Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum

In jos 
+16
Velkan
Khron
bibi
Machauer
romanbun
GentleG
Aldi
nasti
Ricochet
andu
Kreator
Drama Muistul
amadeus
Piotr Buendia
CieL
Zarec
20 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 02, 2007 10:35 pm

Imi cer scuze, am ascultat deja Heavy Horses, probabil inaintea voastra, acum ascult Keith Jarrett. Laughing
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 02, 2007 10:54 pm

eu am ajuns la Journey Man affraid
si mai iau o bere
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 02, 2007 11:12 pm

A intrat si la mine in player.
Muscled, black...
N-am bere in casa da am turnat un whisky.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 02, 2007 11:59 pm

Gata!
Buendia, sa stii ca m-ai nimerit cu albumul asta.
Pentru mine el a fost pana acum un dublu reper: primul Jethro si apoi primul album ascultat dupa o seceta muzicala de aproape doi ani (eram un amarat de inginer care nu avea inca bani de scule si de muzica).
Acum e si primul party pe forum.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyLun Sept 03, 2007 12:14 am

eu nu am jethro tull langa mine... asa ca am sarbatorit cu un nin si fara vin ci pizza si suc pale
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 9:45 am

Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 13 la data de Thu May 17, 2007 8:24 pm

Care v-ati facut clone? Shocked lol!
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 9:54 am

haha
aia intrau de la massurile mele, erau numai vizitatori
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 9:58 am

Corect, acu vad ca "utilizator conectat" nu e obligatoriu sa fie si "inregistrat".

Oricum, e mai activ forumul acum decat acu juma' de an cand dadusem de el cautand Sfinx pe Google. Semne bune!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 11:12 am

daca-i stii cat am patimit noi cu forumu asta. daca nu era pentru Aldi si acum am fi avut un post la 3 zile in cel mai bun caz.

LE:apoi desigur sosit-ati voi, restul, dar el fu primul din gasca de useri care va "activa" forumul
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 5:26 pm

Thx Zarec. Vazusem ca se cam “doarme” pe aici si va spun drept ca daca nu gaseam lucruri de calitate (in primul rand prezentarile lui nasti dar si unele raspunsuri) nu ma bagam nici eu. Am vrut sa zgandaresc putin, sa vad ce iese.
Dupa ce a aparut si andu lucrurile au inceput sa miste binisor.

Dar ati vazut ca s-a depasit numarul de 1000 articole scrise?
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 05, 2007 6:46 pm

forumu era asa de nepopulat ca ma uit acu la topciul depsre pain of salvation si observ ca multi se raporta la primele 2 pagini (de parca ar fi posturi recente) care fura scrise acum un an lol!
nu va luati dupa ce scriam acolo ca habar nu aveam pe atunci ce aia muzica.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptySam Sept 22, 2007 12:16 pm

1352 de articole atat de repede de la 1000, ne miscam bine Cool

In alta ordine de idei faceti ceva, opriti-ma, am pompat in 14 thread-uri, dude, give it a rest... Laughing
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 23, 2007 3:11 am

un forum se construieste de oameni cu pasiune!!..observ si eu ca ceva se misca,.tineti-o tot asa si vom avea un forum adevarat!!!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMier Noi 07, 2007 9:29 pm

Uraa, am devenit simfonie. Sunt simfonic. Smile

Ce-i drept, la cat mi-am batut gura, meritam si io...Wink Mi se pare mie sau pe moment am al treilea post-count de pe forum? Smile
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMar Mar 11, 2008 1:46 am

somebody say something! you people freak me out! the silence... oh, THE SILEEENCE! Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMar Mar 11, 2008 9:46 am

șșșș...
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyMar Mar 11, 2008 12:11 pm

Ca sa spun ceva in "linistea" asta; de azi intr-o saptamana voi incepe o vizita la Musea.Timp de o saptamana o sa ma balacesc in discuri,sau cum se zice la moda acum ,voi face o baie de multime(de discuri) Very Happy
-Aveti inregistrari cu albume care au fost scoase pe aceasta casa de discuri?
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Mai 11, 2008 6:13 pm

DE IERI NIMIC??????????????? pale
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Mai 11, 2008 7:56 pm

Weekend, excursii, vreme buna (in unele locuri).
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Mai 11, 2008 8:03 pm

In curand unii vor face excursii la Bucuresti-John McL. pale
Sus In jos
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 39
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 12:28 pm

Zarec a scris:
Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o).

Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea Smile.

Mie-mi place si asa atat timp cat am ce zice si ce citi.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 12:38 pm

Zarec a scris:
Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv........
lol!
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Machauer
nota
Machauer

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 39
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 12:42 pm

Poate doar noi-s-tem proggerii Romaniei de azi Laughing ...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 1:29 pm

noi suntem Rezistenta Laughing
Sus In jos
RoMarillos
ritm
RoMarillos

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 27/09/2006

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 EmptyDum Sept 28, 2008 5:21 pm

Machauer a scris:
Zarec a scris:
Ma fratilor, ori nu asculta mai nimeni progresiv ori forumul nu e atractiv ca mi se pare tare nepopulat.as vrea sa vad opiniile voastre cu privire la aceasta problema (as numi-o).

Facand, bineinteles, abstractie de continut, forumul are aspect rudimentar si neprimitor (stiu ca insusi aspectul are si niste calitati). Opinia mea Smile.

Mie-mi place si asa atat timp cat am ce zice si ce citi.

Eu am mai zis (nu doar odata) ca acest forum merita sa fie dezvoltat - de trecut la o treapta superioara a prezentei pe internet...da na...nimeni nu se prinde la lucruri mai mari.Asa ca...No Way Out !!

PS : cred ca daca s-ar scoate topicul "ce ascultati acum" s-ar posta odata la 6 luni Very Happy ( desi nu mi-as dori asa ceva,doamne fereste)

Ultima editare efectuata de catre RoMarillos in Dum Sept 28, 2008 5:39 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.radioprogson.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum   De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum - Pagina 2 Empty

Sus In jos

De ce nimeni nu vorbeste pe ist forum
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Despre forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: Administratia :: Cu privire la forum-
Mergi direct la: