Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Feb 03, 2009 12:33 pm

Propun sa folosim acest thread pentru concertele prog si prog-related pentru care nu are rost sa deschidem topic dedicat.

Incep eu.

o trupa foarte misto de rock psihedelic din Budapesta, SONAR, da un concert online diseara la 10 (ora 9 locala)

Diverse Concerte Web_flyer
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Feb 03, 2009 8:27 pm

in seara asta canta The Egocentrist (space/stoner/psychedelic rock) si Implant Pentru Refuz in The Note [Timisoara], ora 9.00. 5 lei biletul!
vineri Grimus lanseaza albumul Panikon in Jazz Club Pod 16 [Timisoara]
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptySam Feb 07, 2009 11:22 am

.....
in alta ordine de idei, in seara asta este concert de jazz in Jazz Club Pod, Eldat Tarmu - vibrafon, Tavi Scurtu - tobe, Johnny Bota - contrabas, Cristina Padurariu - voce, flaut (si mai sunt si alti muzicieni, dar acum nu-mi amintesc numele lor, aseara doar am vazut afisul)

Ultima editare efectuata de catre H to He in Mier Feb 11, 2009 12:58 am, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyLun Feb 09, 2009 11:44 am

^ cum a fost concertul de jazz? line-up-ul suna excelent. si concertul grimus pare a fi fost fain - o sa ma duc sa-i vizionez la urmatorul concert din bucuresti, candva pe la sfarsitul lunii parca.
(ca nota de subsol, concertele non-prog ar trebui comentate la sectiunea non-prog.)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Feb 10, 2009 1:34 pm

Festivalul Pepsi-Sziget are wishlist:

http://www.sziget.hu/festival_english/info/wishlist2009/

Iote ce-am cerut eu:

You have requested for the following bands:
Kumm
Sigur Rós
Porcupine Tree
The Mars Volta
Kayo Dot
Indukti www.myspace.com/indukti
Meshuggah
Subterranean Masquerade www.submasq.com
Buckethead
Tortoise
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Feb 10, 2009 5:48 pm

Riff a pus afis cu concert in 12 la ORADEA si lanseaza al 10-lea album.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMier Feb 11, 2009 1:09 am

(am corectat)
am ajuns in club tarziu, muzicieni isi faceau incalzirea, era doar lume buna pe acolo si toate mesele erau ocupate... ma simteam aiurea sa stau singur in picioare pe undeva asa ca am plecat in alta parte. si toata noaptea am regretat ca nu am stat.
as putea sa fac o recenzie insa la concerul cu o saptamana inainte, de la Filarmonica Banatul, cu Eldad prim solist si compozitor. aceasi muzicieni de jazz plus orchestra filarmonici... a fost vis, muzica moderna cum nu credeam ca am sa ascult vreodata in Timisoara, avand in vedere cat de conservatori sunt cei de la Filarmonica si Opera. erau mici probleme de sunet, nu se mai auzea vibrafonul la partile de "forta" ale orchestrei... nu se auzea orchestra la partile de "forta" ale saxofonului ... si tobosarul isi facea singur dreptate. muzica asa cum ar trebui sa fie.
sper doar ca nu au fost prea multe critici si o sa mai fie organizate astfel de evenimente.

andu a scris:
^ cum a fost concertul de jazz? line-up-ul suna excelent. si concertul grimus pare a fi fost fain - o sa ma duc sa-i vizionez la urmatorul concert din bucuresti, candva pe la sfarsitul lunii parca.
(ca nota de subsol, concertele non-prog ar trebui comentate la sectiunea non-prog.)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptySam Feb 14, 2009 5:00 pm

Formatia Dream Theater a confirmat participarea la editia din acest an a festivalului Kaliakra Rock Fest, care va avea loc pe 3 iulie la Kavarna, Bulgaria.

http://www.metalhead.ro/Stire-Dream_Theater_concerteaza_in_Bulgaria-14690.html
Sus In jos
vidor
acord
vidor

Numarul mesajelor : 50
Varsta : 41
Data de inscriere : 21/11/2007

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyVin Mar 06, 2009 6:35 pm

he, he... omu daca nu intra de mult pe forum nu vede tot ce se intampla.. abia acum am vazut ca aici era mai indicat sa pun posul asta... asa ca am sters subiectul separat dedicat acestui eveniment si l-am adaugat aici...

Dupa cum poate stiti cu totii DT lucreaza la un nou album (al zecelea) care se pare, din ce anunta cei de la Roadrunner Records, va fi lansat undeva la inceputul acestei veri.

Si cum fiecare album este incununat si cu un "world tour", cei de la DT s-au gandit sa treaca iar pe langa noi. Inca nu se stie daca vorm mai trece si prin romania dar concertele de la Budapesta si Kavarna (Bulgaria) s-au stabilit deja dupa cum urmeaza:

Budapesta, Ungaria, miercuri 1 iulie 2009, ora 19:30 (20:30 ora Romaniei), http://www.last.fm/event/958146

Ifjúság útja 5., Budapest 1148

Kavarna, Bulgaria, vineri 3 iulie 2009, http://www.last.fm/event/937930

Concertul de la Sofia va avea loc in cadrul festivalului Kaliakra Rock Festival.

Cum nu cred ca baietii de la DT vor da prin tara noastra draga nici anul acesta cine vrea sa-i vada poate merge unde ii e mai aproape Smile Pentru mine Budapesta este la o aruncaura de bat, deci voi fi acolo.

Pentru alte locatii si date vizitati: http://www.last.fm/music/Dream+Theater/+events
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyLun Mar 09, 2009 11:25 pm

The Mars Volta's Omar Rodriguez Lopez has announced details of a European solo tour.

Groningen Vera (March 9)
Brussels Botanique (10)
London Dingwalls (11)
Paris Point FMR (12)
Fribourg Fri-Son (13)
Athens An Club (14)
Berlin Festsaal Kreuzberg (15)
Hamburg Ubel und Gefahrlich (16)
Cologne Gebaude 9 (17)
Amsterdam Melkweg (18)

http://www.nme.com/news/omar-rodriguez-lopez/43327
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Mar 10, 2009 11:26 pm

Nu si Apa Negra

Upcoming Shows ( view all )
Mar 28 2009 9:00P
B.I.R.O.U. BUCURESTI
Mar 29 2009 9:00P
Green Hours BUCURESTI
Mar 31 2009 8:00P
Club Control BUCURESTI

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=66382213
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMier Mar 11, 2009 12:11 am

neaparat merg!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyDum Mar 15, 2009 2:01 am

KRAFTWERK live la Bucuresti !!!!!!!

12 iunie

Sala Palatului

detalii curand

http://www.feeder.ro/2009/03/14/kraftwerk-la-bucuresti/
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyDum Mar 15, 2009 10:02 am

No, thanks. Rolling Eyes Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyDum Mar 15, 2009 11:07 am

cică ar veni Nine Inch Nails la Mureș Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyDum Mar 15, 2009 11:33 pm

Zarec a scris:
cică ar veni Nine Inch Nails la Mureș Very Happy

Nu si-a pus Reznor obiectele de tortura in cui pana in 2011?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyLun Mar 16, 2009 7:53 pm

Neah, anul ăsta mai lăutărește pe tot globul după care lasă deoparte țambalul și acordeonul
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMier Mar 18, 2009 5:31 pm

Diverse Concerte Three%20Friends2

Three Friends - Thursday 16th April (£12.00)

Thursday 16th April

Three Friends

In 2008 two former members of Gentle Giant (guitarist Gary Green and drummer Malcolm Mortimore) formed a new band - Rentle Giant- to play Gentle Giant music. Then were joined by Kerry Minnear ( Composer and Keyboard virtuoso of Gentle Giant)......... to form THREE FRIENDS

The other members of the band are noted jazz-fusion musicians - Roger Carey (bass and vocals, from Liane Carroll's band), Andy Williams (guitar, collaborator with Carey in the Engine Clutch And Gearbox trio) and ( award winning Piano soloist on Keyboards) John Donaldson.
Also Mike Wilson of 10cc ( on Vocals)

:love:
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMier Mar 18, 2009 7:57 pm

ahhhhh...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyLun Mar 23, 2009 4:15 pm

La capitolul "electronica", am citit chiar azi undeva ca Orbital vine la B'est(ival?; -Fest?).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyLun Mar 23, 2009 10:48 pm

Cea mai cunoscuta trupa tribut Pink Floyd canta la Bucuresti
Off The Wall, primul si cel mai apreciat grup tribut pentru Pink Floyd, vine pentru intaia oara in Romania prin The Agent.ro, pentru a oferi romanilor un concert special, in adevaratul spirit al trupei Pink Floyd.

Spectacolul va avea loc pe data de 6 iunie 2009, la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Bucuresti.

Cei prezenti se vor putea delecta cu hit-uri ale Pink Floyd ce au facut inconjurul lumii si au intrat in istoria muzicii internationale precum Shine on You Crazy Diamond, Wish You Were Here sau Comfortably Numb.

Biletele pentru acest spectacol vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare, putand fi
achizitionate la pretul de 75 RON, din centrele de specialitate, sau online prin myticket.ro

Denumit si The Spirit of Pink Floyd, grupul Off The Wall sustine anual peste 50 de concerte in Europa si Marea Britanie.

http://www.metalhead.ro/Stire-Cea_mai_cunoscuta_trupa_tribut_Pink_Floyd_canta_la_____Bucuresti-15741.html
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Mar 24, 2009 12:55 am

Din aceeasi sursa (Orbital va fi in cadrul B'estfest), se pare ca pe 29 aprilie, Sala Palatului va gazdui atat presupusul concert al lui Schulze cat si cel oficial al celor de la Anathema. Wow. Laughing
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Mar 24, 2009 7:11 pm

Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Mar 24, 2009 8:11 pm

mișto. și la concertul ăsta mă fac absent Evil or Very Mad
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte EmptyMar Mar 24, 2009 10:29 pm

interesant, dar cred ca mergea la non-prog Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

Diverse Concerte Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 1 din 16Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse