Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 02, 2010 11:21 am

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 02, 2010 3:47 pm

Misto. Teoretic ma inscriu. Dar vad ca toti buni merg acolo la A38, iar eu am dificultati cu informatiile (biletele, rezervari, locatie, altele)
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 02, 2010 7:28 pm

Vad ca pe 27 septembrie vor canta Spock's Beard, in acelasi loc. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyDum Sept 05, 2010 2:28 pm

Rico, daca ti-a placut evadarea intr-o mare metropola, iti recomand si Budapesta, o mai mica metropola dar absolut superba. Nu stiu ce buget ai putea incropi, dar din experienta mea 3-4 zile iti pot oferi o experienta reprezentativa; sfatul meu deci e sa-ti aloci timp pentru o mica excursie acolo, dar nu neaparat una lunga.

In alta ordine de idei, o seara interesanta de post-rock/metal experimental la Bucuresti pe 29 septembrie: http://www.no3.ro/2010/09/east-of-the-wall-in-elephant.html
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyLun Sept 06, 2010 1:22 am

Nu mi-e complet strain orasul, mi-a fost legatura intre Graz si acasa anul trecut, dar desigur ca a fost vorba de cateva ore. Nu m-am gandit la o mini vacanta.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Sept 08, 2010 4:59 pm

Ricochet a scris:
Misto. Teoretic ma inscriu. Dar vad ca toti buni merg acolo la A38, iar eu am dificultati cu informatiile (biletele, rezervari, locatie, altele)

Poate te ajuta baietii de la Muzica de Vest, ei tocmai au fost iarasi acolo pentru un concert: http://www.muzicadevest.ro/2010/09/07/peter-brotzmann-full-blast-live-in-budapesta/
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Sept 08, 2010 5:02 pm

Stiu. Intre timp, am dat de o versiune in engleza a site-ului, deci incep tratative.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 09, 2010 1:56 pm

Poti incerca si asta ca sa vezi ce te asteapta.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 16, 2010 2:13 pm

Primul eveniment din Kulturhaus este și prima ediție a unui nou concept de seară specială. Prima temă: shoegaze & post-rock. Primii invitați: Kwoon și Cecilia Eyes, cu accentuate influențe Anathema, Sigur Ros sau Mogwai. Fanii celor două formații, respectiv iubitorii acestor două genuri muzicale vor putea viziona după spectacol DVD-uri cu înregistrări de la concerte, vor putea achiziționa merchandising chiar de la artiști și vor sta de vorbă chiar cu oamenii ce au evoluat pe scenă. Ambele trupe sunt pregătite să ofere tuturor peste 3 ore de muzică adevarată, dar și bucuroase să stea de vorbă cu cei interesați despre piesele compuse.

http://kulturhaus.ro/node/56172

Diverse Concerte - Pagina 10 2010.09.24
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyLun Sept 20, 2010 12:38 am

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyLun Sept 20, 2010 10:47 pm

andu a scris:
chestii interesante aici: http://www.no3.ro/2010/09/thrashfest-2010-in-timisoara.html

nu stiu de ce am impresia ca daca as merge acolo, as suferi niste traumatisme serioase, fizice si psihice.
oricum, ma gandesc serios sa merg. merci de informatie.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Sept 23, 2010 1:54 pm

andu a scris:
Omar Rodriguez Lopez la Budapesta pe 24 Noiembrie:

http://www.last.fm/event/1655573+Omar+A.+Rodriguez-Lopez+at+A38+on+24+November+2010

Se pare ca s-a anulat.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptySam Oct 09, 2010 4:25 am

H to He a scris:
andu a scris:
chestii interesante aici: http://www.no3.ro/2010/09/thrashfest-2010-in-timisoara.html

nu stiu de ce am impresia ca daca as merge acolo, as suferi niste traumatisme serioase, fizice si psihice.
oricum, ma gandesc serios sa merg. merci de informatie.

in final am ajuns acolo. locul arata groaznic, spatiul foarte mic... intr-o camera la etajul 2 intr-o fosta fabrica.
dupa o ora a inceput prima trupa (nu stiu care), care era un duo de chitara si tobe, plus alte chestii care scoteau sunete interesante. foarte reusita prestatia.
a doua trupa era una de post-hardcore/sludge metal... la inceput suna bine, apoi insa a inceput sa ma doara capul de la sunetul foarte prost. asa ca am plecat spre alt club cu intentia sa ma intorc pe la 3 sa prin trupa de free-jazz. n-am mai ajuns insa. inca mai ma doare capul...
o sa mai trec totusi pe acolo, pare un loc primitor pt muzica experimentala.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyLun Oct 11, 2010 3:14 pm

Pentru cine vrea sa-i vada pe Dordeduh la Bucuresti: http://www.no3.ro/2010/10/hatework-festival-2010-in-fabrica.html
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Oct 13, 2010 7:02 pm

Vin Kumm la mine in oras? Deci ii pot auzi live pentru prima data? (N-am link mint , am citit de pe site-ul lor ca sunt programati in 21 la Bunker) La Cluj am auzit ca a fost rupere.

Oh la la:

Diverse Concerte - Pagina 10 41813_165400670139569_6817_n

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Oct 13, 2010 8:07 pm

http://www.pomegranatearts.com/project-laurie_anderson/tour.html (check 11 nov)

I AM FREAKING OUT RIGHT NOW!

(lol, crede ca suntem in Polonia)
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Oct 13, 2010 9:51 pm

asta chiar e o știre - o dau și eu mai departe Shocked
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyMier Oct 13, 2010 10:17 pm

Poi circula deja de cateva zile, n-ati stiut?

Ricochet a scris:
Vin Kumm la mine in oras? Deci ii pot auzi live pentru prima data? (N-am link mint , am citit de pe site-ul lor ca sunt programati in 21 la Bunker) La Cluj am auzit ca a fost rupere.

Sa nu cumva sa crezi ca sunt invidios! Nu, de ce as fi?... Evil or Very Mad

Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Oct 14, 2010 12:09 am

Chestii gospodaresti prin care a trecut taica-miu (eu l-am parasit nesimteste, iesind in oras) ca sa rezerve bilete la Laurie:

1. Teatrul de opereta "Ion Dacian" are un plan de sala ridicol. Nu se intelege unde sau in ce directie e scena (ai putea ghici poate dupa numerotarea randurilor, dar tot e la nimereala) si nici nu gasesti o poza edificatoare cu sala (galerie foto a site-ului e numai cu balerini si solisti vocali, misteaux). Mai mult, lojele, cele mai scumpe, sunt ilustrate de stai sa te gandesti ca n-ar fi la balcon, in lateral, ci direct in mufa ta, cel mai aproape de scena. Wat?

2. E "imbucurator", pentru un provincial, sa afle ca nu poti plati cash prin livrare, ci doar in anumite puncte din Bucuresti, ori sa-ti stoarca cardul, in limita unor marci compatibile (taica-miu de exemplu n-are Visa, eu am dar fara bani, bursa venind de Pasti, asa ca am recurs la pensia nesimtita a bunicului). Termenul de livrare nu pare sa fie clar nici el, undeva pana in doua saptamani.

Good times...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Oct 14, 2010 3:00 am

andu a scris:

Ricochet a scris:

Sa nu cumva sa crezi ca sunt invidios! Nu, de ce as fi?... Evil or Very Mad

Wink

Ai toate motivele, i-ai vazut doar de 5 ori.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyJoi Oct 14, 2010 11:55 pm

NU & APA NEAGRĂ live in Control
Locație:Club Control
Data:27 octombrie 2010 21:00
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyVin Oct 15, 2010 2:41 am

Cum a fost la Semiosis & White Walls @ Control: http://www.no3.ro/2010/10/cronica-semiosis-si-white-walls-control.html
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyVin Oct 15, 2010 12:15 pm

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyVin Oct 15, 2010 12:54 pm

Ricochet a scris:
Chestii gospodaresti prin care a trecut taica-miu (eu l-am parasit nesimteste, iesind in oras) ca sa rezerve bilete la Laurie:
Pot să-ți iau eu bilet, cu predare personală în seara concertului la un suc și o bîrfă.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 EmptyVin Oct 15, 2010 2:35 pm

bibi a scris:
Ricochet a scris:
Pot să-ți iau eu bilet, cu predare personală în seara concertului la un suc și o bîrfă.

Ah, mersi, barfim noi cumva. Biletele ar trebui sa fie deja pe drum. Daca vin doar eu (ceea ce o sa-mi confirme parintele cam cu doua saptamani inainte), iti dau mesaj poate vei sti un prieten norocos (ca sa nu fac pe negustorul la fata locului).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 10 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse
» Diverse de pe net
» Diverse noutati
» Diverse Concerte & Festivaluri
» Diverse anunturi & stiri muzicale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: