Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ce ascultati chiar acum?

In jos 
+9
radu
romanbun
H to He
idle_ro
GentleG
Uroboros
Ricochet
andu
Cristi
13 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 1:02 pm

Cu tot respectul, v-as ruga pe toti cei care scrieti aici, cand ne aratati coperta unei bunatati sa ne si scrieti despre ce disc este vorba, in caz ca nu se vede de pe coperta...
Va ante-multumesc! rabbit
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 1:15 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 51HEpOQ-M0L._SL500_AA280_

(John Zorn & Yamatake Eye) - Nani nani (1995)

nani nani

*screech* bzzzzzzzz scrrrrrrr ffff-fff-ff-ff-ff-ff grjrrgjjrjjrjkkjr gîîîzîîîzîîzîî crșșrșșș

puiu' mamii
Sus In jos
pagan's mind
acord
pagan's mind

Numarul mesajelor : 60
Varsta : 47
Data de inscriere : 02/08/2010

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 3:17 pm

romanbun a scris:
Cu tot respectul, v-as ruga pe toti cei care scrieti aici, cand ne aratati coperta unei bunatati sa ne si scrieti despre ce disc este vorba, in caz ca nu se vede de pe coperta...
Va ante-multumesc! rabbit

Ai dreptate, cel putin eu scriu cam la fiecare ce e, acu am uitat, este vorba de Helmet of Gnats - selftitled - 1996, primul lor album

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Cover_574518222006
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 3:22 pm

Cred ca se referea mai mult la "Yanqui U.X.O." (Godspeed You! Black Emperor).
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 4:26 pm

Pe langa faptul ca uneori nu se vede, un alt argument e ca - daca cineva vrea dea un search dupa Godspeed sau Helmet of Gnats - n-o sa i se intoarca nici un rezultat, ca si cum nimeni n-ar fi discutat vreodata pe forum despre trupele/albumele respective. Mai nasol chiar, o sa apara rezultate numai despre Otomo Yoshihide, Tudor Gheorghe, Blind Guardian si alte prostii de care ascult eu, pentru ca eu le scriu si titlurile. So watch out!
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 4:32 pm

Both of them... pirat
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 5:05 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Album_Otomo-Yoshihides-New-Jazz-Orchestra-Out-to-Lunch

Tare de tot partea discografica de jazz, devin fan.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 5:12 pm

Poate n-ar fi rau ca Maestrul bibi sa ne faca o "poveste" despre jazz. Ce e, cu ce se mananca , perioade si artisti/formatii, asa in 30 de randuri (nu episoade... Laughing ).
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 5:20 pm

Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 6:47 pm

Ricochet a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Album_Otomo-Yoshihides-New-Jazz-Orchestra-Out-to-Lunch

Stii originalul?
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 8:32 pm

romanbun a scris:
Poate n-ar fi rau ca Maestrul bibi sa ne faca o "poveste" despre jazz. Ce e, cu ce se mananca , perioade si artisti/formatii, asa in 30 de randuri (nu episoade... Laughing ).

mă supraapreciezi Smile

Am gusturi ciudate și nu agreez toate perioadele. Prefer ceea ce începe de prin 1965 încoace și nu ascult genurile înclinate către swing și jazz în manieră clasică.

E prea mult ceea ce îmi ceri (oricum mă depășește).
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
romanbun
capodopera
romanbun

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 8:56 pm

Nu POT fi insistent cu tine rabbit , speram ca din cateva cuvinte sa invatam toti cateceva.
Si de data aceasta ne salveaza un tip foaaaaaaaaaarte destept:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jazz tongue
Adevarul e ca in cautarile mele pe net , eu nestiind foarte bine inglish, multe din majoritatea subiectelor cautate erau doar in engleza. Firesc...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 9:43 pm

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Cover_5241231182008
si va urma
ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Cover_512868112009
aici vocalistul e Phillip Griffiths, baiatul lui Martin Griffiths(BEGGAR'S OPERA)
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 10:42 pm

Uroboros a scris:
Ricochet a scris:

Stii originalul?

oh?
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 11:30 pm

^ Smile) E cover dupa Out to Lunch al lui Eric Dolphy din '64, unul dintre cele mai badass albume ever. Si coperta e adaptata. Nu stiu in ce masura muzica e adaptata sau cantata la fel, vreau sa mai aprofundez originalul deocamdata (cred ca-mi mai trebuie cativa ani Smile ).

Eu am ascultat Calin Ioachimescu - Around the Sound (1996). Nu gasesc o coperta nicaieri, desi Discogs are detalii privitoare la cine ce canta. Cinci bucati dense si foarte diferite de simfonic contemporan, deschizand cu un concert pentru saxofon si orchestra si continuand si cu niste treburi pentru ansambluri mai mici - ceva suflatori, percutie - mai trebuie ascultat, ca a cam trecut printre urechi. E fain.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyJoi Aug 12, 2010 11:32 pm

GentleG a scris:
ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Cover_512868112009
aici vocalistul e Phillip Griffiths, baiatul lui Martin Griffiths(BEGGAR'S OPERA)

E mai fain ca Field of Names?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 12:22 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Images?q=tbn:ANd9GcRZKQvfCNjfjvQ3_nmhyf85nGZnMCK80Bcyq6sFTg0WluIL5ro&t=1&usg=__UiVyprz5BdQpjev2JcDSklJyTqk=

Acum patru sau cinci ani, pe cand genesisam si crimsonam pe latura prog, beethoveniam si chopinam pe latura clasica, sintetizam si secventam pe latura prog-ului electronic, kosmischizam si psihedelizam pe latura krautrock, acest album mi se parea unul din cele mai bizare exemple muzicale pe care le-am auzit vreodata.

E anul 2010, am descoperit cu siguranta destul alte exemple care sa-mi infirme parerea susmentionata (si probabil ca alte exemple le vor infirma pe cele curente, and so on), dar albumul continua sa-mi placa imens.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 12:30 am

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 12:39 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 3106229

Canyonsofstatic - 2010 - Canyonsofstatic (post rock)
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 12:50 am

ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Dloop

Ceva mai neconvingator decat II. Dar nu mai le ascult la repezeala, rezerv timp saptamana viitoare pentru o trecere completa in revista (un volum pe zi). Intr-un final, o s-o pastrez pe care-mi place cel mai mult.

(William Basinski - The Disintegrating Loops) (in caz ca nu se vede scrisul)
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 12:58 am

^ Mie primul mi se pare mai fain (pe urmatoarele nu le stiu) - poate pentru ca l-am ascultat intai?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 1:03 am

Pai daca pe urmatoarele nu le stii, fata de ce ti se pare "mai fain"?
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 1:39 am

Very Happy Fata de al doilea (pe care il stiu).
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 2:01 pm

astazi toata ziua Iron Maiden (pregatire de concert). 18 albume.
pana acum am ascultat doar un singur album cap-coada (cel mai celebru album al lor The Number Of The Beast) acum 2 ani cred si in rest in copilarie diverse hituri.
primul album suna bine (mai putin vocea primului solist).
am vazut recenzii pe PA la The Final Frontier. a scapat deja pe net? stie cineva?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 EmptyVin Aug 13, 2010 2:24 pm

^
frontierul=da

eu acum Hypnos69-Legacy(2010)
ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Cover_334311582010
yeah!
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ascultati chiar acum?   ce ascultati chiar acum? - Pagina 24 Empty

Sus In jos

ce ascultati chiar acum?
Sus 
Pagina 24 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ce ascultati chiar acum?
» La ce ascultati chiar acum ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: