| Trupe preferate de non-prog | |
|
+12Velkan Kraut Khron seripigari andu Ricochet Cristi amadeus Piotr Buendia P.Matei Aldi Zarec 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mier Sept 12, 2007 8:30 pm | |
| pai nu imi placeau acum 1 an cand am ascultat.. acu nu stiu, dar in orice caz, e o veste buna.. e normal sa ma bucur fiindca e o trupa esentiala pentru rockul mondial. | |
|
| |
seripigari nota
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localisation : București Data de inscriere : 14/11/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Joi Noi 15, 2007 1:09 am | |
| Fara nicio ordine: Empyrium, Anathema, Lake Of Tears, The Knife, Explosions In The Sky, Cocteau Twins, Chet Baker, Jean-Luc Ponty, Rodolphe Raffalli, Vank ețetera Plus folclorul romanesc. | |
|
| |
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Vin Noi 16, 2007 12:28 am | |
| | |
|
| |
Khron Virgil Donati
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 37 Localisation : Baia Mare / Cluj-Napoca Data de inscriere : 19/10/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Vin Noi 16, 2007 3:05 pm | |
| Secondez recomandarile cu On The Virg si Cynic | |
|
| |
Kraut ritm
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 43 Data de inscriere : 10/10/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Vin Noi 16, 2007 6:18 pm | |
| Desi imi vine greu sa ies din sfera prog, iata cateva formatii/artisti care mi-au atras atentia:
- Swans / Michael Gira (pentru fragmentele fantastice de depresie sugerate)
- Voivod (mai multe schimbari de ritm pe minut nici ca se poate)
- Karlheinz Stockhausen (pentru meritul de a fi revolutionat muzica clasica prin introducerea sound-ului electronic in muzica clasica)
- Coil (The restitution of decayed intelligence ma face sa tremur)
- Clasicii Black Sabbath pentru maiestria domnului Iommy care stie sa compuna "apasator" (si ma refer aici strict la primele 6 albume)
- Si nu in ultimul rand albumele solo ale legendarilor membri Can, care au trecut cu mult peste granita progressive: --> Holger Czukay (in special Movies) --> Irmin Schidt (incercati opera fantastica Gormenghast, cat si colaborarea Irmin Schmidt - Kumo intitulata Masters of confusion) --> Jaki Liebezeit - in opinia mea cel mai "stilat" tobosar robot. De remarcat colaborarile cu Jah Wobble, David Sylvian si Burnt Friedman | |
|
| |
Zarec Trent Reznor
Numarul mesajelor : 1563 Varsta : 34 Localisation : Valenii de Munte Data de inscriere : 26/12/2006
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Vin Noi 16, 2007 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Vin Noi 16, 2007 8:53 pm | |
| - andu a scris:
- Se reuneste Led Zeppelin!
http://www.ledzeppelin.com/ In deschidere vor "incalzi publicul" Chris Squire, Rick Wakeman, Alan White, Keith Emerson si Simon Kirke (fost Free si Bad Company) cu Fanfare for the Common Man. http://www.yesworld.com/ | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| |
| |
Velkan acord
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 38 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Lun Feb 11, 2008 9:52 pm | |
| Led Zeppelin, Dire Straits, Black Sabbath, Metallica, Pearl Jam, Rage Against the Machine, Audioslave, The Sword, Witchcraft, Nick Cave, The Clash, Urma, bla bla.
Btw, recomand The Sword și Witchcraft pentru fanii doom. Primii sunt mai agresivi, riff-based, Witchcraft sunt mai '70s vintage. | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mar Feb 12, 2008 9:22 am | |
| Queen, Slayer, Radiohead, Keith Jarret si inca cativa.
chiar, sint foarte curios de ce o mare parte a celor care mai baga cate o ureche la muzica nu prea agreeaza Queen... | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mar Feb 12, 2008 11:41 am | |
| pentru ca suntem bombardati cu grosul "operei" lor din perioada pop
vorba celor de la europa fm, "cea mai buna muzica din 80 incoace", adica, la cei ne dau ei pe post, o contradictie in termeni
daca ma uit pe tracklist-ul albumelor lor din anii 70 nu prea recunosc mare lucru din piese, deci trebuie ca e de sapat acolo | |
|
| |
Piotr Buendia Robert Fripp
Numarul mesajelor : 674 Data de inscriere : 13/09/2006
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mar Feb 12, 2008 11:45 am | |
| coincidenta sau nu, cele mai bune albume sunt cele non-80, adica cele din anii 70 si Innuendo (1991). personal iubesc A Kind of Magic. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mar Feb 12, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
QueenOfProg nota
Numarul mesajelor : 49 Localisation : Cyberspace Data de inscriere : 09/01/2008
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mier Feb 13, 2008 1:54 pm | |
| Trupele preferate mele de non-prog sunt: Led Zeppelin The Groundhogs Steppenwolf REM New Model Army Skyclad Karat The Tea Party Ypogeia Peumata (in Grecia) | |
|
| |
viespone nota
Numarul mesajelor : 12 Localisation : Sighetu Marmatiei Data de inscriere : 18/07/2009
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Joi Iul 23, 2009 5:11 pm | |
| Arcana, Narsilion, Ataraxia, Argentum, Qntal samd | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog Mier Sept 16, 2009 10:28 pm | |
| Trupa mea preferata de pop este AIR, care se pregateste sa scoata al 6-lea album: The French pop duo Air has released a second track from the band’s upcoming album Love 2. “So Light is Her Footfall” has a ’70s prog-rock/avant-garde vibe. Love 2, Air’s sixth studio effort, is set to drop in October. http://blog.allmusic.com/2009/09/16/news-roundup-9162009/Sper sa-i vad la Paris in ianuarie, daca nu cumva se epuizeaza biletele pana avem noi bani. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trupe preferate de non-prog | |
| |
|
| |
| Trupe preferate de non-prog | |
|