Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+9
radu
romanbun
H to He
idle_ro
GentleG
Uroboros
Ricochet
andu
Cristi
13 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyJoi Iul 01, 2010 7:13 pm

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Alcest-Ecailles-de-Lune-2010

ti-a placut? dupa mine e mult inferior precedentului - Souvenirs d'un autre monde.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyJoi Iul 01, 2010 7:18 pm

E bunicel in principiu, altceva de la ei n-am ascultat; dar daca asta e albumul de top al anului 2010, atunci e un an slabutz. Din ce post/extreme metal am ascultat recent, albumul L'Acephale pus de Uroboros la el pe blog mi s-a parut mult mai fain (doar ca ala e din 2009).
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyJoi Iul 01, 2010 7:19 pm

^ atunci sa-l incerc si eu. Smile

albumul incepe foarte bine pana la vocea aia de black care nu merge pt mine. Am sa ascult albumul in intregime si apoi revin.

Edit: e clar ca black metalul, fie el si experimental, nu e genul meu de muzica. Albumul asta are multe chestii interesante, alternarea de pasaje acustice cu cele agresive e facuta bine, chestia aia din folclorul nostru din prima melodie mi-a placut f mult (cine canta acolo?). Piesa titlu mi-a placut cel mai mult desi repet vocea black metal ma irita teribil.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyJoi Iul 01, 2010 11:00 pm

^ Maria Lataretzu. Smile Si bocitoarele de la inceputul piesei sunt tot din Romania de undeva, daca asculti cu atentie.

Si mie mi se pare cam slabut Alcest-ul, cam la limita de jos a topului zic eu. Se pierde cam mult in propria estetica parca. Ce am ascultat de la ei si mi-a placut e ep-ul "Le Secret" din 2005, stiu ca la vremea aia m-a impresionat, era ceva chiar nou.

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 00+-+Alexandrina+-+Om+De+Lut+-+Front

Alexandrina - Om de lut (2009)

Aceasta Kate Bush a Moldovei, aceasta Tori Amos a spatiului dintre Prut si Nistru. Din categoria "Leitmotivul lunii: muzica buna, versuri horror". Cuvinte care nu exista, expresii fara sens, "metafore" prost gandite. Poetry - you're doing it wrong! Lasand asta la o parte, as fi ipocrit sa nu recunosc ca imi place albumul. Are un farmec, dat in special de voce, dar nici lumea care o acompaniaza nu e de ici, de colo. Se canta bine si felurit, cu gust si seriozitate, ca sa zic asa. O multime de instrumente, aproape nimic in plus, vocabularul trece de la jazz la pop la rock cu usurinta. Imi place.

Andu, cum ti-a placut Prince? Daca deloc, mai bine nu-mi zice. Razz
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyJoi Iul 01, 2010 11:53 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Ok_866798

cool

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 DavisPangaea

Considerat un monstru de album live, dar mie nu mi s-a parut chiar asa, cel putin prima oara. Foarte confuz. Parti masive cu chitara electrica, nu cred ca am mai auzit atata altundeva, si multe pasaje "tacute", pe care va trebui sa le storc mai mult.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 12:20 am

^ eu n-am ascultat nici un miles post-bitches, bad bad andu.

@Urob: mi s-a parut OK, muzica buna. nu stiu daca o sa-l mai ascult, nu e genul meu, dar totul e posibil. din zona asta mi-am propus candva nu de mult sa investighez stevie wonder. am auzit niste bucati de mi-a picat falca.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 2:08 am

Cristi a scris:

albumul incepe foarte bine pana la vocea aia de black care nu merge pt mine. Am sa ascult albumul in intregime si apoi revin.

Edit: e clar ca black metalul, fie el si experimental, nu e genul meu de muzica. Albumul asta are multe chestii interesante, alternarea de pasaje acustice cu cele agresive e facuta bine, chestia aia din folclorul nostru din prima melodie mi-a placut f mult (cine canta acolo?). Piesa titlu mi-a placut cel mai mult desi repet vocea black metal ma irita teribil.

Revenind putin, mi se pare interesant ca eu care nu am experienta cu metalele (pana acu vreo doi ani nu ma interesa nimic mai heavy decat Metallica) am digerat foarte bine si foarte repede urlatul extrem de black si death, si imi place cu conditia ca muzica sa fie buna, interesanta, si, in acelasi timp, Cristi, care e un veteran al metalelor, nu digera partile vocale extreme.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 3:03 am

Vad ca in Vest nu se doarme, asa ca nu renunt nici eu, mai ascult ceva:

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 41g3AGtNSbL._SL500_AA300_ (recomandata Uroboros, tin minte)

E OK, mi-a placut jocul si ecoul sunetelor grave.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 6:09 am

andu a scris:
Cristi a scris:

Revenind putin, mi se pare interesant ca eu care nu am experienta cu metalele (pana acu vreo doi ani nu ma interesa nimic mai heavy decat Metallica) am digerat foarte bine si foarte repede urlatul extrem de black si death, si imi place cu conditia ca muzica sa fie buna, interesanta, si, in acelasi timp, Cristi, care e un veteran al metalelor, nu digera partile vocale extreme.

vocalul extrem nu m-a atras niciodata; cred ca singurul album de black metal de care pot vorbi pozitiv e OM a lu' Negura Bunget; nici strigatele extreme black si nici growlingul death metal nu m-au impresionat nici cand eram pushtan. Limita mea in metal extrem a fost thrash metalul. Eu inca mai ascult trupe din zona metal-ului dar cam putin zilele astea. Doar progressive metal, metalul traditional sau ceva fara extreme (Nevermore, Katatonia imi vin in minte) si o mana de trupe thrash de dragu' nostalgiilor. Smile

Ma irita faptul ca trupele experimentale care de multe ori au idei superbe apeleaza la vocea extrema; eu unul nu ma mai pot bucura de nika...
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 8:19 am

Uroboros a scris:
Alexandrina - Om de lut (2009)

Mie mi-a plăcut pînă în clipa în care a intrat cu vocea Smile În acel moment am simțit un frison de oroare ...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 2:23 pm

gata, s-a rupt pisica! Smile

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 632782921-1

ambient. http://feedbacklooplabel.bandcamp.com/album/kuss
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyVin Iul 02, 2010 4:00 pm

Ce s-a-ntamplat cu threadul?
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 12:33 am

Naparleste. Smile

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 DPG_web

Danny Paul Grody - Fountain (2010). Anuntat avant-folk, dar e mai mult ambient revarsat din chitara. Placut.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 1:00 am

Exista avant-folk? Suna interesant, n-am mai auzit asa ceva pana acum. Smile
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 1:34 am

Termenul probabil se refera la o mixtura. Dar, cum am zis, nu e cazul aici.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 8:23 pm

DAGMAHR-As Far As We Get
ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 D2657
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 8:44 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 MJR028-S
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptySam Iul 03, 2010 9:18 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Cover_1921222122007ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Cover_5421222122007

maiculita

dupa, albumul nou

update: la inaltime
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 12:46 pm

Ein Sonntag mit Samla Mannas Mamma, Zamla Mannaz Manna & Von Zamla
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 3:51 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Helmetofgnats2
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 5:52 pm

Ricochet a scris:
Ein Sonntag mit Samla Mannas Mamma, Zamla Mannaz Manna & Von Zamla

Interesant maraton, dar nu pe deplin satisfacator.

Primele doua albume SMM sunt prog rock clasic, excelent. Urmatoarele doua sunt la fel de laudate, dar eu nu le-am putut inghiti in niciun fel. ZMM continua in 1978 traseul, primul album e neo-prog!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 6:14 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Pe-newsom-have-one-on-me

primul disc
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 6:35 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Cover_471501342009

ready for supper?
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 7:34 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Operat10
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 EmptyDum Iul 04, 2010 9:55 pm

andu a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Pe-newsom-have-one-on-me

primul disc

l-am pus si eu, n-am mai ascultat de mult.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 5 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 5 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: