Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyDum Noi 07, 2010 9:26 pm

Pai la loja a si stat, si din text reiese o aroma de invidie pentru cei care au stat jos, la parter, si s-au bucurat de muzica.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyDum Noi 07, 2010 10:36 pm

Aaaah, bien. Twisted Evil
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMar Noi 09, 2010 1:03 am

Update @ Jazz Timi Fest: e pa.

"Editia din acest an a FESTIVALULUI DE JAZZ ,,TIMISOARA'' ,nu va avea loc.
Dispretul autoritatilor locale si a sponsorilor din orasul de 5*,propus capitala culturala europeana in 2020,a dus la aceasta decizie.Line-up-ul propus a fost urmatorul:NIK BAERTSCH RONIN,FREDERIKA KRIER,MARTIN TAYLOR,THOMAS STRONEN,NICOLAS SIMION,M THEORY,W BONT...AS TRIO,LUCIAN NAGY PROJECT"

Giura pe Facebook.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMar Noi 09, 2010 1:16 am

Evil or Very Mad
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMier Noi 10, 2010 3:43 pm

sambata 20 noiembrie ora 22:00 concert Superflat (Arad) intrare 5 lei. (in Manufactura, Timisoara).
http://www.myspace.com/superflatband (genul ar fi Alternative / Progressive ....)pe pagina de myspace este o filmare cu ei cantand live Higway Star. suna bine, si o sa trec daca am timp prin Manufactura la concertul din 20.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMier Noi 10, 2010 8:42 pm

Laurie Anderson, la o zi departare. bounce (Mi se pare mie sau maine e ziua mea onomastica? Smile )

Cum, din pacate, n-am stabilit de un rendez-vous cu nimeni, urez oricui se duce (bibi?) auditie placuta.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 11, 2010 8:12 pm

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyVin Noi 12, 2010 12:15 am

MY SLEEPING KARMA (GER) + THE :EGOCENTRICS

OraLocație"Creat de"Mai multe informații
sâmbătă la 21:00 - duminică la 01:00
Club Daos
Kamifuzzy Rockevents
Kamifuzzy Presents:

MY SLEEPING KARMA (GER)
http://www.myspace.com/sleepingkarma

One of Germany's most successful current psychedelic bands.

Sometimes one creates a dynamic impression by saying something, and sometimes one creates as significant an impression by remaining silent. My Sleeping Karma combines the organic aspect of psychedelic groove rock with emotional shades of aphasian landscapes. That was the inTention of the first album and it still remains. Guitar, bass and drums in love with a soundboard.

THE :EGOCENTRICS
http://www.egocentrics.net/

afterparty KAMIFUZZY (psychedelic rock and more)
http://www.kamifuzzy.net/

Intrare: 15 RON

(cu o seara inainte canta in Cluj)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyLun Noi 15, 2010 11:37 am

Lumea e tot mai incantata de concertele baietilor de la Alternativ Quartet:

Diverse Concerte - Pagina 12 Alternativ-Quartet-Fire-Club-5

Diverse Concerte - Pagina 12 Alternativ-Quartet-Fire-Club-6

Diverse Concerte - Pagina 12 Alternativ-Quartet-Fire-Club-9

Diverse Concerte - Pagina 12 Alternativ-Quartet-Fire-Club-7
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 18, 2010 12:16 pm

Turneu Celelalte Cuvinte:

20 Noiembrie in Cluj Napoca la Irish Music Pub
25 Noiembrie in Timișoara la Club Daos:
26 Noiembrie in Arad la Club Nerv
27 Noiembrie in Reșița la Reschitza Rock Cafe
2 Decembrie in Brașov la Rockstadt
15 Decembrie in București la Music Club
17 Decembrie in Iasi la Club Hand
18 Decembrie in Bacău la Subway

http://www.muzicadevest.ro/2010/11/18/celelalte-cuvinte-concert-aniversar-in-queens-pub-oradea/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMar Noi 23, 2010 7:03 pm

Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMar Noi 23, 2010 9:40 pm

Poate.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMier Noi 24, 2010 12:58 am

andu a scris:
Diverse Concerte - Pagina 12 Poster-timisoara

http://www.no3.ro/2010/11/alternativ-quartet-la-timisoara.html

woai... nu pot sa lipsesc de la concert. si joi merg si la Celelalte Cuvinte.
plus concertul de la filarmonica de vineri... se anunta vremuri bune, macar in ce priveste evenimentele muzicale.
[bine ca nu au nici o trupa in deschidere]
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 25, 2010 6:16 pm

Ricochet a scris:
Concert de concert anuntat si pregatit de muzicadevest pentru 8 decembrie la Oradea.

http://www.muzicadevest.ro/2010/11/04/jazz-de-craciun-the-thing-filarmonica-oradea/

"Succesul pe care l-am avut în primăvară cu Ken Vandermark și Paal Nilssen-Love, ne-a determinat să “o comitem din nou”." Acum Nilssen-Love se intoarce cu Gustafsson si Flaten, adica Za Fing, De Phing, THE THING, jie!

A propos:
1) nu mai gasesc albumul lor (2001) pe niciunde
2) Acum ca stim ce va avea loc in Oradea, stau si ma intreb ce se mai intampla in Timisoara, cu festivalul de jazz. Nicio veste?

Se adauga mult grozav:

http://www.muzicadevest.ro/2010/11/25/iordache-si-sorin-romanescu-la-jazz-de-craciun-in-oradea/

P.S.: Primul meu apropo ramane: nu mai gasesc albumul, HELP!!

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 25, 2010 11:13 pm

H to He a scris:
andu a scris:
Diverse Concerte - Pagina 12 Poster-timisoara

http://www.no3.ro/2010/11/alternativ-quartet-la-timisoara.html

woai... nu pot sa lipsesc de la concert. si joi merg si la Celelalte Cuvinte.
plus concertul de la filarmonica de vineri... se anunta vremuri bune, macar in ce priveste evenimentele muzicale.
[bine ca nu au nici o trupa in deschidere]

.... pentru ca ei sunt trupa de deschidere la Luna Amara. ceva de genu: vrei un vin bun? trebuie sa iei si pe ala pe care l-ai tot baut pana acum si te-ai cam saturat de el.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 25, 2010 11:26 pm

Si ei nu specifica asta pe afis... Tare de tot! Premiul anului 2010 pentru marketing! Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyJoi Noi 25, 2010 11:53 pm

Stai, cvartetii deschid?! Lawl
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyVin Noi 26, 2010 7:43 pm

singuri riscau sa cante cu sala goala.
nici nu primeau locatie probabil.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyVin Noi 26, 2010 8:31 pm

Si asta e adevarat, da. La Bucuresti insa s-ar fi putut face.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptySam Noi 27, 2010 4:42 am

impresii la cald...
dupa o seara cu muzica superba la filarmonica (unde m-am cam enervat ca era o orchestra de oameni raciti in sala care tuseau incontinu, chiar a fost un moment foarte comic cand la o pauza intre partile simfoniei au inceput toti sa tuseasca si au provocat multe zambete) m-am grabit prin ploaie sa ajung la 10 in Setup.
concertul a inceuput abia la 12 fara un sfer ceea ce iar m-a enervat rau de tot.
A Q au cantat foarte fain, doar doua piese de pe album (din care cea instrumentala care da numele albumului si Insemnari la intamplare) si alte piese preponderent instrumentale cu sunete experimentale. din pacate lumea care era astepta muzica pt dat din cap, asa ca prea putini au ascultat muzica. ceea ce iar m-a enervat rau, pentru ca multe parti cu muzica subtila erau acoperite de lumea care barfea prin jur. m-am tot plimbat prin local pana am ajuns intr-un colt mai izolat de restu si am putut sa savurez muzica.
dupa l-am intrebat pe un rocker tipic pe care il stiu cum i s-a parut, iar el a spus ca a fost slab. probabil multi au crezut la fel avand in vedere ca dupa ce au terminat de cantat s-a aplaudat cam 20-30 secunde. cam un sfert din cei prezenti. n-a cerut nimeni bis. si singurul album vandut a fost cel pe care l-am cumparat eu (l-am intrebat pe tipul care vindea albume si alte chestii de-ale trupelor).
L A n-am ce comenta, au cantat aceleasi piese care au prins la public. eu m-am dezghetat cat de cat (a trecut vraja de la muzica A Q) abia la ultimele 3 piese ale lor. au fost si variante usor modificate la unele piese, sa rupa monotonia.
pe la 3.20 s-a terminat concertul. si calmat am mers spre acasa.

vestea buna pentru cei care au ratat concertul este ca egocentristii (prezenti in sala) au discutat cu cei din A Q sa cante cu ei in Daos, si poate o sa vina un public mai primitor pentru muzica lor. sa speram ca asta o sa fie cat mai curand.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptySam Noi 27, 2010 10:38 am

2 ore asteptarea, as fi turbat Laughing

Sa ved cand decid sa faca pereche cu egocentricii, poate a doua ocazie n-o mai scap.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptySam Noi 27, 2010 2:25 pm

Da, ar fi o combinatie reusita. Multumim pentru impresiile de la locul faptei.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyDum Noi 28, 2010 7:03 am

Diverse Concerte - Pagina 12 Tunderground-cluj-napoca

Vineri, 3 decembrie, de la ora 21:00, formatia Tunderground (Miercurea Ciuc, psychedelic/trance) va sustine un concert in Irish & Music Pub din Cluj Napoca.

Intrarea costa 10 lei.

http://www.no3.ro/2010/11/tunderground-in-cluj-napoca.html
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyMier Dec 01, 2010 12:51 am

Concert Bucium la Iasi, daca avem pe cineva acolo: http://www.no3.ro/2010/11/lansare-ep-bucovina.html
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 EmptyVin Dec 03, 2010 3:38 am

tocmai am venit de la un Jazz Freestylejam.
super muzica, s-a fuzionat jazz-ul cu de toate. in multe momente sunau precum King Crimson in perioada 73-74, chiar si mai agresiv. s-a cantat si Vivaldi (in stilul Curved Air) si alte teme clasice.
Sasha Bota a fost vioara intai, dublat de Dan Mitrofan (care a fost foarte curajos si experimental cu chiatara, a "cantat" uneori si precum Stephen O'Malley).
de asemenea cei trei tobosari/percutionisti care s-au succedat, precum si cei 2 basisti s-au integrat foarte bine in jam. din pacate a trebuit sa plec ca maine merg la munca, dar as mai fi ramas si la ultima sesiune, cand au fost invitati pe scena cine mai vrea sa cante.
si o sa mai fie astfel de evenimente in Daos, mai ales dupa succesul din seara asta.

(Rico, pe cand aduci pianul cu tine sa canti ce vrei tu si sa imparti muzica cu altii?)

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 12 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse
» Diverse de pe net
» Diverse noutati
» Diverse Concerte & Festivaluri
» Diverse anunturi & stiri muzicale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: CONCERTE & STIRI-
Mergi direct la: