Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
GentleG
radu
Uroboros
H to He
romanbun
Aldi
idle_ro
bibi
Ricochet
andu
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyDum Feb 28, 2010 8:51 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 51Qrz3jER9L._SL500_AA240_
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 2:29 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Mew_And%2Bthe%2BGlass%2BHanded%2BKites%2B%255B2005%255D

curiozitatea a omorat pisica
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 2:31 am

Cum?! Esti fan Mew '09.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 2:34 am

Mentionat deja de prea multe ori incat sa-l ignor

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Cover_4422725122009

c'est bon
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 2:51 am

^ am ascultat live-ul care se poate descarca gratuit de pe site-ul lor, e OK

cat despre Mew, ca si in cazul altor muzici descoperite prin albumul din 2009, acum sunt in proces de rewind (cum ai si observat azi) Smile

e bun si albumul asta, sunt fan
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 2:56 am

Cred ca am ascultat si eu live-ul.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 1:34 pm

Dhafer Youssef - Abu Nawas Rhapsody

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 41CdIGLEhJL._SL500_AA240_

recomandat amatorilor de jazz cu influente orientale
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyLun Mar 01, 2010 11:27 pm

Chick Corea - "The Leprechaun" (1976)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Chick_10
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMar Mar 02, 2010 6:36 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 The_flaming_lips_the_soft_bulletin

let's see!
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMar Mar 02, 2010 9:22 pm

prog din Uzbekistan

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 From.uz_7thstory
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMar Mar 02, 2010 10:40 pm

amestecand The Pax Cecilia - Blessed Are The Bonds si Maudlin of the Well - Part The Second am obtinut o formula si mai incantatoare (se completeaza bine).
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMier Mar 03, 2010 12:18 am

una din șosetele henry cow

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Henry_10
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMier Mar 03, 2010 11:10 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 51YdcDKmk4L._SL500_AA240_

trebuie sa recunosc ca este primul album Jimi Hendrix ascultat cap coada, mai bine mai tarziu decat niciodata
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyMier Mar 03, 2010 11:53 pm

^ a si iesit deja in lume? ia sa vedem...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 2:11 am

Ajunge Bitchpork sa ma indemne ce noutati sa incerc:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 2694520

Yellow Swans - Going Places

De fapt, l-am descarcat de cateva saptamani bune, atras de tag-ul "noise". C'est bon
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:11 am

^Pfa-ia, ai intrat in gura lupului. Yellow Swans e un monstru cu multe capete. sau o caracatita cu multe brate. sau o soparla multicolora. Ma mai gandesc la alte animale si iti zic.

Daca esti curios in continuare si ti se pare ca discografia e mult prea vasta, s-ar putea sa vrei sa mergi pe At All Ends si/sau Psychic Secession (care sunt printre cele mai coerente si cumva mai catchy asea Smile ). Pentru treburile mai haotice, inca explorez, dar se pare ca Drift Yellow Swans, Deterioration Yellow Swans si Drowner Yellow Swans sunt printre cele mai meseriase. Si cica si asta nou ar fi dragut (vezi ca este si un bonus cd aparut o data cu el, se cheama Being There), inca n-am ajuns la el.

Cat despre mine, as dori sa semnalez

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Image021-1-

Nicu Alifantis - Dupa melci (1979)

Freak folk lo-fi de mare angajament. Un album care te face pilaf instantaneu - in sensul bun al cuvantului pilaf, desigur. Versurile si sunetul contribuie semnificativ la farmecul albumului, dar si compozitiile mi se par foarte inspirate. E foarte ca lumea cum piesele sunt atat de diferite, desi sunt construite in jurul unor versuri care merg mereu in aceeasi masura. Un rod al inspiratiei in exces mi se pare si felul in care muzica acumuleaza tensiune de-a lungul povestii, mergand spre un apogeu convingator. A, iar piesa "Mosul Iene" e una dintre cele mai evocative chestii ever, o combinatie de "Umbra" si "Decembre" de o melancolie imensa si cu un solo de (Moog?) cat se poate de creepy in context. Am precizat oare ca sunetul albumului este 100% canal? Superb.
Acuma e momentul pentru albumul asta, ascultati-l pana nu-si leapada iarna toate cojoacele. Cu niste substante psihoactive la bord banuiesc ca merge si mai bine.

si

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Sl-67091

Fursaxa - Mycorrhizae Realm (2010)

Tot freak folk, de data asta pe bune/cu intentie. Un album scos direct din padure, asa cum Fursaxa si-a obisnuit ascultatorii de ceva vreme incoace, insa muuuult mai lustruit decat cum suna acum cativa ani (ca referinta, primele albume sunt inecate intr-o ceata sonora similara cu cea de pe albumul lui Alifantis de mai sus). De data asta suna (aproape) cristal si apar pe langa domnisoara Tara Burke invitati de la trupa Espers (Helena Espvall si Greg Weeks), care vin cu violoncelul si ceva chitare dupa ei. Rezultatul e o invalmaseala de hife si frunze umede de mare frumusete, cam ca poza de pe coperta, o muzica mai degraba aromata decat sonora, in ambiguitatea ei forestiera. Ma surprinde ca-mi place atat de mult in absenta elementului lo-fi, se pare ca merge si asa in unele cazuri.

Ultima editare efectuata de catre Uroboros in Joi Mar 04, 2010 11:49 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:38 am

Uroboros a scris:

Cat despre mine, as dori sa semnalez

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Image021-1-

Nicu Alifantis - Dupa melci (1979)

Freak folk lo-fi de mare angajament. Un album care te face pilaf instantaneu - in sensul bun al cuvantului pilaf, desigur. Versurile si sunetul contribuie semnificativ la farmecul albumului, dar si compozitiile mi se par foarte inspirate. E foarte ca lumea cum piesele sunt atat de diferite, desi sunt construite in jurul unor versuri care merg mereu in aceeasi masura. Un rod al inspiratiei in exces mi se pare si felul in care muzica acumuleaza tensiune de-a lungul povestii, mergand spre un apogeu convingator. A, iar piesa "Mosul Iene" e una dintre cele mai evocative chestii ever, o combinatie de "Umbra" si "Decembre" de o melancolie imensa si cu un solo de (Moog?) cat se poate de creepy in context. Am precizat oare ca sunetul albumului este 100% canal? Superb.
Acuma e momentul pentru albumul asta, ascultati-l pana nu-si leapada iarna toate cojoacele. Cu niste substante psihoactive la bord banuiesc ca merge si mai bine.

Superb albumul, dar nu cred ca mai e nevoie sa-l semnalezi.

Un best of al scenei romanesti: tobar de la Phoenix si clapar de la Sfinx. Plus ceilalti, care, desi nu sunt celebritati, sunt nume imporante pe scena folk. E Moog ala, intr-adevar.

Apropo de sunet, vezi ca poti gasi albumul in recentul box-set de CD-uri "Vinyl Collection" (excelenta investitie, cred ca a costat 60 de lei).
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 7:22 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Guilt_10
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 12:21 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 0012df23_medium
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:23 pm

andu a scris:
Apropo de sunet, vezi ca poti gasi albumul in recentul box-set de CD-uri "Vinyl Collection" (excelenta investitie, cred ca a costat 60 de lei).

Hmm, sa-nteleg ca a fost (re)masterizat si suna curat? Nu-s sigur ca mi-ar placea la fel de mult, sincer sa fiu. Dar ma uit. Smile

*edited*

Ultima editare efectuata de catre Uroboros in Joi Mar 04, 2010 6:07 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 5:19 pm

Uroboros a scris:
andu a scris:

Hmm, sa-nteleg ca a fost (re)masterizat si suna curat? Nu-s sigur ca mi-ar placea la fel de mult, sincer sa fiu. Dar ma uit. Smile

idle_ro: Nu vad poza. scratch

Cred ca iti scapa ceva, albumele romanesti NU se remasterizeaza, ever, pentru ca e pacat de la Dumnezeu. Laughing Umbla vorba prin targ ca e un blestem si daca remasterizezi, iti moare familia, pierzi averea, etc.

Deci, s-a pus pe CD. Tot e un pas inainte fata de mp3-urile ripuite de pe vinil.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 5:19 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Sarabande-400

foarte fain.
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 6:12 pm

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Sarabande-400

foarte fain.

imi place cel mai mult din creatia lui John Lord
Sus In jos
idle_ro
capodopera

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 6:57 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Sula_thenight

imi place!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 EmptyJoi Mar 04, 2010 11:17 pm

Uroboros a scris:
^Pfa-ia, ai intrat in gura lupului. Yellow Swans e un monstru cu multe capete. sau o caracatita cu multe brate. sau o soparla multicolora. Ma mai gandesc la alte animale si iti zic.

Daca esti curios in continuare si ti se pare ca discografia e mult prea vasta, s-ar putea sa vrei sa mergi pe At All Ends si/sau Psychic Secession (care sunt printre cele mai coerente si cumva mai catchy asea Smile ). Pentru treburile mai haotice, inca explorez, dar se pare ca Drift Yellow Swans, Deterioration Yellow Swans si Drowner Yellow Swans sunt printre cele mai meseriase. Si cica si asta nou ar fi dragut (vezi ca este si un bonus cd aparut o data cu el, se cheama Being There), inca n-am ajuns la el.

Thx, dar nu stiu daca aprofundez deocamdata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 9 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: