andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Prog etno-balcanic Joi Aug 30, 2007 4:34 pm | |
| Cum noi avem filon "etnic" in conceptele muzicale produse de-a lungul timpului in progresivul si rock-ul romanesc (trilogia clasica Phoenix, Pro Musica si Ilie Stepan, Semnal M, Talitha Qumi, Blazzaj, etc.), m-am gandit sa va propun un thread de recomandari pe zona de progresiv cu specific etnic balcanic (daca exista asa o zona). Recomandarea mea ar fi Kwadrat nodnoll. (asa, cu punct), o trupa croata care activeaza de un deceniu deja, din pacate fara sa fi scos vreun album pana acum. Au un myspace aici: http://www.myspace.com/kwadratnodnollMuzica lor e un amestec de Jethro Tull si Sarmalele Reci, highly recommended! Si o dezamagire: albumele solo Ovidiu Lipan. Comments? | |
|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Prog etno-balcanic Joi Aug 30, 2007 5:57 pm | |
| In urma cu vreo saptamana, ma aflam intr-un magazin de muzica, foarte nehotarat langa vreo 4 sau 5 CD-uri de-ale lui Tandarica (nu am stiut pana atunci ca a scos chiar asa de multe). Pana la urma, nu am cumparat niciunul, pentru ca singurul pe care il ascultasem (Visul Tobosarului) nu-mi facuse cine stie ce impresie. Se pare ca am fost inspirat!
In privinta progului etno-balcanic, eu unul nu cunosc nimic. Asa ca ...astept recomandari. | |
|
EvolutionarySleeper nota
Numarul mesajelor : 31 Data de inscriere : 28/08/2007
| Subiect: Re: Prog etno-balcanic Joi Aug 30, 2007 10:42 pm | |
| Nu stiu in ce masura se incadreaza, dar pentru cine n-a auzit de Estradasphere sau n-a ascultat, ar trebui mentionat ca e un fel de Mr. Bungle cu foarte multe pasaje balcanice pur-sange. Mai mare placerea. | |
|
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Prog etno-balcanic Vin Aug 31, 2007 3:48 am | |
| - EvolutionarySleeper a scris:
- Nu stiu in ce masura se incadreaza,...
Ma tem ca tocmai trasam noi limitele, as we speak. Revin cu recomandarea de la inceput, Kwadrat nodnoll. Au patru piese pe MySpace, give them a try. | |
|
amadeus Tommy Baron
Numarul mesajelor : 168 Localisation : caracal Data de inscriere : 24/01/2007
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prog etno-balcanic | |
| |
|