| Diverse Concerte | |
|
+18ciocu radu idle_ro Uroboros viespone muzicadevest Cristi oaspetele bibi cozmik_bluez GentleG Aldi Zarec Ricochet vidor romanbun H to He andu 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Dum Iun 14, 2009 12:40 pm | |
| - Aldi a scris:
- E excelent ca 23 Mai pica intr-o sambata. Trebuie sa ajung !
In privinta minifestivalului, cred ca e doar un fel de a spune faptului ca vor fi doua trupe de prog care vor concerta in aceeasi seara si in acelasi loc. Nu cred ca e vorba de editia a doua, ci de editia 2009 (care poate fi prima). Ai mai fost pana la urma, Aldi? | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iun 23, 2009 6:31 pm | |
| ^ nu am mai reusit sa ajung | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iun 26, 2009 12:30 am | |
| Publicul din Romania il va putea vedea in concert pe marele chitarist Steve Lukather. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a albumului Ever Changing Times.
Un muzician de exceptie, chitarist, solist vocal, compozitor si producator muzical, Steve Lukather a fost membru al cunoscutei formatii TOTO si a colaborat de-a lungul carierei sale cu muzicieni de valoare precum Jeff Beck, Carlos Santana, Michael Landau, Eddie Van Halen, Steve Stevens, Jeff Porcaro, Richard Marx, Joe Cocker, Edgar Winter, Derek Sherinian, Simon Phillips, Zack Wylde. Steve va fi acompaniat la Bucuresti de chitaristul Ricky E. Zahariades, claparul Steve Weingart (ex El Grupo, Dave Weckl), basistul Carlitos Del Puerto (ex Stevie Wonder, Don Grusin) si bateristul Eric Valentine (ex T-Ride, Joe Satriani).
Biletele costa 70 lei si se gasesc in reteaua magazinelor Germanos, la clubul Becker Brau Live Music si online, pe eventim.ro http://metropotam.ro/Evenimente/eve6779276011-Steve-Lukather/ Daca ar canta fusion ar fi foarte fain si ar merita 70 de lei. Ma cam indoiesc totusi. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iun 26, 2009 12:40 am | |
| Eu am ascultat Lukather solo si-mi place f mult. Oricum Lukather e motivul pt care ascult Toto din cand in cand, e un chitarist exceptional, expresiv, f indemanatic; are si o voce f buna. Ultimul lui album e f bun dupa umila mea parere. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iun 26, 2009 12:59 am | |
| | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iun 26, 2009 1:10 am | |
| Eu l-am ascultat si pe albumele lui Derek Sherinian - Inertia si Black Utopia - din toti chitarishtii cu care a colaborat Sherinian, Lukather mi-a placut cel mai mult, e "down to earth", si n-are atitudinea de show-off care o au multi chitaristi azi - Malmsteen si Zakk Wilde fiind 2 exemple (dintre chitarishtii cu care a colaborat Sherinian). | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iun 29, 2009 10:45 am | |
| din ce am citit pe forumuri chiar și metălarii ăia anti-alternative anti-rapcore anti-etc. susțin că Limp Bizkit au fost peste Queensryche aseară. a fost cineva de pe forum prezent la concert? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iun 29, 2009 11:09 am | |
| al meu fiu (pe ai mei bani) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iun 29, 2009 4:23 pm | |
| ^ au fost oameni care venisera pentru Queensryche si care erau anti-hardcore? ce face lipsa de concerte din om! oricum, daca a plouat e normal ca publicul sa se dezmorteasca mult mai greu. in cazul de aseara si-au dat drumul abia pe la jumatatea concertului biscuitilor. cronica: http://metropotam.ro/La-zi/2009/06/art8699265451-Rock-the-City-Arenele-Romane/oricum nu ma mira deloc sa aflu ca trupe tinute in viata pentru bani ca Saga si Queensryche nu se compara cu o trupa recenta, chiar daca trupa nu e progresiva. eu am fost aseara la Mars Volta si pot sa spun ca desi sunetul a fost nasol, trupa a dat 100% si a fost ceva cum n-am mai vazut. cele mai intense momente care mi-au fost vreodata oferite de pe o scena. detaliez cand imi dau net cacanarii astia de la France Telecom (si lansez harmonium.ro). | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iun 29, 2009 8:38 pm | |
| - GentleG a scris:
- al meu fiu (pe ai mei bani)
și cum i s-a părut Limp Bizkit? | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iun 29, 2009 8:45 pm | |
| offtopic și eu aș fi mers pentru Bizkit dacă aș fi mers. no offence dar Queensryche mi se pare că ține deja de muzeul figurilor de ceară. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iul 03, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Iul 03, 2009 5:12 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iul 06, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iul 06, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Iul 06, 2009 9:22 pm | |
| - andu a scris:
- Iata un review al concertului John Zorn de la a 50-a
Foarte interesant, mi-aș fi dorit și eu să ajung acolo. Pe de altă parte cred că cel care a scris reviewul nu prea are treabă cu muzica asta, poate doar tangențial. Ce are The Dreamers de-a face cu Masada ? ( Întrebarea era retorică - ați ghicit ). Masada e un proiect jazz-tradiționali cam free iar Dreamers un disc în tradiția The Gift poate un pic mai nervos. Hai că l-am mai ascultat o dată ca să mă asigur că nu scriu prostii pe forumuri. N-au nici o treabă. Probabil că omul era un pic excitat de situație, a ascultat ce a putut și a tras o concluzie. Oricum, este lăudabil gestul și efortul (în caz că textul de mai sus a sunat critic, la modul negativist) | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 1:12 pm | |
| - bibi a scris:
- andu a scris:
- Iata un review al concertului John Zorn de la a 50-a
Foarte interesant, mi-aș fi dorit și eu să ajung acolo. Pe de altă parte cred că cel care a scris reviewul nu prea are treabă cu muzica asta, poate doar tangențial. Ce are The Dreamers de-a face cu Masada ? ( Întrebarea era retorică - ați ghicit ). Masada e un proiect jazz-tradiționali cam free iar Dreamers un disc în tradiția The Gift poate un pic mai nervos.
Hai că l-am mai ascultat o dată ca să mă asigur că nu scriu prostii pe forumuri. N-au nici o treabă.
Probabil că omul era un pic excitat de situație, a ascultat ce a putut și a tras o concluzie. Da, ascult si ii urmaresc activitatea lui Zorn de mai bine de 15 ani...Discul "The Dreamers", intr-adevar vine din traditia "The Gift". Mult mai electric insa si lasa deoparte elementele de avantgarda muzicala de-a lui Zorn, personal cred ca e unul din cele mai "comerciale" discuri de ale lui Zorn, daca vrei sa zic asa, depasind chiar "Bar Kokhba" din acest punct de vedere. Modul in care a fost interpretat insa live mi-a dat in schimb acea senzatie de Electric Masada, Marc Ribot si Joey Baron sustinand aceasta impresie tot timpul interpretarii. Cred ca am vazut/auzit mai degraba un "The Dreamers" asa cum vroiau interpretii sa sune, nu John Zorn care ii coordona, Ribot fiind apostrofat de vreo cateva ori in direct de "regizor". Imi pare bine ca v-am gasit cu prilejul asta, pe muzicadevest.ro am cateva cronici de la evenimente prog, Stick Men Tour, KLB Trio
Ultima editare efectuata de catre muzicadevest in Mar Iul 07, 2009 1:58 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 1:38 pm | |
| ^ Bun venit! Ca sa fim modesti, nu zicem decat ca suntem singura comunitate de prog cu adevarat activa | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 1:39 pm | |
| Te salut și eu cu această ocazie. Sînt sincer invidios că ai reușit să ajungi la acel concert și îți urez toate cele bune. Postul meu (în ceea ce te privește) trebuie privit ca o speculație în lipsă de alte date concrete. Numai bine Dreamers mi s-a părut cam neomogen. Are cîteva piese foarte bune (cum e aia cu Ribot în solo prelungit) și mai multe mai slăbuțe. Bar Kokhba este mai comercial în sensul succesului și al abordabilității dar este un proiect foarte reușit. Văd că, mai nou, l-a integrat și pe Uri Caine în Acoustic Masada. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 4:38 pm | |
| Un welcome din nord-vest pentru muzicadevest. De cateva luni, de cand l-am descoperit, citesc cu placere blogul vostru. | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 4:47 pm | |
| - Aldi a scris:
- Un welcome din nord-vest pentru muzicadevest.
De cateva luni, de cand l-am descoperit, citesc cu placere blogul vostru. ne bucura acest lucru, muzicadevest.ro va poate oferi spatiu pentru diferitele cronici de concert, in cazul in care vreti sa impartasiti din experientele voastre muzicale. La fel si pentru cronici de disc... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 9:04 pm | |
| Carevasazica ma ajuta cineva wink wink nudge nudge cu o parere despre festivalul asta? - andu a scris:
- Cum vi se pare festivalul asta sau ce e? http://www.last.fm/event/1127690
| |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 07, 2009 9:13 pm | |
| review aici ... http://www.amplifiermagazine.com/reviews/live/john_zorns_shir_hashirim_live.phphttp://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=69842950&blogId=435338695e o chestie nouă - din cîte se pare un soi de piesă de teatru pentru voci feminine cu orchestra în spate ... e la ghici Față de Lou Reed și Laurie Anderson în cazul festivalului tău vocile feminine vor fi tipele alea (Lisa Bielawa, Abby Fischer, Mathieu Almaric, Martha Cluver, Kathryn Mulvhill and Kristen Solleck) pe care, dacă nu mă înșel, le-am mai ascultat pe o lucrare similară ( Film Works XXII - The Last Supper ), un disc foarte interesant : One of the strangest films Zorn has ever scored (and that’s saying a LOT), The Last Supper is a science fiction/art film of wild imagination and style. The brainchild of French director Arno Bouchard, the film combines primal ritual with futuristic fantasy in images reminiscent of David Lynch or Alexandro Jodorowsky at their most bizarre. Drawing upon the world’s first musical instruments (voice and drums), Zorn has created a beautiful and powerful score that simultaneously embraces the sensual and the repellant, the dark and the light, the ancient and the modern. Personnel: Cyro Baptista: Percussion Lisa Bielawa: Voice John Zorn: Percussion Caleb Burhans: Voice Martha Cluver: Voice Abby Fischer: Voice Kirsten Sollek: Voice | |
|
| |
muzicadevest acord
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mier Iul 08, 2009 12:21 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Iul 21, 2009 1:04 am | |
| Yes vin la Paris pe 11 noiembrie, in componenta Squire-Howe-White-Oliver Wakeman-Benoit nu-stiu-cum.
Poate m-ar fi interesat... Dar nu la 130 de euro pentru doua persoane. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte | |
| |
|
| |
| Diverse Concerte | |
|