Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert

In jos 
+8
Machauer
bibi
Ivich
radu
cozmik_bluez
Zarec
andu
Ricochet
12 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert - Pagina 2 EmptyMier Ian 21, 2009 10:12 am

a fost o gluma virala. misto, dar mi-a cam dat sperante. mai ales ca in vremea aia ascultam In Rainbows macar o data pe zi. Laughing
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert   Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert - Pagina 2 EmptyJoi Ian 22, 2009 12:33 am

contribui si eu cu macar 10 semnaturi!
numai ca nu poate contribui nimeni cu o locatie decenta. in Sala Olimpia suna ca naiba, Opera sau Filarmonica sunt prea mici....

astept de la ei un album de avant-jazz/electronic/kraut/contemporan&concrete music cu versuri in Kobaian... o piesa de 78-79 minute sau vre-o 80, toate sub un minut. si dupa ce fac asta or sa vina si in Timisoara sa interpreteze albumul

andu a scris:
a fost o gluma virala. misto, dar mi-a cam dat sperante. mai ales ca in vremea aia ascultam In Rainbows macar o data pe zi. Laughing
Sus In jos

Primul, cel mai bun, cel mai prost si recentul concert
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: