Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

Diverse Concerte - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Mai 07, 2010 10:07 am

andu a scris:
^ excelenta cronica. da' de ce n-ati zis si aici ca pasarica aia a avut dreptate, si ca ZU au confirmat concertul de la Bucuresti?

https://www.facebook.com/event.php?eid=124335994248858
pentru ca Viena e mai aproape ca si Bucurestiul Wink
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Mai 07, 2010 1:41 pm

a, deci noi astia putem sa murim Laughing
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Mai 07, 2010 5:52 pm

muzicadevest a scris:
Mie mi s-a parut ca FAT32 e din alt film, iar despre comparatia cu Emerson si Palmer ma abtin sa comentez, o sa fie un review pentru concertul din Tm. Niste clovni galagiosi, doar atat. Prefer trupa lui Matt Mottel si Kevin Shea, Talibam!, ajung saptamana viitoare in Bucuresti

n-am gasit alta comparatie. si mie imi place muzica galagioasa uneori, cum s-a intamplat sa-mi placa atunci.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyMar Iul 13, 2010 1:29 am

Cica GY!BE canta pe 13 si 14 decembrie in Londra. Cineva interesat? Ma gandesc si eu daca sa merg sau nu - probabil ca ar trebui sa ma gandesc mai repede.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyMar Aug 03, 2010 4:24 pm

pentru timisoreni:

Diverse Concerte - Pagina 9 E35b4d1ef9614a84_954853fa921d8bfd_p

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyMar Aug 03, 2010 7:25 pm

I'm in, just for fun.
Sus In jos
ciocu
nota

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 12/08/2010

MesajSubiect: Concert Experimental Q   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyJoi Aug 12, 2010 8:47 am

Diverse Concerte - Pagina 9 Trupa-clujeana-Experimental-Q---impreuna-dupa-33-de-ani-pentru-un-concert-si-un-disc-nou-

Trupa Experimental Q s-a reunit dupa 33 de ani si va concerta vineri, 13 august, de la ora 22.00 in Big Mammou (Bucuresti)

http://www.bestmusic.ro/stiri/Trupa-clujeana-Experimental-Q-impreuna-dupa-33-de-ani-pentru-un-conc+87453.html
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 3:38 am

Alex de la www.no3.ro mi-a spus ca va merge maine la Exp.Q, ceea ce, daca se intampla, inseamna ca o sa avem si o inregistrare video Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 5:10 pm

La aceeasi ora, dar in celelalt colt al tarii, Rico si H to He se anunta prezenti la datorie la concertul The :Egocentrics, cu mica precizare ca daca si concertele anuntate in afis de la 22 incep doua ore mai tarziu, subsemnatul va deveni violent.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 5:18 pm

^ petrecere frumoasa! Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Aug 13, 2010 7:15 pm

Si un video cu Experimental Q, de la repetitiile pentru concert si inregistrari:

http://www.bestmusic.ro/stiri/Revenire-legendara-Experimental-Q-impreuna-dupa-33-de-ani-video-excl+87589.html

Ceea ce s-a discutat aici pe forum a contribuit decisiv la reunirea lor! Sunt mandru! Very Happy
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 1:14 am

Asteptam vesti bune din Bucuresti. La noi, Egocentricii (Radu mi-a spus ca si-au ales un nume de trupa pe masura caracterului lor) au dat un concert reusit. Cineva mi-a spus ca ar fi mai excentrici, integrand proiectii in spectacol, cantand pe intuneric sau cu spatele (lolwut), dar n-a fost cazul. Tot asa, cred ca si-au lasat psihedelismul in masina. Am stat putin si la "afterparty", mi-a (ne-a) placut sa auzim Amon Duul, Secret Chiefs 3 sau Crazy World of Arthur Brown (mai putin coveruri juvenil-alternative si en-fanfare dupa ce mie personal mi s-a parut a fi "I Talk To The Wind").

Poate dedic un memo maine.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 2:06 pm

Nici o veste de pe net despre E.Q. pale
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 2:54 pm

Ma bucur s-aud c-a fost fain la Egocentrici. La cat au inceput pana la urma? Smile

Pentru Exp Q, sunt sigur ca o sa fie cronica pe www.no3.ro, cam pe diseara cel mai probabil (sa fie si timp sa se urce si proceseze filmarile pe YouTube).
Sus In jos
ciocu
nota

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 12/08/2010

MesajSubiect: Vesti bune   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 2:58 pm

romanbun a scris:
Nici o veste de pe net despre E.Q. pale

In ciuda carentelor grave si incalificabile de organizare ale clubului (sunetistul a disparut la jumatatea concertului pentru a merge la alt concert!), Experimental Q s-a prezentat exceptional. Au sunat la fel de curat, proaspăt și intens ca acum 33 de ani. A fost ca si cand ai deschide o conserva de timp. Mircea Toma, langa mine, a avut tot timpul pielea de gaina, de la emotii.
Majoritatea pieselor au fost cele deja stiute de pe radio3net, plus 1 sau 2 noi, extraordinare. Nici nu s-ar spune ca s-au despartit vreodata. Iar Dominic Csergo, bateristul de la Urma (fost Kumm)s-a integrat perfect si entuziast.
Ascultandu-i am avut certitudinea ca au fost si sunt cea mai complexa si mai profunda trupa de progresiv romanesc. Poate cea mai buna.
Vestea buna e ca s-au facut ceva inregistrari in studio, pentru un album, si TVR 2 a realizat un interviu si a inregistrat concertul (se va difuza prin toamna). Plus, posibilitatea unui noi concert, in iarna, la Cluj.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 3:18 pm

Uuu, a cantat Domi cu ei! cyclops

andu a scris:
Ma bucur s-aud c-a fost fain la Egocentrici. La cat au inceput pana la urma? Smile

Pe la zece si un sfert.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 3:49 pm

Holy crap, nu cred ca am fost vreodata la un concert de club in Romania care sa inceapa cu doar 15 minute fata de ora anuntata! Surprised Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 14, 2010 4:25 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyLun Aug 16, 2010 12:57 am

Nocturnii entertaineri anarhisti sunt in turneu in ultimele saptamani din august si septembrie, mai mult prin Olanda, Belgia, Elvetia, Austria si Germania, dar in 29 septembrie dau o fuga si pana la Budapesta.

Sunt evident intr-o dispozitie buna dupa ce le-am ascultat noul album, dar daca vin cu materialul nou si canta in forma curenta foarte buna, atunci ma tenteaza sa ma duc sa-i ascult.

http://www.a38.hu/?p=programok&id=2183
(nu gasesc link pentru o versiune in engleza)

http://www.daau.com/ ---> tour
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyLun Aug 16, 2010 1:28 pm

Guns nu mai vin.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyLun Aug 16, 2010 2:38 pm

astia si cu bon jovi cei mai tari din parcare Cool
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyLun Aug 16, 2010 4:11 pm

Cică e un hacker care a intrat ce contul de Twitter al lui Axl. O fi Slash sau chiar Axl într-o manevră abilă de marketing Smile

Din partea mea să fie sănătos.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyVin Aug 27, 2010 3:59 pm

Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptySam Aug 28, 2010 2:47 pm

ciocu a scris:

In ciuda carentelor grave si incalificabile de organizare ale clubului (sunetistul a disparut la jumatatea concertului pentru a merge la alt concert!), Experimental Q s-a prezentat exceptional. Au sunat la fel de curat, proaspăt și intens ca acum 33 de ani. A fost ca si cand ai deschide o conserva de timp.

Ascultandu-i am avut certitudinea ca au fost si sunt cea mai complexa si mai profunda trupa de progresiv romanesc. Poate cea mai buna.
Vestea buna e ca s-au facut ceva inregistrari in studio, pentru un album, si TVR 2 a realizat un interviu si a inregistrat concertul (se va difuza prin toamna). Plus, posibilitatea unui noi concert, in iarna, la Cluj.
Cel care afla primul datele de difuzare la TV sa faca bine si sa spuna.

Concert la Cluj - suuuuuper. Numai sa nu-l programeze in timpul saptamanii.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 EmptyMar Aug 31, 2010 9:16 pm

Lansarea primului album METHADONE SKIES, intitulat "Explosions of the Sun".
Sample-uri de pe album pot fi ascultate pe myspace:
http://www.myspace.com/methadoneskies
+ Afterparty Kamifuzzy (psychedelic rock &co)
VINERI 10 SEPTEMBRIE - 21:00 - INTRARE 5 RON
Daos - Timisoara

EDIT:
Joi 9 Septembrie in Club Daos
Concert:
AIM (Classic Rock / Progressive - Jimbolia)
Intrare 5 RON
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 9 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse
» Diverse de pe net
» Diverse noutati
» Diverse Concerte & Festivaluri
» Diverse anunturi & stiri muzicale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: