Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse de pe net

In jos 
+10
Cristi
Aldi
Ricochet
RoMarillos
romanbun
bibi
Uroboros
H to He
GentleG
andu
14 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 19, 20, 21
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse de pe net - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Aug 10, 2011 12:12 am

Am trait s-o vad si pe asta. Cineva a pus la download un album rip-uit frumos, cu scans, log, cu piesele neseparate, si cu fisier .cue pentru ele. Atata doar ca fisierul cu piesele neseparate... e mp3. LOLWTF. Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyLun Sept 12, 2011 12:12 am

Sus In jos
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyLun Sept 12, 2011 11:04 am

concerte HD(rock, jazz)

http://live.1hd.ro/
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Sept 21, 2011 11:10 pm

Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyVin Oct 28, 2011 7:42 pm

Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyVin Noi 18, 2011 11:08 pm

Diverse de pe net - Pagina 21 Derives-lp-front

The two tracks on this LP consist of dense electronic drones, field recordings and musique concrète, slowly accumulating additional layers to form a thick, imposing sound stratum. The first one, Finis-Terre, deploys its electronic, almost static sounds in a majestic, yet slightly menacing way, in a kind of inescapable, enveloping texture. The second one is all about psychoacoustics, ghost sounds and trompe-l’oreille. Amid the multiple layers of electronic sounds, you’d swear hearing people crying and shouting, echoed voices and even bells, while the only actually identifiable location recordings are children playing in a schoolyard and birds (my own guess). The B side was engineered by Pôle and Hydravion member Philippe Besombes. In this kind of music, the louder you listen, the more details you perceive, and the more disturbing the music gets.

01 Finis-Terre (20:36)
02 Terre de Feu (18:15)

Costin Miereanu, tape, electronic, sound treatment, mini-Moog D, synthesizer

Total time 38:51
LP released by Polyart Records, France, 1984

download at
http://www.multiupload.com/4R9GXO3W3E
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptySam Noi 19, 2011 1:00 am

^ Pfai, mersi de link! n-aveam habar ca se mai poate gasi ceva de-al lui in afara de Luna Cinese, care e un album foarte misto. Mare parte din descriere i se potriveste si aluia, deci cred ca o sa-mi placa.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyDum Noi 20, 2011 8:11 am

[quote author=cien link=topic=13159.msg480018#msg480018 date=1321453360]
PINK FLOYD – Obscured by Clouds – 60 RON (France)
PINK FLOYD – Atom Heart Mother – 60 RON (EMI Greece)
PINK FLOYD – Animals – 60 RON (EMI Greece)
PINK FLOYD – Ummagumma – 2LP (EMI Great Britain) – 60 RON (Fata 4 are o zgarietura urata !)
KING CRIMSON – USA – 60 RON (Germany)
KING CRIMSON – Earthbound– 60 RON (Greece)
U2 – Joshua Tree – 50 RON (Germany)
GENESIS – Duke (Germany) – 50 RON
YES - Yessongs - 3 LP (Germany) – 180 RON
YES – Yesshows – 2 LP (USA) – 120 RON
RICK WAKEMAN - Six wives of Henry the VIII (France) – 70 RON
RICK WAKEMAN - The Myths & Legends of King Arthur (USA) – 80 RON
RICK WAKEMAN - Rhapsodies - 2 LP (Holland) – 110 RON
EMERSON LAKE & PALMER – Trilogy (Germany) – 40 RON (are un fosnet pe fundal !)
EMERSON LAKE & PALMER – Tarkus (Germany) – 80 RON
EMERSON LAKE & PALMER – Works – 2 LP (Germany) – 140 RON
EMERSON LAKE & PALMER – Brain Salad Surgery (Germany) – 75 RON
STING – Nothing Like the Sun (Poland) – 2 LP – 110 RON
ANDREW LLOYD WEBBER – Evita – 2 discuri – 60 RON
QUEEN – A Night at the Opera (DumDum India) – 40 RON
QUEEN - A Day at the Races (Italy) – 60 RON
PAUL MCCARTNEY - Flowers In The Dirt (rusesc/bulgăresc) – 20 RON

YES – Time and a Word (rusesc/bulgaresc)
RICK WAKEMAN – 1984 (Greece) - PACHET – 100 RON
JON & VANGELIS – Private Collection (sarbesc)
THE KINKS – Arthur (Or the Decline…) (francez, dar FARA MAPA)

BEATLES – Beatlesmania (Electrecord)
BEATLES – High Voltage (Electrecord)
BEATLES – Help ! (rusesc/bulgaresc) - PACHET – 120 RON
BEATLES - Let it be (rusesc/bulgaresc)
BEATLES – St.Pepper’s Lonely Heart Club Band (englezesc, dar FARA MAPA)

Pentru fotografii sau alte detalii : cienul@yahoo.com
[/quote]

M-am gandit ca poate sunt interesati.
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Noi 30, 2011 10:55 pm

Foarte bun Miereanu!
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMar Ian 03, 2012 8:53 pm

Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Ian 04, 2012 9:05 pm

din lumea jazzului:
Ngyuên Lê "Songs of Freedom" awarded CHOC of the year by Jazzman / Jazz Magazine
http://www.actmusic.com/news_archive.php?detail=1&news_id=328&start=1
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Feb 01, 2012 11:36 pm

Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyDum Feb 05, 2012 4:20 pm

MIhai Iordache, saxofonist din România :

"[...]Ca muzician, m-am saturat sa aud ca albumele ar trebui sa fi gratis, si ca ar trebui sa traiesc din concerte. Nu e treaba nimanui sa-mi spuna din ce sa traiesc, si mai ales nu asta e problema. Industria discografica – da, exista asa ceva, albumele nu apar de la sine pe net – a aparut odata cu posibilitatea de a vinde copii ale unor înregistrari muzicale. Si va disparea odata cu piata careia i se adresa. Nu dintr-o data, desigur. Label-urile mari, cele despre care tot auzim ca fac mai multi bani decât artistii, s-au orientat demult spre organizare de concerte si licensing (vânzarea muzicii pentru a fi folosita în filme, reclame, jocuri etc) si îsi vor permite sa dea muzica gratis sau aproape gratis pe site-uri gen Spotify sau Grooveshark. Îi ajuta si faptul ca produc în general muzica proasta, cu mare priza la mase. Cele mai mici vor disparea sau vor subzista ca hobby al unor inadaptati entuziasti.
Nici artistii care vând zeci de mii de bilete la concerte n-o vor duce mai rau. Si, de fapt, sunt singurii care conteaza, nu?[...]

Ramân ceilalti, adica majoritatea covârsitoare a celor care cânta ceva, produc discuri independente sau fac filme de arta. În mod democratic, societatea moderna a decis ca ei trebuie sa dispara în numele libertatii de expresie pe net. Explicatiile filozofice despre caracterul universal si ne-comercial al artei (venind de oameni care au ultimul iPhone si care îsi schimba masina la câtiva ani) sunt la fel de penibile ca variantele extreme de protejare a copyright-ului propuse de magnatii de la Hollywood.[...]

P.S. în câteva zile e gata coperta albumului meu nou, One Life Left, si va intra în productie Lansarea, pe la sfârsitul lui februarie, începutul lui martie. Probabil ca va fi si ultimul, iar datoriile pe care le-am facut se vor întinde pe câtiva ani. În conditiile de fata, nu prea mai are sens. Traiasca Internetul Liber!"
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyDum Feb 05, 2012 11:51 pm

^ un fel de Apocalipsa a miscarii artistice.
S-ar putea sa aiba dreptate, din asta traieste si cu siguranta vede lucrurile mai bine decat noi.
Mereu mi s-a parut ca exista un paradox aici. Internetul a ajutat la popularizarea celor putin cunoscuti (cine ar fi auzit de multimea de trupe obscure pe care le stim acum, daca nu exista internetul?), dar, tot el, ii si distruge nedandu-le aproape nicio sansa sa vanda ceva.
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyLun Feb 06, 2012 5:12 pm

Aldi a scris:
Mereu mi s-a parut ca exista un paradox aici. Internetul a ajutat la popularizarea celor putin cunoscuti (cine ar fi auzit de multimea de trupe obscure pe care le stim acum, daca nu exista internetul?), dar, tot el, ii si distruge nedandu-le aproape nicio sansa sa vanda ceva.

+1
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMar Feb 07, 2012 1:48 pm

Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMar Feb 21, 2012 7:23 pm

Si eu am observat ca in Romania miscarea anti-ACTA s-a prezentat pe sine ca avand scopul de a ne lasa sa daunladam si noi un album - doua / un film-doua ca si pana acum, ca doar de ce-ar fi asta rau si ce-au cu noi? :facepalm: De remarcat ca iordache nu se pune contra discutiei serioase despre ACTA si trimite la Avaaz pentru asta.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyMier Feb 22, 2012 11:28 pm

NI TAIE TOARENTELE, FRATE
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptyJoi Mar 15, 2012 6:56 am

Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 EmptySam Mar 17, 2012 8:16 pm

Ethan Iverson( The Bad Plus) despre sheruit musica pe net(in legatura cu albumul lui Billy Hart scos de ECM la care a participat si el)
http://dothemath.typepad.com/
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse de pe net   Diverse de pe net - Pagina 21 Empty

Sus In jos

Diverse de pe net
Sus 
Pagina 21 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 19, 20, 21
 Subiecte similare
-
» Diverse