Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Albume 2012

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMar Sept 27, 2011 7:21 am

Albume 2012 262pcw5
Next Colossus project on the make will be based on the short stories of H. P. Lovecraft, it will be a triple CDs box-set with 80 pages booklet. Label Musea, release date within June 2012:

AETHER (Bra)
1 At the Mountains of Madness
SIMON SAYS (Swe)
2 The Unnamable
DAAL (Ita)
3 The Call of Cthulu
CICCADA (Gre)
4 The Statement of Randolph Carter
INDEX (Bra)
5 Pickman's Model
RUE D'AUSEIL (Ita)
6 The Music of Erich Zann
THE SAMURAI OF PROG
7 The Case of Charles Dexter Ward
SITHONIA (Ita)
8 The Cats of Ulthar
CARY CLOUSER (Can)
9 Herbert West - Reanimator
NEXUS (Arg)
10 The Colour out of Space
DACCORD (Nor)
11 The Doom that Came to Sarnath
GLASS HAMMER (Usa)
12 Cool Air
ANIMA MORTE (Swe)
13 The Shadow over Innsmouth
ATTILIO PERRONE (Ita)
14 The Rats in the Walls
ARS EPHEMERA (Can)
15 The Other Gods
SAFAR� (Ita)
16 The Dunwich Horror
KATE (Fin)
17 The Dream-Quest of Unknown Kadath
GUY LE BLANC (Can)
18 Beyond the Wall of Sleep
JINETES NEGROS (Arg)
19 Hypnos
KARDA ESTRA (Uk)
20 The Haunter of the Dark
GOAD (Ita)
bonus track
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptySam Dec 10, 2011 10:03 pm

februarie ,first time official release pe Altrock /Fading Records
Albume 2012 1559936908_l
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyDum Dec 11, 2011 1:26 am

Ha? scratch

Trupa asta imi dedea primele batai de cap in calitate de colaborator PA, acum cinci sau sase ani. Vrei sa spui ca de fapt n-au lansat niciodata albumul pe bune?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyDum Dec 11, 2011 9:39 am

^
niciodata ,demo a zacut 6 ani in sertar la Udi Koomran
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyVin Ian 06, 2012 12:45 am

am fost in seara asta in Scart si am ascultat bucati din viitorul album Sunset in the 12th House (cu o parte din trupa dordeduh) si suna promitator. am inteles ca acum lucreaza la album, fac inregistrari. as incadra muzica in categoria rock-ului progresiv modern (mai mult decat rock/metal de post).
aici se poate asculta un pic dintr-un concert din vara trecuta
https://www.youtube.com/watch?v=bRDSu3TUGVg
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMier Ian 11, 2012 10:37 pm

Deci noul Kayo Dot este cel mai dur al lor de pana acum, si totodata cel mai prost produs (am inteles ca a fost inregistrat in concert). Parca citisem ca era si improvizat, dar observ ca nu e deloc. As indrazni sa-l descriu ca pe o combinatie extrem de dubioasa de Van der Graaf, Liturgy, The Mars Volta si Naked City.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMier Ian 18, 2012 2:01 am

2012 a inceput bland, pasnic si placut pentru mine - ceea ce-i bine, zic eu, dupa cum m-am despartit de 2011. Chei'o'dotul ma intriga - e ceva de pus sub 100 de ascultari pana la formarea unei judecati; nu prea inteleg de ce ar fi cel mai dur (altii, altundeva, zic si "heavier"), doar doua piese sunt "gnarly", dintre care prima (#2) e diluata de saxofoane. Nu stiu inca sa zic a ce sau cine suna (a propos, Nick, unii au adaugat si Deathspell Omega la lista inaintata de tine), sunt si parti de nu-jazz lite sau de vocal ce-mi suna a Gazpacho - ceea ce-i destul de lolwut, avand in vedere despre cine vorbim aici. Ultima piesa ma incanta la maxim.

Am mai ascultat cateva albume noi, dintre care singura chifla mi s-a parut Caretakeru'. Aceleasi trucuri si tehnici, dar o muzica obosita, obositoare, lalaie. Apoi, si cu recomandare de la Fantano, noul Cloud Nothings, de la care am ramas cu o piesa inacceptabil de catchy pt. gusturile mele, si noul Of Montreal, care ma asteptam sa iasa pe cat de penibil iese de regula, dar e pe jumatate decent.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyVin Ian 20, 2012 12:58 am

Ricochet a scris:
2012 a inceput bland, pasnic si placut pentru mine - ceea ce-i bine, zic eu, dupa cum m-am despartit de 2011. Chei'o'dotul ma intriga - e ceva de pus sub 100 de ascultari pana la formarea unei judecati; nu prea inteleg de ce ar fi cel mai dur (altii, altundeva, zic si "heavier"), doar doua piese sunt "gnarly", dintre care prima (#2) e diluata de saxofoane. Nu stiu inca sa zic a ce sau cine suna (a propos, Nick, unii au adaugat si Deathspell Omega la lista inaintata de tine), sunt si parti de nu-jazz lite sau de vocal ce-mi suna a Gazpacho - ceea ce-i destul de lolwut, avand in vedere despre cine vorbim aici. Ultima piesa ma incanta la maxim.

Am mai ascultat cateva albume noi, dintre care singura chifla mi s-a parut Caretakeru'. Aceleasi trucuri si tehnici, dar o muzica obosita, obositoare, lalaie.

Esti constient ca sursa pieselor de pe Patience e Winterreise-ul lui Schubert, da? Laughing Mie imi place tare de tot, mai mult ca ala de anul trecut, probabil pentru ca m-am indragostit de Winterreise in iarna asta, de sarbatori, si imi place la fel de mult sa aud pianul ala asa, ca ecou. Ca atmosfera e un pic ca ultimul Jacaszek, dar realizat cu mijloace mai simple.

Kayo Dot e dur, dom'le, dur. Ce, daca are saxofon nu poate fi dur? Smile aia cu Gazpacho e doar in mintea ta, desi inteleg unde bati. DsO scot album nou? Vai si-amar de capetele voastre de pacatosi, ptiu. [Eu n-am auzit de asta.]
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyVin Ian 20, 2012 1:08 am

Nu mi-am dat seama si nu-mi prea schimba parerea. Albumul de anul trecut mi-a placut in multe aspecte: atmosfera, muzica sau sunetele incidentale de patefon, anii 20 de "club" si "lounge", cele mai poetice titluri de piese etc. Doar reflectia ca poate e "too easy of a game" (in compozitie si in placerile obtinute pe care le-am enumerat mai sus) m-au impiedicat in final sa-l strecor prin top.

Pai tocmai ca nu-s dure saxofoanele. Normal ca e in mintea mea ca suna a retro symphonisti, dar chiar nu cred ca l-am mai auzit cantand asa, chiar si in momentele de tanguire sau cand o da in reverb. Cu DsO vroiam sa spun ca altii au zis ca suna a DsO.

A propos de Gazpacho, ei vor veni cu un album nou, yay.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptySam Ian 21, 2012 12:53 am

Apropo de apropo, pe zona prog astept cu mare interes noul Thinking Plague, care daca nu ma insel n-au mai miscat nimic de la A History of Madness incoace. Se pare ca si Alias Eye scot un album nou luna asta sau in februarie, se cheama In-Between. Sunt convins ca ori o sa-mi placa, ori n-o sa-mi placa. Una din doua.

O sa ascult si eu Gazpacho, sa vad care-i spilul cu trupa asta (i-am ascultat demult cu un album mai vechi si mi s-au parut slabissimi). Daca-mi pierd vremea, ma enervez si dau cu cd-ul de pamant - oh wait.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMier Ian 25, 2012 12:38 am

Uroboros a scris:
Apropo de apropo, pe zona prog astept cu mare interes noul Thinking Plague, care daca nu ma insel n-au mai miscat nimic de la A History of Madness incoace. Se pare ca si Alias Eye scot un album nou luna asta sau in februarie, se cheama In-Between. Sunt convins ca ori o sa-mi placa, ori n-o sa-mi placa. Una din doua.

O sa ascult si eu Gazpacho, sa vad care-i spilul cu trupa asta (i-am ascultat demult cu un album mai vechi si mi s-au parut slabissimi). Daca-mi pierd vremea, ma enervez si dau cu cd-ul de pamant - oh wait.

din proprie experienta, primele 3 albume Gazpacho sunt groaznic de plictisitoare, Night suna destul de bine, Tick Tock asa si asa iar Missa Atropos care e pe aceasi felie celelalte doua mi se pare superb prin atmosfera creata si impresia ca e o singura melodie (dar e aceasi melodie folosita si pe precedentele albume). imi place mult in ultima vreme muzica usoara, ambientala asa ca ar fi explicabila atractia fata de acest album in special. as compara ca si atmosfera si evolutie "stilistica" trupa asta cu Talk Talk (doar ca Talk Talk aveau piese bune pe primele 3 albume)
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMier Ian 25, 2012 11:14 pm

Deci din ce zici tu acolo, suna a Marillion in momentele in care se tanguie Hogarth. Smile O sa incerc, ce sa fac.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMier Ian 25, 2012 11:34 pm

De la Night incolo sunt fan cu boi.

More 2012 si inca n-am gasit ceva sa injur. Poate doar un ceva de catre cineva zicandu-si Yellow6, care m-a plictisit timp de o ora si jumatate, dar fiind la ora 5 dimineata, in timp ce asteptam sa intre Federer pe teren, a servit la scurgerea timpului.

Pentru doar 24 de minute, noul Gonjasufi e foarte consistent. Ar fi destule de criticat, dar nici nu pot sa zic ca n-a mers bine. Sharon van Etten mi-a placut. Tocmai am dat jos err de pe Amazon ceea ce pare a fi un nou Redshift, ar trebui sa fie ok. Din trupe pe care le monitorizez sau, dimpotriva, imi aduc aminte ca am facut greseala de a le asculta la un moment dat: un nou Sleepmakeswaves. Care e meh. Dar si el, parca, doar asa, un meh trecator...

Cred ca o sa vad si eu ce-i cu Molima Ganditoare.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 EmptyMar Feb 21, 2012 5:37 am

a ascultat careva albumul Hogarth/Barbieri? Pareri ceva?

Eu nu l-am ascultat; sper sa-l gasesc de cumparat desi ma indoiesc; daca-l are cineva, poate isi face pomana si cu mine cumva. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

Albume 2012 Empty
MesajSubiect: Re: Albume 2012   Albume 2012 Empty

Sus In jos

Albume 2012
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top albume
» Albume-concept