Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
Subiect: Re: Bancuri Mar Noi 16, 2010 6:44 pm
E facut de un tip de PA care s-a inregistrat cand deja nu mai erai pe acolo, poate ai dat peste el din intamplare pe iutub.
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 51 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
Subiect: Re: Bancuri Sam Noi 20, 2010 2:00 pm
Doi politisti merg pe strada si la un moment dat se opresc in fata unui bordel : - Ba , ce zici intram si noi sa dam un numar ? - Hai ba sa mergem ca nu avem bani. - Taci ba o facem gratis ca suntem politisti. Zis si facut , se indreapta ei spre usa , cand sa intre bodyguardul : - Da ce doriti? - Pai sa dam si noi un numar. - Sa vad banii. - Pai… stii noi suntem politisti si intram gratis. - Nu va cred , sa vad legitimatiile. Scot ei legitimatiile , ii lasa ala sa intre , si inauntru dau peste matroana : - Da baieti ce doriti ? - Pai … sefa sa dam si noi un numar , o bucatica proaspata ceva… - Bani aveti la voi ? - A ! pai noi suntem politisti si o facem gratis. S-o credeti voi ba , atunci cand ma prindeati pe centura sau pe la poduri ma si amendati ma si fu***ti gratis , acum sunt persoana juridica , functionez legal , platiti nene. - Bine , uite avem 100 RON la noi. - De fiecare , sau amandoi ? - Amandoi sefa ca suntem bugetari saraci. - Pai de 100 RON nu puteti decat sa v-o s*geti unul la altul , zice matroana dupa care pleaca. Dupa vre-o ora se intoarce ea inapoi ii gaseste pe aia doi tot in locul ala. - Ce ma nu ati inteles ce v-am zis ? hai valea… - Ba da sefa da… noi ne-am rezolvat deja si… nu stim cui sa-i dam banii…
What's the difference between a woman saying a prayer and a woman taking a bath? The first one has a hopeful soul, the other one has a soapful hole.
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
Subiect: Re: Bancuri Dum Noi 21, 2010 1:52 am
L-am văzut și eu acum două luni pe individul acela pe stradă (zona cinema Patria - Cărturești) și este adevărat Se îmbracă (din dulapul propriu) mai penibil decît în poza aia. Pffff !
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009