Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Festival Enescu - impresii, experienta

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 22, 2009 12:53 am

N-am citit demult ceva atat de inept ca relatarea asta: http://inconcert.ro/recenzii/709-review-festivalul-enescu-mari-orchestre-ale-lumii

Culmea e atinsa in paragraful asta:

Am remarcat în primul rând acustica impecabilă a Sălii Palatului. Dacă la alte tipuri de evenimente mulți se plâng de sonorizare, de această dată sunetul a fost impecabil. Mai mult, am simțit pentru prima dată că instalația de aer condiționat funcționa!

Nu se intelege pana la urma daca problema e cu acustica sau cu sonorizarea. Ce conteaza! Nu cred ca autorul face diferenta.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 22, 2009 2:11 am

Fusei la concert. Bun, dar nu magistral. Rusii totusi cantandu-si rusii, deloc rau.

La capitolul negativ, nu e chiar nitpickin' de ce s-a luat, dar nici mare branza. In extremis, de "pohta" oamenilor de a-si ocupa in ultimul minut locurile m-as plange la Ateneu, cand sala devine mai mult decat arhiplina la cei mai cei, si totusi se intarzie 15 minute concertul, cu toata buluceala. Si mai si ies toti apoi in pauza, sa se repete istoria dupa.

Din ce-a relatat, patania cu telefonul cred c-a fost intamplatoare, misculatia in timpul concertului nu s-a intamplat.

Altfel, da, subtirel cu muzica, si ridicol cu acustica. Sonorizarea le-a revenit TVR-istilor, pentru inregistrare. Microfoane peste tot pe scena, camere in patru colturi, si servus. La Ateneu de prisos, la televizor calitatea-i foarte slaba.

----

Marea Rusinica din partea mea de la acest festival e urmatoarea: dupa mai bine de un deceniu de Rapsodii Romane, romanasii tot uita de momentul de suspans din cadrul primei. Rolling Eyes

----

Side-topic, m-as mai plange si de abundenta laudelor cu care Cotidianul a scris in suplimente despre concerte. Din moment ce am citit o singura recenzie mai sceptica in decursul a sapte zile, banuiesc ca tot festivalul a fost tratat fara sanatosul obiectivism.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 22, 2009 2:15 am

Adica fara Sever Voinescu, inlocuit de niste palmasi ordinari ai scrisului. Eh...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 22, 2009 2:19 am

andu a scris:
Adica fara Sever Voinescu, inlocuit de niste palmasi ordinari ai scrisului. Eh...

Nu stiu, unele nume mi s-au parut cunoscute. Cu atat mai mult merita sa nu fie chiar tot o buluceala de superlative.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 22, 2009 3:13 am

despre textul asta as zice ca e partinitor si putin stupid, daca nu mi-ar mirosi a text scris la comanda: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/868592/MIHAI-COSMA-Lectia-Angelei-Gheorghiu/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyDum Oct 04, 2009 11:49 pm

● Într-o pauză a unui concert de la recent încheiatul Festival „Enescu“, am văzut un tip mai în vîrstă, genul activistului de partid de pe vremuri, tuns scurt și cu o ceafă roșie și lată. În mînă ținea un ziar făcut sul. Ziarul ascundea, de fapt, o cameră de filmat. Concertul respectiv s-a transmis la mai multe televiziuni, se mai dau și astăzi reluări. Se putea înregistra oricînd pe video. Omul probabil că nu știa asta. Totuși, la ce-i folosea o filmare proastă, pe ascuns? Să se laude apoi că a fost la concert? Cred că mai degrabă era mîndru să încalce o regulă, să păcălească pe cineva. Hoțomanul, tot hoțoman. (A. M.)

Laughing

http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=294&cmd=articol&id=11568
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 12:04 am

"Stimati invitati...va invitam sa va ocupati locurile in sala...folosirea aparatelor foto sau a camerelor de filmat...este strict interzisa."
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 EmptyMar Sept 06, 2011 2:23 pm

Third ear in a ro / hear I gooooo Smile

http://www.harmonium.ro/2011/09/06/enescu-11-intro/

Doamne, ce baliverne trageam acum sase ani (trecute aici). E timpul pentru baliverne noi!

Daca vreunul din voi de prin Bucale vreti sa ma ajutati sa nu ma plictisesc diminetile, sa-mi ziceti. In alta ordine de idei, cred ca stau chiar vizavi de Green Hours, hooraaaay Surprised
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Festival Enescu - impresii, experienta   Festival Enescu - impresii, experienta - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Festival Enescu - impresii, experienta
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Timisoara Jazz Festival (2009)
» Festival de prog in Romania?
» Night of the Prog-Festival
» Transilvania Jazz Festival 2008

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-