| De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
|
+16Velkan Khron bibi Machauer romanbun GentleG Aldi nasti Ricochet andu Kreator Drama Muistul amadeus Piotr Buendia CieL Zarec 20 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Feb 04, 2007 1:11 pm | |
| Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o). | |
|
| |
CieL nota
Numarul mesajelor : 18 Localisation : Lost in the Sky Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Feb 05, 2007 11:29 am | |
| Ai dreptate. Nici eu nu reusesc sa imi dau seama de ce nu prea e activ acest forum. Poate pentru ca suntem destul de putini useri (inca); sau poate pentru ca suntem foarte lenesi useri...
Cred ca nu ar fi rau ca distinsa gazda a forumului sa il mai popularizeze, din cand in cand, si pe topicul dedicat de pe forumul Metalfan.
Iar noi, ceilalti... sa punem mana pe stilouri, pixuri, carioci mai des si mai cu viata! | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Feb 05, 2007 12:21 pm | |
| dom'le in romania este o mare boala de cultura toate tendurile occindentale sunt cernute bine pana in romania , la noi ajungand doar jegurile.de exemplu toata romania a auzit de marilyn manson dar nimeni nu are habar de tool, oomph, nine inch nails, keane,(vorbesc despre acei mtivisti <daca-i pot numi asa>).trupele mentionate sunt destul de populare si unele chiar de buna calitate cum ar fi nine inch nails.dar daca nici acestea nu au ajuns in romania d-apoi prog-ul care este cered cel mai complex gen de rock. si inca un aspect, eu inca n-am auzit de o trupa romaneasca de progressive metal. | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Feb 05, 2007 2:06 pm | |
| - Zarec a scris:
- si inca un aspect, eu inca n-am auzit de o trupa romaneasca de progressive metal.
un motiv pt Basistu sincopat sa-si faca aparitia. e topic aici despre Phonopia | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Vin Feb 09, 2007 6:40 pm | |
| - Zarec a scris:
- dom'le in romania este o mare boala de cultura
toate tendurile occindentale sunt cernute bine pana in romania , la noi ajungand doar jegurile.de exemplu toata romania a auzit de marilyn manson dar nimeni nu are habar de tool, oomph, nine inch nails, keane,(vorbesc despre acei mtivisti <daca-i pot numi asa>).trupele mentionate sunt destul de populare si unele chiar de buna calitate cum ar fi nine inch nails.dar daca nici acestea nu au ajuns in romania d-apoi prog-ul care este cered cel mai complex gen de rock. si inca un aspect, eu inca n-am auzit de o trupa romaneasca de progressive metal. avem ceva prog..nene!!...celelalte cuvinte, survolaj, si intr-o oarecare masura , mai spre alternative pe BIO, neurotica!!! | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Vin Feb 09, 2007 6:41 pm | |
| si apropo, chiar ca nu prea vad activitate pe aici!!domn' admin, ganditi va la niste solutii!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Vin Feb 09, 2007 9:47 pm | |
| inca de la inceput stiam ca nu va avea multi useri. ideea e ca, multi-putini, sa invatam cate ceva unii de la altii. nu m-ar deranja insa sa mai vina oameni si sa fie cat de cat activi, e totusi optiunea lor. dar totusi rog sa dati linkul forumului mai departe. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Sam Feb 10, 2007 2:40 pm | |
| - Piotr Buendia a scris:
- inca de la inceput stiam ca nu va avea multi useri. ideea e ca, multi-putini, sa invatam cate ceva unii de la altii. nu m-ar deranja insa sa mai vina oameni si sa fie cat de cat activi, e totusi optiunea lor. dar totusi rog sa dati linkul forumului mai departe.
o sa ncercam sa facem tot ce se poate!! | |
|
| |
Drama Muistul nota
Numarul mesajelor : 10 Localisation : Paltak Data de inscriere : 27/12/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mar Feb 27, 2007 1:01 am | |
| Referitor la Survolaj, au concert de come-back in 1 martie la noi, in Timisoara.
Neurotica e mai mult industrial, BIO e o prostie, o trupa care face coveruri 311 nu poate fi de prog. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Feb 28, 2007 12:00 am | |
| Imi plac celelalte cuvinte dar albumul armaghedon (parca asa se scrie) imi suna mai mult a doom metal decat a prog. | |
|
| |
Kreator nota
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Joi Iul 05, 2007 11:15 am | |
| trupa de prog este psycho symphony. una buna de astfel. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Aug 27, 2007 10:28 pm | |
| - Drama Muistul a scris:
Neurotica e mai mult industrial, BIO e o prostie, o trupa care face coveruri 311 nu poate fi de prog. progressivul inseamna multe!!!..neurotica este una din cele mai bune trupe pe care le-a avut romania!!!..iar prietenul meu horia crisovan , este unul dintre cei mai mari chitaristi romani!!! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Aug 27, 2007 11:19 pm | |
| Din cate am auzit, acea Neurotica nu mai exista demult, locul fiindu-i luat de curand de o noua Neurotica, ce suna ca Voltaj... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:07 pm | |
| Cinci useri online pe forum... in acelasi timp! This calls for a celebration! | |
|
| |
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:09 pm | |
| Festen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:16 pm | |
| ce sa facem, ce sa facem? hai sa...ascultam un album prog. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:20 pm | |
| Cred ca cel mai aproape de idea de party ar fi sa ascultam toti un album de prog deodata... acelasi album. Sa schimbam impresii pe forum, la un tejghea virtuala (cu bere). | |
|
| |
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:22 pm | |
| eu merg pe mana lui Heavy Horses, ca tot nu s-a cantat nimic de pe el la Sibiu. si e un album happy. sau Hot Rats (Zappa)? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:28 pm | |
| Heavy Horses sa fie! Dar mai pe seara, ca acum incep meciurile. Si ce party e ala la la 5 dupamasa? | |
|
| |
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:29 pm | |
| s-a facut! primul chef Prog Forum... era si cazul, probabil coincide si cu aniversarea unui an. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 4:30 pm | |
| Heavy Horses, okay! (caci nu ascult si nu-mi place Zappa) Dar petrec cu gandul, ca seara sunt foarte ocupat. | |
|
| |
nasti Roger Waters
Numarul mesajelor : 159 Varsta : 63 Localisation : Romania Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 7:12 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 7:54 pm | |
| Fratilor, da vad ca v-ati intins bine la vorba in lipsa mea. Am de citit. Scot si Heavy Horses. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 02, 2007 8:57 pm | |
| poate urmam exemplul psycho metal si facem o intrunire | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
| |
|
| |
| De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
|