Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Diverse Concerte - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Oct 16, 2010 12:59 am

andu a scris:
Moooaaaaa, ce concert! http://www.setlist.fm/setlist/porcupine-tree/2010/royal-albert-hall-london-england-2bd518ce.html

A fost cam fain. Nimic surprinzator, dar fain de tot si o seara regala (trei ore de cantat, fara trupe de deschidere, piese multe, unele rar cantate) - pe masura locatiei. Cam aceeasi schema ca la concertul cu Opeth din acelasi loc din aprilie - si, evident, si astia au filmat, iar Wilson a dat de inteles ca o sa iasa un dvd la un moment dat. Tricou cu RAH, facut special pentru ocazie, la fel ca la Opeth din nou. Diferenta a fost de durata - Opeth doua ore jumate, astia mai mult.

Foarte dragut inceputul acustic - s-au ingramadit toti in fata scenei, Colin Edwin la contrabas, Wilson la chitara acustica, Gavin la un set de tobe minuscul inarmat cu maturici - si au cantat asa multisor. Haioasa varianta acustica (dar cu chitara downtuned!) a piesei Futile ("the closest to math metal we've ever got"). Cand au trecut la aparatele grele insa, treaba s-a schimbat in ceva pe cat de familiar, pe atat de distrugator. Smile Mi-a placut ca au cantat patru bucati de pe Stupid Dream, mi-a placut si ca au cantat cam partile mele preferate din The Incident, bine alternate cu restul. Mi-a mai placut sa aud a treia oara Anesthetize si tot a treia oara Trains (ar fi putut fi si a zecea oara, n-ar fi fost de ajuns) si ca n-am mai auzit a treia oara si Halo (cu care incheiau de obicei, ma bucur ca au lasat-o flasca de data asta). Mi-au placut si clipurile lui Lasse Hoile proiectate cand si cand pe ecranele din spatele lor, unele vazute si altadata, altele noi (Bonnie the Cat, Time Flies) dar excelente dupa gusturile mele. Mi-a placut si ca au facut o poza cu publicul in care ne-au pus sa ridicam mainile ca pe coperta The Incident. Dar cred ca momentele de maxima delectare au fost reinterpretarile pieselor de pe The Sky Moves Sideways (parte din piesa de titlu si Dislocated Day) - mult mai nervoase ca originalele, pastrand tonul psihedelic dar metalizate si aduse cumva la un alt nivel de freak out.

N.B. Pentru cine nu stia deja, in dictionar la cuvantul eleganta este dat si un substantiv propriu cu valoare de sinonim, si anume Gavin Harrison.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Oct 16, 2010 12:25 pm

Wow, am uitat ca ziceai ca te duci. Fain de tot.

Tu esti fan si al albumelor psihedelice din anii 90?

Edit: si review, aici: http://sonicshocks.com/PORCUPINE-TREE-Live-at-ROYAL-ALBERT-HALL.php
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Oct 16, 2010 3:36 pm

^ Oarecum. N-am ascultat nimic pre-'93, le stiu pe toate de la Up the Downstair incoace. Imi plac toate, desi nu la fel de mult ca perioada post-Stupid Dream. Banuiesc ca multa lume e pe aceeasi felie - not bad, but they got better.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Oct 16, 2010 3:42 pm

Dimpotriva. De exemplu, toata gashka de fani PT de pe ProgArchives pretuieste mai mult perioada psihedelica din anii 90.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyLun Oct 18, 2010 12:37 pm

Diverse Concerte - Pagina 11 P1060642l

JYEA!! Diverse Concerte - Pagina 11 Emot-smug
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyLun Oct 18, 2010 1:45 pm

AWSM! Surprised
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMar Oct 19, 2010 11:38 pm

Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMier Oct 20, 2010 12:20 am

Multam de link!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMier Oct 20, 2010 2:09 pm

Cheers!

Dordeduh in Setup, Timisoara, sambata seara: http://www.no3.ro/2010/10/dordeduh-si-indian-fall-in-timisoara.html

Daca as fi timisorean m-as duce dar, totusi, asa se anunta un concert, cu doua-trei zile inainte?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMier Oct 20, 2010 6:27 pm

cum trebe sa fi fost
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMier Oct 20, 2010 8:14 pm

andu a scris:
Cheers!

Dordeduh in Setup, Timisoara, sambata seara: http://www.no3.ro/2010/10/dordeduh-si-indian-fall-in-timisoara.html

Daca as fi timisorean m-as duce dar, totusi, asa se anunta un concert, cu doua-trei zile inainte?

eu stiu de el de multa vreme (cam o luna), de la o tipa prietena cu baietii din trupa.
totusi daca e pe 22 pica vinerea, sau gresesc eu?
merg la concert, si daca imi intru rapid in forma o sa-mi si placa. dupa cum suna EP-ul, as spune ca o sa fie o seara de post-metal cu parti de black si folk-metal.
(sambata canta Implant Pentru Refuz, unde o sa mearga si mai multa lume, plus ca baietii se stiu si isi mai impart sculele pt sunet, nu poate fi ambele in aceasi zi).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyMier Oct 20, 2010 9:19 pm

Intr-adevar, nu poate fi decat o confuzie din partea celor de la No.3.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Oct 23, 2010 1:50 am

a fost incredibil concertul. am stat sus si cu spatele la scena sa privesc filmuletele proiectate mai bine. este greu de incadrat intr-un gen muzica ce s-a cantat, am avut parte de o piesa care mie mi s-a parut ca a durat peste 30 minute (o sa apara pe viitorul album), precum si de altele la 10-15 min durata. doar partea de metal mai suna a Negura Bunget, mai sunt si parti ce suna a Secret Chief 3 (metal cu rock progresiv si psychedelic) si parti post-rock/metal in stilul Mogwai.
daca aveti ocazia va recomand sa nu ratati viitoarele concerte dor de duh.
cand apare albumul sper sa fac rapid rost de el si pentru curiosi sa-l si impart.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Oct 29, 2010 4:58 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyLun Noi 01, 2010 1:40 am

Sus In jos
pagan's mind
acord
pagan's mind

Numarul mesajelor : 60
Varsta : 47
Data de inscriere : 02/08/2010

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Noi 05, 2010 11:26 am

Trupa noastra Yesterdays o sa concerteze Duminica 7 noiembrie la Carei. Oare este voie sa se filmeze sau sa se faca poze?? Intreb, pentru ca la alte concerte la care am fost nu a fost voie, numai la citeva s-a dat voie. Deci daca cineva stie sa bage un raspuns. Wink
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Noi 05, 2010 2:52 pm

Protocolar ar fi sa intrebi pe cineva de la club si/sau un "nu va suparati" cuiva din trupa, in timp ce se incalzeste sau isi pregateste instrumentele.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Noi 05, 2010 2:57 pm

Concert de concert anuntat si pregatit de muzicadevest pentru 8 decembrie la Oradea.

http://www.muzicadevest.ro/2010/11/04/jazz-de-craciun-the-thing-filarmonica-oradea/

"Succesul pe care l-am avut în primăvară cu Ken Vandermark și Paal Nilssen-Love, ne-a determinat să “o comitem din nou”." Acum Nilssen-Love se intoarce cu Gustafsson si Flaten, adica Za Fing, De Phing, THE THING, jie!

A propos:
1) nu mai gasesc albumul lor (2001) pe niciunde
2) Acum ca stim ce va avea loc in Oradea, stau si ma intreb ce se mai intampla in Timisoara, cu festivalul de jazz. Nicio veste?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Noi 05, 2010 9:35 pm

A postat ieri Bibi pe forum-audiofil un screenshot cu tour dates-urile lui Nik Bartsh, si acolo era trecut un concert la Timisoara, la sfarsitul lui noiembrie, ca facand parte din Timisoara Jazz Festival.

Edit: et voila!

Diverse Concerte - Pagina 11 Index.php?action=dlattach;topic=604
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyVin Noi 05, 2010 9:55 pm

Asta nu clarifica in niciun fel partea cu jazzfestival, care acum imi dau seama ca e sa fie in 20 de zile. Bartsch e anuntat ca sigur de doua luni.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptySam Noi 06, 2010 4:36 am

Nu stiu de unde e printscreen-ul, dar la NB'sR pe MySpace nu apare concertul de la Bucuresti, doar cel de la Timisoara.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyDum Noi 07, 2010 8:00 pm

This afternoon: to London & the Royal Albert Hall. I will be cheering loudly for Porcupine Tree.

De aici: http://www.dgmlive.com/diaries.htm?entry=18438 Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyDum Noi 07, 2010 8:22 pm

Wow, am fost in aceeasi sala cu Fripp! Smile Ii impartasesc intru totul exaperarea fata de vecinii de scaun bautori/ragaitori de bere, veniti sa stea la cioace cu amicii; am avut parte de aceeasi experienta in zona in care am stat. Public civilizat si nezgomotos nu exista decat la concertele de muzica... hmm, serioasa?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyDum Noi 07, 2010 8:59 pm

Asa e Fripp, batos. E un concert PT (le-am vazut si eu DVD-ul): get ballistic or go home.

Dar stai, ce cauta Fripp in rand cu plebea? Laughing As fi crezut ca Wilson ii rezerva loja de onoare.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 EmptyDum Noi 07, 2010 9:09 pm

Cred ca aia e pentru regina. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 11 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse
» Diverse de pe net
» Diverse noutati
» Diverse Concerte & Festivaluri
» Diverse anunturi & stiri muzicale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: