|
| Albume 2012 | |
| | Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Albume 2012 Mar Sept 27, 2011 7:21 am | |
| Next Colossus project on the make will be based on the short stories of H. P. Lovecraft, it will be a triple CDs box-set with 80 pages booklet. Label Musea, release date within June 2012: AETHER (Bra) 1 At the Mountains of Madness SIMON SAYS (Swe) 2 The Unnamable DAAL (Ita) 3 The Call of Cthulu CICCADA (Gre) 4 The Statement of Randolph Carter INDEX (Bra) 5 Pickman's Model RUE D'AUSEIL (Ita) 6 The Music of Erich Zann THE SAMURAI OF PROG 7 The Case of Charles Dexter Ward SITHONIA (Ita) 8 The Cats of Ulthar CARY CLOUSER (Can) 9 Herbert West - Reanimator NEXUS (Arg) 10 The Colour out of Space DACCORD (Nor) 11 The Doom that Came to Sarnath GLASS HAMMER (Usa) 12 Cool Air ANIMA MORTE (Swe) 13 The Shadow over Innsmouth ATTILIO PERRONE (Ita) 14 The Rats in the Walls ARS EPHEMERA (Can) 15 The Other Gods SAFAR� (Ita) 16 The Dunwich Horror KATE (Fin) 17 The Dream-Quest of Unknown Kadath GUY LE BLANC (Can) 18 Beyond the Wall of Sleep JINETES NEGROS (Arg) 19 Hypnos KARDA ESTRA (Uk) 20 The Haunter of the Dark GOAD (Ita) bonus track | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Albume 2012 Sam Dec 10, 2011 10:03 pm | |
| februarie ,first time official release pe Altrock /Fading Records | |
| | | Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2012 Dum Dec 11, 2011 1:26 am | |
| Ha? Trupa asta imi dedea primele batai de cap in calitate de colaborator PA, acum cinci sau sase ani. Vrei sa spui ca de fapt n-au lansat niciodata albumul pe bune? | |
| | | GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Albume 2012 Dum Dec 11, 2011 9:39 am | |
| ^ niciodata ,demo a zacut 6 ani in sertar la Udi Koomran | |
| | | H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Albume 2012 Vin Ian 06, 2012 12:45 am | |
| am fost in seara asta in Scart si am ascultat bucati din viitorul album Sunset in the 12th House (cu o parte din trupa dordeduh) si suna promitator. am inteles ca acum lucreaza la album, fac inregistrari. as incadra muzica in categoria rock-ului progresiv modern (mai mult decat rock/metal de post). aici se poate asculta un pic dintr-un concert din vara trecuta https://www.youtube.com/watch?v=bRDSu3TUGVg | |
| | | Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Albume 2012 Mier Ian 11, 2012 10:37 pm | |
| Deci noul Kayo Dot este cel mai dur al lor de pana acum, si totodata cel mai prost produs (am inteles ca a fost inregistrat in concert). Parca citisem ca era si improvizat, dar observ ca nu e deloc. As indrazni sa-l descriu ca pe o combinatie extrem de dubioasa de Van der Graaf, Liturgy, The Mars Volta si Naked City. | |
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2012 Mier Ian 18, 2012 2:01 am | |
| 2012 a inceput bland, pasnic si placut pentru mine - ceea ce-i bine, zic eu, dupa cum m-am despartit de 2011. Chei'o'dotul ma intriga - e ceva de pus sub 100 de ascultari pana la formarea unei judecati; nu prea inteleg de ce ar fi cel mai dur (altii, altundeva, zic si "heavier"), doar doua piese sunt "gnarly", dintre care prima (#2) e diluata de saxofoane. Nu stiu inca sa zic a ce sau cine suna (a propos, Nick, unii au adaugat si Deathspell Omega la lista inaintata de tine), sunt si parti de nu-jazz lite sau de vocal ce-mi suna a Gazpacho - ceea ce-i destul de lolwut, avand in vedere despre cine vorbim aici. Ultima piesa ma incanta la maxim.
Am mai ascultat cateva albume noi, dintre care singura chifla mi s-a parut Caretakeru'. Aceleasi trucuri si tehnici, dar o muzica obosita, obositoare, lalaie. Apoi, si cu recomandare de la Fantano, noul Cloud Nothings, de la care am ramas cu o piesa inacceptabil de catchy pt. gusturile mele, si noul Of Montreal, care ma asteptam sa iasa pe cat de penibil iese de regula, dar e pe jumatate decent. | |
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Albume 2012 Vin Ian 20, 2012 12:58 am | |
| - Ricochet a scris:
2012 a inceput bland, pasnic si placut pentru mine - ceea ce-i bine, zic eu, dupa cum m-am despartit de 2011. Chei'o'dotul ma intriga - e ceva de pus sub 100 de ascultari pana la formarea unei judecati; nu prea inteleg de ce ar fi cel mai dur (altii, altundeva, zic si "heavier"), doar doua piese sunt "gnarly", dintre care prima (#2) e diluata de saxofoane. Nu stiu inca sa zic a ce sau cine suna (a propos, Nick, unii au adaugat si Deathspell Omega la lista inaintata de tine), sunt si parti de nu-jazz lite sau de vocal ce-mi suna a Gazpacho - ceea ce-i destul de lolwut, avand in vedere despre cine vorbim aici. Ultima piesa ma incanta la maxim.
Am mai ascultat cateva albume noi, dintre care singura chifla mi s-a parut Caretakeru'. Aceleasi trucuri si tehnici, dar o muzica obosita, obositoare, lalaie. Esti constient ca sursa pieselor de pe Patience e Winterreise-ul lui Schubert, da? Mie imi place tare de tot, mai mult ca ala de anul trecut, probabil pentru ca m-am indragostit de Winterreise in iarna asta, de sarbatori, si imi place la fel de mult sa aud pianul ala asa, ca ecou. Ca atmosfera e un pic ca ultimul Jacaszek, dar realizat cu mijloace mai simple. Kayo Dot e dur, dom'le, dur. Ce, daca are saxofon nu poate fi dur? aia cu Gazpacho e doar in mintea ta, desi inteleg unde bati. DsO scot album nou? Vai si-amar de capetele voastre de pacatosi, ptiu. [Eu n-am auzit de asta.] | |
| Subiect: Re: Albume 2012 Vin Ian 20, 2012 1:08 am | |
| Nu mi-am dat seama si nu-mi prea schimba parerea. Albumul de anul trecut mi-a placut in multe aspecte: atmosfera, muzica sau sunetele incidentale de patefon, anii 20 de "club" si "lounge", cele mai poetice titluri de piese etc. Doar reflectia ca poate e "too easy of a game" (in compozitie si in placerile obtinute pe care le-am enumerat mai sus) m-au impiedicat in final sa-l strecor prin top.
Pai tocmai ca nu-s dure saxofoanele. Normal ca e in mintea mea ca suna a retro symphonisti, dar chiar nu cred ca l-am mai auzit cantand asa, chiar si in momentele de tanguire sau cand o da in reverb. Cu DsO vroiam sa spun ca altii au zis ca suna a DsO.
A propos de Gazpacho, ei vor veni cu un album nou, yay. | |
| Subiect: Re: Albume 2012 Sam Ian 21, 2012 12:53 am | |
| Apropo de apropo, pe zona prog astept cu mare interes noul Thinking Plague, care daca nu ma insel n-au mai miscat nimic de la A History of Madness incoace. Se pare ca si Alias Eye scot un album nou luna asta sau in februarie, se cheama In-Between. Sunt convins ca ori o sa-mi placa, ori n-o sa-mi placa. Una din doua.
O sa ascult si eu Gazpacho, sa vad care-i spilul cu trupa asta (i-am ascultat demult cu un album mai vechi si mi s-au parut slabissimi). Daca-mi pierd vremea, ma enervez si dau cu cd-ul de pamant - oh wait. | |
| | | H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Albume 2012 Mier Ian 25, 2012 12:38 am | |
| - Uroboros a scris:
- Apropo de apropo, pe zona prog astept cu mare interes noul Thinking Plague, care daca nu ma insel n-au mai miscat nimic de la A History of Madness incoace. Se pare ca si Alias Eye scot un album nou luna asta sau in februarie, se cheama In-Between. Sunt convins ca ori o sa-mi placa, ori n-o sa-mi placa. Una din doua.
O sa ascult si eu Gazpacho, sa vad care-i spilul cu trupa asta (i-am ascultat demult cu un album mai vechi si mi s-au parut slabissimi). Daca-mi pierd vremea, ma enervez si dau cu cd-ul de pamant - oh wait. din proprie experienta, primele 3 albume Gazpacho sunt groaznic de plictisitoare, Night suna destul de bine, Tick Tock asa si asa iar Missa Atropos care e pe aceasi felie celelalte doua mi se pare superb prin atmosfera creata si impresia ca e o singura melodie (dar e aceasi melodie folosita si pe precedentele albume). imi place mult in ultima vreme muzica usoara, ambientala asa ca ar fi explicabila atractia fata de acest album in special. as compara ca si atmosfera si evolutie "stilistica" trupa asta cu Talk Talk (doar ca Talk Talk aveau piese bune pe primele 3 albume) | |
| Subiect: Re: Albume 2012 Mier Ian 25, 2012 11:14 pm | |
| Deci din ce zici tu acolo, suna a Marillion in momentele in care se tanguie Hogarth. O sa incerc, ce sa fac. | |
| Subiect: Re: Albume 2012 Mier Ian 25, 2012 11:34 pm | |
| De la Night incolo sunt fan cu boi.
More 2012 si inca n-am gasit ceva sa injur. Poate doar un ceva de catre cineva zicandu-si Yellow6, care m-a plictisit timp de o ora si jumatate, dar fiind la ora 5 dimineata, in timp ce asteptam sa intre Federer pe teren, a servit la scurgerea timpului.
Pentru doar 24 de minute, noul Gonjasufi e foarte consistent. Ar fi destule de criticat, dar nici nu pot sa zic ca n-a mers bine. Sharon van Etten mi-a placut. Tocmai am dat jos err de pe Amazon ceea ce pare a fi un nou Redshift, ar trebui sa fie ok. Din trupe pe care le monitorizez sau, dimpotriva, imi aduc aminte ca am facut greseala de a le asculta la un moment dat: un nou Sleepmakeswaves. Care e meh. Dar si el, parca, doar asa, un meh trecator...
Cred ca o sa vad si eu ce-i cu Molima Ganditoare. | |
| | | Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Albume 2012 Mar Feb 21, 2012 5:37 am | |
| a ascultat careva albumul Hogarth/Barbieri? Pareri ceva? Eu nu l-am ascultat; sper sa-l gasesc de cumparat desi ma indoiesc; daca-l are cineva, poate isi face pomana si cu mine cumva. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Albume 2012 | |
| |
| | | | Albume 2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |