| Lista de cumparaturi | |
|
+11auslander romanbun Velkan Piotr Buendia oaspetele Zarec QueenOfProg Ricochet Aldi GentleG andu 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Iul 19, 2009 10:17 am | |
| la SSMMusic avem un ardelean vanzator toata marfa de la CD&LP ,ca de altfel toata marfa de la toti ceilalti selleri "world wide" se gaseste reunita in www.musicstack.com sau www.gemm.com . Inregistrare gratuita fara nici o verificare de conturi,posibilitate feedback calificativ calitate seller Eu sunt client "musicstack" si "gemm" din 2004
Ultima editare efectuata de catre GentleG in Dum Iul 19, 2009 10:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
Numarul mesajelor : 2383 Varsta : 67 Localisation : Pantagruel's Land Data de inscriere : 18/10/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Iul 19, 2009 10:20 am | |
| on the way: NEOM - "ARKANA TEMPORIS" NODO GORDIANO - "FLEKTOGON" (ITALIAN MINI LP SLEEVE) CIRRUS BAY - "A STEP INTO ELSEWHERE" GOSTA BERLINGS SAGA-"Detta Har Hant" | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Lun Iul 20, 2009 4:48 pm | |
| Din Romania am luat vinyluri de la Music Box si Rockshop , ambele gasibile pe net si in Bucuresti. Pana acum oameni de cuvant. | |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Lun Iul 20, 2009 5:50 pm | |
| - romanbun a scris:
- Din Romania am luat vinyluri de la Music Box ...
MusicBox are și o ofertă destul de sănătoasă de LPuri secondhand, axate în principal pe anii 80 și 90, dar și ceva jazz, rock sau evergreenuri | |
|
| |
romanbun capodopera
Numarul mesajelor : 766 Varsta : 62 Localisation : nascut in Baia Mare Data de inscriere : 16/01/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Lun Iul 20, 2009 6:12 pm | |
| ...dar din pacat nu e updatata!!! Scria ceva si cand am vrut sa comand au zis ca nu e... Se cere pe telefon inainte confirmare. Am patit-o la fel la un site englezesc (deci nici aia nu-s mai grozavi!) unde am primit pe imeil (ne)confirmarea la unele discuri din lista afisata pe site. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Iul 26, 2009 11:30 pm | |
| de la rockshop: Peter Hammill - "Chameleon in the Shadow of the Night" si "The Future Now"
de la Samfest: Nicolas Simion Group - "Transylvanian Grooves. Live at International Jazz Festival Viersen Germany" (DVD) Nicolas Simion - "Unfinished Square" | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Lun Aug 03, 2009 10:12 pm | |
| Santana - "Santana" (I) King Crimson - "USA" (30th Anniversary Edition) The Art Ensemble Of Chicago - "Bap-Tizum" (recomandati de bibi) | |
|
| |
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Aug 04, 2009 12:19 am | |
| din Carturesti, primul Tangerine Dream cu trei genii experimentand fara limite (decat cele tehnice/omenesti). am reusit sa-l ascult o singura data pana acum, cu 3 pauze binemeritate. Foarte mare diferenta dintre sunetul de pe CD si cel mp3. | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Joi Aug 06, 2009 8:24 am | |
| | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Joi Aug 06, 2009 8:41 am | |
| ^ preturi maricele , aceiasi marfa la preturi mai mici www.musicstack.com un altfel de GEMM mai prietenos(fara comisioane) | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Aug 08, 2009 4:07 pm | |
| Prima comanda , si incheiata, de la CDandLP, seller EU34830226 (France): - emerson lake and palmer - elp - lp - vg++/vg++ - 12.0 EUR (1 ex) - emerson lake & palmer - welcome back my friends to the show that never.... - lp x 3 - vg/ex - 25.0 EUR (1 ex) - vangelis - heaven and hell - lp gatefold - vg++/ex - 20.0 EUR (1 ex) - vangelis - les chariots de feu - lp - vg++/ex - 5.9 EUR (1 ex) - pink floyd - wish you were here - lp - vg+/vg+ - 7.0 EUR (1 ex) - genesis - the lamb lies down on broadway - lp - vg+/vg++ - 13.0 EUR (1 ex) - king crimson - red - lp - vg++/vg++ - 13.0 EUR (1 ex) Sub-total : 95.90 EUR Shipping : 29.50 EUR Total : 125.40 EUR Bank...ing:18,5 EUR Total general: 144 EUR, adica 14,4 EUR/disc. ASTA e pretul unui disc din Occident , calitate S/H medie. Transport in 9 zile , impacherate ireprosabila. Precum se vede pretul transportului si a comosionului bancar e de 50%! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Aug 08, 2009 4:59 pm | |
| - romanbun a scris:
Precum se vede pretul transportului si a comosionului bancar e de 50%! mai bine ai folosi un card si plata direct sau prin PayPal (mult mai sigur-comerciantul nu "vede" datele tale financiare) si scapi de toate comisioanele | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Aug 08, 2009 6:46 pm | |
| Îmi permit și eu să subscriu să folosești măcar un card (plătești aiurea ăia 18 euro drept comision). | |
|
| |
Uroboros capodopera
Numarul mesajelor : 689 Varsta : 39 Localisation : Oxford Data de inscriere : 10/12/2008
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Aug 08, 2009 8:27 pm | |
| Thirded. Un cont in euro la BRD se deschide in cinci minute, cardul il primesti in cateva zile, apoi nu mai trebuie sa mergi la nici o banca sau sa platesti aiurea in plus. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Aug 09, 2009 10:15 am | |
| La viniluri n-ai ce face ... shippingul e scump. La CDuri ieși mult mai bine. 15 euro e un pic cam mult pentru viniluri la mîna a doua, mai ales că nu este vorba de chestii rare. Apropo - am văzut boxul (varianta vinil) cu Genesisurile 70-75 proaspăt apărut la 250 RON prin Muzica. Este ediția nouă și conține de la Trespass la Lamb. Mă bate serios gîndul. Încă odată, vorbește cu nea Petrică (MusicBox) fiindcă are viniluri second pe stoc la 30 - 40 RON, în stare excepțională. Nu de altceva, dar puteai lua Lamb sau ELP de la el la un preț mai mic. Baftă | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Joi Aug 13, 2009 9:52 am | |
| Va rog sa-mi explicati cum se face...mai in detaliu...: @GentleG...Be Giant...for me "mai bine ai folosi un card si plata direct sau prin PayPal (mult mai sigur-comerciantul nu "vede" datele tale financiare) si scapi de toate comisioanele" Multumesc anticipat! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Joi Aug 13, 2009 12:09 pm | |
| ai un PM de introducere | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Oct 06, 2009 7:36 am | |
| Revin cu urmatoarea lista de cumparaturi: King Crimson-Islands King Crimson-Starless And The Bible Black Renaissance-Live At Carnegie Hall3LP-4 discuri la modesta suma de 210 lei (de data asta fara comision de la banca) cu toate taxele (fara asigurare se pare...) , trimis AirMail din Londra de la Haggle vinyl direct de la firma , desi avea marfa postata si pe Gemm, Netsoundmusic . Impachetare simpla dar perfecta. Supermultumit. British 100%. Pachet sosit in 6 zile ( ) de la trimiterea banilor prin PayPal. Multumire lui GentleG pentru ajutor in derularea operatiunii.Promit ca INCERC( ) sa nu-l mai deranjez. Mai sunt vreo 5000 de discuri pe care le voi achizitiona in urmatorii 200 de ani. Sanatosi sa fim ca in rest totul se rezolva in acei ani! | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Oct 06, 2009 11:07 am | |
| ^ ha, inceputul a fost greu dar acum incepe "drumul fara de intoarcere" ....virusul a fost inoculat | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mar Oct 06, 2009 5:35 pm | |
| Hostsonaten - Autumnsymphony (Mini-LP Sleeve) Gan Eden Il Giardino Delle Delizie - Ritratto Di Ballerina (Mini-LP Sleeve) Il Ruscello- Paesaggio Solare (Estate 1972) (Mini-LP Sleeve) Sloche - J'un Oeil Sloche - Stadacone | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Mier Oct 07, 2009 6:08 pm | |
| ACTION-Same (1972) NECRONOMICON-Strange Dreams(1976) DANTE'S DIVINE COMEDY-Part Two -Purgatorio(Musea Compilation)4CD BOX NEVERNESS-The Measure of Time | |
|
| |
romanbun capodopera
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Noi 28, 2009 7:24 pm | |
| Multumita VOUA am cumparat cu ocazia unei fugi la Carturesti in Cluj-Napoca: 1.C.Soleanu S.Romanescu V.Golcea V.Popescu LIVE IN BUCHAREST Ca MUZICA realmente ceva exceptional. La asa ceva as dori sa asist!!! Jazz romanesc contemporan Hi-End! Din pacate calitatea inregistrarii lasa de dorit-nu ma refer numai la faptul ca e live intr-un club-local? unde se ciocanesc furculita de farfurie , ci deoarece inregistrarea in sine e inconstanta calitativ, cu distorsiuni si sunete parazite(s-ar putea sa fi depasit un nivel prea mare?!?). MARE pacat, dar daca faci abstractie de asta...chiar ca e ceva de vis. 2. Mult cautatul (de catre mine) album cu inregistrari din 1974 si 1978 al GENIULUI CARPATIC al jazzului: Johny Raducanu. O muzica simfojazzistica , jazz simfonic, jazz de camera , ziceti-i cum vreti , dar NU RATATI! O inregistrare tehnica deosebita, cu oameni si compozitii de calibrul lor. Piesele nr.2 Oltul povestind si nr.3 Parafraza pe tema "jocul Tambalelor" sunt prelucrari dupa 2 piese compuse si cantate pe timpuri de Johny Raducanu impreuna cu Aura Urziceanu. Le veti recunoaste imediat. Primul gand era ca MARE pacat ca acesti muzicieni nu au cantat in Vest in acei ani. Nu mi-e jena sa-i pun alaturi de marii jazz-meni. Deoarece SUNT mari. Cand va mai scoate Radioul de la naftalina astfel de comori? | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Sam Noi 28, 2009 8:29 pm | |
| - romanbun a scris:
2. Mult cautatul (de catre mine) album cu inregistrari din 1974 si 1978 al GENIULUI CARPATIC al jazzului: Johny Raducanu. O muzica simfojazzistica , jazz simfonic, jazz de camera , ziceti-i cum vreti , dar NU RATATI! O inregistrare tehnica deosebita, cu oameni si compozitii de calibrul lor. Piesele nr.2 Oltul povestind si nr.3 Parafraza pe tema "jocul Tambalelor" sunt prelucrari dupa 2 piese compuse si cantate pe timpuri de Johny Raducanu impreuna cu Aura Urziceanu. Le veti recunoaste imediat. Primul gand era ca MARE pacat ca acesti muzicieni nu au cantat in Vest in acei ani. Nu mi-e jena sa-i pun alaturi de marii jazz-meni. Deoarece SUNT mari. Cand va mai scoate Radioul de la naftalina astfel de comori? Te referi la "Chamber Jazz Music"? E genial, intr-adevar. Jazz la cel mai inalt nivel international. Discul insa e scos de Soft Records. Presupun ca cine are bani poate cumpara drepturile la diverse inregistrari vechi si scoate albume, desi nu stiu de ce ar face-o, nu cred ca se cumpara. - romanbun a scris:
- 1.C.Soleanu
S.Romanescu V.Golcea V.Popescu LIVE IN BUCHAREST Ca MUZICA realmente ceva exceptional. La asa ceva as dori sa asist!!! Jazz romanesc contemporan Hi-End! Din pacate calitatea inregistrarii lasa de dorit-nu ma refer numai la faptul ca e live intr-un club-local? unde se ciocanesc furculita de farfurie , ci deoarece inregistrarea in sine e inconstanta calitativ, cu distorsiuni si sunete parazite(s-ar putea sa fi depasit un nivel prea mare?!?). MARE pacat, dar daca faci abstractie de asta...chiar ca e ceva de vis. Cred ca am fost la concertul asta... sa verific! EDIT: nu am fost chiar la asta, cel la care am fost eu (pe 10 aprilie) il avea la bas pe Vlad Balogh nu pe Vlaicu Golcea. Presupun insa ca a fost cam acelasi lucru. | |
|
| |
GentleG Kerry Minnear
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Dum Noi 29, 2009 1:02 pm | |
| ASTRALIS - VOCES DEL BOSQUE LATTE E MIELE - MARCO POLO (SOGNI E VIAGGI) MAKAJODAMA - SAME (DIGIPACK) BEYOND INFINITY(INFINITY) - MOTHER EARTH (DIGISLEEVE EP) SUPERNAL ENDGAME - TOUCH THE SKY MOTHER BLACK CAP - IN THE COMFORT OF YOUR OWN HOME KONCHORDAT-English Ghosts SHADOW CIRCUS-Whispers and Screams | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi Vin Dec 04, 2009 11:11 pm | |
| Am cumparat online de pe site-ul Carturesti cinci albume de muzica romaneasca, toate aflate acum in Bucuresti cu scopul expedierii prin Atlassib incoace: Byron - A Kind Of Alchemy, 40 lei Kumm - Far From Telescopes, 30 lei The Amsterdams - Adolessons, 35 lei Luna Amara - Don't let your dreams fall asleep, 30 lei Vlaicu Golcea, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu, Vlad Popescu - Live in Bucharest, 30 lei | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lista de cumparaturi | |
| |
|
| |
| Lista de cumparaturi | |
|