| Lista de cumparaturi | |
|
+11auslander romanbun Velkan Piotr Buendia oaspetele Zarec QueenOfProg Ricochet Aldi GentleG andu 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Lun Mar 09, 2009 11:31 pm | |
| cateva dintre achizitiile din ianuarie si februarie:
Pat Metheny Group - "The Way Up - Live" (DVD) Duke Ellington - "Love You Madly + A Concert of Sacred Music at Grace Cathedral" (DVD) Van der Graaf - "Vital" Gong - "Magick Brother" Rush - "Hemispheres" Neal Morse - "?" Tool - "Lateralus" Maria Raducanu/ Vlaicu Golcea/ Sorin Romanescu - "Pe vale" | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Mar 21, 2009 2:10 pm | |
| La o vizita fulger in Cluj de genul: ia taxiul , cauta Carturestiul , fuga inapoi la gara am stat 20 min. in magazin si scanand raftul m-am ales cu Modern Jazz Quartet - Fontessa Bach- Oratoriul de Craciun si Patimile dupa Ioan. Totul la doar 60 lei... | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Mar 21, 2009 10:38 pm | |
| ai ajuns pana la urma... pacat ca nu ai putut sa stai mai mult, eventual la un ceai, rasfoind un album (in cluj ceainaria este in acelasi spatiu cu rafturile de carti). | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Mar 22, 2009 8:34 am | |
| Asa e... Acesta e pe lista MUST SEE la o viitoare escapada pe acolo,asa cum e Manastirea Negru-Voda la Bucuresti...si altele... si Mag.Muzica... Of viata-viata Cusuta cu ata... Ar trebui sa fim 3-4-5 oameni deodata ca sa putem savura viata asta cu placerile si obligatiile ei | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Mar 31, 2009 11:22 pm | |
| Brand X - "Marrocan Roll" Brand X - "Unorthodox Behaviour" Canned Heat - "The Very Best Of" Robert Fripp - "Exposure" | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 6:52 pm | |
| Saptamana trecuta am fost in Austria si cum nu ma pot abtine sa nu intru in magazinele de electronice si de CD-uri, m-am ales (din Media Markt - Graz si Saturn - Viena) cu: 4 albume de fusion Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity"Open" "Definitely What!..." "Streetnoise" "The Mod Years" si cu alte cateva de jazz John Coltrane - "My Favorite Things" un album esentialJaco Pastorius - "Jaco Pastorius" Dave Holland Quartet - "Extensions" Abercrombie/Holland/DeJohnette - "Gateway" Various Artists - "Psychedelic Jazz" Lars Danielsson - "Tarantella" m-am indragostit de muzica sa, dupa ce i-am vazut (la TV) prestatia de anul trecut de la GaranaThe Stanley Clarke Trio - "Jazz in the Garden" Winton Marsalis - "He and She" bonus: primele trei albume Gentle Giant in editia Repertoire. Spun bonus, pentru ca le mai am si ne-remasterizate dar mereu am fost nemultumit de calitatea acestora. Revin cu impresii despre ele, pe topicul GG, dupa ce le ascult. O prima impresie (auditie pe un jaf de combina Sony) este ca suna mult mai bine decat cele vechi. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 6:55 pm | |
| ^ Excelent! :aplauze:
Cam cat te-a costat investitia? | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 6:59 pm | |
| cam 180 euro.
The Stanley Clarke Trio, Lars Danielsson si Winton Marsalis sunt aparitii 2009 si acestea sunt intotdeauna mai scumpe. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 7:20 pm | |
| - Aldi a scris:
bonus: primele trei albume Gentle Giant in editia Repertoire. Spun bonus, pentru ca le mai am si ne-remasterizate dar mereu am fost nemultumit de calitatea acestora. Revin cu impresii despre ele, pe topicul GG, dupa ce le ascult. O prima impresie (auditie pe un jaf de combina Sony) este ca suna mult mai bine decat cele vechi. of course | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 7:23 pm | |
| Eu totul in sector VINYL: -doza Shure pt. pick-up aprox. 400 lei. -Pink Floyd-TDSOTM de la Music Box-120 lei -Keith Jarrett-The Koln Concert-ECM-90 lei -Charles Lloyd Quartet - Fish Out Of Water (1989)-ECM-65 lei ...de ce oare vinylurile ECM sunt cam subtiri!?... de la rockshop S/H -Genesis-The Lamb... -E.L.&P. -Welcome back... si Trilogy Ultimele la 150 lei. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 7:46 pm | |
| QUANTUM FANTAY-Kaleidothrope(2cd) LA N.A.V.E.-Le Quattro Stagioni AGENESS-Songs From The Liar's Lair ASCENDED MASTERS-Megaproject Theme MIRIODOR-Avanti! BONDAR&WISER-A live legacy CHAMELEON-Luminous morning ASTRA-The weirding APOGEE-Mystery Remains | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 7:48 pm | |
| @Romanbun: Inca o lista de aplaudat!
Eu investesc pe moment in concerte, desi imi doresc cele cateva albume romanesti aparute de cand am plecat din tara (in special Luna Amara si The Amsterdams).
@Aldi: o medie de 12 euro pe disc, destul de bine! | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 10:36 pm | |
| eu m-am limitat in ultimele 2 luni la doar 2 achizitii, My Favorite Things - J. Coltrane si Small Changes - Tom Waits (ultimul ca sa-mi amintesc si peste multi ani o intamplare mai neobisnuita de acum o saptamana... "The Piano Has Been Drinking (Not Me)". si sper sa mai aduca albume Tom Waits la libraria Caligraf (au doar albumele din ani '70 si as vrea tare mult sa pun mana si pe albumele experimentale din '80 si '90). si as dori tare mult albumul Cynic de anul trecut, insa pentru el cred ca va trebui sa apelez la o comanda prin internet. | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Iun 23, 2009 10:41 pm | |
| - H to He a scris:
- si sper sa mai aduca albume Tom Waits la libraria Caligraf (au doar albumele din ani '70 si as vrea tare mult sa pun mana si pe albumele experimentale din '80 si '90).
Am avut la vînzare Swordfishtrombones, Rain Dogs și Frank's Wild Years. Mai am Big Time (Și discografia completă, în caz că-ți lipsește ceva - DVDs & stuff) | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Iul 12, 2009 8:25 pm | |
| on the way: Syzygy - Realms Of Eternity Ubi Maior - Senza Tempo Scott McGill -The Hand Farm George Duke-Faces in Reflection George Duke-Feel si in curand ,sper Neom -Arkana Temporis(new Zeuhl)!! | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Iul 12, 2009 8:47 pm | |
| REM - Automatic For The People | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 4:25 pm | |
| Kandinsky was not particularly interested in any music that was not composed in his time. His involvement in this field was almost exclusively linked to the exploration carried out by the avant-garde. He declared that he had no liking for classical works, and together with Schoenberg, went on to make a signifiant contribution towards accelerating the transition from the Romantic period to unequivocally modern composition. Our programme lets you hear the last strains of post-Romanticism as it was muffled by the increasingly confident notes of what has been know, since Schoenberg and the School of Vienna, as contemporary music. More often than not, this metamorphosis affected the composers themselves, taking them from the creations of their youth to their mature works.SOMMAIRE 1 - FRANZ SCHREKER Intermezzo opus 8 2 - RICHARD STRAUSS Ainsi parlait Zarathoustra : von der wissenschaft der genesende (extrait) 3 - MODEST MOUSSORGSKY Tableaux d'une exposition, 2ème tableau 4 - SCRIABINE Poème pour piano opus 32 5 - MAX REGER Sonate pour violoncelle et pianoforte : caprice (extrait) 6 - HINDEMITH Petite musique de chambre opus 24, second mouvement 7 - ERNST KRENEK Symphonie opus 34 (extrait) 8 - SCRIABINE Sonate opus 53 (extrait) 9 - SCRIABINE Sonate opus 68 (extrait) 10 - BERG Trois pièces pour orchestre opus 6, präludium (extrait) 11 - SCHÖNBERG Trois pièces pour piano opus 11, bewegte achtel 12 - SCHÖNBERG Paix sur la terre opus 13 (extrait) 13 - BERG Concerto pour violon clarinette et piano, adagio (extrait) 14 -BERG Concerto pour violon, II, fin. 15 - WEBERN Funf satze opus 5, premier mouvement 16 - FERRUCIO BUSONI Album blatt n°3 17 - SCHÖNBERG Quatuor à cordes n°2 (extrait) 19 euro, ieri. In mod normal n-as fi dat atatia bani pentru un CD, dar tocmai iesisem din incredibila expozitie Kandinsky de la Pompidou si am spart 102,3 euro pentru diverse chestii legate de expozitie (catalog, cd si doua carti). | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 4:46 pm | |
| Io daca's vre sa marg undeva in lume d'poi primu' loc ar fi tat ala: Centrul Cultural Pompidou... Asa ca daca nu pot sa merg in lume am adus lumea (jazzului) la mine: John Coltrane-A Love Supreme-vinyl-70 lei. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 4:59 pm | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 5:38 pm | |
| | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 5:45 pm | |
| Si ca tot am vorbit de cumparaturi ce-ati zice sa "divulgati" si sursele de cumparare si modul de plata-expediere, ma rog , tot felul de detalii pentru cei care ar dori sa inceapa sa cumpere din acele locasuri... Nu de alta dar eu unul personal mie imi mi as dori foarte sa aflu deoarece sunt boboc la astea si vreau sa ma fac mare! | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 6:00 pm | |
| Chiar ca e o diferenta...
Albumul l-ai luat de la cineva sau de la o firma specializata? | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 6:31 pm | |
| Un magazin din Oradea (cam slabut , dar mai are si vreo 15 vinyluri-sursa nu e demna de a cauta ceva... din pacate). A fost o greseala sau...un cadou al SORTII! | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Iul 17, 2009 11:11 pm | |
| @romanbun De circa un an am descoperit http://www.cdandlp.comeste organizat în genul ebay dar îmbunătățit major - Vînzătorii înregistrați au multe produse de vînzare fiecare așa că este foarte ușor să aduni cîte o comandă serioasă de la fiecare și să scutești din cheltuielile de expediere. - Produsele oferite la vînzare sînt și noi și second-hand - Plata se face cu card (eu plătesc cu VISA în lei) și este intermediată de site. Practic plata se face în contul siteului care dă banii vînzătorului după o confirmare de primire din partea ta și rezolvă și neînțelegerile (pînă acum n-a fost cazul). - Oferta este extrem de bogată (vinil și CD), practic nu pot spune că este ceva ce am vrut și n-am găsit. Personal am avut doar experiențe plăcute pe acest site care a depășit amazon.com în topul meu. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Iul 18, 2009 11:56 am | |
| @romanbun
CD&LP
1. te înregistrezi pe site-ul lor (username și password)
2. completezi acolo o adresă de expediere
3. înregistrezi un instrument de plată (ei acceptă diverse) * eu am card VISA electron în lei * au făcut o verificare a cardului - Au debitat 1 euro de pe el și au postat un comentariu în formularul tranzacției. Eu am găsit acel comentariu în extrasul de cont al cardului și l-am returnat pe pagina lor. Din acel moment ești verificat și poți plăti cu cardul.
4. cauți ceea ce vrei (repet, oferta este extrem de bogată). Strategia mea a fost să cumpăr multe lucruri de la un singur vînzător ca să scutesc la expediere.
5. După ce alegi ceea ce dorești finalizezi tranzacția. Vînzătorul pregătește comanda și, în momentul în care este gata de expediere CDandLP îți debitează suma din cont. Ai un termen în care urmează să primești produsele iar în caz de nemulțumiri ei mediază conflictul.
Din experiența personală (selleri cu care am avut de a face) :
soviet3000 - un tip din Franța - superprompt și prietenos, am luat de la el chestii relativ rare la un preț fantastic (Art Ensemble Of Chicago și James Blood Ulmer, CDuri apărute la DIW în Japonia, out of print de mulți ani la 15 euro - buc în stare Mint)
- art ensemble of chicago - art ensemble of soweto - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - art ensemble of chicago - the complete live in japan (april 22, 1984 - tokyo) - cd x 2 - m/m - 23.0 EUR (1 ex) [Available] - art ensemble of chicago & cecil taylor - dreaming of the masters vol. 2: thelonious sphere monk - cd - 18.0 EUR (1 ex) [Available] - james blood ulmer - america - do you remember the love? - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - lester bowie's brass fantasy - my way - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - lester bowie's new york organ ensemble - funky t. cool t. - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - lester bowie's new york organ ensemble - the organizer - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray & milford graves - real deal - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - body and soul - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - death of a sideman - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - children - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - shakill's warrior - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - shakill's 2 - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray & randy weston - the healers - cd - vg++/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - live '93 acoustic octfunk - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - joey baron - raised pleasure dot - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - joseph jarman - don moye - black paladins - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - joseph jarman - don moye - earth passage - density - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - music revelation ensemble - elec. jazz - cd - ex/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - marc ribot - rootless cosmopolitans - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - phalanx (james blood ulmer & g. adams) - original phalanx - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - third rail (james blood ulmer) - south delta space age - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - material - live in japan - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - jamaaladeen tacuma & w. puschnig - gemini-gemini - cd - m/m - 7.0 EUR (1 ex) [Available] - cornell rochester - i said your mother's on the pipe - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - marty ehrlich - side by side - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - marty ehrlich - emergency peace - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - andrew cyrille & jimmy lyons - burnt offering - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - 3d family (1978) - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - murray's steps - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - i want to talk about you - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - big band conducted by lawrence butch morris - cd - m/m - 15.0 EUR (1 ex) [Available] - air (henry threadgill) - 80° below '82 - cd - m/m - 12.0 EUR (1 ex) [Available] - joseph jarman - song for (1966) - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - material - hallucination engine - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - nicky skopelitis (& bill laswell) - ekstasis - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - divination (bill laswell & mick harris) - akasha - cd x 2 - ex/ex - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - einsturzende neubauten - remixes - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] 13.0 EUR (1 ex) [Available] - praxis (bill laswell) - 1984 - cd - m/m - 6.0 EUR (1 ex) [Available] - amon tobin - bricolage - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - amon tobin - permutation - cd - m/m - 9.0 EUR (1 ex) [Available] - dewey redman - the ear of the behearer (1974) - cd - m/m - 11.0 EUR (1 ex) [Available] - karl berger, dave holland & ed blackwell - transit - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - dewey redman - living on the edge - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - big john patton (feat. john zorn) - blue planet man - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - jamaaladeen tacuma - jukebox - cd - m/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - ming - cd - vg+/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - david murray - home - cd - m/m - 10.0 EUR (1 ex) [Available] - wadada leo smith - kulture jazz - cd - ex/m - 8.0 EUR (1 ex) [Available] - art ensemble of chicago - the third decade - cd - ex/ex - 8.0 EUR (1 ex) [Available]
orkhestra - super OK
- cyro baptista - vira loucos - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - joey baron - crackshot - cd - s/s - 5.0 EUR (1 ex) [Available] - david krakauer - music from the winery - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - david krakauer's klezmer madness - klezmer, ny - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - david murray - flowers around cleveland - cd - s/s - 17.55 EUR (0 ex) [Sold out] - murray & dejohnette - in our style - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - music revelation ensemble - knights of power - cd - s/s - 19.05 EUR (0 ex) [Sold out] - naked city - absinthe - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - toshinori kondo - furyo - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - anthony coleman - morenica - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - anthony coleman - selfathers - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - anthony coleman - shutsige magnaten anthony coleman plays the music of morde - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - john zorn - filmworks 22 : the last supper - cd + bonus - s/s - 24.4 EUR (1 ex) [Available] - john zorn - filmworks 21 : belle de nature the new rijksmuseum - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - daniel zamir - i believe - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available] - toshinori kondo - nerve tripper - cd - s/s - 19.05 EUR (1 ex) [Available]
musicobsesion USA + viniluri
- towner, ralph & john abercrombie - five years later - lp - nm/vg++ - 8.15 EUR (1 ex) [Available] - coryell, larry - european impressions - lp - nm/nm - 8.15 EUR (1 ex) [Available] - coryell, larry - offering - lp - nm/vg+ - 10.19 EUR (1 ex) [Available] - coryell, larry & philip catherine - splendid - lp - nm/nm - 6.79 EUR (1 ex) [Available] - coryell, larry - fairyland - lp - nm/vg - 13.58 EUR (1 ex) [Available] - de grassi, alex - southern exposure - lp - nm/nm - 5.43 EUR (1 ex) [Available] - de grassi, alex - altiplano - lp - nm/nm - 10.19 EUR (1 ex) [Available] - degrassi, alex - turning: turning back - lp - nm/vg++ - 8.15 EUR (1 ex) [Available] - rypdal, terje & david darling - selftitled - lp - nm/nm - 5.43 EUR (1 ex) [Available] - tibbetts, steve - yr - lp - s/s - 8.15 EUR (1 ex) [Available] - test dept - terra firma - lp - na/na - 10.19 EUR (1 ex) [Available] - fripp, robert - exposure - lp - nm/nm - 10.19 EUR (1 ex) [Available] - coryell, larry - at the village gate - lp - na/na - 13.58 EUR (1 ex) [Available]
musea
- king crimson - absent lovers - live in montreal 1984 (japanese papersleeve) - cd x 2 - s/s - 29.9 EUR (1 ex) [Available] - king crimson - beat (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available] - king crimson - discipline (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available] - king crimson - three of a perfect pair (japanese papersleeve) - cd - s/s - 22.9 EUR (1 ex) [Available] - king crimson - the night watch - live at the amsterdam concertgebouw november 23rd 1973 (japanese pa - 29.9 EUR (1 ex) [Available]
LNFSounds USA - superOK
- taraf de haidouks - continuing adventures (+dvd) - cd - s/s - 11.172 EUR (1 ex) [Available] - taraf de haidouks - band of gypsies - cd - s/s - 11.76 EUR (1 ex) [Available] - taraf de haidouks - taraf de haidouks - cd - s/s - 11.76 EUR (1 ex) [Available] - taraf de haidouks - maskarada - cd - s/s - 11.319 EUR (1 ex) [Available] - zorn john - filmworks xx: sholem aleichem - cd - s/s - 10.6575 EUR (1 ex) [Available] - zorn john - big gundown 15th anniver - cd - s/s - 10.6575 EUR (1 ex) [Available] - red snapper - redone - cd - s/s - 7.3185 EUR (1 ex) [Available] - kondo toshinori - silent melodies - cd - s/s - 11.172 EUR (1 ex) [Available]
totalrecall - Germania - cam neserios - m-a lungit nepermis cu niște titluri pe care nici măcar nu l-ea mai trimis în final și mi-au returnat banii
- art ensemble of chicago - live in milano - cd - s/s - 17.99 EUR (1 ex) [Back ordered *] - saft, jamie - trouble: jamie saft trio plays bob dylan - cd - s/s - 14.39 EUR (1 ex) [Back ordered *] - lounge lizards, the - big heart - live in tokyo - lp - m/m - 11.99 EUR (1 ex) [Available] - lindsay, arto - hyper civilizado - cd - s/s - 10.79 EUR (1 ex) [Back ordered *] - zappa, frank - waka jawaka (ltd lp ed) - cd - s/s - 26.39 EUR (1 ex) [Refund] - zappa, frank - tinsel town rebellion (ltd lp ed) - cd - s/s - 26.39 EUR (1 ex) [Refund] - zappa, frank - chunga's revenge (ltd lp ed) - cd - s/s - 26.39 EUR (1 ex) [Refund] - zappa, frank - jazz from hell - cd - s/s - 26.39 EUR (1 ex) [Back ordered *] - zappa, frank - them or us - cd - s/s - 26.39 EUR (1 ex) [Refund] - zappa, frank - man from utopia (ltd lp ed) - cd - s/s - 23.99 EUR (1 ex) [Back ordered *] - zappa, frank - ships arriving too late to save drowing - cd - s/s - 23.99 EUR (1 ex) [Refund] - soil & pimp sessions - planet pimp - cd - s/s - 22.79 EUR (1 ex) [Back ordered *] - manring, michael - toward the center of the night - cd - vg+/vg+ - 11.99 EUR (1 ex) [Available] - bowie, lester - twilight dreams - lester bowie's brass fantasy - cd - vg+/vg+ - 14.39 EUR (1 ex) [Available] - zorn, john - masada live in jerusalem - cd - s/s - 23.99 EUR (1 ex) [Back ordered *] - zorn, john - godard spillane - cd - s/s - 17.99 EUR (1 ex) [Back ordered *]
Morala e să caști bine ochii la ce e în stoc și ce e back-ordered fiindcă e posibil să dureze mult.
Cotații expediere
soviet3000 4 CD din Franța - 14 euro 17 CD din Franța - 29 euro musicobsesion 13 LP din USA - 37 euro (din care 17 euro discount pentru comandă)
SSMMusic 4 CD din Canada - 18 euro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi | |
| |
|
| |
| Lista de cumparaturi | |
|