Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aberatii ProgArchives

In jos 
+18
H to He
radu
bibi
Ivich
Aldi
korgsp
auslander
Khron
Velkan
GentleG
RoMarillos
andu
Cristi
Ricochet
amadeus
Piotr Buendia
Faust
Zarec
22 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Aberatii ProgArchives - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyMier Apr 06, 2011 2:37 pm

^ probabil ai Google-ul setat sa iti arate rezultate in engleza SI romana (setarea standard pentru tine daca n-ai schimbat ceva), iar pagina asta e cea mai vizibila pagina romaneasca ce are "progarchives" in titlu (nefiind multe altele).
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyMier Apr 06, 2011 4:15 pm

Dap, pe google.co.uk nu apare asa ceva in primele zece pagini cel putin.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyJoi Apr 14, 2011 4:51 am

Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyMier Noi 30, 2011 1:11 am

uite ce trupa am vazut ca a fost inclusa la progresiv electronic azi
http://thepresentmoment.bandcamp.com/
am remarcat coperta, eu sunt genul care asculta muzica dupa cat de interesanta e coperta (si dupa genul abordat).
pt cine n-are chef sa-i asculta pot sa spun ca suna ca o trupa synth-pop din anii 80, un fel de Kraftwerk insa fara nimic kraut la bord si groaznic de monotoni.
ca sa vezi ce trupe ajung pe acolo de cand a plecat Rico.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyMier Noi 30, 2011 12:19 pm

Curios, intr-adevar.

Dar de ce-ar fi plecarea mea de vina. Sefu' e acolo de la inceputurile inceputurilor, el a conturat genul site-ului asa cum este el stiut si inca se mai cearta azi cu ai care vor Aphex Twin sau Daft Punk. Laughing
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 EmptyMier Noi 30, 2011 11:57 pm

Ricochet a scris:
Curios, intr-adevar.

Dar de ce-ar fi plecarea mea de vina. Sefu' e acolo de la inceputurile inceputurilor, el a conturat genul site-ului asa cum este el stiut si inca se mai cearta azi cu ai care vor Aphex Twin sau Daft Punk. Laughing

ar trebui un alt site, un electromusic-archives sa-i impace pe toti. si apoi sa citesc niste recenzii bune la ultimele Environments din partea The Future Sound of London si sa poata spuna cine vrea cat de progresiva este muzica lor (si ceilalti din generatia Artificial Intelligence)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aberatii ProgArchives   Aberatii ProgArchives - Pagina 17 Empty

Sus In jos

Aberatii ProgArchives
Sus 
Pagina 17 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 15, 16, 17
 Subiecte similare
-
» Aberatii Jazzmusicarchives?
» Progarchives Jingle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: