| ce ascultati chiar acum? | |
|
+9radu romanbun H to He idle_ro GentleG Uroboros Ricochet andu Cristi 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristi Steve Rothery
Numarul mesajelor : 1697 Data de inscriere : 04/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 01, 2010 7:13 pm | |
| - andu a scris:
ti-a placut? dupa mine e mult inferior precedentului - Souvenirs d'un autre monde. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 01, 2010 7:18 pm | |
| E bunicel in principiu, altceva de la ei n-am ascultat; dar daca asta e albumul de top al anului 2010, atunci e un an slabutz. Din ce post/extreme metal am ascultat recent, albumul L'Acephale pus de Uroboros la el pe blog mi s-a parut mult mai fain (doar ca ala e din 2009). | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 01, 2010 7:19 pm | |
| ^ atunci sa-l incerc si eu. albumul incepe foarte bine pana la vocea aia de black care nu merge pt mine. Am sa ascult albumul in intregime si apoi revin. Edit: e clar ca black metalul, fie el si experimental, nu e genul meu de muzica. Albumul asta are multe chestii interesante, alternarea de pasaje acustice cu cele agresive e facuta bine, chestia aia din folclorul nostru din prima melodie mi-a placut f mult (cine canta acolo?). Piesa titlu mi-a placut cel mai mult desi repet vocea black metal ma irita teribil. | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 01, 2010 11:00 pm | |
| ^ Maria Lataretzu. Si bocitoarele de la inceputul piesei sunt tot din Romania de undeva, daca asculti cu atentie. Si mie mi se pare cam slabut Alcest-ul, cam la limita de jos a topului zic eu. Se pierde cam mult in propria estetica parca. Ce am ascultat de la ei si mi-a placut e ep-ul "Le Secret" din 2005, stiu ca la vremea aia m-a impresionat, era ceva chiar nou. Alexandrina - Om de lut (2009)Aceasta Kate Bush a Moldovei, aceasta Tori Amos a spatiului dintre Prut si Nistru. Din categoria "Leitmotivul lunii: muzica buna, versuri horror". Cuvinte care nu exista, expresii fara sens, "metafore" prost gandite. Poetry - you're doing it wrong! Lasand asta la o parte, as fi ipocrit sa nu recunosc ca imi place albumul. Are un farmec, dat in special de voce, dar nici lumea care o acompaniaza nu e de ici, de colo. Se canta bine si felurit, cu gust si seriozitate, ca sa zic asa. O multime de instrumente, aproape nimic in plus, vocabularul trece de la jazz la pop la rock cu usurinta. Imi place. Andu, cum ti-a placut Prince? Daca deloc, mai bine nu-mi zice. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Joi Iul 01, 2010 11:53 pm | |
| cool Considerat un monstru de album live, dar mie nu mi s-a parut chiar asa, cel putin prima oara. Foarte confuz. Parti masive cu chitara electrica, nu cred ca am mai auzit atata altundeva, si multe pasaje "tacute", pe care va trebui sa le storc mai mult. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 12:20 am | |
| ^ eu n-am ascultat nici un miles post-bitches, bad bad andu.
@Urob: mi s-a parut OK, muzica buna. nu stiu daca o sa-l mai ascult, nu e genul meu, dar totul e posibil. din zona asta mi-am propus candva nu de mult sa investighez stevie wonder. am auzit niste bucati de mi-a picat falca. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 2:08 am | |
| - Cristi a scris:
- ^ atunci sa-l incerc si eu.
albumul incepe foarte bine pana la vocea aia de black care nu merge pt mine. Am sa ascult albumul in intregime si apoi revin.
Edit: e clar ca black metalul, fie el si experimental, nu e genul meu de muzica. Albumul asta are multe chestii interesante, alternarea de pasaje acustice cu cele agresive e facuta bine, chestia aia din folclorul nostru din prima melodie mi-a placut f mult (cine canta acolo?). Piesa titlu mi-a placut cel mai mult desi repet vocea black metal ma irita teribil. Revenind putin, mi se pare interesant ca eu care nu am experienta cu metalele (pana acu vreo doi ani nu ma interesa nimic mai heavy decat Metallica) am digerat foarte bine si foarte repede urlatul extrem de black si death, si imi place cu conditia ca muzica sa fie buna, interesanta, si, in acelasi timp, Cristi, care e un veteran al metalelor, nu digera partile vocale extreme. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 3:03 am | |
| Vad ca in Vest nu se doarme, asa ca nu renunt nici eu, mai ascult ceva: (recomandata Uroboros, tin minte) E OK, mi-a placut jocul si ecoul sunetelor grave. | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 6:09 am | |
| - andu a scris:
- Cristi a scris:
- ^ atunci sa-l incerc si eu.
albumul incepe foarte bine pana la vocea aia de black care nu merge pt mine. Am sa ascult albumul in intregime si apoi revin.
Edit: e clar ca black metalul, fie el si experimental, nu e genul meu de muzica. Albumul asta are multe chestii interesante, alternarea de pasaje acustice cu cele agresive e facuta bine, chestia aia din folclorul nostru din prima melodie mi-a placut f mult (cine canta acolo?). Piesa titlu mi-a placut cel mai mult desi repet vocea black metal ma irita teribil. Revenind putin, mi se pare interesant ca eu care nu am experienta cu metalele (pana acu vreo doi ani nu ma interesa nimic mai heavy decat Metallica) am digerat foarte bine si foarte repede urlatul extrem de black si death, si imi place cu conditia ca muzica sa fie buna, interesanta, si, in acelasi timp, Cristi, care e un veteran al metalelor, nu digera partile vocale extreme. vocalul extrem nu m-a atras niciodata; cred ca singurul album de black metal de care pot vorbi pozitiv e OM a lu' Negura Bunget; nici strigatele extreme black si nici growlingul death metal nu m-au impresionat nici cand eram pushtan. Limita mea in metal extrem a fost thrash metalul. Eu inca mai ascult trupe din zona metal-ului dar cam putin zilele astea. Doar progressive metal, metalul traditional sau ceva fara extreme (Nevermore, Katatonia imi vin in minte) si o mana de trupe thrash de dragu' nostalgiilor. Ma irita faptul ca trupele experimentale care de multe ori au idei superbe apeleaza la vocea extrema; eu unul nu ma mai pot bucura de nika... | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 8:19 am | |
| - Uroboros a scris:
- Alexandrina - Om de lut (2009)
Mie mi-a plăcut pînă în clipa în care a intrat cu vocea În acel moment am simțit un frison de oroare ... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Vin Iul 02, 2010 4:00 pm | |
| Ce s-a-ntamplat cu threadul? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 12:33 am | |
| Naparleste. Danny Paul Grody - Fountain (2010). Anuntat avant-folk, dar e mai mult ambient revarsat din chitara. Placut. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 1:00 am | |
| Exista avant-folk? Suna interesant, n-am mai auzit asa ceva pana acum. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 1:34 am | |
| Termenul probabil se refera la o mixtura. Dar, cum am zis, nu e cazul aici. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 8:23 pm | |
| DAGMAHR-As Far As We Get | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Sam Iul 03, 2010 9:18 pm | |
| maiculita dupa, albumul nou update: la inaltime | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 12:46 pm | |
| Ein Sonntag mit Samla Mannas Mamma, Zamla Mannaz Manna & Von Zamla | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 3:51 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 5:52 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Ein Sonntag mit Samla Mannas Mamma, Zamla Mannaz Manna & Von Zamla
Interesant maraton, dar nu pe deplin satisfacator. Primele doua albume SMM sunt prog rock clasic, excelent. Urmatoarele doua sunt la fel de laudate, dar eu nu le-am putut inghiti in niciun fel. ZMM continua in 1978 traseul, primul album e neo-prog! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 6:14 pm | |
| primul disc | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 6:35 pm | |
| ready for supper? | |
|
| |
Cristi Steve Rothery
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? Dum Iul 04, 2010 9:55 pm | |
| - andu a scris:
primul disc l-am pus si eu, n-am mai ascultat de mult. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ascultati chiar acum? | |
| |
|
| |
| ce ascultati chiar acum? | |
|