Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+14
H to He
oaspetele
Kraut
viespone
muzicadevest
bibi
Cristi
Zarec
cozmik_bluez
andu
Ricochet
GentleG
romanbun
Aldi
18 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMar Noi 10, 2009 8:44 pm

Khan - Space Shanty (1972)

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Khan_s10

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Joi Noi 12, 2009 9:13 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 4:21 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 202px-Masada_Alefce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Masada_Bietce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Masada_Gimel

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Masada_Dalet

uau
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 4:23 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 71202518_129407da0d
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 B00064KZK0
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Emehntehtre+couv
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 5:10 am

^ ce seara! bom
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 11:36 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Front

fusion nemtesc 70ist foarte bun
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 6:39 pm

cd playlist:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Usher
House of Usher-Body of mind(US-1998)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Cover_195622332004
Holy Lamb-Salt of the Earth(Letonia-1999)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Cover_4288132005
Holy Lamb-Beneath The Skin (A Transgressive Rock Tale)(Letonia-2002)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 8:50 pm

King Crimson-Lizard

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 KingCrimsonLizard
VINYL...
Ai avut dreptate Virgile...pofta vine ...ascultand. Si mai vin si altele... Razz
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 9:16 pm

extraordinara senzatia sa tii in mana "soparla" in marime naturala ,eu cam am uitat cum e cu vinilul de vreo 17 ani Very Happy...spre 18
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyMier Noi 11, 2009 9:53 pm

Cromwell - Burning Banners (1997) Very Happy

N-am ascultat albumul de aproape 3 ani. E dupa parerea mea un one album wonder Laughing . Clasificati pe nedrept zic eu "neo-prog" pe PA, plus comparati cu Pallas scratch (Cromwell imi par mult mai expresivi + vocea feminina e superba). Eu zic ca ar intra mai bine drept symphonic prog, chitaristul aminteshte de Hacket si Rothery, keyboard-istu' face treaba f buna, fara excese, atat cat trebuie Smile . Cui ii place Magenta, ar trebui sa dea o sansa si lui Cromwell.

Mersi inca o data Gentle G!
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 8:24 am

GentleG @:
Citat :
extraordinara senzatia sa tii in mana "soparla" in marime naturala
Mai trebuie sa descifrez coperta ca sunt tot felul de INOROGI si VASILISCI pe ea... Very Happy
Urmarea e ca cred ca urmeaza Phoenix-CantOfabule.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 6:53 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Cover_52148392009

wow, fain albumul, ma asteptam la ceva gen Spock's Beard/Flower Kings, dar e mult mai bine. Mult peste asteptari, f fain albumul.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 9:12 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Ta_whi10

fainutz albumul dar m-a cam obosit; nu shtiu, nu-mi mai place soundul Spock's Beard/Neal Morse/Flower Kings la fel de mult ca acum 3-4 ani cand "gustam" frecvent din muzica lor. Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul scratch . Mi-a placut Trewavas din nou, bassul suna fain. Neal nu ma mai da pe spate ca vocalist, totusi a facut treaba buna la clape. Roine e un chitarist bun, nu zic nu, dar se repeta, adica mai nika din ce sa nu-l fi auzit pe TFK.

Are vreun sens ce zic sau bat apa-n piua?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 9:47 pm

THE TANGENT-Down And Out In Paris And London(16.11.2009) he,he,he..Very Happy
ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Cover_523712112009
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 11:23 pm

Cristi a scris:

fainutz albumul dar m-a cam obosit; nu shtiu, nu-mi mai place soundul Spock's Beard/Neal Morse/Flower Kings la fel de mult ca acum 3-4 ani cand "gustam" frecvent din muzica lor. Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul scratch . Mi-a placut Trewavas din nou, bassul suna fain. Neal nu ma mai da pe spate ca vocalist, totusi a facut treaba buna la clape. Roine e un chitarist bun, nu zic nu, dar se repeta, adica mai nika din ce sa nu-l fi auzit pe TFK.

asa zice si guru-ul meu; cica daca vreau sa ma initiez in transatlantic, liquid tension experience si restul trupelor corelate, sa incep cu chestiile vechi
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 11:29 pm

Eu nu stiu ce sa fac. Sa ascult Whirwind pe sec, din moment ce-i (deocamdata) bine apreciat (am un inside de la bhikkhu, un vechi membru P.A., ceea ce echivaleaza cu o garantie) sau sa iau metodic la rand tot Transatlantic (n-am ascultat un sunet pana acum) - dar asa nu prea mai incape la ascultari 2009, Zeit läuft ab.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyJoi Noi 12, 2009 11:31 pm

andu a scris:
Cristi a scris:

asa zice si guru-ul meu; cica daca vreau sa ma initiez in transatlantic, liquid tension experience si restul trupelor corelate, sa incep cu chestiile vechi

Mai degraba dai o sansa Marillion-ului decat sa te chinui cu LTE sau DT si ce side projects mai au DT; SB si TFK se tot repeta si devin obositori. Parerea mea...

Am ascultat

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Cover010

si acum ascult

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Gazpac11
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 12:33 am

O sansa am acordat Marillon-ilor, dar poate ca am gresit albumul (am inceput cu cel de debut). Daca ar fi sa mai acord a doua sansa, ce ar fi mai indicat?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 1:03 am

Clutching At Straws?
Marbles?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 9:09 am

Cristi a scris:
Portnoy devine obositor si se cam da mare, dupa parerea mea, daca nu bate in toate tobele si mai e si double bassul scratch .

Îmi amintesc că am fost la concert la Dream Theater la Arenele Romane și, puțin după jumătatea concertului, m-am dus undeva prin lateral-spate și m-am culcat. N-am reușit să adorm din cauza gălăgiei excesive dar am moțăit binișor vreo jumătate de oră. Și nu, nu eram beat. Eram doar obosit și m-a răzbit monotonia.
Cred că toți tobarii ăștia din rock care l-au luat drept model pe Neil Peart și și-au făcut kituri de tobe cu mii și milioane de tobițe (Bozzio included deși are cîteva circumstanțe atenuante) și-au pierdut de mult simțul firescului și al naturalului și au dat-o într-o tehnicită spectaculosis. Nu vorbesc aici de exemple grotești precum un solo de tobe pe placă turnantă cu Palmer și Asia în prim-plan, probabil sursa de inspirație pentru rotativa lui Tommy Lee. Laughing
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 9:15 am

on-topic e de rău. Am două săptămîni de cînd tot ceea ce ascult e Radio România Muzical. Cu excepția unor lucrări corale și a unor lieduri mi-a plăcut tot ceea ce am ascultat. Ba mai mult, mi-am cumpărat discuri cu operă. Cred că încet-încet devin o cauză pierdută pentru fenomenul rock. Ca parafrază la semnătura lui rico, eu m-am cam oprit ...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 9:41 am

^ boala asta se numeste "intoxicatie cu prog" (am trecut si eu prin ea) , trece cu timpul si cu o doza de mai mult prog lol!
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 10:30 am

bibi@:
Citat :
Ba mai mult, mi-am cumpărat discuri cu operă
Stai frate nu sari parleazul... Incearca totusi Vivaldi si Mozart. Cvartelele de coarde sunt medicamente pe care le-ai tot asculta ca sa te vindeci de piticii de pe creierul prog prea suprasaturat. Sau Violoncelul lui Vivaldi... CE KOOL e ! affraid Razz
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 1:11 pm

ar merge si un Bach,Beethoven,Haendel
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 1:40 pm

romanbun a scris:
bibi@: Stai frate nu sari parleazul... Incearca totusi Vivaldi si Mozart.

păi am luat

Wolfgang Amadeus Mozart - La Clemenza di Tito

Wolfgang Amadeus Mozart - Le Nozze di Figaro

asta din urmă merge aproape pe repeat Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 EmptyVin Noi 13, 2009 2:13 pm

bibi, nu-i deloc rau ce zici tu acolo. o sa discutam cu placere cu tine opera si preclasici Smile

eu ascult niste preclasici contemporani:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Battles-mirrored1
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 17 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 17 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: