Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyVin Ian 14, 2011 4:27 pm

Da, deja nu se mai scriu pagini intregi de dezbatere, lumea si-a cristalizat suficient ura incat s-o poata exprima intr-un singur post. Discutiile apar pe IDM dar si pe ambient si chestii prefix "psy", deci un spectru mai larg (motiv pentru care am trantit eu un "tehno" mare si lat).

Cea mai tare sugestie de mult timp incoace a fost Sade pentru Post Rock, de ieri. Omul chiar crede ca ar merge. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyVin Ian 14, 2011 6:21 pm

"Sade for Post/Math Rock. Just suggestion." Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Feb 08, 2011 6:38 pm

The hell is this?

Aberatii ProgArchives - Pagina 16 Smiley39Aberatii ProgArchives - Pagina 16 Smiley40Aberatii ProgArchives - Pagina 16 Smiley41
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Feb 15, 2011 10:18 pm

http://www.progarchives.com/Review.asp?id=401000
"However,IMHO, it's definately not a good starting point for those who want to step into prog world since it will only show them the bad aspect of prog rock."
papagalul asta sa-si tina parerile in el ,toti neavenitii aparuti in PA se dau cu parerea.
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Cristi
Steve Rothery
Cristi

Numarul mesajelor : 1697
Data de inscriere : 04/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 6:15 pm

ia uite ce zice un "cunoscator" despre Misplace Childhood -Marillion:

"I felt that I should give this album a shot. I always love discovering a late era prog band that leaves a very remarkable impression on me, just like Birds and Buildings had recently. After the first few songs, I stopped listening. TOO much synthesizer usage, and you can tell that it was very much influenced by the 80s pop and disco music that was going on at the time.
Overall, disappointing because I've been hearing many good things about the album, and found nothing impressive at all. I guess I can appreciate some of the limited level of musicianship present. I looked at their live performances maybe expecting something better than what I just heard and no hope. To me, this album lacks a level of soul."

No
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:11 pm

...si?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:12 pm

Pai daca ii place lui Cristi inseamna ca ar trebui sa ne placa tuturor Razz
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:14 pm

andu a scris:
Pai daca ii place lui Cristi inseamna ca ar trebui sa ne placa tuturor Razz

nu shtiam ca Marillion canta pop-disco pe Misplaced childhood. Si daca nici albumul asta n-are suflet...nici nu mai shtiu cum sa termin fraza.

Nu ma deranjeaza ca nu-i place, dar ce spune e aberant.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:23 pm

Cristi a scris:
nu shtiam ca Marillion canta pop-disco pe Misplaced childhood. Si daca nici albumul asta n-are suflet...nici nu mai shtiu cum sa termin fraza.

Nu ma deranjeaza ca nu-i place, dar ce spune e aberant.

Subscriu. Desi nah... opinii si opinii. Intr-un fel inteleg de ce productia aia optzecista, tobe de carton, synth-uri un pic demodate din perspectiva actuala, ar putea fi asociata cu "a lack of soul". Nu toata lumea e capabila/dispusa sa treaca de bariere de genul asta cand asculta muzica. Pe mine muzica trupei Death ma emotioneaza pana la lacrimi pe anumite piese, dar nu ma astept sa aiba acelasi efect asupra cuiva care nu asculta metal extrem. N-o sa auda ce aud eu.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:25 pm

^^ nu zice nimeni ca Marillion canta disco-pop acolo. Iar cat de mult suflet are pentru cineva o lucrare de arta - asta e culmea subiectivului, mai trebuia omul sa specifice ca asa il percepe el? Astea trebuie luate for granted.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 7:36 pm

andu a scris:
^^ nu zice nimeni ca Marillion canta disco-pop acolo. Iar cat de mult suflet are pentru cineva o lucrare de arta - asta e culmea subiectivului, mai trebuia omul sa specifice ca asa il percepe el? Astea trebuie luate for granted.

una e sa zici ca ceva nu-ti place, dar daca e sa critici, sa aduca argumente ca lumea. mai are albumul asta review-uri negative , dar sunt macar bine gandite.

Nu zice omu ca Marillion canta pop disco, dar zice ca e "very much influenced"; greseala mea. Oricum, tot aberant.

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:12 pm

^ Nu mi se pare deloc aberant. Tot ce am ascultat din anii '80 contine stilul ala, pana si la U2 se simte (la ei cel mai putin dintre toti, dar se simte).

Nu vad de ce sau cum s-ar putea argumenta senzatia ca asculti o muzica fara suflet. Cum ziceam, asta e o experienta pur personala, o senzatie. Nu se poate "traduce" intr-o constructie argumentativa. Ca atunci cand cunosc pe cineva, care nu imi place din cauza mutrei care mi se pare infecta - cum "argumentez" reactia asta?
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:24 pm

andu a scris:
^ Nu mi se pare deloc aberant. Tot ce am ascultat din anii '80 contine stilul ala, pana si la U2 se simte (la ei cel mai putin dintre toti, dar se simte).

pe bune, ce e "disco" la muzica U2? Disco e genul ala de muzica upbeat, vesel din anii 70 - vezi Donna Summer, Gloria Gaynor, Saturday Night Fever, Barry White ca sa numesc cativa.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:25 pm

andu a scris:

Nu vad de ce sau cum s-ar putea argumenta senzatia ca asculti o muzica fara suflet. Cum ziceam, asta e o experienta pur personala, o senzatie. Nu se poate "traduce" intr-o constructie argumentativa. Ca atunci cand cunosc pe cineva, care nu imi place din cauza mutrei care mi se pare infecta - cum "argumentez" reactia asta?

ai dreptate aici
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:38 pm

Cristi a scris:
andu a scris:

pe bune, ce e "disco" la muzica U2? Disco e genul ala de muzica upbeat, vesel din anii 70 - vezi Donna Summer, Gloria Gaynor, Saturday Night Fever, Barry White ca sa numesc cativa.

nu vad unde am zis ca muzica U2 contine disco Laughing stilul ala de productie (mentionat si de nick) il simt mai ales la ecoul tobelor si in general la aranjarea "in spatiu" a instrumentelor. deci e vorba mai mult de productia muzicala decat de songwriting.
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:39 pm

andu a scris:
Cristi a scris:
andu a scris:

nu vad unde am zis ca muzica U2 contine disco Laughing stilul ala de productie (mentionat si de nick) il simt mai ales la ecoul tobelor si in general la aranjarea "in spatiu" a instrumentelor. deci e vorba mai mult de productia muzicala decat de songwriting.

review-erul ala nici macar nu se referea la productie.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:41 pm

n-am zis ca reviewerul se referea la productia de pe misplaced childhood. Laughing eu am zis de productie apropo de u2 (pentru ca m-ai intrebat ce e "disco" in u2, desi intrebarea corecta, asa cum trebuia sa rezulte din ce zisesem, era "ce e atat de 80s la u2").
Sus In jos
Cristi
Steve Rothery
Cristi

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:55 pm

andu a scris:
n-am zis ca reviewerul se referea la productia de pe misplaced childhood. Laughing eu am zis de productie apropo de u2 (pentru ca m-ai intrebat ce e "disco" in u2, desi intrebarea corecta, asa cum trebuia sa rezulte din ce zisesem, era "ce e atat de 80s la u2").

nici eu n-am zis ca tu ai fi zis ca reviewerul se referea la productie. Laughing

pai "ce e disco la U2?" si "ce e atat de 80s la U2" sunt 2 intrebari total diferite.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Mar 29, 2011 8:55 pm

^ exact.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptySam Apr 02, 2011 9:35 pm

Cu toată aprecierea mea față de Ulver, formație pe care o ascult regulat, ce caută mă rog în PA? Știe careva care-i legătura?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptySam Apr 02, 2011 9:52 pm

Nu vad de ce te miri. Idea
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyDum Apr 03, 2011 2:33 am

cred că trecut-au anii de când nu am mai dat click prin PA și nu-mi vine a crede ce tot găsesc p-acolo: Blut aus Nord ,Nine Inch Nails, what's next, LINKIN PARK?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Apr 05, 2011 8:34 pm

Da' chiar, Ulver ce are? Cel putin cu metalul (in prima parte) si post-rockul (in a doua), legaturile par solide.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMar Apr 05, 2011 11:13 pm

^ Probabil ca o sa aflam peste vreo alti doi ani. Laughing
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 EmptyMier Apr 06, 2011 1:37 pm

Topicul asta imi apare al cincilea cand googluiesc "progarchives". E reglat in functie de ce frecventez eu sau chiar aparem in vazul tuturor?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 16 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 16 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: