Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum

In jos 
+16
Velkan
Khron
bibi
Machauer
romanbun
GentleG
Aldi
nasti
Ricochet
andu
Kreator
Drama Muistul
amadeus
Piotr Buendia
CieL
Zarec
20 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Empty
MesajSubiect: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Feb 04, 2007 1:11 pm

Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o).
Sus In jos
CieL
nota
CieL

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyLun Feb 05, 2007 11:29 am

Ai dreptate. Nici eu nu reusesc sa imi dau seama de ce nu prea e activ acest forum. Poate pentru ca suntem destul de putini useri (inca); sau poate pentru ca suntem foarte lenesi useri...

Cred ca nu ar fi rau ca distinsa gazda a forumului sa il mai popularizeze, din cand in cand, si pe topicul dedicat de pe forumul Metalfan.

Iar noi, ceilalti... sa punem mana pe stilouri, pixuri, carioci mai des si mai cu viata!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyLun Feb 05, 2007 12:21 pm

dom'le in romania este o mare boala de cultura
toate tendurile occindentale sunt cernute bine pana in romania , la noi ajungand doar jegurile.de exemplu toata romania a auzit de marilyn manson dar nimeni nu are habar de tool, oomph, nine inch nails, keane,(vorbesc despre acei mtivisti <daca-i pot numi asa>).trupele mentionate sunt destul de populare si unele chiar de buna calitate cum ar fi nine inch nails.dar daca nici acestea nu au ajuns in romania d-apoi prog-ul care este cered cel mai complex gen de rock.
si inca un aspect, eu inca n-am auzit de o trupa romaneasca de progressive metal. flower
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyLun Feb 05, 2007 2:06 pm

Zarec a scris:
si inca un aspect, eu inca n-am auzit de o trupa romaneasca de progressive metal. flower
un motiv pt Basistu sincopat sa-si faca aparitia. e topic aici despre Phonopia
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyVin Feb 09, 2007 6:40 pm

Zarec a scris:
dom'le in romania este o mare boala de cultura
toate tendurile occindentale sunt cernute bine pana in romania , la noi ajungand doar jegurile.de exemplu toata romania a auzit de marilyn manson dar nimeni nu are habar de tool, oomph, nine inch nails, keane,(vorbesc despre acei mtivisti <daca-i pot numi asa>).trupele mentionate sunt destul de populare si unele chiar de buna calitate cum ar fi nine inch nails.dar daca nici acestea nu au ajuns in romania d-apoi prog-ul care este cered cel mai complex gen de rock.

avem ceva prog..nene!!...celelalte cuvinte, survolaj, si intr-o oarecare masura , mai spre alternative pe BIO, neurotica!!!
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyVin Feb 09, 2007 6:41 pm

si apropo, chiar ca nu prea vad activitate pe aici!!domn' admin, ganditi va la niste solutii!!!
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyVin Feb 09, 2007 9:47 pm

inca de la inceput stiam ca nu va avea multi useri. ideea e ca, multi-putini, sa invatam cate ceva unii de la altii. nu m-ar deranja insa sa mai vina oameni si sa fie cat de cat activi, e totusi optiunea lor. dar totusi rog sa dati linkul forumului mai departe.Very Happy
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptySam Feb 10, 2007 2:40 pm

Piotr Buendia a scris:
inca de la inceput stiam ca nu va avea multi useri. ideea e ca, multi-putini, sa invatam cate ceva unii de la altii. nu m-ar deranja insa sa mai vina oameni si sa fie cat de cat activi, e totusi optiunea lor. dar totusi rog sa dati linkul forumului mai departe.Very Happy

o sa ncercam sa facem tot ce se poate!!
Sus In jos
Drama Muistul
nota

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 27/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyMar Feb 27, 2007 1:01 am

Referitor la Survolaj, au concert de come-back in 1 martie la noi, in Timisoara.

Neurotica e mai mult industrial, BIO e o prostie, o trupa care face coveruri 311 nu poate fi de prog.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyMier Feb 28, 2007 12:00 am

Imi plac celelalte cuvinte dar albumul armaghedon (parca asa se scrie) imi suna mai mult a doom metal decat a prog.
Sus In jos
Kreator
nota
Kreator

Numarul mesajelor : 19
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyJoi Iul 05, 2007 11:15 am

trupa de prog este psycho symphony. una buna de astfel.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyLun Aug 27, 2007 10:28 pm

Drama Muistul a scris:

Neurotica e mai mult industrial, BIO e o prostie, o trupa care face coveruri 311 nu poate fi de prog.

progressivul inseamna multe!!!..neurotica este una din cele mai bune trupe pe care le-a avut romania!!!..iar prietenul meu horia crisovan , este unul dintre cei mai mari chitaristi romani!!!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyLun Aug 27, 2007 11:19 pm

Din cate am auzit, acea Neurotica nu mai exista demult, locul fiindu-i luat de curand de o noua Neurotica, ce suna ca Voltaj...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:07 pm

Cinci useri online pe forum... in acelasi timp! Surprised

This calls for a celebration! bom
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:09 pm

Festen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:16 pm

bounce

ce sa facem, ce sa facem?

hai sa...ascultam un album prog. Wink
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:20 pm

Cred ca cel mai aproape de idea de party ar fi sa ascultam toti un album de prog deodata... acelasi album.Laughing Sa schimbam impresii pe forum, la un tejghea virtuala (cu bere).
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:22 pm

eu merg pe mana lui Heavy Horses, ca tot nu s-a cantat nimic de pe el la Sibiu. si e un album happy. sau Hot Rats (Zappa)?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:28 pm

Heavy Horses sa fie! Dar mai pe seara, ca acum incep meciurile. Very Happy Si ce party e ala la la 5 dupamasa? Wink
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:29 pm

s-a facut!
primul chef Prog Forum... era si cazul, probabil coincide si cu aniversarea unui an. Surprised
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 4:30 pm

Heavy Horses, okay! (caci nu ascult si nu-mi place Zappa) Wink

Dar petrec cu gandul, ca seara sunt foarte ocupat. Laughing
Sus In jos
nasti
Roger Waters
nasti

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 63
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 7:12 pm

Piotr Buendia a scris:
eu merg pe mana lui Heavy Horses, ca tot nu s-a cantat nimic de pe el la Sibiu. si e un album happy. sau Hot Rats (Zappa)?

andu a scris:
Heavy Horses sa fie! Dar mai pe seara, ca acum incep meciurile. Very Happy Si ce party e ala la la 5 dupamasa? Wink

Ricochet a scris:
Heavy Horses, okay! (caci nu ascult si nu-mi place Zappa) Wink

Dar petrec cu gandul, ca seara sunt foarte ocupat. Laughing

Piotr Buendia a scris:
s-a facut!
primul chef Prog Forum... era si cazul, probabil coincide si cu aniversarea unui an. Surprised

Ok, cu scuze pentru intirziere, Heavy Horses cu toata placerea.

Si la multi ani buni si frumosi acestui forum si prietenilor care mai trec din cind in cind pe aici!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 7:34 pm

Sa fie intr-un ceas bun!
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 7:54 pm

Fratilor, da vad ca v-ati intins bine la vorba in lipsa mea. Am de citit.
Scot si Heavy Horses.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum EmptyDum Sept 02, 2007 8:57 pm

poate urmam exemplul psycho metal si facem o intrunire Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Empty

Sus In jos

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Despre forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Cu privire la forum-
Mergi direct la: