Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum

In jos 
+16
Velkan
Khron
bibi
Machauer
romanbun
GentleG
Aldi
nasti
Ricochet
andu
Kreator
Drama Muistul
amadeus
Piotr Buendia
CieL
Zarec
20 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 5:38 pm

o fi diferentza de generatie al forumistilor , fiecare cu "progul lui" scratch
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:02 pm

în ult vreme, mulțumită lui bibi și altora și alte topicuri au început să mai dea semne de viață. mie îmi place atmosfera de pe acest forum și nu mă deranjează apatia sa de uneori, fiindcă nu sunt axat pe niciun gen anume și cunoștiințele mele de prog nu-s tocmai vaste
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:38 pm

@Zarec mulțumesc pentru aprecieri Embarassed

adevărul este că, deși nu sînt un mare amator de prog, am fost atras de pasiunea pusă de voi aici. Pe unii v-am mai întîlnit pe la un moment dat pe hi-fi.ro pe alții nu, și mă încîntă teribil faptul că există tineri care ascultă și altceva decît pop sau r'n'b.

Chestia cu apatia este generală, ne confruntăm cu ea și pe audiofil Very Happy, de aici și ideea cu revista virtuală. Revista va avea practic două secțiuni, una axată pe hardware și una pe muzică (orice gen este binevenit). În cazul în care ați dori să participați și voi, sînteți bineveniți oricînd.

sunny

PS la treaba cu apatia, un mare cuvînt de spus îl are faptul că nu se vinde și nu se cumpără nimic ... o secțiune de bazar ar crește instant audiența Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:45 pm

bibi a scris:

PS la treaba cu apatia, un mare cuvînt de spus îl are faptul că nu se vinde și nu se cumpără nimic ... o secțiune de bazar ar crește instant audiența Very Happy Very Happy Very Happy
a fost o incercare timida in "Colectionari din toate colturile uniti-va" ,dar vorba unui clasic in viata : operatia reusita ,pacientul mort"
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:54 pm

GentleG a scris:
a fost o incercare timida in "Colectionari din toate colturile uniti-va"

nu așa domnilor, așa nu se ajunge nicăieri Very Happy Very Happy Very Happy

aparate, telefoane, boxe, plăci de sunet și memorii ... asta e cheia succesului Very Happy
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:56 pm

bibi a scris:

aparate, telefoane, boxe, plăci de sunet și memorii ... asta e cheia succesului Very Happy

pai e forum de prog sau talcioc?
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 7:56 pm

bibi a scris:
GentleG a scris:
a fost o incercare timida in "Colectionari din toate colturile uniti-va"

nu așa domnilor, așa nu se ajunge nicăieri Very Happy Very Happy Very Happy

se colectioneaza si asa ceva !!?? lol!
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 8:05 pm

poate ați interpretat greșit postul meu - nu era o sugestie ! dimpotrivă Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 9:21 pm

io zic sa fim mai relaxati in legatura cu forumul... se discuta mai mult decat pe alte forumuri romanesti pe care le frecventez, obiectul discutiei e unul care merita, grafica e ok pentru o platforma gratuita, forumatul este o activitate de timp liber si nu o obligatie, promovarea progului la fel... viata e frumoasa, let's be posivite. Smile
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 9:48 pm

sau care era morala piesei just one fix de la Ministry?

"Never trust a junkie!"

ups, wrong topic --- ah forum
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Sept 28, 2008 10:21 pm

andu a scris:
...............forumatul este o activitate de timp liber si nu o obligatie, promovarea progului la fel... .......

Corect.Forumatul este o activitate de timp liber.O promovare este insa cu totul altceva.In fine...vorba lui GentleG "fiecare cu progul lui".

Hai s-avem bafta si noroc !! sh-om mai vedea Very Happy
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 2:46 pm

Pe de alta parte, s-ar putea sa nu fiu singurul care prefera "calitate, nu cantitate", inclusiv la capitolul "parteneri de conversatie" Rolling Eyes
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 3:06 pm

si lipseste calitatea?
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 3:10 pm

Nicidecum Very Happy Vroiam doar sa indic faptul ca nu-i capat de lume daca nu ni se sporesc randurile cu 200% pe zi. Putin, da' bun Cool
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 7:12 pm

Machauer a scris:
Zarec a scris:
Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o).

Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea Smile.

Mie-mi place si asa atat timp cat am ce zice si ce citi.
Haideti sa facem cateva socoteli.
Forumul a aparut in septembrie 2006. La un an, in septembrie 2007 erau 1000 posturi scrise. Dupa inca un an, tot in septembrie (2008) s-a ajuns la postul nr 10000, asta insemnand cam 9000 in ultimul an. Eu zic ca e un progres.

Ce a scris Zarec dateaza dintr-o perioada in care era o pustiiciune incredibila pe aici. Cand am descoperit eu forumul (mai 2007) si inainte de a ma inregistra (iunie 2007) am observat ca se scria cam o data la 4-5 zile.

Eu zic ca lucrurile merg bine si vor merge si mai bine. Totul e sa fie pasiune. Pe de alta parte este normal ca userii noi sa mai animeze forumul, scriind la topicurile despre trupe. Noi ceilalti am cam spus ce am avut de spus. Iar cate o idee noua poate redestepta discutiile despre trupe sau albume.

Nu sunt de acord ca se scrie doar la "ce ascultati...". Eu unul nu am mai scris nimic acolo, de destul de mult timp.

@RoMarillos
Sunt de acord cu un nou format. Problema este: cine se inhama la treaba asta si cum se exporta baza actuala de date. De doua forumuri nu prea am vreme. Ideea e buna si ramane in discutie.

Nu in ultimul rand, ar mai trebui facute prezentari de trupe. Exista destui clasici, ca sa nu mai vorbim de restul, despre care nu s-a spus nimic. Eu am facut ceva prezentari si am mai avut in plan cateva, dar in ultimul timp m-am luat cu altele (de-ale vietii). Incerc sa-mi fac timp si pentru asta si sper sa o faceti si voi.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 7:18 pm

am vazut ca multi useri inregistrati au in dreptul la "ultima vizita :Niciodata" !!! Sad Shocked
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyLun Sept 29, 2008 7:22 pm

Machauer a scris:
Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea Smile.
Şi a mea.
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 9:56 am

De ce sa nu avem si noi P.A-ul nostru (PA.ro) ???
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 10:24 am

ar fi frumos sa avem un PA.ro ,pacat ca acest lucru nu ar avea "acoperire" ..Pe aceste plaiuri nu prea s-a cantat prog deci ;de unde arhiva de prog?
cat despre fani ....ramane cum am stabilit Cool
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 10:25 am

pentru ca exista PA.com ? Laughing

adevarul e ca ce exista acum pe .ro ca baze de date de muzica exclusiv romaneasca nu imi satisface pretentiile (muzicisifaze, subterranea, arhiva muzicii romanesti), dar m-au ajutat mult. nu cred ca muzica romaneasca_care a fost si care este justifica initierea unei noi baze de date. iar pentru muzica internationala, sunt destule resurse excelente.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 1:31 pm

Hey guys, ati dat vreodata pe link-ul de statistici, in josul paginii? Very Happy

https://progressiveforum.forumgratuit.ro/stats.htm
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 1:55 pm

^ misto

"topul meu de progresiv romanesc" e singurul thread de discutie de muzica prezent in top 10 la cele mai vizionate thread-uri Smile
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyMier Oct 01, 2008 5:48 pm

Morala e ca ar fi bine sa cream mai multe subiecte , sa fim mai inventivi , mai PROGRESISTI! sunny
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyJoi Oct 02, 2008 9:55 am

Bine ,nu ma refer la a face un PA.ro in adevaratul sens al cuvantului.PA e doar unu singur ,ala de pe.com si ala va ramane.
Ma refeream la spatiul prog Romanesc.Exista doar acest forum si atat.Eu zic sa depasim nivelul de forum (forum,blog ,chestii de astea intermediare)si sa facem un portal,cu domeniu ,cu adresa,cu spatiu web ,cu soft,cu toate cele.In mesajele anterioare totul se stopeaza la imposibilitatea de a muta baza de date a forumului actual.Se pierde.Si? Ce e asa de greu sa va copiati cele scrise si paste intr-o noua platforma?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 EmptyDum Oct 19, 2008 1:27 pm

Óu sont les posts d'antan? Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 3 Empty

Sus In jos

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Despre forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Cu privire la forum-
Mergi direct la: