Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Prog etno-balcanic

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic EmptyJoi Aug 30, 2007 4:34 pm

Cum noi avem filon "etnic" in conceptele muzicale produse de-a lungul timpului in progresivul si rock-ul romanesc (trilogia clasica Phoenix, Pro Musica si Ilie Stepan, Semnal M, Talitha Qumi, Blazzaj, etc.), m-am gandit sa va propun un thread de recomandari pe zona de progresiv cu specific etnic balcanic (daca exista asa o zona).

Recomandarea mea ar fi Kwadrat nodnoll. (asa, cu punct), o trupa croata care activeaza de un deceniu deja, din pacate fara sa fi scos vreun album pana acum. Au un myspace aici: http://www.myspace.com/kwadratnodnoll
Muzica lor e un amestec de Jethro Tull si Sarmalele Reci, highly recommended!

Si o dezamagire: albumele solo Ovidiu Lipan.

Comments?
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Re: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic EmptyJoi Aug 30, 2007 5:57 pm

In urma cu vreo saptamana, ma aflam intr-un magazin de muzica, foarte nehotarat langa vreo 4 sau 5 CD-uri de-ale lui Tandarica (nu am stiut pana atunci ca a scos chiar asa de multe). Pana la urma, nu am cumparat niciunul, pentru ca singurul pe care il ascultasem (Visul Tobosarului) nu-mi facuse cine stie ce impresie. Se pare ca am fost inspirat!

In privinta progului etno-balcanic, eu unul nu cunosc nimic.
Asa ca ...astept recomandari.
Sus In jos
EvolutionarySleeper
nota
EvolutionarySleeper

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 28/08/2007

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Re: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic EmptyJoi Aug 30, 2007 10:42 pm

Nu stiu in ce masura se incadreaza, dar pentru cine n-a auzit de Estradasphere sau n-a ascultat, ar trebui mentionat ca e un fel de Mr. Bungle cu foarte multe pasaje balcanice pur-sange. Mai mare placerea. alien
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Re: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic EmptyVin Aug 31, 2007 3:48 am

EvolutionarySleeper a scris:
Nu stiu in ce masura se incadreaza,...

Ma tem ca tocmai trasam noi limitele, as we speak.

Revin cu recomandarea de la inceput, Kwadrat nodnoll. Au patru piese pe MySpace, give them a try.
Sus In jos
amadeus
Tommy Baron
amadeus

Numarul mesajelor : 168
Data de inscriere : 24/01/2007

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Re: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic EmptyMar Sept 04, 2007 12:33 am

EvolutionarySleeper a scris:
Nu stiu in ce masura se incadreaza, dar pentru cine n-a auzit de Estradasphere sau n-a ascultat, ar trebui mentionat ca e un fel de Mr. Bungle cu foarte multe pasaje balcanice pur-sange. Mai mare placerea. alien

au ceva , serios!!.(mr Bungle).si eu am ascultat ,.insa nimeni nu poate intrece in gen BJIELO DUGME!!!!...pentru cunoscatorii din vestul romaniei, mai ales Timisoara,...nu exista petrecere fara BD!!!!...adica trupa lui Bregovici, inainte de a muri vocalul in razboi,...iar yugoslavia sa devina mai mult Sclavia!!!! Basketball
Sus In jos
Continut sponsorizat

Prog etno-balcanic Empty
MesajSubiect: Re: Prog etno-balcanic   Prog etno-balcanic Empty

Sus In jos

Prog etno-balcanic
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Albume prog ale unor trupe non-prog
» Trecerea de la non-prog la prog
» new prog/alternative prog
» De ce trupele de prog trec la pop in anii 80?
» Prog la radio sau la TV

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: PROG MUSIC :: TRUPE-
Mergi direct la: