| Diverse de pe net | |
|
+10Cristi Aldi Ricochet RoMarillos romanbun bibi Uroboros H to He GentleG andu 14 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Aug 10, 2011 12:12 am | |
| Am trait s-o vad si pe asta. Cineva a pus la download un album rip-uit frumos, cu scans, log, cu piesele neseparate, si cu fisier .cue pentru ele. Atata doar ca fisierul cu piesele neseparate... e mp3. LOLWTF. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Lun Sept 12, 2011 12:12 am | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
Numarul mesajelor : 531 Data de inscriere : 23/01/2010
| Subiect: Re: Diverse de pe net Lun Sept 12, 2011 11:04 am | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Sept 21, 2011 11:10 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Vin Oct 28, 2011 7:42 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Vin Noi 18, 2011 11:08 pm | |
| The two tracks on this LP consist of dense electronic drones, field recordings and musique concrète, slowly accumulating additional layers to form a thick, imposing sound stratum. The first one, Finis-Terre, deploys its electronic, almost static sounds in a majestic, yet slightly menacing way, in a kind of inescapable, enveloping texture. The second one is all about psychoacoustics, ghost sounds and trompe-l’oreille. Amid the multiple layers of electronic sounds, you’d swear hearing people crying and shouting, echoed voices and even bells, while the only actually identifiable location recordings are children playing in a schoolyard and birds (my own guess). The B side was engineered by Pôle and Hydravion member Philippe Besombes. In this kind of music, the louder you listen, the more details you perceive, and the more disturbing the music gets. 01 Finis-Terre (20:36) 02 Terre de Feu (18:15) Costin Miereanu, tape, electronic, sound treatment, mini-Moog D, synthesizer Total time 38:51 LP released by Polyart Records, France, 1984 download at http://www.multiupload.com/4R9GXO3W3E | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Diverse de pe net Sam Noi 19, 2011 1:00 am | |
| ^ Pfai, mersi de link! n-aveam habar ca se mai poate gasi ceva de-al lui in afara de Luna Cinese, care e un album foarte misto. Mare parte din descriere i se potriveste si aluia, deci cred ca o sa-mi placa. | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Dum Noi 20, 2011 8:11 am | |
| [quote author=cien link=topic=13159.msg480018#msg480018 date=1321453360] PINK FLOYD – Obscured by Clouds – 60 RON (France) PINK FLOYD – Atom Heart Mother – 60 RON (EMI Greece) PINK FLOYD – Animals – 60 RON (EMI Greece) PINK FLOYD – Ummagumma – 2LP (EMI Great Britain) – 60 RON (Fata 4 are o zgarietura urata !) KING CRIMSON – USA – 60 RON (Germany) KING CRIMSON – Earthbound– 60 RON (Greece) U2 – Joshua Tree – 50 RON (Germany) GENESIS – Duke (Germany) – 50 RON YES - Yessongs - 3 LP (Germany) – 180 RON YES – Yesshows – 2 LP (USA) – 120 RON RICK WAKEMAN - Six wives of Henry the VIII (France) – 70 RON RICK WAKEMAN - The Myths & Legends of King Arthur (USA) – 80 RON RICK WAKEMAN - Rhapsodies - 2 LP (Holland) – 110 RON EMERSON LAKE & PALMER – Trilogy (Germany) – 40 RON (are un fosnet pe fundal !) EMERSON LAKE & PALMER – Tarkus (Germany) – 80 RON EMERSON LAKE & PALMER – Works – 2 LP (Germany) – 140 RON EMERSON LAKE & PALMER – Brain Salad Surgery (Germany) – 75 RON STING – Nothing Like the Sun (Poland) – 2 LP – 110 RON ANDREW LLOYD WEBBER – Evita – 2 discuri – 60 RON QUEEN – A Night at the Opera (DumDum India) – 40 RON QUEEN - A Day at the Races (Italy) – 60 RON PAUL MCCARTNEY - Flowers In The Dirt (rusesc/bulgăresc) – 20 RON YES – Time and a Word (rusesc/bulgaresc) RICK WAKEMAN – 1984 (Greece) - PACHET – 100 RON JON & VANGELIS – Private Collection (sarbesc) THE KINKS – Arthur (Or the Decline…) (francez, dar FARA MAPA) BEATLES – Beatlesmania (Electrecord) BEATLES – High Voltage (Electrecord) BEATLES – Help ! (rusesc/bulgaresc) - PACHET – 120 RON BEATLES - Let it be (rusesc/bulgaresc) BEATLES – St.Pepper’s Lonely Heart Club Band (englezesc, dar FARA MAPA) Pentru fotografii sau alte detalii : cienul@yahoo.com[/quote] M-am gandit ca poate sunt interesati. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Noi 30, 2011 10:55 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mar Ian 03, 2012 8:53 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Ian 04, 2012 9:05 pm | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Feb 01, 2012 11:36 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse de pe net Dum Feb 05, 2012 4:20 pm | |
| MIhai Iordache, saxofonist din România :
"[...]Ca muzician, m-am saturat sa aud ca albumele ar trebui sa fi gratis, si ca ar trebui sa traiesc din concerte. Nu e treaba nimanui sa-mi spuna din ce sa traiesc, si mai ales nu asta e problema. Industria discografica – da, exista asa ceva, albumele nu apar de la sine pe net – a aparut odata cu posibilitatea de a vinde copii ale unor înregistrari muzicale. Si va disparea odata cu piata careia i se adresa. Nu dintr-o data, desigur. Label-urile mari, cele despre care tot auzim ca fac mai multi bani decât artistii, s-au orientat demult spre organizare de concerte si licensing (vânzarea muzicii pentru a fi folosita în filme, reclame, jocuri etc) si îsi vor permite sa dea muzica gratis sau aproape gratis pe site-uri gen Spotify sau Grooveshark. Îi ajuta si faptul ca produc în general muzica proasta, cu mare priza la mase. Cele mai mici vor disparea sau vor subzista ca hobby al unor inadaptati entuziasti. Nici artistii care vând zeci de mii de bilete la concerte n-o vor duce mai rau. Si, de fapt, sunt singurii care conteaza, nu?[...]
Ramân ceilalti, adica majoritatea covârsitoare a celor care cânta ceva, produc discuri independente sau fac filme de arta. În mod democratic, societatea moderna a decis ca ei trebuie sa dispara în numele libertatii de expresie pe net. Explicatiile filozofice despre caracterul universal si ne-comercial al artei (venind de oameni care au ultimul iPhone si care îsi schimba masina la câtiva ani) sunt la fel de penibile ca variantele extreme de protejare a copyright-ului propuse de magnatii de la Hollywood.[...]
P.S. în câteva zile e gata coperta albumului meu nou, One Life Left, si va intra în productie Lansarea, pe la sfârsitul lui februarie, începutul lui martie. Probabil ca va fi si ultimul, iar datoriile pe care le-am facut se vor întinde pe câtiva ani. În conditiile de fata, nu prea mai are sens. Traiasca Internetul Liber!" | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Dum Feb 05, 2012 11:51 pm | |
| ^ un fel de Apocalipsa a miscarii artistice. S-ar putea sa aiba dreptate, din asta traieste si cu siguranta vede lucrurile mai bine decat noi. Mereu mi s-a parut ca exista un paradox aici. Internetul a ajutat la popularizarea celor putin cunoscuti (cine ar fi auzit de multimea de trupe obscure pe care le stim acum, daca nu exista internetul?), dar, tot el, ii si distruge nedandu-le aproape nicio sansa sa vanda ceva. | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse de pe net Lun Feb 06, 2012 5:12 pm | |
| - Aldi a scris:
- Mereu mi s-a parut ca exista un paradox aici. Internetul a ajutat la popularizarea celor putin cunoscuti (cine ar fi auzit de multimea de trupe obscure pe care le stim acum, daca nu exista internetul?), dar, tot el, ii si distruge nedandu-le aproape nicio sansa sa vanda ceva.
+1 | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mar Feb 07, 2012 1:48 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mar Feb 21, 2012 7:23 pm | |
| Si eu am observat ca in Romania miscarea anti-ACTA s-a prezentat pe sine ca avand scopul de a ne lasa sa daunladam si noi un album - doua / un film-doua ca si pana acum, ca doar de ce-ar fi asta rau si ce-au cu noi? :facepalm: De remarcat ca iordache nu se pune contra discutiei serioase despre ACTA si trimite la Avaaz pentru asta. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Mier Feb 22, 2012 11:28 pm | |
| NI TAIE TOARENTELE, FRATE | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Diverse de pe net Joi Mar 15, 2012 6:56 am | |
| | |
|
| |
idle_ro capodopera
| Subiect: Re: Diverse de pe net Sam Mar 17, 2012 8:16 pm | |
| Ethan Iverson( The Bad Plus) despre sheruit musica pe net(in legatura cu albumul lui Billy Hart scos de ECM la care a participat si el) http://dothemath.typepad.com/ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse de pe net | |
| |
|
| |
| Diverse de pe net | |
|