Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte

In jos 
+18
ciocu
radu
idle_ro
Uroboros
viespone
muzicadevest
Cristi
oaspetele
bibi
cozmik_bluez
GentleG
Aldi
Zarec
Ricochet
vidor
romanbun
H to He
andu
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Diverse Concerte - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Feb 19, 2010 2:35 am

LOL dude, welcome to the 20th century. It's shocking, I know. Sa vezi in al XXI-lea ce confuz o sa fii.

N-am auzit de ungurii astia (bine, n-am prea auzit de unguri in zona asta in general), dar primele doua nume de acolo suna bine-bine, in special Rovar17, care jongleaza frumusel cu un vocabular bogat. Jackie Triste pare a fi pe felia drone/noiz, nu m-a prins deocamdata, dar e de aprofundat - vad ca au pe Myspace piese cantate cu Goh Lee Kwang, un tip cu personalitate, ca sa zic asa - si un nume relativ rezonant.

Io zic sa mergeti daca sunteti prin zona.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Feb 19, 2010 2:43 am

In alta ordine de idei, mi-am luat bilet la Porcu' Tree la Royal Albert Hall pentru octombrie. Cred ca am fost megainspirat, pentru ca mai erau fix cinci locuri disponibile cand am plasat eu comanda.

Daca mai vrea careva, acuma e momentul (acuma = urmatoarele cateva minute probabil).

Fantastic cat de repede s-a vandut, si in ce loc au ajuns sa cante, si la ce pret (cam intre 40 si 55 de lire).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Feb 19, 2010 3:05 am

Uroboros a scris:
In alta ordine de idei, mi-am luat bilet la Porcu' Tree la Royal Albert Hall pentru octombrie. Cred ca am fost megainspirat, pentru ca mai erau fix cinci locuri disponibile cand am plasat eu comanda.

Daca mai vrea careva, acuma e momentul (acuma = urmatoarele cateva minute probabil).

Fantastic cat de repede s-a vandut, si in ce loc au ajuns sa cante, si la ce pret (cam intre 40 si 55 de lire).

Tare de tot, te invidiez oarecum - dar pe de alta parte tu n-o sa ai concert PT de ziua ta Smile

Si tot apropo de asta, meditam zilele trecute la cat de mult s-a schimbat scena muzicala in 40 de ani. De fapt, din scena a devenit industrie. Pentru Led Zeppelin, a durat 14 luni de la primul concert ever ca sa ajunga sa cant intr-un Royal Albert Hall full. Pentru PT a durat douaj' de ani, si chiar si asa tot nu sunt dati la televizor Laughing
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptySam Feb 20, 2010 3:17 am

Uroboros a scris:
LOL dude, welcome to the 20th century. It's shocking, I know. Sa vezi in al XXI-lea ce confuz o sa fii.

N-am auzit de ungurii astia (bine, n-am prea auzit de unguri in zona asta in general), dar primele doua nume de acolo suna bine-bine, in special Rovar17, care jongleaza frumusel cu un vocabular bogat. Jackie Triste pare a fi pe felia drone/noiz, nu m-a prins deocamdata, dar e de aprofundat - vad ca au pe Myspace piese cantate cu Goh Lee Kwang, un tip cu personalitate, ca sa zic asa - si un nume relativ rezonant.

Io zic sa mergeti daca sunteti prin zona.

eu am mers.
primul tip (unul cu ceva ani mai multi care pare sa-i invete si pe ceilalti sa se joace cu dispozitivele electronice) a fost chiar fain. ambiental, uneori atonal (muzica foarte variata, fara nici o noima de armonie), cu multa influente din krautorock (de unde altundeva?) si cocrete musique.
al doilea era mult mai tanar si temperamental, cu multe zgomote care i-au ingrijorat pe cei care se ocupa cu localul si l-au rugat sa o lase mai incet.
terifiant, cam 1 treime din spectatori (probabili cei ajunsi acolo intamplator) au plecat. muzica ceva mai repetitiva insa cu multe surprize. interesant.
al 3-lea... a ditrus totul. au pecat toti cei care au indurat cum au putut pana atunci (mai erau cam jumatate din cei originali, insa au mai veniti cativa noi... care apoi au regretat). tipul asta (ar spune cineva care cunoaste muzica) n-are nici o idee despre ce este aia muzica. cred ca ce face el (plus alti mii de experimentalisti drone-noise) este definitia perfecta pentru antimuzica. nu mi-a placut pentru ca predominau niste sunete ultrainalte, menite parca sa-mi distruga auzul (si acum ma dor timpanele). dar am rezistat cu mainile inclestate pe bere si cu ochii inchisi sa inot printre undele sonore.
al 4-lea si ultimul, a schimbat muzica la ceva cu totul opus. alta jucarie electronica, ajutat din spate de tipu cu experienta, incerca o muzica foarte discreta. o acopereau persoanele care barfeau in jurul meu. mult prea incet, insa erau pulsatii si efecte sonore interesante. tipul parea cel mai timid dintre toti (ceea ce se reflecta probabil in muzica lui).
nici nu mi-am dat seama cum i s-a scurt timpul.

in concluzie, daca erau doar primul si ultimul (cu ceva volum sau cu o liniste deplina in jur) ar fi fost un concert exceptional. asa insa ma tem sa nu am probleme cu auzul (am o durere de cap, insa e posibil sa aibe alte cauze).
sper sa mai apara astfel de evenimente (aia din Manufactura insa nu cred ca s-ar mai incumeta sa gazduiasca asa ceva). au ramas cam 30 de persoane la final (dintre aia cel putin 10 erau cunoscuti de-ai baietilor care au scos zgomotele muzicale).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptySam Feb 20, 2010 3:24 am

^ quite a night!

Smile
Sus In jos
radu
ritm

Numarul mesajelor : 148
Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyMar Feb 23, 2010 4:24 pm

ten years after, aseara, cineva?

poate nu-s eu prea pretentios, sau chiar a fost un concert de zile mari? pustiul, inlocuitorul lui alvin lee e fenomenal. ma rog, nu ca vocalist, ci ca instrumentist.
un mic fragment https://www.youtube.com/watch?v=YsFx3LTumt4 . ma gandeam ca n-o sa atace i'm going home.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyLun Mar 01, 2010 1:03 am

Psycho Symphony 27 March - Club Flex - Arad (clubflex.ro/rocky/)

http://www.psychosymphony.ro/enter_en.htm
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyLun Mar 01, 2010 1:56 am

^ merita, cred
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Mar 05, 2010 3:28 pm

in seara asta in Manufactura:
0ra 21: 00 – jazzy grooves
Sebastian Spanache – clape
Csaba Santa – bass
Dan Mitrofan – chitara
Radu Pieloiu – tobe

marti, in porto arte:
Marti 9 martie, ora 21, te invitam la Kusak/Pop Urban Unit, proiect care, in ultimii 4 ani, s-a bucurat de o popularitate deosebita pe scenele bucurestene. Conceptul pe care ti-l supunem atentiei isi are locul in zona muzicii de calitate din Romania, Kusak/Pop Urban Unit orientandu-se intre jazz-ul clasic, electric, mergand pana la cel experimental. Acest proiect este unul cu totul deosebit, dezvoltat si sustinut de catre doi artisti care fac din fiecare concert un eveniment, introducand notiunea de “happening” pe scenele pe care evolueaza. Cei doi muzicieni sunt, fiecare in parte, nu doar niste profesionisti recunoscuti ai genului, ci si doi artisti complecsi, ei abordand cele mai diverse zone stilistice muzicale.
(multe clape + un set de tobe zdravan, ceva ce nu trebuie ratat)
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Mar 05, 2010 8:51 pm

Daca e vorba de Raul Kusak, asta e un clapar misto de tot, care canta si moog, si hammond, si fender (bineinteles, de pe o singura orga care face de toate, ca nu are de unde avea scule originale). El a facut clapele si pe Dissipatin', albumul lui iordache.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyVin Mar 05, 2010 8:58 pm

Jaga fuckin' Jazzist sunt geniali Shocked
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptySam Mar 06, 2010 5:45 pm

andu a scris:
Daca e vorba de Raul Kusak, asta e un clapar misto de tot, care canta si moog, si hammond, si fender (bineinteles, de pe o singura orga care face de toate, ca nu are de unde avea scule originale). El a facut clapele si pe Dissipatin', albumul lui iordache.

el este. pe you-tube apare inconjurat de multe claviaturi.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptySam Mar 06, 2010 10:56 pm

Daca ar fi sa ma duc la un concert John Zorn in primavara asta, la ce-ar trebui sa ma astept?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptySam Mar 06, 2010 11:34 pm

Depinde care.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 3:24 pm

Ricochet a scris:
Depinde care.

JOHN ZORN, TREVOR DUNN ET JOEY
BARON, ALEPH TRIO
* Musée
* le 16/05/2010 à 19h30

* MUSEE ART ET HISTOIRE DU JUDAISME
Hôtel de Saint-Aignan
71, rue du Temple
75003 PARIS 03

1re partie :
Mark Feldman
Sylvie Courvoisier
Book of Angels

Mark Feldman est un violoniste incontournable de la scène des musiques actuelles. Collaborateur régulier de John Zorn (au sein du Masada String Trio et du Bar Kokhba Sextet, notamment), il s’est associé à la pianiste Sylvie Courvoisier pour produire l’une des plus sensibles interprétations du répertoire de mélodies de musique juive composé par Zorn.

2e partie
John Zorn
Trevor Dunn
Joey Baron
Aleph Trio plays for Wallace Berman

Concert exceptionnel de John Zorn en trio avec Trevor Dunn à la contrebasse (membre des groupes Mr. Bungle, Fantômas) et Joey Baron, mythique batteur de Naked City et Masada. Les musiciens proposeront leur inter-prétation musicale d’une sélection de films courts projetés, dont le culte Aleph ainsi que d’autres films inédits en Europe, réalisés dans les années 1960 et 1970 par Wallace Berman, figure légendaire de la Beat Generation.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 3:46 pm

Feldman cu Courvoisier fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iar Zorn a ramas tot cu "depinde", mai ales daca e muzica de film. Tocmai ce-am ascultat primele trei albume din seria "Filmworks", se sare din gen in gen. Fiind in compania lui Dunn si Baron, n-as putea anticipa nici jazz, nici experimental. Poate ceva la mijloc.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 3:49 pm

Banuiesc ca prima chestie o sa fie faina - partea a treia din Book of Angels cu Feldman si Courvoisier de acum cativa ani e una dintre cele mai reusite din serie. De a doua nu-s la fel de sigur - Zorn si Baron se lipeau bine de tot cand cantau in Masada sau Naked City, Dunn e si el un mare smecher - dar in ultima vreme cand aud de muzica de film de John Zorn ma apuca somnul instantaneu. E posibil sa fie interesant, faza buna la Zorn e ca n-ai de unde sa stii exact la ce sa te astepti.

EDIT: deci cam ce a zis si Rico pana sa postez eu. Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 4:32 pm

In cazul asta sunt clar interesat Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 7:53 pm

Stii ce? Si eu! Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 8:05 pm

Facem un get-together Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 8:24 pm

Ma si duc maine la biserica sa ma rog: fara cantat prin baruri, fara verificari la cons, fara alte incidente sau obstacole in acea saptamana.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 8:27 pm

Hehe, partea cu "cantat prin baruri" sper ca e doar o gluma (buna) Laughing

Daca vine si Mr. Nicholas de la Oxford, ar mai lipsi doar basul pentru o trupa de prog Surprised

(Io pot face backing vocals si tamburina Laughing )
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyDum Mar 07, 2010 8:39 pm

andu a scris:
Hehe, partea cu "cantat prin baruri" sper ca e doar o gluma (buna) Laughing

De cand a trebuit sa cant la Universitatea de Vest, pentru ce s-a dovedit (dar nu mi s-a spus clar, inainte) un speech tinut de o delegatie armeneasca (folclor, traditii, poezii, plm), incheiat cu 30 de minute de muzica populara, apoi cu selectia mea din Carnavalul din Schumann...

...ei bine, nu mai sigur ce-i gluma si ce nu, in astfel de "reprezentatii" ale mele Laughing

dar serios acum. sesiune, slava Domnului, nu se pune problema, deci tot ce ramane e sa fie un saptamana cat se poate de banala, din care sa ma pot sustrage
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyLun Mar 08, 2010 12:20 am

Ricochet a scris:
folclor, traditii, poezii, plm

Ce urat vorbesti. No

Deci facem trupa pe sistem ELP plus tamburina si cantam prin baruri in Franta? Sure, why not. Nu e ca si cum nu am avea timp de asta.

EDIT: Ah, suntem la diverse concerte. Voiam sa zic ca am vazut aseara cea mai fantastica trupa de pe planeta, si anume Dave Matthews Band. Cu care canta, daca nu stiati, cel mai fantastic baterist de pe planeta, si anume Carter Beauford. Nu stiu daca am mentionat ca a fost un show fantastic.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 EmptyLun Mar 08, 2010 1:58 am

Pe la sfarsitul anilor 90 le-am ascultat vreo trei albume - mi-au placut dar nu mai tin minte nimic din ele. Ar fi vreun motiv ca sa ii cercetez din nou? Apropo, la asta cu tobarul pot sa te contrazic Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte   Diverse Concerte - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte
Sus 
Pagina 7 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse
» Diverse de pe net