| De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
|
+16Velkan Khron bibi Machauer romanbun GentleG Aldi nasti Ricochet andu Kreator Drama Muistul amadeus Piotr Buendia CieL Zarec 20 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 5:38 pm | |
| o fi diferentza de generatie al forumistilor , fiecare cu "progul lui" | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:02 pm | |
| în ult vreme, mulțumită lui bibi și altora și alte topicuri au început să mai dea semne de viață. mie îmi place atmosfera de pe acest forum și nu mă deranjează apatia sa de uneori, fiindcă nu sunt axat pe niciun gen anume și cunoștiințele mele de prog nu-s tocmai vaste | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:38 pm | |
| @Zarec mulțumesc pentru aprecieri adevărul este că, deși nu sînt un mare amator de prog, am fost atras de pasiunea pusă de voi aici. Pe unii v-am mai întîlnit pe la un moment dat pe hi-fi.ro pe alții nu, și mă încîntă teribil faptul că există tineri care ascultă și altceva decît pop sau r'n'b. Chestia cu apatia este generală, ne confruntăm cu ea și pe audiofil , de aici și ideea cu revista virtuală. Revista va avea practic două secțiuni, una axată pe hardware și una pe muzică (orice gen este binevenit). În cazul în care ați dori să participați și voi, sînteți bineveniți oricînd. PS la treaba cu apatia, un mare cuvînt de spus îl are faptul că nu se vinde și nu se cumpără nimic ... o secțiune de bazar ar crește instant audiența | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
RoMarillos ritm
Numarul mesajelor : 194 Localisation : Romania Data de inscriere : 27/09/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:56 pm | |
| - bibi a scris:
aparate, telefoane, boxe, plăci de sunet și memorii ... asta e cheia succesului pai e forum de prog sau talcioc? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 8:05 pm | |
| poate ați interpretat greșit postul meu - nu era o sugestie ! dimpotrivă | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 9:21 pm | |
| io zic sa fim mai relaxati in legatura cu forumul... se discuta mai mult decat pe alte forumuri romanesti pe care le frecventez, obiectul discutiei e unul care merita, grafica e ok pentru o platforma gratuita, forumatul este o activitate de timp liber si nu o obligatie, promovarea progului la fel... viata e frumoasa, let's be posivite. | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 9:48 pm | |
| sau care era morala piesei just one fix de la Ministry?
"Never trust a junkie!"
ups, wrong topic --- ah forum | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Sept 28, 2008 10:21 pm | |
| - andu a scris:
- ...............forumatul este o activitate de timp liber si nu o obligatie, promovarea progului la fel... .......
Corect.Forumatul este o activitate de timp liber.O promovare este insa cu totul altceva.In fine...vorba lui GentleG "fiecare cu progul lui". Hai s-avem bafta si noroc !! sh-om mai vedea | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Sept 29, 2008 2:46 pm | |
| Pe de alta parte, s-ar putea sa nu fiu singurul care prefera "calitate, nu cantitate", inclusiv la capitolul "parteneri de conversatie" | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Sept 29, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Sept 29, 2008 3:10 pm | |
| Nicidecum Vroiam doar sa indic faptul ca nu-i capat de lume daca nu ni se sporesc randurile cu 200% pe zi. Putin, da' bun | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Sept 29, 2008 7:12 pm | |
| - Machauer a scris:
- Zarec a scris:
- Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o).
Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea .
Mie-mi place si asa atat timp cat am ce zice si ce citi. Haideti sa facem cateva socoteli. Forumul a aparut in septembrie 2006. La un an, in septembrie 2007 erau 1000 posturi scrise. Dupa inca un an, tot in septembrie (2008) s-a ajuns la postul nr 10000, asta insemnand cam 9000 in ultimul an. Eu zic ca e un progres. Ce a scris Zarec dateaza dintr-o perioada in care era o pustiiciune incredibila pe aici. Cand am descoperit eu forumul (mai 2007) si inainte de a ma inregistra (iunie 2007) am observat ca se scria cam o data la 4-5 zile. Eu zic ca lucrurile merg bine si vor merge si mai bine. Totul e sa fie pasiune. Pe de alta parte este normal ca userii noi sa mai animeze forumul, scriind la topicurile despre trupe. Noi ceilalti am cam spus ce am avut de spus. Iar cate o idee noua poate redestepta discutiile despre trupe sau albume. Nu sunt de acord ca se scrie doar la "ce ascultati...". Eu unul nu am mai scris nimic acolo, de destul de mult timp. @RoMarillos Sunt de acord cu un nou format. Problema este: cine se inhama la treaba asta si cum se exporta baza actuala de date. De doua forumuri nu prea am vreme. Ideea e buna si ramane in discutie. Nu in ultimul rand, ar mai trebui facute prezentari de trupe. Exista destui clasici, ca sa nu mai vorbim de restul, despre care nu s-a spus nimic. Eu am facut ceva prezentari si am mai avut in plan cateva, dar in ultimul timp m-am luat cu altele (de-ale vietii). Incerc sa-mi fac timp si pentru asta si sper sa o faceti si voi. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| |
| |
Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Lun Sept 29, 2008 7:22 pm | |
| - Machauer a scris:
- Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea .
Şi a mea. | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 9:56 am | |
| De ce sa nu avem si noi P.A-ul nostru (PA.ro) ??? | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 10:24 am | |
| ar fi frumos sa avem un PA.ro ,pacat ca acest lucru nu ar avea "acoperire" ..Pe aceste plaiuri nu prea s-a cantat prog deci ;de unde arhiva de prog? cat despre fani ....ramane cum am stabilit | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 10:25 am | |
| pentru ca exista PA.com ? adevarul e ca ce exista acum pe .ro ca baze de date de muzica exclusiv romaneasca nu imi satisface pretentiile (muzicisifaze, subterranea, arhiva muzicii romanesti), dar m-au ajutat mult. nu cred ca muzica romaneasca_care a fost si care este justifica initierea unei noi baze de date. iar pentru muzica internationala, sunt destule resurse excelente. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 1:31 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 1:55 pm | |
| ^ misto "topul meu de progresiv romanesc" e singurul thread de discutie de muzica prezent in top 10 la cele mai vizionate thread-uri | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Mier Oct 01, 2008 5:48 pm | |
| Morala e ca ar fi bine sa cream mai multe subiecte , sa fim mai inventivi , mai PROGRESISTI! | |
|
| |
RoMarillos ritm
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Joi Oct 02, 2008 9:55 am | |
| Bine ,nu ma refer la a face un PA.ro in adevaratul sens al cuvantului.PA e doar unu singur ,ala de pe.com si ala va ramane. Ma refeream la spatiul prog Romanesc.Exista doar acest forum si atat.Eu zic sa depasim nivelul de forum (forum,blog ,chestii de astea intermediare)si sa facem un portal,cu domeniu ,cu adresa,cu spatiu web ,cu soft,cu toate cele.In mesajele anterioare totul se stopeaza la imposibilitatea de a muta baza de date a forumului actual.Se pierde.Si? Ce e asa de greu sa va copiati cele scrise si paste intr-o noua platforma? | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum Dum Oct 19, 2008 1:27 pm | |
| Óu sont les posts d'antan? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
| |
|
| |
| De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum | |
|