Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Lista de cumparaturi

In jos 
+11
auslander
romanbun
Velkan
Piotr Buendia
oaspetele
Zarec
QueenOfProg
Ricochet
Aldi
GentleG
andu
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

Lista de cumparaturi - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 1:03 am

n-am mai ascultat nimic seara asta, shame on me!

ma pedepsesc ducandu-ma la culcare...
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 1:07 am

Ricochet a scris:
andu a scris:
Ricochet a scris:
QueenOfProg a scris:
La mine a sosit WISHBONE ASH - The Power Of Eternity. Cu adevarat sunt dezamagita. Nu are elemente de prog, e un album rock. Acum as vrea sa cumpar albumele trupei HORSLIPS.

queen queen queen

Prog-Related bands are not PROG. Rolling Eyes

Wink

Nu sunt prog, dar au elemente de prog Wink

uhm...
asa-i...

pai tu mi-ai spus ca Wishborn Ash nu-s nimic special, azi l-am citit si pe clarke intr-o recenzie, daca-i "straightforward rock" din start, de ce mare dezamagire?

pai poate in cazul reginei a fost primul ei album W.Ash si se astepta la ceva elemente de prog, cateva macar. asa as fac e si eu la primul contact cu o trupa de "prog-related".
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 8:11 am

Pentru Wishbone Ash incercati "Pilgrimage","Argus","There's the rub" si eventual primul album,pentru restul nu va
irositi timpul.La Horslips incepeti cu "Book of invasions"
...asta daca cautati elemente prog Cool
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 1:11 pm

andu a scris:
am uitat sa va zic ca mi-am luat saptamana trecuta "Balcaz", proaspatul album Harry Tavitian - Iordache. exceptional! Balcanii si avangarda pusi la lucru impreuna. m-o costat 25 lei.

Lista de cumparaturi - Pagina 3 Harryiordache
Pe asta nu-l stiam. L-am pus pe lista. De unde l-ai luat?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 2:52 pm

^ nu tin minte daca l-am vazut altundeva decat la Carturesti. merita, e excelent.
Sus In jos
QueenOfProg
nota
QueenOfProg

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 09/01/2008

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 11:12 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:
andu a scris:
Ricochet a scris:
QueenOfProg a scris:
La mine a sosit WISHBONE ASH - The Power Of Eternity. Cu adevarat sunt dezamagita. Nu are elemente de prog, e un album rock. Acum as vrea sa cumpar albumele trupei HORSLIPS.

queen queen queen

Prog-Related bands are not PROG. Rolling Eyes

Wink

Nu sunt prog, dar au elemente de prog Wink

uhm...
asa-i...

pai tu mi-ai spus ca Wishborn Ash nu-s nimic special, azi l-am citit si pe clarke intr-o recenzie, daca-i "straightforward rock" din start, de ce mare dezamagire?

pai poate in cazul reginei a fost primul ei album W.Ash si se astepta la ceva elemente de prog, cateva macar. asa as fac e si eu la primul contact cu o trupa de "prog-related".

Nu-i primul meu album Wishbone Ash, imi place trupa si-am discografie intreaga. Nu cred ca e un album rau, dupa mine merita 3/5 stele. La inceput trupa n-a fost "straightforward rock" albumele ei "Argus," "Wishbone Ash" si "Pilgrimage" au elemente de prog. "The Power Of Eternity" e dezamagire pentru ca cineva mi l-a recomandat si-am citit o recenzie foarte buna pe PA cu 5 stele, deci m-am asteptat mai mult la albumul acela.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyDum Feb 03, 2008 11:32 pm

Lista de cumparaturi - Pagina 3 Cover_413876102006
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 10:20 am

later last evening

Lista de cumparaturi - Pagina 3 Abbado292

this morning

Lizard - Spam
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 10:41 am

le-ai cumparat sau le-ai ascultat?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 10:47 am

ow!!

verdamnt!!

am scris in topicul gresit. Embarassed
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 2:08 pm

daca reusesti sa-ti cumperi un Cantafabule in original, esti tare Wink
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 2:22 pm

pai si eu gasisem pe internet la un pret rezonabil dar nu mi-am luat
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 2:45 pm

andu a scris:
daca reusesti sa-ti cumperi un Cantafabule in original, esti tare Wink

nu mi-e destul vinilul ce-l am in casa? Wink
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 2:55 pm

e original?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 3:43 pm

andu a scris:
e original?

cumparat de tata, in anii lui tineri.
cum pe vremea aia nu gaseai albumul chiar la orice music-shop sau "Carturesti", cred ca l-a prins underground, totusi e original.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 4:26 pm

Rico: azi a plecat Zapotecul catre Romania asa ca saptamana viitoare avem treaba Very Happy
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyLun Feb 04, 2008 4:51 pm

super veste!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyMar Feb 05, 2008 9:03 pm

Aldi a scris:

Urma - "Trend Off" (intr-adevar andu, frumos pachet, sa vedem muzica)

noutati? Basketball
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptyMier Feb 06, 2008 12:44 pm

^niciuna.
L-am pus o singura data in player dar nu am ascultat decat foarte putin, pentru ca m-am luat cu alte treburi. In weekend am intentia sa-l ascult (eventual si "Nomad Rhymes").
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 09, 2008 8:51 pm

Am fost azi la Muzeul National de Arta la prelegerea despre peisaj tinuta de fostul meu coleg de facultate Cosmin. Foarte fain. Cu ocazia asta mi-am luat de acolo doua albume pe care mi le doream de mult timp:

"Repertoriul Graficii Romanesti Din Secolul Al XX-lea - P" (Ion Pacea, Dimitrie Paciurea, Alexandru Padina, Theodor Pallady) - 9 lei

"Repertoriul Graficii Romanesti Din Secolul Al XX-lea - P" (multi altii intre care straluceste Gheorghe Petrascu) - 12 lei

Am mai avut unul din ele mai demult si l-am facut cadou, si am tanjit mult pana sa le am iar, adevarul e ca la cat de bine si de exhaustiv is facute is ieftine ca braga.

Apoi am trecut peste drum la libraria Kretulescu unde am dat iama in cartile Polirom la 1 euro, din care mi-am luat:

Gabriela Melinescu - Puterea mortilor asupra celor vii (antologie, 2005) - am citit multe despre poeta asta, e importanta si vreau sa aprofundez
Michel Mollar du Jourdain - Europa si marea (2003, din seria "Constructia Europei)
Bogdan Tataru-Cazaban (coord) - Pluralitatea metaficii medievale. Istorie si structuri (2005)
Claudia Golea - Tokyo by Night - Embarassed mi-am zis ca daca tot am auzit atatea despre ea si cartile ei, sa incerc ceva

Iar de la Nemira mi-am luat, tot la reducere, cu 2 lei, "Scalda Dianei" de Pierre Klossowski, un eseu jumatate literar jumatate istoriografic.

O zi buna!

Oare cand le voi si citi?
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 09, 2008 9:11 pm

^ce-i de "citeala" de ce nu scrii in lista mea de literatura? Crying or Very sad

imi da faliment topicul...
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 09, 2008 9:17 pm

Mult spor la lectura andu. Eu stau cam prost in ultima vreme la capitolul asta. Ca dealtfel si la altele.
Am luat si eu o carte saptamana asta, da o sa zic de ea in topicu lu Rico, ca tot s-a plans saracu Laughing
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 09, 2008 9:36 pm

In completarea colectiei mele de originale, mi-au mai sosit trei

Queen - "Jazz"
Renaissance - "Ashes Are Burning" (de la Repertoire, remasterizat, sunetul: o minune)
Renaissance - "Live at Carnegie Hall" (tot Repertoire, dar la acesta masterizarea nu a fost refacuta).
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 09, 2008 9:42 pm

sarumana! Very Happy
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 EmptySam Feb 16, 2008 2:07 pm

Ludwig van Beethoven - Integrala simfoniilor (pe 3 DVD-uri)
Karajan & Berliner Philharmoniker
http://www2.deutschegrammophon.com/webseries/?ID=dvd&PRODUCT_NR=0734107
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Lista de cumparaturi
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-