Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Filme mari la TV

In jos 
+6
Ricochet
Aldi
echoes
Piotr Buendia
Zarec
P.Matei
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Filme mari la TV - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Filme mari la TV   Filme mari la TV - Pagina 3 EmptyLun Sept 22, 2008 8:30 pm

Tocmai s-a dat pe HBO scurt-metrajul "O zi buna de plaja" a lui Bogdan Mustata, premiat cu Ursul de Aur de la Berlin si, prin urmare, eligibil pentru selectia Oscarurilor de acest an.

Nu-s initiat prea mult in scurt-metraje, si probabil ar trebui sa ne gandim la toate scurt-metrajele selectate la Urs, ca sa judecam meritul premiului, dar oricum, eu unul n-am fost incantat de ideea unui scurt-metraj in care sunt folositi actori neprofesionisti, culesi din penitenciare si centre de corectie - nu stiu de ce, nu-mi pot explica reactia asta instinctuala, dar asta e, in fine...

Filmul oricum nu deviaza: trei delicventi minori evadeaza de la centru, fura o camioneta sechestrandu-l pe sofer, rapesc o prostituata, se opresc pe o plaja, ii umilesc si (cvasi-sugerat) omoara pe amandoi (fara rabufniri sexuale totale fata de prostituata) si isi continua fuga...Sunt anumite scene interesant, precum rapirea prostituatei, judecata sau prezenta gainilor in camioneta, altfel, l-am vazut si gata, nu ma pot pronunta mai mult...
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Filme mari la TV   Filme mari la TV - Pagina 3 EmptyJoi Ian 15, 2009 8:42 pm

"The Big Lebowski" in seara asta pe TVR1 (22:10).
O portie buna de ras deshtept.

Pro Cinema reia, incepand cu seria 1, serialul "Friends". E undeva pe la episodul 15.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Filme mari la TV   Filme mari la TV - Pagina 3 EmptyMar Iun 23, 2009 5:07 pm

O minunata recenzie de film scrisa de unul din bloggerii mei proferati, suprarealistul botezatus: http://botezatus.wordpress.com/2009/06/23/azi-dimineata-dumnezeu-mi-a-trimis-un-semn/ Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Filme mari la TV   Filme mari la TV - Pagina 3 EmptyMar Oct 06, 2009 12:22 am

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filme mari la TV   Filme mari la TV - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Filme mari la TV
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Filme despre rock
» Mari regizori
» Cei 6 mari in Prog.Care sunt urmatorii 6 ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: ARTA VIZUALA-
Mergi direct la: