Progressive Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Progressive Forum

Un forum care se vrea progresiv

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Diverse Concerte & Festivaluri

In jos 
+12
muzicadevest
romanbun
Uroboros
Ivich
cozmik_bluez
H to He
GentleG
Aldi
Ricochet
bibi
Zarec
andu
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
andu
Dan Andrei Aldea
andu

Numarul mesajelor : 5354
Varsta : 42
Data de inscriere : 17/01/2007

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMier Mar 17, 2010 8:28 pm

M-am uitat pe site-ul Carturestilor si inca nu le-au pus; nu-i bai, nu ma grabesc; pe moment am comandat alte albume.
Imi place mult cum arata "Balcaz" si "Dancin' Round The Black Sea", foarte creativ.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 22, 2010 7:34 pm

Rockolectiv nou:

Citat :
FESTIVAL DE MUZICA ELECTRONICA SI ARTE CONEXE
23 & 24 APRILIE // THE ARK
22 & 25 APRILIE // MNAC

Cea de-a cincea editie Rokolectiv va avea loc intre 22 si 25 aprilie la The Ark si MNAC, afisand un line-up cu 15 concerte live si peste 40 de artisti, instalatii si dezbateri care va vor scoate din rutina clubbing-ului. Ca de obicei, editia din acest an se dedica imbinarii muzicii electronice cu artele conexe, dezvaluind o selectie de talente internationale si proiecte locale inedite. Fie ca e vorba de deep house, techno, spaced out disco, rock psihedelic sau pop ex-centric, festivalul ramane fidel misiunii sale de a aduce componenta sociala pe scena si de a crea un spatiu de comunicare si detenta pentru mintile creative.

Noaptea de vineri de la The Ark este orientata mai mult spre dancefloor, cu Move D (DE) in live si DJ set si DJ Sprinkles (US), artistul transgender renumit pentru performance-urile sale de deep-house subversiv. Trio-ul elvetian Sinner DC va completa line up-ul cu o sesiune de percutie live, sampling in timp real, orgi de jucarie, slide guitar si bass.

Sambata incepe cu excursia hipnotica Nacho Patrol intr-o Africa sci-fi iesita din mintea lui Legowelt, pentru ca apoi dancefloor-ul sa vibreze sub house-ul abraziv al lui Omar S. Danilo Plessow, tipul din spatele Motor City Drum Ensemble, va va tine apoi prizonieri ai spiritului Detroit, aratandu-va totodata viitorul genului.

Duminica, la MNAC, castigatorii Ars Electronica Antoine Schmitt si Jean-Jacques Birge vor dirija o opera ingenioasa interpretata de urechile, luminile si difuzoarele minuscule a 100 de iepuri inteligenti. Duo-ul englez Mount Kimbie va schimba ambientul cu bass-ul lor fluctuant si vocile decalate intr-un performance de 2-step post-Burial, iar cei cinci francezi de la Turzi vor incinge spiritele cu o repriza de rock psihedelic, pregatind terenul pentru cel mai excentric si zanatec artist al Baltimore-ului, Dan Deacon si ritualurile sale de dans pagan.

Ca intotdeauna, Rokolectiv se intampla cu sprijinul prietenilor locali si al festivalurilor partenere din reteaua ICAS. Anul acesta, TodaysArt de la Haga a pus umarul la organizarea unui showcase cu artisti olandezi din noul val. Daca Legowelt si Nacho Patrol nu mai au nevoie de nicio introducere, ciuliti urechile la duo-ul house Juju&Jordash si la show-ul inclasabil al celor de la Syncom Data.

Si, ca sa va castigati cum se cuvine dreptul la party, joi 22 aprilie va avea loc la MNAC o intalnire speciala cu Terre Thaemlitz aka DJ Sprinkles. Un personaj iconoclast ale carui proiecte artistice subversive pun sun semnul intrebarii statutul artistului in contextul derivei industriilor creative si militeaza pentru subculturile transgender si queer.

Detalii in curand pe www.rokolectiv.ro

Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 22, 2010 8:24 pm

Asa cum anuntam, The :Egocentrics au terminat lucrul la primul lor album - "Love Fear Choices And Astronauts", ia acum cunoastem si data lansarii acestuia - 1 aprilie, Club 30, Timisoara.

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 The-egocentrics

Stoner rock-ul baietilor astora era destul de progresiv din cat tin eu minte, sunt curios cum va fi albumul.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

Numarul mesajelor : 599
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 22, 2010 9:04 pm

andu a scris:
Asa cum anuntam, The :Egocentrics au terminat lucrul la primul lor album - "Love Fear Choices And Astronauts", ia acum cunoastem si data lansarii acestuia - 1 aprilie, Club 30, Timisoara.

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 The-egocentrics

Stoner rock-ul baietilor astora era destul de progresiv din cat tin eu minte, sunt curios cum va fi albumul.

da, piese lungi instrumentale, sufera insa din lipsa virtuozitati sectiuni ritmice si a unei identitati a sunetului.
usor sa critici, greu sa si faci ceva!
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMar Mar 23, 2010 7:22 pm

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 More-than-10-meters-of-wire

Dupa succesul reputat la inceputul lunii martie, chitaristul Sorin Romanescu se intoarce pe scena CNDB pentru a prezenta din nou concertul “More than 10 meters of wire”

28 martie, ora 19.00, Sala Ronda

More than 10 meters of wire

Concert Sorin Romanescu

Muzicianul anului 2008 in jazzul romanesc, Sorin Romanescu continua cu acest recital seria concertelor solo inceputa in luna martie a anului trecut.

Improvizat in proportie de 90% “More than 10 meters of wire” se construieste in jurul mai multor chitare cu timbruri diferite pe care muzicianul le foloseste pentru a crea, in mod spontan, sonoritati, imagini, ritmuri, sugestii de stiluri, surprize.

O declaratie de iubire pentru sunet si chitara.

http://www.myspace.com/sorinromanescu

Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei (7 lei cu reducere pentru studenti, elevi, pensionari). Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea spectacolului. Rezervari se pot face la adresa rezervari@cndb.ro fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea organi zatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza arte, Port.ro, HotNews, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, HipMag.ro, Modernism.ro, Suplimentul de Cultura
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMar Mar 23, 2010 7:24 pm

Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyJoi Mar 25, 2010 9:27 am

(aseara a fost irasi un concert foarte reusit de jazz si a venit lume destul de multa)
duminica 28 martie ora 21:00 - jazz time
Lucian Nagy (sax), Sebastian Spanache (pian), Csaba Santa (contrabas), Dan Mitrofan (chitara), Radu Pieloiu (percutie), Tavi Scurtu (tobe)

Ultima editare efectuata de catre H to He in Lun Mar 29, 2010 2:37 am, editata de 1 ori
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyVin Mar 26, 2010 10:55 pm

via audiofil

Green Hours 22 jazz-café are placerea de a va anunta cea de a 2-a editie a Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, primul (...si inca singurul) festival international “de club” din Romania, manifestare outdoor ce se va desfasura in Gradina Green din Calea Victoriei 120, in perioada 20 – 23 mai a.c.

Publicul prezent va avea oportunitatea rara de a urmari, intr-o atmosfera unica in Romania, proiectele a patru grupuri de muzicieni de virf reprezentind Elvetia, Austria, Polonia si Israel:

- Nik Baertsch’s Ronin – “HOLON”
- Klaus Gesing & Jarrod Cagwin – “LOOPSPOOL”
- Pawel Kaczmarczyk Quartet – “COMPLEXITY IN SIMPLICITY”
- Omer Klein Trio – “INTRODUCING OMER KLEIN”

In deschiderea concertelor invitatilor straini vor performa trupe romanesti de jazz dintre cele mai redutabile, reprezentind diversele directii ale jazz-ului autohton.

Welcome @ Green Hours 22 jazz-cafe: 20 - 23 mai 2010!

www.greenhours.ro
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

Numarul mesajelor : 4389
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/09/2007

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyDum Mar 28, 2010 9:07 pm

Nu stiu daca a ajuns la urechile voastre anuntul, dar pe muzicadevest s-a anuntat un concert absolut grozav. Vandermark/Nilsen-Love, 16 aprilie, Oradea.

Totodata, trebuie sa trecem pe o noua pagina, cat se poate de repede. Afisul postat de Radu a latit-o pe asta in ultimul hal. Laughing
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyDum Mar 28, 2010 9:16 pm

^ Am anuntat mai demult tot turneul pe care il fac in Romania, parca ai comentat si tu ceva atunci, si Nicu.
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyDum Mar 28, 2010 10:08 pm

Imi amintesc vag. In ce priveste concertul, zicala mea e deja veche: daca voi putea, ma duc.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 29, 2010 12:24 am

^ Pana la Oradea? Inseamna ca-s tari tipii.
Sus In jos
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 29, 2010 2:38 am

(am rezolvat cu afisul. era prea fain sa nu-l postez).
inca n-am prins un concert de jazz liber si tanjesc de mult dupa asa ceva.
problema este ca sunt cam comod si ma razgandesc de multe ori in ultimul moment.
Sus In jos
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 29, 2010 3:58 pm

Cine nu merge la Vandermark si Nilssen-Love nu e barbat adevarat. Wink
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
H to He
capodopera
H to He

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyLun Mar 29, 2010 9:59 pm

cu tot testosteronul care imi zburda prin sange, tot ma indoiesc uneori de calitatea mea de barbat. multe lucruri ar trebui sa le fac si nu pot ca-s prea slab.
dar un concert de free jazz...
Sus In jos
Ricochet
Keith Jarrett
Ricochet

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMar Mar 30, 2010 12:22 am

Concert pe 18 => nem free jazz trip pe 16

Asta e.
Sus In jos
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMier Mar 31, 2010 12:54 pm

Uroboros a scris:
Cine nu merge la Vandermark si Nilssen-Love nu e barbat adevarat. Wink
hehe, tare, multzam frumos de up, ii prinzi si tu la Otto Cafe, au chiar doua seri in Londra.

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 4463507832_ba43b6bea4
Deci, datele concertelor din Ro: Vandermark/Nilssen Love DUO:
Bucuresti:
13 aprilie, Control Club - bilet 25 RON
14 aprilie, solo performance Paal Nilssen Love -Centrul National al Dansului

Sibiu,
15 aprilie, Sibiu, Galeria de Arta contemporana a Muzeului Brukenthal, intrarea libera, de la orele 18

Oradea
16 aprilie, Posticum Jazzland, orele 21, bilet 10 RON

Primul eveniment produs si finantat de MuzicadeVest. Me happy!Smile
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
Uroboros
capodopera
Uroboros

Numarul mesajelor : 689
Varsta : 39
Data de inscriere : 10/12/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMier Mar 31, 2010 8:59 pm

muzicadevest a scris:
hehe, tare, multzam frumos de up, ii prinzi si tu la Otto Cafe, au chiar doua seri in Londra.

Mda, nici nu pot incepe sa descriu cat de in cel mai ascuns colt al fundului Londrei unde nu s-a auzit nici de metrou este acest Cafe Oto (unde se intampla sa aiba loc de obicei cele mai tari concerte de muzica "experimentala" din zona). Dar ma rog, in esenta tot ce vreau sa zic e ca si eu imi pun un pic la indoiala barbatia. Smile

Spor la evenimente oricum, e un inceput dubios de bun.
Sus In jos
http://searaploaieparc.blogspot.com/
muzicadevest
acord
muzicadevest

Numarul mesajelor : 57
Varsta : 49
Data de inscriere : 07/07/2009

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyJoi Apr 01, 2010 9:45 pm

Otto Cafe a cam ramas ultimul asezamant unde se intampla si alt fel de chestii, in Londra. Pentru mine e o opririe obligatorie cam de cate ori ajung prin bomba aia de crasma...

Uroboros a scris:
muzicadevest a scris:

Mda, nici nu pot incepe sa descriu cat de in cel mai ascuns colt al fundului Londrei unde nu s-a auzit nici de metrou este acest Cafe Oto (unde se intampla sa aiba loc de obicei cele mai tari concerte de muzica "experimentala" din zona). Dar ma rog, in esenta tot ce vreau sa zic e ca si eu imi pun un pic la indoiala barbatia. Smile

Spor la evenimente oricum, e un inceput dubios de bun.
Sus In jos
http://www.muzicadevest.ro
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyJoi Apr 01, 2010 10:00 pm

Cu busul am facut cam 20 de minute din High Holborn (parca) pana la Otto. La intoarcere a fost naspa, era ultima cursa, sau s-a intamplat ceva, n-am inteles ce, si busul ne-a lasat la o ora de mers pe jos de unde trebuia sa ajungem.
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyVin Apr 02, 2010 8:07 pm

Festivalul ARTmania 2010. 13-15 august. Sibiu. Piața Mare

Kamelot (SUA) este prima formație confirmată în program

vineri 13 august 2010

http://clickzoombytes.wordpress.com/2010/04/02/click-festival-2010-festivalul-artmania/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyMar Apr 06, 2010 5:22 pm

Blazzaj la Timisoara:

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 L_0f05045574224b9dba7f6e5537c5662a
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptyJoi Apr 08, 2010 9:19 pm

Duminica 11 Aprilie
seara de jazz cu
NICOLAS SIMION
SORIN ROMANESCU
Gyuris Pub Bucuresti
20.30
Rezervari: 0730603255

http://clickzoombytes.wordpress.com/2010/04/08/byte-concert-la-bucuresti-2010-aprilie-11-nicolas-simion-sorin-romanescu/
Sus In jos
andu
Dan Andrei Aldea
andu

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptySam Apr 10, 2010 2:35 pm

Ultimele update-uri la ceea ce se vrea lista exhaustiva a concertelor din Bucuresti pe 2010 sunt cele in portocaliu:

http://www.slowforward.ro/2010/02/concerte-2010.html
Sus In jos
bibi
capodopera
bibi

Numarul mesajelor : 594
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 EmptySam Apr 10, 2010 9:50 pm

MASSIVE ATTACK revin la Bucuresti

HELIGOLAND EUROPEAN TOUR 2010

27 iunie, Zone Arena (Floreasca)

Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 D%26G_Brixton_2009

Biletele pentru concertul Massive Attack sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribuna (pe scaune) – 160 lei, pana la data de 29 aprilie.

Dupa aceasta data preturile vor fi urmatoarele: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/BibilicaCriminalul
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse Concerte & Festivaluri   Diverse Concerte & Festivaluri - Pagina 13 Empty

Sus In jos

Diverse Concerte & Festivaluri
Sus 
Pagina 13 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Festivaluri prog in Europa
» Diverse de pe net
» Diverse
» Diverse noutati
» Diverse Concerte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Progressive Forum :: EXTRA :: NON-PROG-
Mergi direct la: