Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Piese cu Jon Anderson

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
dreamt
nota

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 14/06/2010

Piese cu Jon Anderson Empty
MesajSubiect: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyLun Iun 14, 2010 7:28 pm

Tot cutreierand pe myspace dupa niscai romani am gasit o chestie f interesanta... cineva din Ro lucreaza cu Jon Anderson http://www.myspace.com/sorinvoinea (nu stiu cati or fi stiut de treaba asta). Piesele mi-au placut f mult. Felicitari!
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyLun Iun 14, 2010 11:44 pm

dreamt a scris:
Tot cutreierand pe myspace dupa niscai romani am gasit o chestie f interesanta... cineva din Ro lucreaza cu Jon Anderson http://www.myspace.com/sorinvoinea (nu stiu cati or fi stiut de treaba asta). Piesele mi-au placut f mult. Felicitari!

suna interesant. insa doar atat, n-as cumpara un album care suna astfel. poate l-as copia ilegal de pe net sa-l ascult de cateva ori, apoi sa-l sterg.
Sus In jos
dreamt
nota

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMar Iun 15, 2010 6:51 am

La cat de subtire si prost suna prog-ul romanesc (cantitativ dar mai ales calitativ)... asta mi se pare elixir Wink Ca sa nu mai vorbim ca e vorba de Jon Anderson, nu vreo maimuta urlatoare cu pretentii epice. Dar ma rog... de gustibus.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMar Iun 15, 2010 9:23 am

dreamt a scris:
La cat de subtire si prost suna prog-ul romanesc (cantitativ dar mai ales calitativ)... asta mi se pare elixir Wink Ca sa nu mai vorbim ca e vorba de Jon Anderson, nu vreo maimuta urlatoare cu pretentii epice. Dar ma rog... de gustibus.

prog-ul romanesc actual este sublim dar lipseste cu desavarsire. in cel mai bun caz se copiaza muzica, ideile altora la un nivel destul de bun (cum de altfel se intampla in orice gen de muzica). dar asta nu mai este in spiritul rock-ului progresiv.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMar Iun 15, 2010 12:05 pm

Care prog romanesc? Laughing Vorba lui Radu. Si Yesterdays nu, nu prea se pune. E drept ca avem trupe care fac din cand in cand prog fain fara sa-si propuna, dar asta e cam subtire... Si o exceptie, doua.
Sus In jos
dreamt
nota

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMar Iun 15, 2010 12:18 pm

andu a scris:
Care prog romanesc? Laughing Vorba lui Radu. Si Yesterdays nu, nu prea se pune. E drept ca avem trupe care fac din cand in cand prog fain fara sa-si propuna, dar asta e cam subtire... Si o exceptie, doua.

Exact asta spuneam si eu mai inainte. Mie mi se pare destul de mare lucru ca cineva in Ro face asa ceva...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMar Iun 15, 2010 12:44 pm

Sunt OK piesele intr-adevar (le-am ascultat si eu), ce mi se pare interesant la ele e ca vocea lui Jon e exact aceeasi ca acum 40 de ani. De fapt nu e interesant, e remarcabil. Altfel, s-a mai facut new-age de calitate in Romania - vezi Ilie Stepan si Marius Baras. In anii 90 era interesant, acum...
Sus In jos
iordan7
nota
iordan7

Data de inscriere : 25/06/2010

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyVin Iun 25, 2010 3:48 pm

E tare Sorin Voinea Smile De pe albumul live "20 de ani" a lui Iris am auzit prima data de el, dupa aceea l-am mai vazut prin concertele cu Nicu Alifantis. Tot respectul !
Sus In jos
dreamt
nota

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson EmptyMier Iul 07, 2010 7:50 pm

Eu mi-am adus aminte de el de la dublul album "Lanturile" cu Krypton, pe la inceputul anilor '90. Faine muzici...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Piese cu Jon Anderson   Piese cu Jon Anderson Empty

Sus In jos

Piese cu Jon Anderson
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» La ce piese de teatru ati fost?
» 6 piese de pe noul Manson,Rico,las-o cu progu ca nu e jucari