| ce ascultati chiar acum? | |
|
+14H to He oaspetele Kraut viespone muzicadevest bibi Cristi Zarec cozmik_bluez andu Ricochet GentleG romanbun Aldi 18 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mar Noi 10, 2009 8:44 pm | |
| Khan - Space Shanty (1972)
Ultima editare efectuata de catre Cristi in Joi Noi 12, 2009 9:13 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 4:21 am | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 4:23 am | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 5:10 am | |
| ^ ce seara! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 11:36 am | |
| fusion nemtesc 70ist foarte bun | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 6:39 pm | |
| cd playlist: House of Usher-Body of mind(US-1998) Holy Lamb-Salt of the Earth(Letonia-1999) Holy Lamb-Beneath The Skin (A Transgressive Rock Tale)(Letonia-2002) | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 8:50 pm | |
| King Crimson-Lizard VINYL... Ai avut dreptate Virgile...pofta vine ...ascultand. Si mai vin si altele... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 9:16 pm | |
| extraordinara senzatia sa tii in mana "soparla" in marime naturala ,eu cam am uitat cum e cu vinilul de vreo 17 ani ...spre 18 | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Mier Noi 11, 2009 9:53 pm | |
| Cromwell - Burning Banners (1997) N-am ascultat albumul de aproape 3 ani. E dupa parerea mea un one album wonder . Clasificati pe nedrept zic eu "neo-prog" pe PA, plus comparati cu Pallas (Cromwell imi par mult mai expresivi + vocea feminina e superba). Eu zic ca ar intra mai bine drept symphonic prog, chitaristul aminteshte de Hacket si Rothery, keyboard-istu' face treaba f buna, fara excese, atat cat trebuie . Cui ii place Magenta, ar trebui sa dea o sansa si lui Cromwell. Mersi inca o data Gentle G! | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 8:24 am | |
| GentleG @: - Citat :
- extraordinara senzatia sa tii in mana "soparla" in marime naturala
Mai trebuie sa descifrez coperta ca sunt tot felul de INOROGI si VASILISCI pe ea... Urmarea e ca cred ca urmeaza Phoenix-Cant Ofabule. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 6:53 pm | |
| wow, fain albumul, ma asteptam la ceva gen Spock's Beard/Flower Kings, dar e mult mai bine. Mult peste asteptari, f fain albumul. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 9:12 pm | |
| fainutz albumul dar m-a cam obosit; nu shtiu, nu-mi mai place soundul Spock's Beard/Neal Morse/Flower Kings la fel de mult ca acum 3-4 ani cand "gustam" frecvent din muzica lor. Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul . Mi-a placut Trewavas din nou, bassul suna fain. Neal nu ma mai da pe spate ca vocalist, totusi a facut treaba buna la clape. Roine e un chitarist bun, nu zic nu, dar se repeta, adica mai nika din ce sa nu-l fi auzit pe TFK. Are vreun sens ce zic sau bat apa-n piua? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| |
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 11:23 pm | |
| - Cristi a scris:
fainutz albumul dar m-a cam obosit; nu shtiu, nu-mi mai place soundul Spock's Beard/Neal Morse/Flower Kings la fel de mult ca acum 3-4 ani cand "gustam" frecvent din muzica lor. Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul . Mi-a placut Trewavas din nou, bassul suna fain. Neal nu ma mai da pe spate ca vocalist, totusi a facut treaba buna la clape. Roine e un chitarist bun, nu zic nu, dar se repeta, adica mai nika din ce sa nu-l fi auzit pe TFK.
Are vreun sens ce zic sau bat apa-n piua? asa zice si guru-ul meu; cica daca vreau sa ma initiez in transatlantic, liquid tension experience si restul trupelor corelate, sa incep cu chestiile vechi | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 11:29 pm | |
| Eu nu stiu ce sa fac. Sa ascult Whirwind pe sec, din moment ce-i (deocamdata) bine apreciat (am un inside de la bhikkhu, un vechi membru P.A., ceea ce echivaleaza cu o garantie) sau sa iau metodic la rand tot Transatlantic (n-am ascultat un sunet pana acum) - dar asa nu prea mai incape la ascultari 2009, Zeit läuft ab. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Noi 12, 2009 11:31 pm | |
| - andu a scris:
- Cristi a scris:
fainutz albumul dar m-a cam obosit; nu shtiu, nu-mi mai place soundul Spock's Beard/Neal Morse/Flower Kings la fel de mult ca acum 3-4 ani cand "gustam" frecvent din muzica lor. Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul . Mi-a placut Trewavas din nou, bassul suna fain. Neal nu ma mai da pe spate ca vocalist, totusi a facut treaba buna la clape. Roine e un chitarist bun, nu zic nu, dar se repeta, adica mai nika din ce sa nu-l fi auzit pe TFK.
Are vreun sens ce zic sau bat apa-n piua? asa zice si guru-ul meu; cica daca vreau sa ma initiez in transatlantic, liquid tension experience si restul trupelor corelate, sa incep cu chestiile vechi Mai degraba dai o sansa Marillion-ului decat sa te chinui cu LTE sau DT si ce side projects mai au DT; SB si TFK se tot repeta si devin obositori. Parerea mea... Am ascultat si acum ascult | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 12:33 am | |
| O sansa am acordat Marillon-ilor, dar poate ca am gresit albumul (am inceput cu cel de debut). Daca ar fi sa mai acord a doua sansa, ce ar fi mai indicat? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 1:03 am | |
| Clutching At Straws? Marbles? | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 9:09 am | |
| - Cristi a scris:
- Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul .
Îmi amintesc că am fost la concert la Dream Theater la Arenele Romane și, puțin după jumătatea concertului, m-am dus undeva prin lateral-spate și m-am culcat. N-am reușit să adorm din cauza gălăgiei excesive dar am moțăit binișor vreo jumătate de oră. Și nu, nu eram beat. Eram doar obosit și m-a răzbit monotonia. Cred că toți tobarii ăștia din rock care l-au luat drept model pe Neil Peart și și-au făcut kituri de tobe cu mii și milioane de tobițe (Bozzio included deși are cîteva circumstanțe atenuante) și-au pierdut de mult simțul firescului și al naturalului și au dat-o într-o tehnicită spectaculosis. Nu vorbesc aici de exemple grotești precum un solo de tobe pe placă turnantă cu Palmer și Asia în prim-plan, probabil sursa de inspirație pentru rotativa lui Tommy Lee. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 9:15 am | |
| on-topic e de rău. Am două săptămîni de cînd tot ceea ce ascult e Radio România Muzical. Cu excepția unor lucrări corale și a unor lieduri mi-a plăcut tot ceea ce am ascultat. Ba mai mult, mi-am cumpărat discuri cu operă. Cred că încet-încet devin o cauză pierdută pentru fenomenul rock. Ca parafrază la semnătura lui rico, eu m-am cam oprit ... | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 9:41 am | |
| ^ boala asta se numeste "intoxicatie cu prog" (am trecut si eu prin ea) , trece cu timpul si cu o doza de mai mult prog | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 10:30 am | |
| bibi@: - Citat :
- Ba mai mult, mi-am cumpărat discuri cu operă
Stai frate nu sari parleazul... Incearca totusi Vivaldi si Mozart. Cvartelele de coarde sunt medicamente pe care le-ai tot asculta ca sa te vindeci de piticii de pe creierul prog prea suprasaturat. Sau Violoncelul lui Vivaldi... CE KOOL e ! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 1:11 pm | |
| ar merge si un Bach,Beethoven,Haendel | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 1:40 pm | |
| - romanbun a scris:
- bibi@: Stai frate nu sari parleazul... Incearca totusi Vivaldi si Mozart.
păi am luat Wolfgang Amadeus Mozart - La Clemenza di Tito Wolfgang Amadeus Mozart - Le Nozze di Figaro asta din urmă merge aproape pe repeat | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Noi 13, 2009 2:13 pm | |
| bibi, nu-i deloc rau ce zici tu acolo. o sa discutam cu placere cu tine opera si preclasici eu ascult niste preclasici contemporani: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|