Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Porcupine Tree

In jos 
+12
Velkan
whiterune
blackest_eyes
Negru Voda
vidor
badmech
GentleG
Aldi
andu
Faust
Zarec
Piotr Buendia
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Porcupine Tree - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Porcupine Tree   Porcupine Tree - Pagina 2 EmptyLun Feb 09, 2009 1:30 pm

in ultima vreme am ascultat "Nil Recurring", ultima lor aparitie discografica (un EP din 2008). mi se pare cel mai bun disc al lor, in ciuda scurtimii - sau poate tocmai de aceea. ideea e ca acest discu nu are varfurile atinse pe alte albume, insa media calitativa mi se pare binisor peste cea a albumelor (care, toate, au momente de plictiseala - cel putin pentru gusturile mele). e si foarte prog, fara siropuri alterno, si imbina foarte reusit partile metalice cu cele acustice. pe la sfarsit o lasa mai moale, motiv pentru care nota mea pentru acest EP este doar 8 (excelent), in conditiile in care daca ultimele doua piese se ridicau la nivelul primelor doua piese, aveam un disc de 9 (exceptional).
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Porcupine Tree   Porcupine Tree - Pagina 2 EmptyLun Feb 01, 2010 9:49 pm

O trupa similara, foarte misto: http://www.myspace.com/antiqueseekingnuns

Si cu un nume mortal Laughing
Sus In jos
anastasia
nota

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 04/05/2011

MesajSubiect: Re: Porcupine Tree   Porcupine Tree - Pagina 2 EmptyVin Mai 06, 2011 8:35 pm

Ascultam Deadwing de la Porcupine Tree destul de mult anul trecut, nu-mi trecea prin cap ca ar putea sa fie o formatie progresiva. N-am incercat nimic altceva in mod serios.
Ce-mi placeau Lazarus si Arriving somewhere but not here... dar am uitat cu totul de albumul asta in ultimul timp. Poate ar trebui sa mai incerc si altceva de la ei.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Porcupine Tree   Porcupine Tree - Pagina 2 EmptyVin Mai 06, 2011 8:46 pm

Incearca Lightbulb Sun si apoi In Absentia, si asculta fara sa cantaresti cat e prog si cat nu - asta e irelevant de fapt (dar si mie mi-a luat mult pana sa ajung sa inteleg asta). Deadwing e cel care imi place cel mai putin, de la ei, dar are chestii care-mi plac.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Porcupine Tree   Porcupine Tree - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Porcupine Tree
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Porcupine Tree - Fear Of A Blank Planet (2007)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: TRUPE-
Mergi direct la: