| Diverse Concerte | |
|
+18ciocu radu idle_ro Uroboros viespone muzicadevest Cristi oaspetele bibi cozmik_bluez GentleG Aldi Zarec Ricochet vidor romanbun H to He andu 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 03, 2010 7:23 pm | |
| - H to He a scris:
- tocmai am venit de la un Jazz Freestylejam.
super muzica, s-a fuzionat jazz-ul cu de toate. in multe momente sunau precum King Crimson in perioada 73-74, chiar si mai agresiv. s-a cantat si Vivaldi (in stilul Curved Air) si alte teme clasice. Sasha Bota a fost vioara intai, dublat de Dan Mitrofan (care a fost foarte curajos si experimental cu chiatara, a "cantat" uneori si precum Stephen O'Malley). de asemenea cei trei tobosari/percutionisti care s-au succedat, precum si cei 2 basisti s-au integrat foarte bine in jam. din pacate a trebuit sa plec ca maine merg la munca, dar as mai fi ramas si la ultima sesiune, cand au fost invitati pe scena cine mai vrea sa cante. si o sa mai fie astfel de evenimente in Daos, mai ales dupa succesul din seara asta.
(Rico, pe cand aduci pianul cu tine sa canti ce vrei tu si sa imparti muzica cu altii?)
meserie | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 03, 2010 9:52 pm | |
| Dar eu cant ce vreau.
Tocmai am venit de la Recviemul German de Brahms, cu o dirijoare hot si buna (uhm, distingeti voi termenii). | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 03, 2010 9:58 pm | |
| sinonime | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte Sam Dec 04, 2010 1:53 am | |
| - Ricochet a scris:
- Dar eu cant ce vreau.
Tocmai am venit de la Recviemul German de Brahms, cu o dirijoare hot si buna (uhm, distingeti voi termenii). l-am ascultat si eu pe net cand eram la servici. au mai tusit non-stop oamenii precum saptamana trecuta? [muzica clasica e faina, la fel si rock-ul sau jazz-ul care se bazeaza pe compozitii prescrise. insa precum hrana sanatoasa... din cand in cand e nevoie de ceva condimentat rau, cu grasimi saturate, cu E-uri si alti aditivi cancerigeni. si daca tot esti un pianist foarte bun, poate (vorbesc si eu in necunostinta) ar trebui sa fii uneori si un pianist foarte ne-bun. daca ai timp sa vii si tu cand se mai tine un astfel de concert, o sa intelegi usor la ce ma refer cand il vezi pe Sasha Bota cum maltrateaza vioara] | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Sam Dec 04, 2010 2:08 am | |
| Doar in pauzele dintre parti.
[Imi aduc aminte de Sasha acum cativa ani.] | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 1:00 am | |
| Deci prea tare, mult prea tare afacerea din Oradea. Intr-o clipa Iordache si Romanescu canta mai creativ decat de obicei, in urmatoarea The Thing urla si scuipa ca varanii in imensitatea mica a salii Filarmonicii, iar in cea de-a treia taifasuiesc cu Mats Gustafsson despre cum a sunat concertul, ma invita in oras "muzicienii de vest", beau doua halbe cu Iordache, caruia ii place Debussy la fel de mult ca si mie, stau langa Nilssen-Love, care povesteste cum de sarbatori va canta, compune si inregistra pana va cadea lat etc. etc. si iar etc.
F*ck yeah! | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 2:08 am | |
| Rico, the free jazz groupie. Ma bucur ca te-ai distrat. | |
|
| |
muzicadevest acord
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 49 Localisation : Oradea Data de inscriere : 07/07/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 11:30 am | |
| - Ricochet a scris:
- Deci prea tare, mult prea tare afacerea din Oradea. Intr-o clipa Iordache si Romanescu canta mai creativ decat de obicei, in urmatoarea The Thing urla si scuipa ca varanii in imensitatea mica a salii Filarmonicii, iar in cea de-a treia taifasuiesc cu Mats Gustafsson despre cum a sunat concertul, ma invita in oras "muzicienii de vest", beau doua halbe cu Iordache, caruia ii place Debussy la fel de mult ca si mie, stau langa Nilssen-Love, care povesteste cum de sarbatori va canta, compune si inregistra pana va cadea lat etc. etc. si iar etc.
F*ck yeah! multzam frumos ca ai putut veni, by the way, turneul celor de la The Thing is called: "Fuck This, Fuck That !" | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 2:30 pm | |
| Multumesc si eu, pentru a nu stiu cata oara. Citisem undeva de chestia cu "fuck this, fuck that", nu-i deplasata pentru personalitatea lor on- si off-stage.
O sa incerc sa scriu ceva in weekend. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 3:05 pm | |
| Andule, tu sigur n-ai dat o fuga la The Thing? Am observat un tip, putin mai tanar, mai inalt si subtirel, cu Nikonul atarnat de gat, dupa mimica arata ca tine. A stat si-n primul rand, privilegiat probabil de echipa MdV, si a facut poze. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 3:38 pm | |
| La cum am batut campii azi-noapte in vise (ca niciodata in ultima vreme), nu m-as mira sa fi ajuns pana la Oradea. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 3:39 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Vin Dec 10, 2010 3:40 pm | |
| Deci poate ce ai vazut a fost o proiectie a mea (apropo de Inception) | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mier Dec 15, 2010 4:05 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Joi Dec 16, 2010 7:56 pm | |
| | |
|
| |
spitf1r3 nota
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 44 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: Diverse Concerte Joi Dec 16, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Joi Dec 16, 2010 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: Diverse Concerte Joi Dec 16, 2010 10:45 pm | |
| Trebuie deturnat avionul lor la Timisoara. | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Dec 20, 2010 9:19 pm | |
| [quote="Aldi"] - H to He a scris:
- tocmai am venit de la un Jazz Freestylejam.
super muzica, s-a fuzionat jazz-ul cu de toate. in multe momente sunau precum King Crimson in perioada 73-74, chiar si mai agresiv. s-a cantat si Vivaldi (in stilul Curved Air) si alte teme clasice. Sasha Bota a fost vioara intai, dublat de Dan Mitrofan (care a fost foarte curajos si experimental cu chiatara, a "cantat" uneori si precum Stephen O'Malley). de asemenea cei trei tobosari/percutionisti care s-au succedat, precum si cei 2 basisti s-au integrat foarte bine in jam. din pacate a trebuit sa plec ca maine merg la munca, dar as mai fi ramas si la ultima sesiune, cand au fost invitati pe scena cine mai vrea sa cante. si o sa mai fie astfel de evenimente in Daos, mai ales dupa succesul din seara asta.
(Rico, pe cand aduci pianul cu tine sa canti ce vrei tu si sa imparti muzica cu altii?)
https://www.youtube.com/watch?v=lPwNvcMJnpEo inregistrare de la concert, o improvizatie mai moale la inceput care evolueaza foarte interesant. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte Lun Dec 20, 2010 11:27 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mar Ian 11, 2011 3:54 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mier Ian 12, 2011 12:38 am | |
| Vineri 21.ian.2011 in Daos Club Concert Tündérground în premieră în vestul țării, la Timișoara la Club Daos Afterparty by K-lu & Newgotti Membrii trupei: Bene Zoltán - clape, Boldizsár Szabolcs - flaut, clape, Hompoth Arthur-Norbert - baterie, instrumente de percuție, Kelemen István-Csaba - vioară electrică, drâmbă, Szakál Attila - chitară bass, Szász István - chitară electrică. Bányász Bertalan - proiecții video Mai multe date despre trupa puteti afla de pe site: http://tunderground.ro/http://www.myspace.com/tundergroundIntrare 10 lei (Rico, asa ceva nu trebuie ratat!) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Diverse Concerte Mier Ian 12, 2011 1:17 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte | |
| |
|