Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+11
GentleG
radu
Uroboros
H to He
romanbun
Aldi
idle_ro
bibi
Ricochet
andu
Cristi
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMar Apr 13, 2010 11:48 pm

Marin Alsop conductor
Robert McDuffie violin
Joanna Wo¶ soprano

Turnage - Texan Tenebrae (UK premiere)
Glass - Concerto 2 for Violin and Orchestra: The American Four Seasons (European première)
Górecki - Symphony 3, ‘Symphony of Sorrowful Songs’

Njoy! Esti verificat la sange, sau intri in buzunar cu un mic reportofon, sa iasa de un bootleg? Smile
----

La mine la "Pffilamonica" vine familia Cazacu cu Horia Andreescu. Jr. probabil da turneu prin toata tara cu piesa lui de fanfara inainte sa plece la Eurovision. Rolling Eyes Programul e un potpourri de compozitori din secolul XIX-XX, de piese sau parti de piese.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMar Apr 13, 2010 11:54 pm

Asa, Turnage, ca nu stiam cine-i ala si nici acuma nu stiu. Dar poate ma documentez pana atunci. Reportofon n-am , iar cu microfonul de mp3 player nu cred ca ar iesi un bootleg decent. Cel mult poate fac un filmulet cu aparatul foto - saptamana trecuta la Opeth am bagat vreo doua de cate un minut, sa celebrez momentul ajungerii death metal-ului la Royal Albert Hall. Smile Asta cu totul offtopic, desigur, nu ca as incuraja pe cineva sa asculte Opeth.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 12:44 am

Laughing
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 12:55 am

Queensryche - Promised Land - un album bun care nu l-am ascultat de mult timp.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 9:36 am

Ricochet a scris:
Marin Alsop conductor
Robert McDuffie violin
Joanna Wo¶ soprano

Turnage - Texan Tenebrae (UK premiere)
Glass - Concerto 2 for Violin and Orchestra: The American Four Seasons (European première)
Górecki - Symphony 3, ‘Symphony of Sorrowful Songs’

Njoy! Esti verificat la sange, sau intri in buzunar cu un mic reportofon, sa iasa de un bootleg? Smile
----

La mine la "Pffilamonica" vine familia Cazacu cu Horia Andreescu. Jr. probabil da turneu prin toata tara cu piesa lui de fanfara inainte sa plece la Eurovision. Rolling Eyes Programul e un potpourri de compozitori din secolul XIX-XX, de piese sau parti de piese.

D. Dediu: „Hecatomba”
C. Saint-Saëns: „Allegro appassionato ” op. 43
D. Popper: „Rapsodia ungară” op. 68
P. I. Ceaikovski : „Nocturna”
Fr. Gulda: Finale alla marcia ( partea a V-a din Concertul pentru violoncel și orchestră de suflători )
L. van Beethoven: Simfonia a VII-a în la major, op. 92

eu ma gandeam serios sa o intind vineri la oradea insa am aflat ca tampiti aia de colegi de la master au pus o prezentare vineri seara la un examen.
si sunt tampiti, pentru ca au mai pus o prezentare si joi inainte de Pasti.
aia 2-3 care programeaza de capul lor examenele.
daca e de la 6 examenul si iar nu stiu nimic, o intind la filarmonica macar.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 12:49 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Pat+Metheny+1994+Zero+Tolerance+for+Silence+%5B871%5D

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffu...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 1:45 pm

^ adica e bun?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 2:18 pm

Adica n-am fost pregatit pentru saltul de la serenade jazz cu trei acorduri de-a lungul a opt masuri la zdranganeala. In sine, nu mi se pare deosebit.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 3:30 pm

Citizen Cain - Somewhere But Yesterday
mi-e greu sa-i ascult, dar o sa merg pana la capat. suna agasat de identic cu Genesis perioada 72-73. si solistul il imita la perfectie pe Peter Gabriel (insa o face fortat.
(oare ce naiba isi fac la voce toti astia care ii imita pe Gabriel si Anderson de la Yes?).
cred ca au luat tot ce era mai enervant din muzica Genesis 72-73 (din pacate pe Hackett nu stiu sa-l imite si nici un backing vocal de la un imitator Collins n-au, sa mai indulceasca putin muzica).
faina coperta insa!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyMier Apr 14, 2010 10:02 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Subway10
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 12:22 am

Coverdale Page - s/t - 1993 - un album f bun dupa mine, tot mai merge dupa atata timp (l-am ascultat prima data in '96).
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 12:26 am

H to He a scris:
Citizen Cain - Somewhere But Yesterday
mi-e greu sa-i ascult, dar o sa merg pana la capat. suna agasat de identic cu Genesis perioada 72-73. si solistul il imita la perfectie pe Peter Gabriel (insa o face fortat.
(oare ce naiba isi fac la voce toti astia care ii imita pe Gabriel si Anderson de la Yes?).
cred ca au luat tot ce era mai enervant din muzica Genesis 72-73 (din pacate pe Hackett nu stiu sa-l imite si nici un backing vocal de la un imitator Collins n-au, sa mai indulceasca putin muzica).
faina coperta insa!

sunt intru totu' de acord, si pe mine a sfarsit prin a ma irita; si eu tolerez multe, tanand cont ca ascult deseori neo-prog. Smile
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 1:34 am

La capitolul cu clone Genezis, o trupa care suna bine de tot e Big Big Train. Eu am bagat doar albumul de anul trecut, The Underfall Yard, unul dintre cele doua (parca) cu Nick D'Virgilio (Spock's Beard, Fates Warning, Genezis) la baterie si, oarecum nesurprinzator, e un soi de Spock's Beard mai retro, adica mai fidel Genesisului cu Gabriel. Acuma tehnic vorbind eu nu pot sa ascult mai mult de o data asa ceva, dar ii amintesc pentru ca pe felia lor suna impecabil. Si da, au si ei un vocalist care suna exact ca Gabriel - ceva incredibil.

Coverdale/Page ala e cel mai coios album al secolului. Si credeti-ma, am ascultat multe albume coioase. Smile

Tocmai am ascultat Holly Miranda cu The Magician's Private Library de anul asta - foarte fain, dreamy asa, destept orchestrat, unele faze suna a Pink Floyd pre-'75 pentru urechile mele, in rest e pop finut. sau indie finut. nu stiu exact. Vocea imi aminteste un pic de preferata mea, Lykke Li.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 1:58 am

^ tipa are o voce geniala. ian te uita: http://caffeineandmusic.wordpress.com/2010/01/30/ex-factor/ si cauta si coverurile ei la pinlk floyd, aici ai ghicit sursa.

page-plant "walking into clarksdale" e sensibil mai fain decat coiosul, intr-adevar, coverdale-plant.

"the underfall yard" e intr-adevar impecabil, pacat ca e o pastisa (din punct de vedere creativ). potentialul e de mai mult.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 10:37 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Motorpsycho-Heavy-Metal-Fruit

excelent albumul, si foarte greu de definit. recomandat.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 2:40 pm

[quote="andu
page-plant "walking into clarksdale" e sensibil mai fain decat coiosul, intr-adevar, coverdale-plant.

[/quote]

puteam sa jur ca ai sa compari coverdale page cu page-plant. lol! oricum e loc de amadoua, si nu sunt la concurenta, ca-s doua chestii diferite.

Ultima editare efectuata de catre Cristi in Joi Apr 15, 2010 2:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 2:42 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Roxy_m11

Roxy Music - Stranded - 1973 - fain Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 2:45 pm

Cristi a scris:
[quote="andu

puteam sa jur ca ai sa compari coverdale page cu page-plant. lol! oricum e loc de amadoua, si nu sunt la concurenta, ca-s doua chestii diferite.[/quote]

asa e si ai dreptate. amandoua is bune fiecare in felul lui (mie imi plac ambele), dar n-am putut rata ocazia Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 3:14 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 %5BAllCDCovers%5D_jimmy_page_robert_plant_walking_into_clarksdale_1998_retail_cd-front

gizas cat de mult iubesc albumul asta
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 3:46 pm

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 %5BAllCDCovers%5D_jimmy_page_robert_plant_walking_into_clarksdale_1998_retail_cd-front

gizas cat de mult iubesc albumul asta

heeeeeeeeeeeeeeey, imi faci pofta!

lol!
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 4:52 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 04cd10

wow, sunt f placut surprins, foarte fain albumul, merita chiar un review; dupa ce-l mai ascult de cateva ori. Smile
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 6:02 pm

M-ati facut curios. O sa-l ascult si io zilele astea.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 7:11 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Hourgl10

progressive metal bine facut, insa albumul e lung, dublu, avand aproape 2 ore si 20 minute, ma indoiesc ca o sa am rabdare sa-l ascult azi pana la capat.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 7:23 pm

KARFAGEN-Solitary Sandpiper Journey(2010)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Karfagen%20-%20solitary%20sandpiper%20journey%20l
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
idle_ro
capodopera

Numarul mesajelor : 531
Data de inscriere : 23/01/2010

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 EmptyJoi Apr 15, 2010 8:15 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 51KquIS5RdL._SL500_AA300_
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 22 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: