andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Apr 06, 2011 2:37 pm | |
| ^ probabil ai Google-ul setat sa iti arate rezultate in engleza SI romana (setarea standard pentru tine daca n-ai schimbat ceva), iar pagina asta e cea mai vizibila pagina romaneasca ce are "progarchives" in titlu (nefiind multe altele). | |
|
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Apr 06, 2011 4:15 pm | |
| Dap, pe google.co.uk nu apare asa ceva in primele zece pagini cel putin. | |
|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Joi Apr 14, 2011 4:51 am | |
| | |
|
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Noi 30, 2011 1:11 am | |
| uite ce trupa am vazut ca a fost inclusa la progresiv electronic azi http://thepresentmoment.bandcamp.com/am remarcat coperta, eu sunt genul care asculta muzica dupa cat de interesanta e coperta (si dupa genul abordat). pt cine n-are chef sa-i asculta pot sa spun ca suna ca o trupa synth-pop din anii 80, un fel de Kraftwerk insa fara nimic kraut la bord si groaznic de monotoni. ca sa vezi ce trupe ajung pe acolo de cand a plecat Rico. | |
|
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Noi 30, 2011 12:19 pm | |
| Curios, intr-adevar. Dar de ce-ar fi plecarea mea de vina. Sefu' e acolo de la inceputurile inceputurilor, el a conturat genul site-ului asa cum este el stiut si inca se mai cearta azi cu ai care vor Aphex Twin sau Daft Punk. | |
|
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives Mier Noi 30, 2011 11:57 pm | |
| - Ricochet a scris:
- Curios, intr-adevar.
Dar de ce-ar fi plecarea mea de vina. Sefu' e acolo de la inceputurile inceputurilor, el a conturat genul site-ului asa cum este el stiut si inca se mai cearta azi cu ai care vor Aphex Twin sau Daft Punk. ar trebui un alt site, un electromusic-archives sa-i impace pe toti. si apoi sa citesc niste recenzii bune la ultimele Environments din partea The Future Sound of London si sa poata spuna cine vrea cat de progresiva este muzica lor (si ceilalti din generatia Artificial Intelligence) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aberatii ProgArchives | |
| |
|