Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
GentleG
radu
Uroboros
H to He
romanbun
Aldi
idle_ro
bibi
Ricochet
andu
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 1:41 pm

Ovary Lodge -S/T
Alta lucrare grea si greu de rumugat!
Vedeti si linkul cu informatii interesante:
http://www.frankperry.co.uk/ovary_lodge.htm
ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Fpab
Este acolo un individ numit Keith Tippett... care a cantat la pian pentru o trupa numita King Crimson...
Am cateva materiale de-ale lui dar parca nu se naste sa ma apuc serios de ele. Parca simt la ce greutate m-as inhama! affraid
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 4:07 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Cover_24
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 4:34 pm

The Rebel Wheel -We Are In The Time Of Evil Clocks(2010)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Cover_3136182332010
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 5:44 pm

Phoenix - 2010 - Live In Sydney (concert la liber pe site-ul trupei)

daca Phoenix sunt Beatles-ii zilelor noastre, cum zicea cineva, atunci sunt cam pe unde se aflau Beatles-ii prin 1964. Ramane de vazut cum or sa evolueze mai departe.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 9:47 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Front28
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyDum Apr 11, 2010 10:28 pm

Tortoise-Beacons of Ancestorship 2009 - imi place, o muzica interesanta, facuta cu cap.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 1:02 am

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 IPT3286

Mugstar - 2010 - Sun, Broken

stoner-kraut superb.

chiar ca e ceva!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 4:31 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Dogma_10

un album superb, deja printre favoritele mele Smile
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 7:28 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Cover_25

unul din cele mai ambitioase albume neo-prog care contine o piesa epica de nu mai putin de 52 de minute affraid . E un album reusit, nu zic nu, dar pt piesa asta epica, trebe nitzica rabdare. Smile
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 7:53 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 UNCR5071
2010
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 8:07 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Cover_26

o trupa buna de neo-prog, un album reusit. Smile
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 8:47 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Roxy_m10

un album interesant, care cere mai multe ascultari.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: tenhi   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 9:49 pm

am descoperit intamplator din recomandarile cuiva de pe last fm la care ii place Negura Bunget o trupa cu o muzica superba din Finlanda, Tenhi.
recomandata oricui ii place rockul progresiv clasic si neo-folkul.
http://www.progarchives.com/artist.asp?id=3002
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 10:34 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Front29
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 10:39 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Soft_m10
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyLun Apr 12, 2010 11:03 pm

Planet X - Moonbabies - 2002 - imi place proiectul asta. Imi place mult ce face Derek Sherinian. Dream theater au renuntat asa de usor la el, si e mult mai bun si mai inspirat ca Jordan Rudess, dupa parerea mea evident.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 1:19 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Jonsi-Go

foarte fain
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 7:04 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Bucium_-_voievozii_coperta

prima si probabil ultima auditie.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 7:12 pm

Faimoasa inregistrare

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Gorecki_zinmancd
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 8:20 pm

^ ne zici si noua ceva despre ea?
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 8:21 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Trace_10
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 9:17 pm

Aldi a scris:

Lucrand pe textele informative pe care le-am citit si eu, dupa ce-am ascultat albumul:

Minimalism sacru (sa fie pe linia lui Arvo Part, doar instrumental-vocal), sau folclor tratat simfonic-minimalism, cu distincta parte vocala exprimand o parte la fel de distincta de un liric mult mai pur. As vrea sa zic fara tragere de inima ca e accesibila, dar avand in vedere prelucrarile simfonice ample (ca durata) si repetitivitatea (ca tehnica), e bine sa mentionezi precaut si aceste detalii. Foarte interesanta partea I care prinde viata din nimic, isi are momentul vocal magic, si reface traseul inapoi. M-am intrebat, dupa 10 minute de expozitie, daca se va intampla asa, si s-a intamplat.

Inregistrarea e faimoasa fiindca a constituit un fenomen in materie de vanzari (peste 1.000.000), pentru un compozitor foarte obscur. In schimb, in 76 cand a fost compusa, majoritatea criticilor au tinut sa dea cu mucii-n fasole, considerand inacceptabil gestul lui Gorecki de a renunta la modernismul tehnic si tipator pentru a crea ceva armonios si emotionant. Cateodata pretentiosii reactioneaza urat la ce-i simplist si frumos, nu invers.

Dawn Upshaw canta minunat.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 9:27 pm

Suna interesant.

Eu ascult un bootleg Fleet Foxes foarte bine inregistrat.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 11:09 pm

Thanks Rico.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 EmptyMar Apr 13, 2010 11:16 pm

Ricochet a scris:
Aldi a scris:

Lucrand pe textele informative pe care le-am citit si eu, dupa ce-am ascultat albumul:

Minimalism sacru (sa fie pe linia lui Arvo Part, doar instrumental-vocal), sau folclor tratat simfonic-minimalism, cu distincta parte vocala exprimand o parte la fel de distincta de un liric mult mai pur. As vrea sa zic fara tragere de inima ca e accesibila, dar avand in vedere prelucrarile simfonice ample (ca durata) si repetitivitatea (ca tehnica), e bine sa mentionezi precaut si aceste detalii. Foarte interesanta partea I care prinde viata din nimic, isi are momentul vocal magic, si reface traseul inapoi. M-am intrebat, dupa 10 minute de expozitie, daca se va intampla asa, si s-a intamplat.

Inregistrarea e faimoasa fiindca a constituit un fenomen in materie de vanzari (peste 1.000.000), pentru un compozitor foarte obscur. In schimb, in 76 cand a fost compusa, majoritatea criticilor au tinut sa dea cu mucii-n fasole, considerand inacceptabil gestul lui Gorecki de a renunta la modernismul tehnic si tipator pentru a crea ceva armonios si emotionant. Cateodata pretentiosii reactioneaza urat la ce-i simplist si frumos, nu invers.

Dawn Upshaw canta minunat.

Cica sambata asta merg sa-i ascult pe London Philharmonic cantand simfonia a treia. Sunt cam excitat de perspectiva, recunosc, desi cand am luat eu biletul era vorba de premiera mondiala a simfoniei a patra, proaspata de pe vatra - intre timp am primit scrisorica cu scuze explicand ca s-a anulat combinatia din motiv ca Gorecki s-a imbolnavit si n-a mai terminat simfonia cand trebuia. E buna si a treia. Smile Partea mai aiurea e ca o sa umple cu niste faze din Philip Glass si inca cineva, care nu ma prea intereseaza in principiu, dar sunt gata sa fiu surprins.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 21 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: