Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Trupe preferate de non-prog

In jos 
+12
Velkan
Kraut
Khron
seripigari
andu
Ricochet
Cristi
amadeus
Piotr Buendia
P.Matei
Aldi
Zarec
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMier Sept 12, 2007 8:30 pm

pai nu imi placeau acum 1 an cand am ascultat.. acu nu stiu, dar in orice caz, e o veste buna.. e normal sa ma bucur fiindca e o trupa esentiala pentru rockul mondial. Rolling Eyes
Sus In jos
seripigari
nota
seripigari

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 35
Data de inscriere : 14/11/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyJoi Noi 15, 2007 1:09 am

Fara nicio ordine: Empyrium, Anathema, Lake Of Tears, The Knife, Explosions In The Sky, Cocteau Twins, Chet Baker, Jean-Luc Ponty, Rodolphe Raffalli, Vank ețetera Smile
Plus folclorul romanesc.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 12:28 am

Zarec a scris:
Ricochet a scris:
death metal and industrial!!!

ay, caramba... Embarassed Evil or Very Mad
(citeste-mi biografia de aici...closely Wink )

credeam ca imi spui de o trupa de jazz ce o ia mai razna in improvizatii... Laughing
lol! singurele formatii tangentiale cu jazz-ul pe care le-am ascultat sunt King Crimson si Atheist.(cred)
Jazz nu am ascultat....

Atheist este foarte bine ca ai ascultat!!!..incearca cynic, ozric tentacles, on the virg,si mai ales watchtower!!! Wink
Sus In jos
Khron
Virgil Donati
Khron

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/10/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 3:05 pm

Secondez recomandarile cu On The Virg si Cynic Twisted Evil
Sus In jos
Kraut
ritm
Kraut

Numarul mesajelor : 130
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/10/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 6:18 pm

Desi imi vine greu sa ies din sfera prog, iata cateva formatii/artisti care mi-au atras atentia:

- Swans / Michael Gira (pentru fragmentele fantastice de depresie sugerate)

- Voivod (mai multe schimbari de ritm pe minut nici ca se poate)

- Karlheinz Stockhausen (pentru meritul de a fi revolutionat muzica clasica prin introducerea sound-ului electronic in muzica clasica)

- Coil (The restitution of decayed intelligence ma face sa tremur)

- Clasicii Black Sabbath pentru maiestria domnului Iommy care stie sa compuna "apasator" (si ma refer aici strict la primele 6 albume)

- Si nu in ultimul rand albumele solo ale legendarilor membri Can, care au trecut cu mult peste granita progressive:
--> Holger Czukay (in special Movies)
--> Irmin Schidt (incercati opera fantastica Gormenghast, cat si colaborarea Irmin Schmidt - Kumo intitulata Masters of confusion)
--> Jaki Liebezeit - in opinia mea cel mai "stilat" tobosar robot. De remarcat colaborarile cu Jah Wobble, David Sylvian si Burnt Friedman
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 6:28 pm

amadeus a scris:
Zarec a scris:
Ricochet a scris:
death metal and industrial!!!

ay, caramba... Embarassed Evil or Very Mad
(citeste-mi biografia de aici...closely Wink )

credeam ca imi spui de o trupa de jazz ce o ia mai razna in improvizatii... Laughing
lol! singurele formatii tangentiale cu jazz-ul pe care le-am ascultat sunt King Crimson si Atheist.(cred)
Jazz nu am ascultat....

Atheist este foarte bine ca ai ascultat!!!..incearca cynic, ozric tentacles, on the virg,si mai ales watchtower!!! Wink
da, am ascultat si Cynic, cam putin un album , dar decat mult si banal mai bine foarte putin si genial. watchtower, ok, cum dau de ei ca i-am mai cautat si pe prin august si niciun rezultat. oricum dupa concertul katatonia revin la exloarare serioasa de muzica si muzichie.
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 8:53 pm

andu a scris:
Se reuneste Led Zeppelin! Shocked

http://www.ledzeppelin.com/
In deschidere vor "incalzi publicul" Chris Squire, Rick Wakeman, Alan White, Keith Emerson si Simon Kirke (fost Free si Bad Company) cu Fanfare for the Common Man.
http://www.yesworld.com/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 10:04 pm

Aldi a scris:
andu a scris:
Se reuneste Led Zeppelin! Shocked

http://www.ledzeppelin.com/
In deschidere vor "incalzi publicul" Chris Squire, Rick Wakeman, Alan White, Keith Emerson si Simon Kirke (fost Free si Bad Company) cu Fanfare for the Common Man.
http://www.yesworld.com/

doar ca s-a amanat concertul... si-a rupt page un deget Sad
Sus In jos
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyLun Feb 11, 2008 9:52 pm

Led Zeppelin, Dire Straits, Black Sabbath, Metallica, Pearl Jam, Rage Against the Machine, Audioslave, The Sword, Witchcraft, Nick Cave, The Clash, Urma, bla bla.

Btw, recomand The Sword și Witchcraft pentru fanii doom. Primii sunt mai agresivi, riff-based, Witchcraft sunt mai '70s vintage.
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 50
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMar Feb 12, 2008 9:22 am

Queen, Slayer, Radiohead, Keith Jarret si inca cativa.

chiar, sint foarte curios de ce o mare parte a celor care mai baga cate o ureche la muzica nu prea agreeaza Queen...
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMar Feb 12, 2008 11:41 am

pentru ca suntem bombardati cu grosul "operei" lor din perioada pop

vorba celor de la europa fm, "cea mai buna muzica din 80 incoace", adica, la cei ne dau ei pe post, o contradictie in termeni

daca ma uit pe tracklist-ul albumelor lor din anii 70 nu prea recunosc mare lucru din piese, deci trebuie ca e de sapat acolo
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMar Feb 12, 2008 11:45 am

coincidenta sau nu, cele mai bune albume sunt cele non-80, adica cele din anii 70 si Innuendo (1991). personal iubesc A Kind of Magic.
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMar Feb 12, 2008 11:59 am

...primele 4 regine
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
QueenOfProg
nota
QueenOfProg

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 09/01/2008

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMier Feb 13, 2008 1:54 pm

Trupele preferate mele de non-prog sunt:

Led Zeppelin
The Groundhogs
Steppenwolf
REM
New Model Army
Skyclad
Karat
The Tea Party
Ypogeia Peumata (in Grecia)

queen queen queen
Sus In jos
viespone
nota
viespone

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 18/07/2009

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyJoi Iul 23, 2009 5:11 pm

Arcana, Narsilion, Ataraxia, Argentum, Qntal samd
Sus In jos
http://www.sighet-online.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 EmptyMier Sept 16, 2009 10:28 pm

Trupa mea preferata de pop este AIR, care se pregateste sa scoata al 6-lea album:

The French pop duo Air has released a second track from the band’s upcoming album Love 2. “So Light is Her Footfall” has a ’70s prog-rock/avant-garde vibe. Love 2, Air’s sixth studio effort, is set to drop in October.

http://blog.allmusic.com/2009/09/16/news-roundup-9162009/

Sper sa-i vad la Paris in ianuarie, daca nu cumva se epuizeaza biletele pana avem noi bani.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trupe preferate de non-prog   Trupe preferate de non-prog - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Trupe preferate de non-prog
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Albume prog ale unor trupe non-prog
» Non-Prog albume preferate 2010
» new prog/alternative prog
» Trupe care va dau dureri de cap efectiv
» 25 de albume preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum