| 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
bansaraba nota
Numarul mesajelor : 24 Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Mai 17, 2009 7:02 pm | |
| Titlul spune totul. E vorba de rock, totusi. Pentru mine ar fi:
- Post Scriptum - Post Scriptum (varianta in lb. romana)
- Sfinx - Lume Alba
- Progresiv TM - Puterea Muzicii
- Progresiv TM - Dreptul De A Visa
- Iris - Iris II
- Iris - Iris III
- Metrock - Castele de nisip
- Club A
- FFN - Zece pasi
- FFN - Zi cu Zi
- FFN - Un joc
- Metropol - Sunetul in zbor
- Metropol - Voua
- Metropol - 3
- Metropol - Din nou impreuna
- Din seria formatii rock: cele mai bune piese ar merge pe 1-2 CD
- Pro Musica - Rockul Baroc
- Orele Revolutiei (ca tot facem 20 de ani!)
- Krypton - 30 Minute (am indoieli totusi)
- Grup 74 - Rasarit
Holograf, Rosu si Negru si Semnal M nu le-am ascultat inca, cred ca ar merita si acelea. Experimental Q inca nu m-am lamurit daca au scos disc sau nu. Compact parca le-a scos pe cele vechi (sau nu?). Voi ce preferinte aveti? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Mai 17, 2009 7:58 pm | |
| s-ar putea adauga Nicu Alifantis-Dupa melci (am zis corect ?) | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Mai 17, 2009 8:08 pm | |
| toate rockurile electrecord ar merita remasterizate. cel mai bun album care a avut o masterizare initiale proasta mi se pare insa a fi "zalmoxe". foarte infundat si neclar, daunand mult muzicii. | |
|
| |
bansaraba nota
Numarul mesajelor : 24 Data de inscriere : 05/02/2009
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Mai 17, 2009 8:36 pm | |
| - GentleG a scris:
- s-ar putea adauga Nicu Alifantis-Dupa melci (am zis corect ?)
Eu nu m-as supara sa-l remasterizeze dar nu e rock (poate la granita). - andu a scris:
- toate rockurile electrecord ar merita remasterizate
Nu neaparat toate. Sunt unele pe Formatii rock pentru care n-as ocupa spatiu nici macar pe hard, d-apai pe CD? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Mai 17, 2009 10:36 pm | |
| ^ ma rog, ma gandeam la toate cele mai importante, care au trecut proba timpului. cat despre Dupa Melci, mi se pare rock 100% - doar ca e complet acustic. | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Iun 14, 2009 7:55 am | |
| Mircea Florian, single-urile | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Dum Iun 14, 2009 8:40 pm | |
| Sfinx-Lumea Alba punct! Si altele... | |
|
| |
pagan's mind acord
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 47 Localisation : Carei Data de inscriere : 02/08/2010
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze Mar Aug 03, 2010 1:42 pm | |
| Pro Musica, FFN si Progresive TM pentru mine, eu zic ca le-ar trebui un re issue cit de curind, cred ca numai noi din estul europei o mai frecam asa la rece cind e vorba de a scoate pe CD trupe prog esentiale pentru noi, si de ce nu din estul Europei. Cehii, polonezii tarile din ex Yugoslavia ne-au luat-o inainte cu mult. Pacat aveam si noi o mina de albume din prog care merita asculatate si dam cu picioru cum ne obisnuit nou rominilor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze | |
| |
|
| |
| 20 albume pe care Electrecord ar trebui sa le remasterizeze | |
|