & Gumbi Ortiz @ Play Festival, Timisoara, 16 septembrie 2006

Cel mai bun Esbjörn Svensson Trio @ Timisoara Jazz Festival, 3 decembrie 2006 - Love you forever, ES!

Cel mai prost sunt inca initiat in concerte, si-n plus am mers doar la nume mari decat sa trec prin orice concert intalneam in cale, asa ca, deocamdata, n-as putea zice un concert demn de aceasta sectiune

poate doar, ca "mai putin reusit/placut", sa mentionez recitalul lui Liviu Butoi cu Mircea Tiberian de la Timisoara Jazz Festival din 2 decembrie 2006; o ora jumate in care s-au cantat 5 piese depasind 15 minute, improvizatiile fiind academice, avangardiste, de un patos strict compozitional; sincer, a fost un moment extrem de greoi si greu binevenit. Induram cu o colega de-a mea, care dupa a zis "fuck this I'm going home", greu am convins-o sa ramana la Eberhard Weber care a facut furori.

Recentul John McLaughlin & The Fourth Dimension, Bucuresti, 16 mai 2008

Bonus

Ineditul Radiohead @ Parcul Rozelor Festival, Timisoara, martie 2008 (mai tii minte, andu?) Laughing Laughing

si urmatorul e deja anuntat: John McLaughlin & Chick Corea, Bucuresti, cand o fi in octombrie Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert EmptyMar Ian 20, 2009 11:26 pm

H to He a scris:
n-am inteles faza cu Radiohead @ Parcul Rozelor. Din concertele la care am fost eu prin parcul rozelor nu tin minte sa fi sunat ceva a Radiohead.

Ah, nu Laughing , nu vroiam sa induc in eroare sau ceva, dar, intr-o zi am primit de la andu un anunt trasnit cum ca se strang semnaturi pentru a veni Radiohead in Timisoara. De-aici faza cu marele concert "Radiohead in Parcul Rozelor". Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert Empty

Sus In jos

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: