|
| I messed with the best, now i can't taste the rest | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
freebird nota
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 12/07/2010
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:10 pm | |
| Ciudatilor ce sunteti! AC/DC pentru mine reprezinta o adevarata putere Rock n Roll. Stiu ca aveti idei preconcepute, stiu ca nu se ridica in nici un caz la standardele prog-ului dar nici nu trebuie. AC/DC iti da alte stari de care un om are nevoie. GentleG vad ca ai 53 de ani, cand erai mai tanar pe ce muzica iti fluturau pletele? | |
| | | radu ritm
Numarul mesajelor : 148 Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:15 pm | |
| - freebird a scris:
- Arata-mi o persoana care a trecut direct la acest gen, sarind peste hard rock, heavy metal.
eu. | |
| | | freebird nota
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:24 pm | |
| - radu a scris:
- freebird a scris:
- Arata-mi o persoana care a trecut direct la acest gen, sarind peste hard rock, heavy metal.
eu. ok... se pare ca m-ati bagat la colt! merge un "de gustibus non disputandum"? | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:28 pm | |
| 1967-1971 - beatles, middle of the road, elvis presley,tom jones 1972-1975-zep,heep,purple,grand funk,humble pie,traffic,budgie,allman brothers,james gang,QUEEN !,etc bineinteles ca ascultam si trupe de prog dar nu stiam ca ala e prog .Lovitura a venit prin primavara lui 75 cand iimpreuna cu un tovaras de suferinta am fost invitati sa mergem la un tip care avea o muzica ciudata cu doua trupe :GENTLE GIANT si Van der GRAAF GENERATOR 1975-1992 -prog +rush, kansas, 1992-1997-prog+progmetal 1998-2010-prog obscur bineinteles ca atunci imi placea ac/dc cu bon scott ,dupa moartea lui m-am lasat PS: cred ca nu trebuie sa mai trec in palmares Gary Glitter, Olivia Newton Jones, Abba ,Supermax,Boney M si Albano (nu dati cu pietre) | |
| | | freebird nota
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:50 pm | |
| Ti-ai "progresat" urechile nu gluma! Hats off to you! | |
| | | andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:58 pm | |
| Trupele clasice nu degeaba sunt clasice - poti asculta linistit albumele, oprindu-te cand nu-ti mai place. Trebuie doar sa te ajuti cintind recenzii de album in paralel. Asta te va ajuta si sa nu-ti scape unele bijuterii ascunse. Recomandarile de la oameni ale caror gusturi nu le cunosti n-au cum sa te ajute prea mult. Succes! | |
| | | GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Dum Ian 16, 2011 9:59 pm | |
| - freebird a scris:
- Ti-ai "progresat" urechile nu gluma! Hats off to you!
nu am avut decat norocul sa ma nasc in perioada care trebuia | |
| | | H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest Lun Ian 17, 2011 12:41 am | |
| daca tot suntem intr-o era a informatiei si a schimbarilor, recomand asta http://www.kickasstorrents.com/masterpieces-of-progressive-rock-t1911578.htmlcateva albume clasice de prog, mai cunoscute sau mai obscure. poti sa mai cauti pe torrente, eu am gasit multe chestii foarte obscure si faine. cred ca ar trebui sa asculti si ceva krautrock (primele 5 albume Can, primele 4 Faust, primele 3 Amon Duul II, primele 4 Ash Ra Tempel, primele 2 Klaus Shulze, primele 3 Tangerine Dream, primele 2 Kraftwerk, primele 4 Popol Vuh... apoi mai poti explora mai departe si alte trupe obscure daca iti plac astea) eu pe aceasta poarta am intrat propriuzis in muzica progresiva (pana atunci stiam doar de Pink Floyd si ceva piese comerciale Yes si Genesis). dupa ce asuculti piese precum Father Cannot Yell, You Doo Right, Halleluhwah (Can); Why don't you eat carrots, It's A Rainy Day Sunshine Girl, Mamie Is Blue (Faust), Journey Through A Burning Brain (Tangerine Dream), Traummaschine (Ash Ra Tempel), Affenstunde (Popol Vuh), Kanaan, Soap Shop Rock (Amon Duul II)... astea le poti gasi rapid pe you-tube, ai poate sansa sa ti se mai deschida o usa in ce priveste rock-ul progresiv. si daca iti place rock-ul mai melodios poti incerca si cu clasici italieni. si apoi diverse trupe scandinave contemporane care duc cu succes mai departe traditia rock-ului progresiv (chiar si unele trupe catalogate drept black metal, death metal, gothic, doom, etc... daca poti tolera metalul extrem) si de ce nu, trupele noi care nici macar nu vor sa fie progresive dar vin cu muzica noua care suna bine, in spiritul progresiv. (e pacat totusi sa fii interesat doar de rock progresiv si ce mai tine de acest domeniu al muzici. sunt o multime de feluri de mancare disponibile, fiecare cu gustul sau si care merge luata intr-un anumit moment. si e bine sa le gusti pe toate ca nu pierzi nimic. profit de asta aceasta postare totodata sa-mi exprim mai nou interesul fata de muzica de club electronica contemporana, care are o multime de catalogari asa ca habar n-am cum ii spune la cea care imi place mie. cred ca acest gen/genuri nou/noi de muzica sunt de departe cele mai bune pentru dezmat prin cluburile pentru oamenii cu multa energie si ceva ureche muzicala) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I messed with the best, now i can't taste the rest | |
| |
| | | | I messed with the best, now i can't taste the rest | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |