| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|
+12muzicadevest romanbun Uroboros Ivich cozmik_bluez H to He GentleG Aldi Ricochet bibi Zarec andu 16 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
H to He capodopera
Numarul mesajelor : 599 Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Aug 21, 2011 2:06 pm | |
| dupa ce i-am ratat pe Atheist (n-au mai putut ei sa ajunga la Cluj, am ratat weekendul asta Dark Bombastic Evening de la Alba Iulia (aveam luat bilet de tren insa n-am pus bine alarma la telefon si m-am trezit prea tarziu dimineata), macar am ajuns aseara la Methadone Skies in Daos si apoi am descoperit clubul hipsterilor din Timisoara. Rico, cand ai chef sa petreci sa-mi spui sa mergem pe acolo, e foarte distractiv sa vezi care e ultima antimoda. | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Sept 08, 2011 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Sept 08, 2011 11:18 pm | |
| | |
|
| |
andu Dan Andrei Aldea
Numarul mesajelor : 5354 Varsta : 42 Data de inscriere : 17/01/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Sept 09, 2011 2:14 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Sept 10, 2011 11:25 am | |
| cine merge la Scorpions la Cluj? cand am inceput eu sa ascult muzica rock (adica la 13-14 ani), Scorpions si Queen erau trupele mele favorite (doar 2 albume cu aceste trupe aveam pe atunci cu muzica rock straina). si cu toate ca acum m-a cam lasa rece muzica lor, as merge la concert pt nebunie (cu toate ca n-o sa mai fie ce-a fost la Iron Maiden). | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Sept 12, 2011 4:04 pm | |
| | |
|
| |
H to He capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Sept 18, 2011 1:34 pm | |
| a auzit cineva de Beefolk? de la Secret Chef 3 n-am mai fost atat de placut impresionat de muzica rock (doar ca Beefolk nu canta rock ci "de toate"). am cumparat si un album, daca vrea cineva. in seara a doua cel mai mult mi-a placut Warsaw Village Band care sunau pe alocuri cu trupele de psych-folk britanice din perioada 67-75. aici e Beefolk https://www.youtube.com/watch?v=f-9Tfcem4xU
| |
|
| |
bibi capodopera
Numarul mesajelor : 594 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 23/09/2008
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Dum Sept 18, 2011 4:12 pm | |
| Eu mi-am luat biletele la Dhafer și mă pregătesc să le rezerv și pe cele pentru Brahem. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Sept 24, 2011 8:49 am | |
| - bibi a scris:
- Eu mi-am luat biletele la Dhafer
A fost sublim. M-a bufnit plînsul. | |
|
| |
Ricochet Keith Jarrett
Numarul mesajelor : 4389 Varsta : 35 Localisation : La capătul lumii Data de inscriere : 02/09/2007
| |
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Sam Sept 24, 2011 6:25 pm | |
| Sînt un tip impresionabil, mai plîng uneori și la filme. Am mai fost la concerte la care am zis "mamă, ce mișto cîntă ăștia" dar aseară totul a fost perfect, fiecare secundă m-a ținut în scaun teleghidat de ceea ce se întîmpla pe scenă. Lacrimile mi-au dat cînd a început să cînte cu vocea (și am repetat senzația) - e ceva ce a rezonat profund înlăuntrul meu. Știu, e patetic, dar asta e | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Oct 10, 2011 9:48 pm | |
| Concert extraordinar Orchestra "Napocelli", luni, la Sinagoga Bistrita Sinagoga Bistrita va invita luni, 10 octombrie, de la ora 19.00, la un concert extraordinar al Orchestrei "Napocelli" 12 violoncele (Kostyak Emeric-Elvetia, Szekely Attila-Austria, Kisch Bogdan-Germania, Kozma Peter, Kostyak Elod, Ciuca Adrian, Marica Marian, Ortensky Gyula, Rapa Gabriel,Nagy Levente, Campean Ciprian, Szabo Attila). In program sunt incluse: Klengel - Hymnus Schumann - Lied (Langsam) Bizet - din Suita Carmen Ravel - Habanera Popper - Polonaise Chopin - Nocturna Bartók - Rapsodia E. Garner - Misty Kaper -On The Dolphin Street J. Ibert - Magarusul alb Arutiunian - Improvizatie Fain. A fost si ceva lume. Mai vrem. Multumiri d-lui Gavril Tarmure si http://societateadeconcerte.org/Joi 13 octombrie : ORA 19:00 – SINAGOGA Concert A.G. WEINBERGER | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Localisation : Bistrita Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Mier Oct 12, 2011 10:10 pm | |
| lol, am uitat sa va spun ca am fost la Scorpions. mai misca bosorogii.
voltaj in deschidere. nota 4.
semnal m, doar cu Boldijar... o roata de foc a mai ramas doar o rotita.
Grigore Lese cu Sensor...foarte nepotrivit.
maine, sper ca ajung la AG Weinberger la sinagoga. | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 13, 2011 4:52 pm | |
| 18 noiembrie 2011 , Bucuresti
Richard GALLIANO trombone* et accordéon Dave DOUGLAS, trompette John SURMAN, clarinette et saxophone Boris KOZLOV contrebasse Clarence PENN batterie et percussions | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 13, 2011 4:53 pm | |
| | |
|
| |
bibi capodopera
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 13, 2011 4:57 pm | |
| si duminica , 20 noiembrie, inca unul cu Piazzolla 18 November 2011 Richard Galliano Bucharest, Romania Nino Rota - La Strada Quintet: Richard GALLIANO trombone* et accordéon Dave DOUGLAS, trompette John SURMAN, clarinette et saxophone Boris KOZLOV contrebasse Clarence PENN batterie et percussions 20 November 2011 Richard Galliano Bucharest, Romania Piazzolla: "María de Buenos Aires" Asa-i ca am meritat trei posturi ? | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Oct 13, 2011 9:00 pm | |
| si fu si AG WEINBERGER. Un concert interesant, furtunos pe alocuri, dar plin de caldura. Pana la urma se umplu si sinagoga, ca mi-era mai mare rusinea. A interpretat si o prelucrare dupa Charlie Parker. | |
|
| |
Aldi Bill Bruford
Numarul mesajelor : 1928 Localisation : Baia Mare Data de inscriere : 05/06/2007
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Lun Oct 24, 2011 9:53 pm | |
| Al Di Meola la Cluj in 1 si 2 noiembrie. http://www.iconcert.ro/concert-al-di-meola-la-teatrul-national-din-cluj-napoca.htmlN-am sa ajung, din pacate. Drumul dintre Baia Mare si Cluj este in reparatie pe toata lungimea sa si e foarte obositor sa conduci pe acolo dupa ce se lasa intunericul. Oricum, dupa cum incepem sa ne obisnuim, probabil vor mai fi si alte ocazii. Interesant mi se pare faptul ca vor fi 3 concerte in 2 zile. E posibil sa nu cante acelasi lucru. Scumpe biletele. In Diesel Club ajung pana la 400 lei. Incep sa se practice biletele de lux si pe la noi. Pentru cei care platesc mai mult poate ca va fi si o sesiune de autografe dupa spectacole. Asa am auzit ca se face prin alte parti. | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Vin Oct 28, 2011 4:43 pm | |
| Aseara au cantat in 'Any Time' Titus Constantin si Iulia Mitrea. Un fel de folk contemporan, foarte frumos orchestrat, basca niste coveruri. Domnisoara Iulia are o voce foarte frumoasa. fericire simpla | |
|
| |
oaspetele Keith Emerson
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri Joi Aug 02, 2012 7:31 pm | |
| Roland Jazz Festival http://rolandjazzfestival.instantencore.com/web/home.aspxPRESS RELEASE A New Musical Event on Romania ’s Map Sângeorz-B a i City Hall and the Cultural-Humanitarian Association PUNTEA has the pleasure of inviting you, during 3-5 august 2012, to have an enjoyable stay in the attractive mountain resort Sângeorz B a i in Bistrit a-N as a ud County, where the first edition of a new musical event will take place: ROLAND JAZZ FESTIVAL. The recitals will be performed on an open air stage, in the splendid natural decor of the area named Poienita. This event aims to gather each year a few of the most appreciated jazz and blues musicians in Romania and abroad (this year USA, Hungary, France, Switzerland, Macedonia, Lithuania and Italy), to enchant the fans of these musical genres with artistic and touristic productions which we are sure will leave a lasting impression in the memory and souls of the audience. Besides the music recitals, during the day there are programmed jam sessions, workshops, alternative theater and urban art shows. Do not miss the „christening” of the newborn event of the national, European and international jazz festivals! Its „godfathers” will be Roland Venig – mayor of Sângeorz Ba i, Roland Szekely – festival director and Alexandru S ipa – known jazz radio host and promoter, the presenter of this event. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri | |
| |
|
| |
| Diverse Concerte & Festivaluri | |
|