Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Lista de cumparaturi

In jos 
+11
auslander
romanbun
Velkan
Piotr Buendia
oaspetele
Zarec
QueenOfProg
Ricochet
Aldi
GentleG
andu
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

Numarul mesajelor : 2383
Varsta : 67
Data de inscriere : 18/10/2007

Lista de cumparaturi - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptySam Feb 16, 2008 4:17 pm

SOMA PLANET- Bholenath
VERSUS X-Primordial Ocean
QUANTUM FANTAY - UGISIUNSI
si altele
Sus In jos
http://rateyourmusic.com/~GentleG
QueenOfProg
nota
QueenOfProg

Numarul mesajelor : 49
Data de inscriere : 09/01/2008

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptySam Feb 16, 2008 8:19 pm

Bela Fleck and the Fleckstones - Outbound

queen queen queen
Sus In jos
Piotr Buendia
Robert Fripp
Piotr Buendia

Numarul mesajelor : 674
Data de inscriere : 13/09/2006

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptySam Feb 16, 2008 10:20 pm

sa inteleg ca a fost de bun augur recomandarea
eu, din nou, din cauza altor prioritati, cumparatul de muzici este lasat la coada... aproape inexistent
Sus In jos
https://progressiveforum.forumgratuit.ro
Velkan
acord

Numarul mesajelor : 52
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/02/2008

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyLun Feb 18, 2008 12:42 am

Pe drum:

Pain of Salvation: Remedy Lane
Queen: Queen II
Billy Cobham: Spectrum
The Sword: Age of Winters
Gong: You

Pe sistemul ascult, îmi place, cumpăr. Dacă nu, nu. Nu?
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyLun Feb 18, 2008 12:54 am

Fair enough!
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

Numarul mesajelor : 1563
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/12/2006

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 04, 2008 7:52 pm

Eugen Simion - Dimineata poetilor si Hegel - Despre arta si poezie
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 11, 2008 12:16 pm

TRICANTROPUS - RECUERDOS DEL FUTURO
DIVINE BAZE ORCHESTRA,THE - ONCE WE WERE BORN
SIMON SAYS - TARDIGRADE
TANGENT,THE - NOT AS GOOD AS THE BOOK (2 CD)
EQUINOX(Panama) -SAME
TITAN - A RAINING SUN OF LIGHT & LOVE, FOR YOU & YOU & YOU(DIGIPACK)
OCTOBER - AFTER THE FALL
NERV(Indonezia)-Ragam
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 2:42 pm

Chiar acum vin de la Carturesti, unde mi-am cumparat doua Mahler.

Simfonia a V-a cu Zubin Mehta si New York Orch.
Simfonia a IX-a cu Kurt Masur si New York Orch.

mi-am aruncat privirile si pe rock-ul romanesc, multe Urme, Kumm-uri si Byron-ul des ascultat de nea Andu, la un pret chiar OK (oricum sub cat ma asteptam). Am vazut si cateva discuri ale unei trupe Compact, poate ma lamuriti voi ce-s cu astia. Laughing

A si sta linistit in rastel Zamloxe de Sfinx, astept pe Andu sa se intoarca din calatorie sa-mi spuna daca e bun de luat. (oricum te sabotez eu odata si odata, profesore, ca nu mi-ai mai dat lectii de prog romanesc de doua luni! pirat)

(uhm...cei care nu inteleg vorbele mele despre Andu...nevermind... Laughing )
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

Numarul mesajelor : 179
Varsta : 51
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 5:44 pm

Compact ??
Smile
tinand cont "de unde vii", lasa-i acolo.
rock comercial, chiar pop rock spre final.
dar prin 80 erau chiar cool.
Sus In jos
http://www.twisted-minds.com
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 6:37 pm

as putea desena coperti in Paint mai bine decat am vazut una pentru o colectie a lor. Neutral

si "de unde vin", ma rog? Razz
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 6:52 pm

^ de la capatul lumii Razz
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 7:18 pm

a, chiar. Arrow
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyVin Mar 14, 2008 7:57 pm

poi e clar, vii din sferele inalte, fata de mine, care vin din zona rock-ului, chiar dur pe alocuri.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyDum Mar 16, 2008 9:41 pm

Ricochet a scris:

good going rico!

mi-am aruncat privirile si pe rock-ul romanesc, multe Urme, Kumm-uri si Byron-ul des ascultat de nea Andu, la un pret chiar OK (oricum sub cat ma asteptam). Am vazut si cateva discuri ale unei trupe Compact, poate ma lamuriti voi ce-s cu astia. Laughing

30 si 35 roni ti s-au parut preturi bune? cool, ai potential de cumparator de termen lung

A si sta linistit in rastel Zamloxe de Sfinx, astept pe Andu sa se intoarca din calatorie sa-mi spuna daca e bun de luat. (oricum te sabotez eu odata si odata, profesore, ca nu mi-ai mai dat lectii de prog romanesc de doua luni! pirat)

Patience, my young Padawan Laughing
Adevarul e ca Zalmoxe e lectia urmatoare din seria de prog romanesc. Achizitia mi se pare obligatorie, avand in vedere ca inca se mai gaseste in magazine (spre deosebire de Phoenix). Mi-ar fi placut insa sa treci la Zalmoxe dupa ce ai mai fi avut niste auditii de Phoenix.

wha? Suspect
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyDum Mar 16, 2008 11:05 pm

andu a scris:
Ricochet a scris:

good going rico!

30 si 35 roni ti s-au parut preturi bune? cool, ai potential de cumparator de termen lung

I guess.

Patience, my young Padawan Laughing
Adevarul e ca Zalmoxe e lectia urmatoare din seria de prog romanesc. Achizitia mi se pare obligatorie, avand in vedere ca inca se mai gaseste in magazine (spre deosebire de Phoenix). Mi-ar fi placut insa sa treci la Zalmoxe dupa ce ai mai fi avut niste auditii de Phoenix.

Pai am facut deja un maraton Pheonix clasic. Te referi sa mai dau play la Cantafabule de inca 7 ori, sau sa incerc muzica lor de dupa "plecare"?

Ideea esentiala: sa salt Zamolxu'?

wha? Suspect
Toti cei care n-au inteles ce-am vrut sa zic in paragraful mai sus in legatura cu Andu (chestia cu "profesorul", "lectia de prog romanesc" etc.), in afara de Andu...nevermindLaughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyLun Mar 17, 2008 10:14 am

salta-l Laughing
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyLun Mar 17, 2008 10:52 pm

Nine Inch Nails - The Downward Spiral 2CD Deluxe Edition cu remasterizare 5.1 sorround. ce sa mai, sunt bogat dar mai sarac cu 20 de euro
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 6:18 am

scuze de off topic : eu nu prea inteleg de ce e nevoie ca muzica sa fie remasterizata 5.1 suraund...???!?
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 8:18 am

pentru ca in conditiile actualei globalizari totul trebuie sa se vanda si cum si industria muzicala e in criza ,trebuiau sa vina cu ceva nou ,cu o noua oferta comerciala in continuu updatata..Dupa cum se observa ,in ultimii 5 ani a avut loc o invazie de re-editari(remastered,remix,suround,minilp,with book,with bonus tracks si alte forme al aceluiasi produs) de parca nu puteau sau nu aveau tehnologia de la inceput sa o faca.E aceiasi situatie ca la Windows ,update dupa update(si asta nu inseamna numai progres),ca consumatorul inghite orice (iar ei fac "money").Nu o sa gasiti nici o oferta care spune:trimiteti cd-ul vechi si il luati pe cel nou platind numai o diferenta.
Sus In jos
romanbun
capodopera
romanbun

Numarul mesajelor : 766
Varsta : 62
Data de inscriere : 16/01/2008

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 8:53 am

Cam asa e ,suntem vazuti nu ca oameni , ca entitati , ci asa ca niste buzunare de golit de smecheri si de catre cei care ne conduc. Ne imbolnavesc prin stilul de viata pe care ni-l impun si apoi luam medicamentele lor.Twisted Evil
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 10:27 am

eu intrebam strict sub aspect...audiofil, daca vreti.
Sus In jos
Zarec
Trent Reznor
Zarec

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 12:01 pm

romanbun a scris:
Cam asa e ,suntem vazuti nu ca oameni , ca entitati , ci asa ca niste buzunare de golit de smecheri si de catre cei care ne conduc. Ne imbolnavesc prin stilul de viata pe care ni-l impun si apoi luam medicamentele lor.Twisted Evil

sau altfel spus suntem considerati masini de profit.

GGiant: in primul rand eu nu detineam albumul in varianta initiala in original. in al doilea rand, in 1994 nici nu aparuse windiows,d-apoi sa se puna problema de sisteme audio 5.1. Corecteaza-ma daca gresesc.

oaspetele: daca tu ai sistem 5.1 si asculti muzica stereo, adica alea 2 "trackuri" de muzica care ti le arata in goldwave, atunci cele 5 boxe isi impart cum le vine lor sunetele din cele 2 trackuri. o piesa remasterizata 5.1 are 5 tracjuri cand o bagi in goldwave si atunci nu sistemu tau isi face de cap cu sunetele ci muzica se aude asa cum a vrut producatoru in studio sa se auda, deci mai bine. ascultand stereo o muzica 5.1 e ca si cum ai asculta mono ceva facut stereo. intelegi ce vreau sa spun. iarasi, nu sunt 100% sigur ca chiar asa stau lucrurile dar din exerienta mea de munca cu goldwave as opta pt ce am zis mai sus
Sus In jos
oaspetele
Keith Emerson
oaspetele

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 6:31 pm

"ci muzica se aude asa cum a vrut producatoru in studio sa se auda, deci mai bine." - mi se pare aiurea, eu vreau sa ascult ce a avut de zis trupa respectiva. consider ca "mai bine" e stereo, asa cum a gandit-o compozitorul.

la modul particular, ai vazut la ce fel de sisteme ascult.

Ultima editare efectuata de catre oaspetele in Mar Mar 18, 2008 10:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Aldi
Bill Bruford
Aldi

Numarul mesajelor : 1928
Data de inscriere : 05/06/2007

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 9:13 pm

Strict audiofil sunt de acord cu oaspetele, nici eu nu inteleg rostul muzicii ascultate din spate, in ceafa. Pentru cei care nu stiu, sistemele multicanal au fost create pentru cinema, acolo unde poate fi foarte spectaculos sa te simti in mijlocul actiunii (lucru valabil numai la filmele cu astfel de efecte speciale, dar deloc la cele de arta). Folosirea lor in muzica este un artificiu (in mare masura comercial, asa cum a spus GentleG) si nimic altceva. Sa nu uitam de quadrofonia care a avut viata foarte scurta.

Muzica nu este nici mai buna si nici mai “spectaculoasa” ascultata pe 5.1 sau pe n.1. Cel mult iti da senzatia ca te afli in mijlocul orchestrei sau formatiei, dar asta poate duce la o senzatie ciudata. Poate ca ar merge la albumele space-rock.

Rolul sistemelor audio este acela de a reproduce cat mai bine, mai aproape de adevar, realitatea scenei, a salilor de concert, si nu cred ca cineva a asistat la un concert la care orchestra sa fie peste tot, de jur imprejur. Categoric ca o inregistrare 5.1 nu va fi reprodusa corect intr-un sistem stereo, dar intrebarea oaspetelui a fost legata de formatul audio. Adica ce rost are sa inregistrezi 5.1 iar daca remasterizezi din stereo in 5.1, cu atat mai mult.

In continuare marea majoritate a inregistrarilor audiofile sunt stereo, iar sistemele audio foarte valoroase sunt din aceeasi categorie.
Nici comparatia cu trecerea de la mono la stereo si cu cea de la stereo la multicanal nu cred ca tine. Prima a reprezentat ceva deosebit, a doua mai putin. Sa nu uitam ca omul are numai doua urechi. Pentru mine un efect de genul un sunet de chitara care traverseaza incaperea de la stanga la dreapta si apoi in spate nu are foarte mare importanta.
Sus In jos
GentleG
Kerry Minnear
GentleG

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 EmptyMar Mar 18, 2008 10:44 pm

si cu acestea au fost spuse toate .A. Parsons nici nu visa ca vor apare noi inventii cand el a produs Dark side
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lista de cumparaturi   Lista de cumparaturi - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Lista de cumparaturi
Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: DE TOATE-
Mergi direct la: