Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+14
H to He
oaspetele
Kraut
viespone
muzicadevest
bibi
Cristi
Zarec
cozmik_bluez
andu
Ricochet
GentleG
romanbun
Aldi
18 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptyVin Ian 29, 2010 10:09 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 Fleetfoxes-fleetfoxes2
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptyVin Ian 29, 2010 11:21 pm

^Săriți, hoțu'!
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 1:09 am

sunt inca puternic impresionat de combinatia Debussy/Ravel, de care am avut parte acum cateva ore la filarmonica, si ca sa-mi treaca ascult (deja a 4-a oara) unul din albumele mele favorite Moondog - Viking of Sixth Avenue.
superba muzica, merge oricand!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 1:41 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 0003426755

Nimic special, dupa prima ascultare. Sasele de trecere.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 1:45 am

Ricochet a scris:
^Săriți, hoțu'!

Finders keepers! Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 1:48 am

Ricochet a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 0003426755

Nimic special, dupa prima ascultare. Sasele de trecere.

Exact la fel in cazul meu. A inceput sa mi se para remarcabil abia la a patra-cincea ascultare, recent l-am upgradat la 8 (excelent) in lista mea de albume din 2009. L-am vazut si in magazin, digipack-ul e adorabil. Practic, e o cutiuta neagra destul de groasa, cu x-ul decupat, iar ce e alb se vede inauntru, la un centimetru distanta (poti sa bagi degetul inauntru). Me wants Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 2:30 am

^Sunteti foarte ezoterici in seara asta. Ce album e ala?
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 2:33 am

XX de The XX. Hope that helps. Laughing
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 2:38 am

Wha? Nu, nu ajuta.
Neutral
Ma rog, ma mai documentez.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 2:00 pm

Uroboros a scris:
@andu: A aparut deja? Sau e doar o piesa?

H to He a scris:
legat de Prinț, chiar astazi citeam pe blogul cuiva cum il lauda si spunea ce fenomenal este, cum poate sa cante la multe instrumente si multe genuri diferite de muzica (a venit el cu ceva inovatii?). cel mai mult insa mi-a displacut pentru ca a comparat un album de-al lui la care canta doar la pian (plus voce) cu Koln Concert. am indraznit sa ascult o piesa de pe acel album si mi-a parut rau de cele 4-5 min irosite, cand il puteam asculta pe Kiko Loureiro cu chitara lui fantastica.
ma tem ca am ajuns sa am fobie de mainstream/muzica populara.

Ma tem ca fobia ta e neintemeiata, un fel de frica de necunoscut. As vrea sa am un raspuns bun la ce zici, dar nici eu nu-s foarte priceput la argumentari de genul asta, de obicei mi se pare ca muzica vorbeste prin ea insasi. Tot ce ma duce capul sa replic (sau replichez? cum e?) e ca Prince e un tip genial si gasesc creatia lui una dintre chestiile cele mai fascinante pe care le are de oferit muzica ultimului secol. Da, a venit cu un milion de inovatii. A facut chestii de o diversitate inspaimantatoare din '78 pana azi (si continua sa se redefineasca)... in fine. Acuma, daca eu zic chestia asta nu inseamna ca dupa ce asculti o data Purple Rain o sa-mi si dai dreptate. Nu stiu daca are rost sa insist, in definitiv omul are nspe mii de fani, nu trebuie sa ma sigur eu ca ii ramane locul in istorie.
Nu vad ce treaba are nici Koln Concert cu One Nite Alone (banuiesc ca de ala era vorba), nici Kiko Loureiro (care si mie mi se pare bestial) cu Prince in general. Dar, daca tot m-ai starnit, cand ajung acasa in seara asta iti trimit o piesa pe care Prince tranteste un solo de chitara care bate la fund elegant multisori chitaristi virtuozi. E o faza de cateva secunde, una dintre cele o mie de fete pe care le tine el in sertar. Chiar de pe albumul de mai sus.

Voiam sa bag si un smilie, dar sunt intr-un browser de 2 lei si nu ma lasa. Nu ma luati in serios.

am ascultat de 2 ori piesa pana acum. primele 4 min si jumatate sunt aproape insuportabile pentru urechile mele. vocea lui suna groaznic (dupa cum imi place mie muzica), versurile sunt groaznice (se repeta ingrozitor de des refrenul ala, totul atat de monoton), instrumentele de suflat suna ca un cliseu pop... doar basul imi place cum suna, insa nu merita efortul.
dupa acele minute piesa incepe sa sune bine. devine jazz, multa virtuozitate, fara verusuri si voce. daca el canta asa bine la chitara in acel solo, atunci sa-i fie rusine ca a ales sa faca bani in loc de muzica pe placul meu Smile)
daca e sa aleg, prefer sa ascult doar jazz clasic, asa nu sunt pus in situatia de a asculta o jumatate de piesa care nu-mi place.
vorba aia, timpul nu inseamna bani, ci viata mea!
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 2:44 pm

Ok, fair enough. Imi retrag trompa din discutie: elephant

Ontopic,

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 CoilLovesSecretDomainAlbumCover

Il ascult de cateva saptamani si sunt tot mai incantat - desi eram innebunit dupa primele doua Coil-uri, Scatology si Horse Rotorvator, asta e si mai interesant. Foarte trippy, elemente de ambient house completeaza post-industrialul de mai inainte, intr-un context mai putin reverent fata de compozitia conventionala. In plus, vocile si samplingul sunt plasate extrem de destept. Auditie "obligatoire" pentru cei interesati de sursele de inspiratie pentru Ulver-ii moderni.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 3:37 pm

Uroboros a scris:
Wha? Nu, nu ajuta.
Neutral
Ma rog, ma mai documentez.

http://www.myspace.com/thexx Wink
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptySam Ian 30, 2010 10:26 pm

Marc Ribot Y Los Cubanos Postizos

https://www.youtube.com/watch?v=HJkkyZtctRQ

chestie care îmi amintește pe undeva de o altă chestie interesantă

Eliott Sharp's Terraplane

https://www.youtube.com/watch?v=az7UdTv6rdw
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptyDum Ian 31, 2010 12:26 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 Cover_1336164112006

Trupa din al doilea val RIO. Muzica diferita fata de cea a granzilor. Pare un album format numai din momente muzicale, electronice sau experimental-anatomice.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 Cover_2728171652005

Folk fara sonoritati bogate sau atu-uri interpretative, totusi contine cel putin o piesa foarte expresiva si interesanta. Deloc rau.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptyDum Ian 31, 2010 12:40 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 528894
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 EmptyDum Ian 31, 2010 12:48 am

bibi a scris:
Marc Ribot Y Los Cubanos Postizos

https://www.youtube.com/watch?v=HJkkyZtctRQ

chestie care îmi amintește pe undeva de o altă chestie interesantă

Eliott Sharp's Terraplane

https://www.youtube.com/watch?v=az7UdTv6rdw

ELLIOTT SHARP - BOOTSTRAPPERS (este vre-o legatura intre el si Fripp?)
https://www.youtube.com/watch?v=rOJrTJ3MEpo&feature=related

tare mult as vrea sa prind un asa concert. chestii de genul asta ii face mici copiii pe cei mai extremi metalisti.
merci bibi, o sa incep sa cercetez torrentele dupa muzica lui Sharp (ce nume potrivit pentru ce canta)

-------

https://progressiveforum.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=620
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 40 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 40 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum